- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DanielK
addikt
Sziasztok!
1 év kihagyás újra elővettem a Mi 8 telefonomat és elkezdtem a héten belakni.
A legfrissebb gyári MIUI 12-es android van fent.
A képen látható akksi idő mennyire nevezhető jónak? Úgy emlékeztem, hogy megjelenéskor azért többet tudott. Vagy az új szoftver eszi ennyire vagy rosszul emlékszem? Köszi! -
DanielK
addikt
Na én elköszönök. Váltok egy Samsung S10e-re
-
DanielK
addikt
Mikor várható global stabilon az android 10 alapú MiUI 11?
Erről van valami infó? -
DanielK
addikt
Eddig a gyári töltővel azt írta ki, hogy gyorstöltés. Sima nem gyors töltővel azt, hogy töltés.
Most az ipad pro töltővel azt írja ki, hogy szuper-gyorstöltés. Ez mit jelent? Ez mi csoda? -
DanielK
addikt
válasz
huliganboy #15033 üzenetére
Ez engem is bosszant.
Valahol azt írták, hogy tegyük indiai vagy brazil régióra a telefont és úgy hangosabb lesz. Most próbálgatom indiain -
DanielK
addikt
Nekem jónak tűnik global stabilon (11) a fényerő. Most csak addig ment le, ameddig felhúztam. Vagy ez fog módosulni?
-
DanielK
addikt
Az eu rom még mindig nem tudja a titkosítást? Ha nem, akkor miért nem?
-
DanielK
addikt
Tudunk valamit, hogy mikor jöhet a 10-es alapú miui 11 a telefonra?
Jó lenne a gmail sötét mód.
Tényleg, whatsappra nem lesz sötét mód? -
DanielK
addikt
Global stabilon is színesnek kellene lennie az ikonoknak aodon?
Miui értesítések esetén ha meg akarom nézni őket és lehúzom a sávot akkor WhatsApp üzenet esetén dupla sorban jelennek meg ugyanazon üzenetek. Ezt lehet valahogy orvosolni valamilyen beállítással? -
DanielK
addikt
válasz
Nagya21 #14770 üzenetére
Eddig se használtam ezt a funkciót, így fel sem tűnt.
Az új szoftver nagyon tetszik. Sötét módban végre látszódnak a gmail értesítésben a tárgy mező is.
És végre megcsinálták a notchot, hogy csak az ikonok legyenek ott. A kijelző.meg lemegy.És az ikonok is végre szépek, egységesek.
-
DanielK
addikt
válasz
gigabytman #14227 üzenetére
Minden engedélyezve van.
-
DanielK
addikt
válasz
gigabytman #14213 üzenetére
Felugrik. Tegnap használtam.
3.12 -
DanielK
addikt
válasz
gigabytman #14207 üzenetére
Global stabilon megy. Legfrissebb rendszer
-
DanielK
addikt
Van új global stabil rom.
10.3.5
Azt írják csak biztonsági patch az új benneDe ahogy nézem a digitális jóllét belekerült látható menüpontba. Mintha a beállítási ikonok is újak lennének, de ez nem 100%
-
DanielK
addikt
Mai napra levettem tesztre az aod-ot (úgyis van led, látom ha jött valami).
Durván megugrott az üzemidőm. Nem gondoltam volna hogy ennyit jelent.
2ó52p sottal most vagyok 56%-on
És 15ó35p vettem le töltőről. Máskor már 25-30% szokott ilyenkor lenni. -
DanielK
addikt
Csalódtam a Mi 8-ban. Most voltunk Olaszországban és a mobilnetem nagyon gyenge volt. Voda amúgy.
Párom iPhone 7-sén viszont hasított. Ugyanúgy voda, sőt az enyém is az ő nevén van. Érdekes, mert így külföldön használhatatlan. Mondjuk legalább a google térképre elég volt és a bérelt autóban az android autot tudtuk használni.
Viszont gcammel nagyon szép képeket lőttem. -
DanielK
addikt
Ha valakinek gyorsabban merülne az átlagosnál. Most szinte minden nap fotózok, így van nálal powerbank, szóval ezt az infót nem tudom alátámasztani
-
DanielK
addikt
válasz
HUTCHDB #13044 üzenetére
Nálam is jön annyi email, de mind megjönnek. Sőt annyira zavart a sok email értrsítő, hogy a gmail fiókomban visszakapcsoltam a fontos üzeneteket, hogy csak arról kapjak értesítést.
Karavik: értem én, de ugye ott talán kevesebb az esélye. Ahogy anno írtam, csak azért nincs eu rom rajta, mert a titkosítás nem megoldott. Cégesre nekem meg kötelező.
-
DanielK
addikt
Érdekes látni, hogy hogyan szenvedtek az eu romon hetek óta.
Globál stabil romon ezeket a hibákat nem tapasztalom. Lehet érdemes lenne rá átváltani nem? -
DanielK
addikt
válasz
juve600 #12944 üzenetére
Nekem volt. Tetszett, de csak karcok ellen jó, mivel nem üveg fólia.
A baj az, hogy az egyik sarkánál elcsúszott, ami tok nélkül vagy vékony tokkal ok volt (nem volt vészes, így is fedte a kijelzőt teljesen). Viszont a spigen tokkal, ami már az üvegre is "ráhajlik", felpöndörödött. Inkább levettemAzóta csak a tok van rajta. A kijelzőn semmi extra védelem nincs
-
DanielK
addikt
Mi 9-en található változó (időre) hátteret nem lehet valahogy mi 8-on használni?
-
DanielK
addikt
válasz
FrankMonzano #12739 üzenetére
Gyári kezdőképernyőt használsz?
-
DanielK
addikt
válasz
HUNited #12335 üzenetére
Én telefonszámmal hoztam régen létre a miui fiókot. Semmi spam nem jön a mail címemre.
Én jobban örülök hogy nem lesz dev verzió. Csak tényleg azok fogják tesztelni, akiknek kell.
Gondolom elegük lett a sok felháborodott usertől, akik panaszkodtak egy beta romra. Ami beta, ott benne van a pakliban hogy nem 100% valami.
Én iosen sem használtam beta szoftvert.
Örülök, hogy visszajöttem stabilra, nagyon jól funkcionál a telefon.
Nekem tetszik a miui, mivel nagyon hasonlít az iosre. Könnyebb volt váltani. Semmi nem hiányzik belőle.
Igen, én is szívesen vennék pixel telefont, de 150-180e Ft-nál nem adnék többet egy telefonért. Sajnos az olcsó pixelek meg olyanok amilyenek hardverben. Meg az a nagy káva?!
Ár/érték arányban bitang jó telefon a mi 8 vagy a mi 9!
Ez olyan, mintha megvennéd az apple valamelyik gépét, aztán inkább linuxot telepítesz rá, mert a mac os nem tetszik. Akkor minek veszed meg? Azért az hogy miui van rajta, a vásárláskor tudható volt. De ott az A2 vagy a Nokiák, ha tiszta android kell rá. -
DanielK
addikt
Külön frissítés jött a miui launcherre stabilon. Már itt is van 5x6 ikon
-
DanielK
addikt
Apróság, de global deven zavart, hogy amikor az appot eltetted a futó app listák közé, tehát gesztusvezérléssel alulról felhúztad, akkor az appon előnézetében szögletes sarkok voltak. Ez elég csúnya, mivel ott minden lekerekített sarkokkal operál. Stabilon ilyen nincs. Rögtön lekerekített sarkok vannak.
-
DanielK
addikt
válasz
DisRespect #12197 üzenetére
De miért nem jó a gyári?
-
DanielK
addikt
Úgy tűnik, hogy az akksi idő is jobb, mint global deven!
3ó55p sot, 7ó40p amióta levettem az akksiról és 51%-on vagyok. Ez számomra brutál! Deven ilyenkorár 30 körül jártam.
És nem használom a sötét módot. -
DanielK
addikt
válasz
HUNited #12159 üzenetére
?
Miért lenne trágya? Stabil romon kell maradni és minden szuperál.
Ahogy fentebb írtam, én nyertem azzal, hogy visszajöttem stabilra. Jobban teljesít és bugok sincsenek benne. Legalábbis én nem vettem észre.
A kamera is jó, gcammel még szuperebb. Snapdragon 845, 6GB ram, 128GB tárhely. Bőven elegendő lesz a következő 3-4 évre.
Tényleg csak max azért cserélném le, mert olyan újdonságokat hoznak ki a jővőben, mert tetszik, vagy mert az akksija esetleg gyengébb lesz. Az eddig használt iphone-okhoz (i7-ig minden volt i4-től) képest ez a telefon egy csoda.
A rendszer is hasonlít az iosre, így engem nem zavar. Sőt, könnyebben váltottam. -
DanielK
addikt
A cella készenlét deven nálam mindig 10% felett volta. Hiába állítottam át lte/cdma/umts auto-ra. Stabilon elfelejtettem áttenni lte/td-scdma/umts-ről tegnapi újraindítás után és a cella készenlét 1,1% van reggel óta. Ilyenkor nálam már 15-20% között szokott lenni deven.
Ezek szerint ezzel stabilon nem is kell foglalkozni?!Az akkuidő is nagyon jó stabilon.
2ó8p sot van, 2ó26p vettem le a töltőről és 78%-on vagyok. -
DanielK
addikt
Így van. Én inkább visszamentem stabilra. Itt néhány funkció nincs ami a deven van, de legalább ezek a hibák sincsenek. Teljesen jól teszi a dolgát.
A gcammel meg jobb lett a kamera. Szóval a legfontosabb dolgokat így tudja a telefonom: dupla SIM, erős hardver, nagy tárhely, jó kamera. -
DanielK
addikt
válasz
CoolBoy323 #12144 üzenetére
Fakók a színek. Az ai vagy a basic sokkal jobb, a valósághoz közeliek.
-
DanielK
addikt
-
DanielK
addikt
Visszaállítottam a global stabil romot, az összefoglalóban leírtak szerint. Letöltöttem és betallóztam a frissítésben. Itt alapértelmezetten LTE/UMTS auto (PRL) a beállítás, ami azért jó, mert nem kell újraindítás után mindig beadni neki manuálisan.
Az időjárás itt sem megy magyar régióval, először itt is hongkongira kell állítani és utána jöhet az elős megnyitás.
Sajnos itt még nem 5x6-os az ikon elrendezés, ami hiányozni fog, de kibírható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest