-
PROHARDVER!
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
Megvan a megoldás!
A telefonon meg kell adni, hogy az elsődleges hívásindítás melyik kártyáról menjen.
Nyilván ilyenkor az autó fejegységen nem lehet válaszrani, hogy melyik kártyáról inditsunk hívást.
Ha ezt nem állítjuk be a telefonon, akkor abszolúte nem engedi a hívást az Android Autó és a hívás virtualis gombok meg sem jelennek az autó kijelzőjén. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Steve1207 #19806 üzenetére
MÁS!
Az Android autóval birkózók még mindig.
Minden klappol, minden jó, DE a hívásokat nem kezeli.
Nem lehet róla hívást indítani.
Mutatja a hivasadatokat, kedvenceket, hívott számokat, névjegyzéket is.
Amikor kiválasztom a hívott felet, akkor nincs gomb amivel elindítsam a hivast. (Zöld gomb)
Volt amikor ugye ide, tehát a hívási felületre kiírta, hogy nincs Bluetooth kapcsolat, közben meg volt.
Az a szomorú, hogy ilyenkor a telefonról sem tudom a hívást elindítani, mert hiába nyomkodom a telefonon a partnert, hogy kezdődjön a hívás, arra nem reagál.Valamit, valahol engedélyezni kellene?
-
HUTCHDB
nagyúr
Értem amit írsz, teljesen igazad van.
Én végül a global gyári hivatalos romot tettem fel az utolsót.
Ez szépen fut, nincs komolyabb akadás, de azért egy iPhone 12 pro max után 1-2 helyen érezhető, hogy azért ez egy 3 éves modell.
Ettől függetlenül szeretem a mi8-at éveken keresztül tértem vissza és vissza hozzá, pontosan azért amit írtál.
Most viszont építkezés legvégén vagyunk és hát hogy is fogalmazzak... nagyon drága minden, és az a plusz 400.000 forint pont elég lesz 1-2 apróságra, amit a két telefon (és okosóra) közötti árkulonbseg hoz.Ide tartozóan kérdezném,hogy van e valakinek Samsung Galaxy Watch-ja?
Ha igen, hogyan lehet összehangolni a gyári lépésszámlálóval az órát? -
HUTCHDB
nagyúr
Nem volt visszaállítás.
Az a furcsa, hogy a munkatársamnak oneplus6-ja van és az oly simán működik ugyanezzel a hardverrel hogy csak na, ez meg akadozik, laggol.
Emlékszem korábban is mikor megjelent a 12 -es miui ugyanez volt a jelenség. Lehet itt is írtam róla a fórumon.
Szóval most megpróbálnak mindenképp a global stabilt.
Azt csak miflash-el lehet feltenni?
Twrp- ből kényelmes lenne...és ráadásul itt a munkahelyemen is meg tudnám csinálni
Céges gépre miflash-t... -
HUTCHDB
nagyúr
1 nap után a 12.5-öt is szamuzném, ez is iszonyatosan belassul, akadozossá válik...
Az a furcsa, hogy régen ilyet nem csinált a mi8.
Szerintem nagy kihívás neki a miui 12.
A gyári utolsó rom az milyen miui? -
HUTCHDB
nagyúr
Köszi mindkettőnknek!
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Turbobacsi #19787 üzenetére
Feltettem a 12.5-öt.
Ezt azonnal felismerte az autó rendszere és működik is normálisan. Az Android autó nem is kellett külön keresgetnem.DE!
Kérdésem lenne:
Melyik internet rádió az ami normálisan működik ? Iphone-on a mytunerfree alkalmazást ment simán, itt androidon nem.
Válaszolni miért nem lehet az üzenetekre sms, viber? Ezt meg lehet valahogy oldani? -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Turbobacsi #19784 üzenetére
Sajnos nekem nem indul el automatikusan...
Fogalmam sincs miért -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Turbobacsi #19777 üzenetére
Ez a global stabil?
-
HUTCHDB
nagyúr
Elég darabos, akadozós az EU 20.9.4 beta.
Ki milyen romot használ, ami simább futású? -
HUTCHDB
nagyúr
EU rom van a telefonomon.
Az Android autót hogyan tudom ravarázsolni? -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Turbobacsi #19769 üzenetére
Köszi neked is, nézem!
Igazabol az SMS ek és a hivaslistak lennének lényegesek, azt meg egyik sem tudja… -
HUTCHDB
nagyúr
Sziasztok!
Tegnap vásároltam egy Mi8-at (ismèt).
Két kérdésem lenne:
-iphone-rol hogyan tudnám áthozni az adataimat?
-gcam-ból melyik ajánlott és milyen beállításokkal? -
HUTCHDB
nagyúr
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni!
Lányom mi8-át tegnap frissítette az új rendszerre, és azóta viber egyszerűen nem akar működni.
Már mindent csináltam vele, de nem megy.
Van erre valami orvosság, vagy egyáltalán ismert ez a hiba?
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
huliganboy #17307 üzenetére
Elvileg igen.
Korábban, 3-4 éve használtam ezt a funkcióját. Az asztali crome-hoz kell valahogyan hozzáadni, de nem emlékszem rá.
Egyébként nekem a chrome csak azért van fent, hogy ha kell valami a PC-s chrome-ból, akkor elérjem. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
ShadowLac #16890 üzenetére
Mai napom a legújabb 10 global stabillal 20 %-ra merülve 4 óra SOT, tehát ez kb 5 órára jönne ki, de nem merítem csutkára.
-folyamatos szinkron 4G-n,
-folyamatos bluetooth kapcsolat okosórával,
-20-25 db hívás,
-30-40 db viber,
-15-20 db email (outlook, 3 fiók, push szinkronnal)
- 6-8 fotó
-netezés
-20 perc navigálás (waze) -
HUTCHDB
nagyúr
10 es stabil romon dupla koppos lezárás nincs?
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Zsoleszhun #16811 üzenetére
Minden engedélyezve van...
-
HUTCHDB
nagyúr
Egy nagyon idegesítő hibába ütköztem.
Stabil EU romon vagyok.
Bejövő hívásnál nem jelenik meg a tárcsázó, így nem tudom felvenni, kezelni a hívásokat.
A zárképernyőn bal felül egy kis zöld jel mutatja a hívást, ha erre kattintson, akkor a felóldó kód beütési felület jön elő, ami az egész használatot nagyon körülményessé teszi.
Tudtok erre megoldást? -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Zsoleszhun #16778 üzenetére
Ez a global stabilt jelentené?
Én tegnap este tettem fel az EU 10 stabilt.
Eddig határozottan jobbnak érzem az akkut, de nekem is kell pár nap, mire egyértelmű választ lehet erre adni. -
HUTCHDB
nagyúr
-
HUTCHDB
nagyúr
Twrp- ből feltehető stabil 10- es romot keresek.
Mi ezekből a legújabb?
Van egyáltalán más alternatíva az EU -n kívül?
Abból létezik hogy a legújabb januári? -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
xy.zsolt #16688 üzenetére
Hagy kérjek már segítséget.
Kis közvéleménykutatás:
Kinek hogy muzsikál az akkuja?
Nekem kb. 3-4 óra a kijelzoido, de inkább 3-3,5.
Android 10 legfrissebb EU rom.
Gondolkodom a global vagy a 9es Android visszatételén, mert ez nekem kevés, nem bírok ki egy fél napot sem így.
Írjátok már meg kinek mennyit tud, milyen rommal a készüléke.(Különösen érdekelne azé, aki 9-es romon van.)
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Zsoleszhun #16681 üzenetére
Ekkora mázlit.
Mennyiért vetted a telefont? -
HUTCHDB
nagyúr
-
HUTCHDB
nagyúr
A másik dolog, amit észrevettem, hogy a háttérkép sötét, színtelen lett.
Ez miért? -
HUTCHDB
nagyúr
Most tettem fel a 3.19-es EU romot.
Nagyon idegesít, hogy 1/2 percenként jelzi egy értesítés, hogy melyik alkalmazás éppen mit használ a háttérben.
Hol lehet ezt kikapcsolni? -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Zsoleszhun #16547 üzenetére
Nekem most még a 20.2.20-as EU rom van a telefonon, így vettem pár napja.
Nem nagyon tudok belekötni, bár az üzemidő az iPhone 11 pro max-hoz képest kifejezetten rossz, kb fele...
Ha etéren van javulás, felteszem az újabb romot, mert azért be - be jelzi a rendszer, hogy van frissítés. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Zsoleszhun #16538 üzenetére
Ez volt a hiba!
A disable nekem pontosan azt jelenti, hogy nem, az enable meg azt, hogy elérhető.
Mostmár aktív a kapcsoló! -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Zsoleszhun #16530 üzenetére
-
HUTCHDB
nagyúr
A VOLTE már nem működik eu romon?
Hiába írom be a *#*#86583#*#* kódot, inaktív marad. -
HUTCHDB
nagyúr
Nem lehet máshonnan betölteni a mi flash-be a romot, csak a c-rol.
Kolcsonkertem a fiam laptopját, így sikerült. -
HUTCHDB
nagyúr
Lányom mi8 -ára akarok mi flash-el feltenni a stabil romot.
A romot csak a c meghajtóról látja a mi tools?
Ha igen, akkor ezt nem lehet valahogyan kikerülni?
Nincs helyem a c-n... -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
oOKitsuneOo #15268 üzenetére
Ez a Google play lenne?
Mert olyanok nincs.
A magyar banki alkalmazások hibátlanul működnek. (Budapest Bank Erste Bank) -
HUTCHDB
nagyúr
Az új, e heti 11.28 EU rom eddig nem hibázik, aki teheti tegye fel.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Zsoleszhun #15259 üzenetére
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
HUTCHDB #15226 üzenetére
A telefon honnan emlékszik a letorolt alkalmazás adataira?
Az óra alkalmazást letöröltem, majd vissza, és minden korabbi beallitas megmaradt!
Próbálom a telefon -ora kettőst olyan helyzetbe hozni, hogy a holnapi napon tudjam hasznalni, de az istennek nem sikerül.
Egyebkent nulláztamaz órát, semmit nem állítottam vissza, és megis ott virít a korábbi adatok a telefonon lévő óra app-ban.
Már a tarhelyrol is töröltem a mappaját, sőt az Android mappaban lévő adatokból is amit találtam, de ez sem segitett. -
HUTCHDB
nagyúr
-
HUTCHDB
nagyúr
Ma meglepően hamar merült a telefonom.
Megnéztem az akkuhasznalatot, semmi érdemi fogyasztó nem volt az elsők között, de ahogy legörgettem a felsorolás aljára, látom, hogy az "egyéb" résznél közel 50% van.
Nálatok? -
HUTCHDB
nagyúr
A youtube alkalmazást szeretném alapértelmezettként beállítani a youtube videók megjelenitesere.
Ezt hogyan lehet? -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Karavik #15199 üzenetére
Természetesen be van kapcsolva, és nekem is be volt Android Wear OS-en.
Én úgy látom, hogy ez Xiaomi Android 10 hiba. (Mi8 és Mi9-ben jelen van, eu-n és stabilon is)
Amellett, hogy kb 3/4 évig használtam a mi8-at Android Wear OS órával 9-es rendszeren soha semmilyen hiba nem volt, most néhány hete visszamentem Android 10-ről 9-es rendszerre, és ismét napokig hibátlanul jöttek a Viber értesítések az órára.
Más kérdés, hogy a régi verzión nincs ilyen jó a telefon, illetve kevésbé is bírja az akkumulátor, ezért ismét 10-en vagyok. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
perzeus #15195 üzenetére
Ugyanazon a véleményen vagyok mint Zsoleszhun.
Nekem már az elsők között volt Mi 9-em, de a kamera nagyon megbukott, és éppen a stabilizátpr hiánya miatt.
Bemozdul, elmosódik, homályos, és ez hatványozottan igaz lesz minél sötétebb van, de már beltéren is problémás, ahol nincs annyi fény, jön a nagyobb záridő és vele a gond. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
havri1 #15194 üzenetére
Ma egész nap együtt melóztam a munkatársammal.
Nekem szépen jöttek a viber üzenetek az órámra (tizen), neki meg semmi a stratos 2-re.
Mi 9 android 10.
Tiszta ideg volt, újraindítás óra, újraindítás telefon, de továbbra is néma a viber esetén.
Én is ugyanezt tapasztaltam adroid wear-rel, szóval itt valami biztos, hogy hibás! -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Karavik #15185 üzenetére
Mennyi ideig szokott nálad menni egy rendszer?
Csak azért kérdezem, mert amikor nullazom vagy a telefont, vagy az órát, pár napig hibátlan, de megmagyarázhatatlan okok miatt egyik pillanatról a másikra elmarad a Viber továbbítása az órára.
Ebből lett elegem, hogy 2-3 naponta újra kellett rakni az egyik eszközt. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Peter.70 #15173 üzenetére
Én le is cseréltem az órámat néhány napja.
Most samsung watch van, ez eddig minden értesítést kezel, bár ha 1-től több viber üzenet jön csak annyit jelez, hogy új üzenetei jöttek ide: Viber. (Ez probléma az android wear-nél is)Egyébként ez a telenon is csak így jeleneik meg, és ugye az óra, a telefon, egy a kezeden lévő kijelzője.
Ezt kérdeztem már itt is, de nem jött rá válasz, hogy jó lenne, ha olyan lenne az értesítés a TELEFONON, hogy minden egyes értesítés külön-külön megjelenne (nem összefüzve) úgy, ahogyan apple-ön.
-
HUTCHDB
nagyúr
Egyik pillanatról a másikra eltűntek a névnapok a naptarbol.
Jó néhány éve tettem bele a gmail fiokomba.
Ugy emlékszem egy fájlt kellett importálni a fiokomba, de már nem tudom mit, honnan, hogyan.
Esetleg tud valaki segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Építő/felújító topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Óra topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged