- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- UHD filmek lejátszása
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- CES 2025: társnak tervezett robotokat prezentált a Realbotix
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabog74
aktív tag
válasz FrankMonzano #16097 üzenetére
Kijött már
-
FrankMonzano
őstag
Sziasztok! Globálra kijött már a 10-es droid? Nekem még nem dobta fel.
-
Zsoleszhun
addikt
válasz spiky03 #16093 üzenetére
Állapottól és garanciától függ az ára, szerintem 50-60 körül kell meghírdetni, ha nem viszik el akkor csökkenteni. Egy hete van egy 64-es verzió a turbadón 63EFt-ért nem viszik el 2év garral.
¯\_(ツ)_/¯
-
g_g_g
Topikgazda
válasz spiky03 #16093 üzenetére
Ezt inkább itt próbáld meg.
beárazás topik -
spiky03
veterán
Szerintetek mennyiért lehet majd eladni ezt a telót?
Mert gondolkodom, h majd lecserélem egy Mi10re vagy Mi10 prot pár hónap múlva ha olcsóbb lesz.
Mondjuk ezzel sincs semmi bajom, csak azon kisebb a noutch.SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
Karavik
veterán
Ismert hiba már régóta, mint ahogy a megoldás is. Először VoLTE-t ki kell kapcsolni és ezután kell a hívásvárakoztatás beállításba belemenni és így már nem fog SIM/Network hibát dobni.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 1.1.4.0.VNCEUXM]
-
Smiro
senior tag
A hívás beállítások sem oké. A hívás várakoztatást nem tudom beállítani, sim, vagy szolgáltatói hibát dob. És még néhány esetben a hívás beállításoknál.
-
kuksa90
őstag
válasz huliganboy #16084 üzenetére
Alátámasztom. Nekem is a mi8pro mióta fém tető van a házon, merül rendesen. Ha kiviszem, semmi baja.
»» Ulefone armor 22««»» MI 8 PRO 8/128 EUdev 20.9.4««
-
huliganboy
addikt
Tavalyi évben volt szó róla, hogy ha gyenge a szolgáltató jele, akkor drasztikusan merül a telefon. Tegnapi napon voltam egy ilyen helyen, ahol kb 19 órától a 85%-os töltöttségről hajnali 1 órára koppra merült a telefon (mi 8 pro), úgy, hogy kb alig volt használva.
Viszont az is megerősítést nyert, hogy a társaságban lévő iPhone XR valamint xiaomi mi 9 lite gyári rendszeres eszközök is ugyan ezt produkálták... -
Nimda
addikt
Azért vannak bugok a frissítésben, pl. csak a GPS és a Glonass műholdakat látja és az iránytű kalibrálása is elmászik. Van még mit javítani.
-
laci laci
addikt
[link] Miui_alwaysOnDisplay mi10pro apk.
Xiaomi mi3-4-5-6-8-pro8-9-9t-9tpro,mi note 10,10,10pro,redmi k30/4g,pocof2pro,mi 10 ultra,mi11 ultra,11pro,11t-pro,11 lite 5g,12x,12s
-
Nimda
addikt
válasz sanyika987 #16080 üzenetére
Mert ez csak részleges kiadás volt a normál felhasználók számára, teszt jelleggel. Hamarosan megkapja mindenki.
-
sanyika987
aktív tag
Én kaptam frissítést de nem tettem fel
2nap múlva nézem H most akkor frissíteni erre nincs sehol és nem is dobja fel
Ilyenkor mivan??
(Mi8)iphone 14
-
Cabrio
aktív tag
Android 10re most melyik Gcam jó és milyen beállításokkal?
Mert a régi nem akar működni nekem, ami a 9en jó volt. -
Corsa02
őstag
Egy kis infó:
Én még Global Android 9-en vagyok, nem rég jött AOD frissítés, már színesek az értesítések, plusz jött még egy frissítés, lett App DrawerThe Truth Is Out There --->
-
vamosip
tag
válasz huliganboy #16073 üzenetére
Elvileg ahogy néztem megvannak a jogosultságok. Ki be kapcsoltam az értesítéseket is.
-
pumpa007
tag
Nem úgy volt hogy ma már jön a xiaomi.eu-s rom?
-
vamosip
tag
Frissítés óta nem jelez a Mi Band 4
-
xedos
addikt
Tegnap felmászott az Android 10. Mintha gyorsabb lenne - egyenlőre nem találkoztam hibával...
-
TTom65
tag
Sziasztok. Ma frissíttem 10-re, lett csinálva vissza állítás. Mikor telefonálok akkor a névjegyzékben ottvan a fénykép és minden adat a névről. A tárcsátóban viszont csak a telefon szám jelenik meg a hívás után. Semmi adat nincs ott mint eddig. Ebben tudnátok segíteni, hogy mit kell beállítani a rendes megjelenéshez. Előre is köszönöm.
-
spiky03
veterán
Nah ma megerkezett hozzam is a 10es Android!
Vegre nekem is fekete lett a gmail.[ Szerkesztve ]
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
rush0205
tag
Nekem is jelezte, feltelepítettem, semmi takarítás, újra rakás nem volt, és eddig minden jó, egy kicsit mintha gyorsabb is lenne, megjelent a téma menü, nekem eddig nem volt, a kamerában van segédvonalak funkció, asszem az sem volt eddig, egyenlőre ezt a két újdonságot vettem észre.
-
Smiro
senior tag
Nem árt ránézni a Volte beállításra, aki fontosnak tartja a kijelzést. Újra állítani kellett az adókat (gyárit módosítva) és akkor láttam, hogy a Voltés dolgokat kikapcsolta, és inaktiválta a kapcsolót. Addig nyomogattam az aktív gombot, amíg egyszer csak bekapcsolta azokat is. A Volte funkció egyébként enélkül is müködik, aki bekapcsolta, hívás kapcsolatból látom.
[ Szerkesztve ]
-
lafaty80
addikt
Szintén megjött, én csak frissítettem, eddig minden jó, sőt bár érdekes, de játékoknál gyorsabbnak tűnik (vagy inkább smooth-nak) FR nálam nem lesz, túl macerás lenne az újrakezdés :)
Cuccaim: https://kit.co/lafaty
-
Smiro
senior tag
Összedobnánk, hogy ki miben vesz észre változást? Bt füles majdnem dupla hangerőt nyom nálam. (Awei dupla hangszórós, agyba dugós)
-
vamosip
tag
Ma jött új launcher frissítés, app drawer elérhető.
-
darvinya
titán
válasz randras_83 #16045 üzenetére
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Ájvé
veterán
válasz Balzak83 #16042 üzenetére
Hivatalos garanciába nem a Wayteq javít, mint linkeltem is az esetet. Lengyelországba van európai Xiaomi szerviz, de szolgáltatói mobilok lehet TMX-be mennek (Tmobil feltétele volt talán, mivel más szolgáltatónál eddig is volt már Xiaomi mobil).
darvinya:
Látom úgy se fogunk ebben a témában előre jutni, szóval legyen úgy ahogy gondolod.
Erre még azért reagálok:
Ráadásul mint a Tmobil esete, ahonnét vette készüléket, az nem hivatalosan beszerzőtől vette, hanem közvetítőtől.
Hír ebből pedig kiemelem a lényeget:
Wagner Tibor úr 2019 szeptemberében vette át a magyar country manager (és a régiós operátori) posztot. Sikerrel bevezette a márkát az operátori kínálatba, amely nagy lendületet adott az eladásoknak. Több évtizedes szakmai tapasztalata a Xiaomi számára is nagy érték.
Magyarán csak úgy ahogy te írtad nem fog szolgáltatóhoz bekerülni egy készülék, nyilván óriási presztizs ide eljutni, mert csak nagy márkák szerepelnek kínálatba. Nem a Tmobil bízta meg a TMX-et, hanem feltételnek szabták hogy kínálatba kerülhessen (legnagyobb hazai mobil szolgáltatóról beszélünk).
Eustockról pedig valamikor a közeljövőben újra lehet majd mangánszemélyként vásárolni.
Részemről ennyi. -
Balzak83
senior tag
válasz Steelheart2 #16043 üzenetére
Hol nezel filmet, hogy chrome kell hozzá? Valami stream oldal? Mas böngészővel is ezt csinálja?
-
Steelheart2
őstag
Sziasztok.Chromot használok és azt szeretném kérdezni,hogy megoldhato e az,ha teljes kijelzön nézek egy filmet,akkor a navigácios sáv alulrol,rejtve legyen?Sokat filmezek telon(tvre tükrözbe) és eléggé zavaro.Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
Iphone 13 pro,Xiaomi Mi 10 Pro 8/256,; Xbox Series X,Asus TUF Gaming FX 505 DT
-
darvinya
titán
válasz randras_83 #16039 üzenetére
Igen, mivel OTA-n még nincs ez a frissítés.
Ájvé
Mint a honlap írja, nem hivatalos beszerzett készüléknél a beszerzőnek kell gondoskodniuk a szervizről, ezért Tmobil TMX-et bízta meg.
EUStock meg nem WayteQ, ráadásul EUStock már csak nagy kereskedés, emiatt WayteQ-et nem a szervize.
Ráadásul mint a Tmobil esete, ahonnét vette készüléket, az nem hivatalosan beszerzőtől vette, hanem közvetítőtől.
Ráadásul cég már nem is üzemel.[ Szerkesztve ]
-
Ájvé
veterán
válasz darvinya #16035 üzenetére
Ők csak bevizsgálják. Tessék egy tavaly júliusi komment, már ekkor is Lengyelországba szervizelték és idén tudtommal már a TMX végzi, Wayteq már rég nem szervizel. Vagy lehet csak T-Mobile esetében végzi a TMX, ha lesz időm megkeresem mert volt már valahol egy fórumon szó erről.
-
darvinya
titán
Tehát azt mondod, hivatalos Xiaomi kirendeltség honlapja hülyeséget ír?
T-mobil egy külön beszállító, amit a honlap is ír, hogy náluk kell garanciáztatni.
Minden le van ott írva, mikor végzi a javítást WayteQ.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Zsoleszhun
addikt
A CoV bekavart egy kicsit, már kijött mix2s-re is szerintem egy-két hét és jön.
¯\_(ツ)_/¯
-
spiky03
veterán
válasz randras_83 #16029 üzenetére
En ugy tudom, hogy majd jon arra is.
Talan majd mostanaban kezdik el teriteni ezekre is.Mar en is nagyon varom mar.
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
darvinya
titán
válasz randras_83 #16029 üzenetére
Csak Béta verzió van mindkettőre, nincs kiadva hivatalosan még.
-
randras_83
addikt
válasz Zsoleszhun #16016 üzenetére
Csak egy kérdés, sima Mi8-ra hogyhogy nincs 10es alapú miui11, hiszen Pro-n is van, vagy lemaradtam valamiről?
https://www.flickr.com/randras83/
-
Sty01
tag
Hali,járt már valaki igy? Az egyik pillanatról a másikra a beszéd hangszóró halk lett,alig hallani amit a másik fél mond teljesen mindegy hogy engem hívnak vagy én hívok. Gondolom tönkre ment a hangszóró. Sajnos a pláne az hogy elvileg garanciás a telefon de úgy tudom tönkre ment a bolt ahonnan vettem. Sajnos jótállási papírt nem kaptam hozzá hogy tudjam pontosan hova is szól a garancia ill. a számlán nincs telefonszám, a webshop névre keresve sem dob ki semmit csak céginformációt amin az utolsó bejegyzés 2018 év vége. Szóval hol érdemes megcsináltatni és mennyibe kerülhet a javítás?
-
Ájvé
veterán
válasz st6969 #15982 üzenetére
Maga a rendszert újra telepíti erről függetlenül, csak a programokat eredeti állapotba állítja vissza, lehetnek problémák appok adataival, de szerintem nem valószínű. Mint írtam olyan programoknál lehet ez fontos amik online nem állíthatók vissza mert nem menti úgy (pl egy játék mentés amit nem szinkronizál Google Playen). Alapvetően ez az egyik legjobb mentési módszer Androidon, lehet ekézni a Xiaomit, de ez tényleg jól működik.
-
plejik
addikt
válasz Zsoleszhun #16016 üzenetére
Értem, akkor nem is erőlködök vele. Bár fura, hogy itt nem lehet OP telefonokon, bármikor tudok bétát is rakni a készülékre.
iPhone 14 Pro / MacBook Pro M1 pro 14" 2021 / iPad Pro M4 / PlayStation 5 Pro + PS Portal / LG CX3 OLED / RedMagic Nova /
-
plejik
addikt
válasz Zsoleszhun #16014 üzenetére
Szuper, így feldobta a lehetőséget, de telepíteni nem engedi, mert arra hivatkozik, hogy béta verzió és csatlakozzak valami béta programhoz..
iPhone 14 Pro / MacBook Pro M1 pro 14" 2021 / iPad Pro M4 / PlayStation 5 Pro + PS Portal / LG CX3 OLED / RedMagic Nova /
-
plejik
addikt
válasz huliganboy #16011 üzenetére
Igen, de a frissítés menüpontban nincs olyan, hogy másik helyről, vagy belső tárolóról való telepítés... :/
-
darvinya
titán
válasz huliganboy #16007 üzenetére
Nekem is Pro van, s mint legtöbb új telonál, a hangszóró nagyon fent ül.
Viszont nem hallani jól, mikor közvetlenül hangszórót rakom a hallójárathoz.
De ha feljebb van, akkor tökéletesen hallható a másik fél.
Így:(Bocs, mobilon készítettem szemléltetőt.
-
plejik
addikt
Sziasztok!
Olyan problémába ütköztem, hogy letöltöttem a 11.0.3.0-ás verziót, de a frissítési felületen nem tudok másik telepítő csomagot vaálasztani, csak a letöltést neged, de frissebbet nem talál. Most a 11.0.6.0 van a telón. Esetleg valmi ötlet, hogyan tudnám rá felhúzni?
-
szabog74
aktív tag
válasz huliganboy #16007 üzenetére
Nem tudom. Velük csináltattam. Érdemes felhívni őket előtte, hogy biztosan van-e most alkatrészük. Csere 15 perc, csak a hátlapi ragasztónak kell száradni pár órát.
-
szabog74
aktív tag
válasz huliganboy #16005 üzenetére
cseréltesd a hangszórót. Nálam is ilyen baj volt, pár ezerből tökéletes lett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Lexus, Toyota topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Óra topik
- UHD filmek lejátszása
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Apple Watch
- További aktív témák...