- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
xhege
veterán
Lassan én is elköszönök a topiktól, mert cserélem a telefont úgy tűnik. Azért majd visszanézek még!
Mindenkinek további sok örömöt a készülékhez!
-
xhege
veterán
Egyik ismerősöm telefont keres. Mi8 és Mi 9T pro között dilemmázik. Jobb teló a 9T pro? Fontos a kamera és az üzemidő.
-
xhege
veterán
válasz
huliganboy #14701 üzenetére
Szia! Köszönöm! Beállítottam ott a pulzáló kéket, de nem történik semmi.
-
xhege
veterán
Ezt a pulzálást segítsetek még beállítani. Aztán ha a mi box cast is javításra kerül, akkor elégedett leszek.
-
xhege
veterán
válasz
huliganboy #14663 üzenetére
Kellő valamit külön beállítani hozzá, hogy működjön? AOD -t én nem használom ez a pulzálás viszont jól jönne. Ha simán bekapcsolom a kéket nekem nem történik semmi.
-
xhege
veterán
válasz
Napfénysüti #14270 üzenetére
Az igazat megvallva én a Miui rendszernek nem vagyok nagy barátja. Most is pixel experience rommal használom. A feleségemnek Mi A3 a lányomnak Mi A2 van.
-
xhege
veterán
válasz
Napfénysüti #14268 üzenetére
Hát nálunk az egész család Xiaomi telefont használ. Én konkrétan a Redmi 1 óta :)
-
xhege
veterán
Sziasztok! A Mix 3 előrelépes ehhez a telefonhoz képest?
-
xhege
veterán
válasz
gigabytman #14043 üzenetére
Sosem használtam hivasrögzítést MIUI alatt sem, így nem is kerestem ilyen lehetőséget.
-
xhege
veterán
Én PE rommal használom a telót (Android 10 alapú béta), és nagyon elégedett vagyok. Viszont majd kíváncsian várom, hogy a Miui 11 milyen lesz.
-
xhege
veterán
válasz
Steelheart2 #13729 üzenetére
A pixel experience romban van olyan AOD beállítás, hogy csak akkor kapcsol be ha legyezel a telefon fölött. Szerintem az baromi jó megoldás.
-
xhege
veterán
válasz
WhiteWalker #13677 üzenetére
Nyilván felhasználási szokásoktól is függ, de nekem 4-4,5 óra SOT a max, amit ki tudok hozni a telefonból.
-
xhege
veterán
válasz
gigabytman #13673 üzenetére
Közben hosszas kínlódás után megoldódott. Köszönöm!
-
xhege
veterán
Sziasztok!
Fel akartam tenni egy új romot a telefonra. Wipe dalvik, system, data, cache megvolt. Aztán ment az install. Az is végig futott szépen. A telefon az installálás végén újraindult és azóta a twrp kezdőképén kifagyott. Bármit csinálok újra indul és eddig jut el mindig. Hogyan kelthetem életre?
-
xhege
veterán
Pixel experience rom (+ Nova Prime) első 24 órás tapasztalatok: semmi különösebb problémával nem találkoztam eddig. Minden tökéletesen működik, beleértve a banki alkalmazásokat és az NFC fizetést is. Reboot, fagyás, összeomlás, ilyesmi nem volt. Amit észrevettem, hogy úgy tűnik az always on display (AOD) nem változtatja a helyét a kijelzőn, így azért ez beégéssel fenyegethet.
Viszont van egy olyan beállítási lehetőség, hogy csak akkor kapcsol be az AOD, ha legyezel a kijelző előtt. Ez tökéletesen működik, éjjel a szinte teljesen sötét szobában is. Nekem tetszik a megoldás, mert nem veszélyezteti a kijelzőt, és az akksit is kíméli. Összességében elégedett vagyok eddig!
-
xhege
veterán
Feltettem a telefonra a Pixel experience ROM-ot. Kíváncsian várom, hogy milyen lesz.
-
xhege
veterán
Köszönöm szépen a válaszokat! Akkor inkább nem ajánlom a telefont az ismerősnek, mert nem egy hacker alkat
Az MI A3 meg ha jól olvasgattam nem váltotta meg sajna a világot. Mi ma ár-érték arányban a legjob stock android telefon?
-
xhege
veterán
Engedjetek meg egy lehet hogy hülye kérdést. Erre a telefonra rá lehet tenni valahogy stock androidot? Egyik ismerősömnek nagyon tetszik a tudása, a fotós képessége és nem utolsó sorban az ára, de a MIUI nagyon nem kellene neki. Köszi előre is a segítséget!
-
xhege
veterán
Vére elérhető az NFC fizetés az Erste Visa kártyák esetén is!
Árulja el aki használja már ezt a fizetési módot, hogy pontosan melyik részét érinti a terminálhoz a készüléknek (alul, felül, középen, előlap hátlap?), hogy ne bénázzak. Köszi! -
xhege
veterán
valakinek van tapasztalata a PIxel experience Rom-mal? Sokáig Mi A1-et használtam. Nagyon szerettem a stock androidot. Valami hasonlót össze lehet hozni ezen a telefonon is?
-
xhege
veterán
A legfrisebb Eu dev romhoz valami letöltést tudtok linkelni? Nekem a 9.5.30 óta OTA frissítésnél minig hibát dob és nem frissít.
-
xhege
veterán
Sziasztok! Segítség kellene. Mostanában minden képernyőfeloldásnál automatikusan felugrik a böngészőm valami reklámmal. Hol szerencsekereket pörgessek, hol randivonal mindig valami más baromság. Nem tudom miért csinálja, de rohadt idegesítő. Próbáltam böngészőt cserélni, vagy átállítani másra az alapértelmezettet, de mindegy milyen böngészőt használok a probléma jelen van. Valakinek erre valami megoldása van? Előre is köszi!
-
xhege
veterán
Sziasztok! EU dev-en vagyok. ahányszor feloldom a telefont mostanában annyiszor ugrik fel a Chrome böngésző hülye reklámokkal. Nektek is van ilyen? Hol tudom ezt megszüntetni?
-
xhege
veterán
válasz
kvojnovics #12069 üzenetére
Én Mix 2s-ről váltottam MI 8-ra. Jelentős különbséget nem érzek akkuidő tekintetében a két készülék között. Nekem az AMOLED kijelző indokolta a váltást.
-
xhege
veterán
válasz
enginev3.0 #11622 üzenetére
Melyik ROm az ahol még ok volt az akksi? Downgrade megoldható, vagy valamit elcsesz a dolog?
-
xhege
veterán
Köszi a válaszokat! Az android rendszer akksi gyilkolását nem teszik rendbe?
-
xhege
veterán
Ma lesz új EU dev? Mit javítanak rajta?
-
xhege
veterán
válasz
oOKitsuneOo #11519 üzenetére
Köszönöm! Remélem mihamarabb beintegrálják, mert nekem Visa a hitelkártyám, amit többnyire használok.
-
xhege
veterán
válasz
oOKitsuneOo #11516 üzenetére
Hát továbbra sem sikerült...
-
xhege
veterán
válasz
oOKitsuneOo #11512 üzenetére
Sajna nem látom a csatolmányt vagy linket ha volt...
-
xhege
veterán
válasz
oOKitsuneOo #11509 üzenetére
Nem tudjátok Erste Paybe mikor lesz digitalizálható a Visa kártya?
-
xhege
veterán
Nekem valami gebasz lett az új eu dev letöltésekor. Mikor az installra nyomok bedob a recovery módba, aztán mikor vissza jutok onnan megint felajánlja, hogy install....
-
xhege
veterán
Nekem most dobott fel a telefon egy 9.5.9-es updatet. Valaki használja, van tapasztalat?
-
xhege
veterán
válasz
Albi001 #11131 üzenetére
Az Erste banknál csak Mastercard és Maestro kártyával működik még a szolgáltatás, de valahol olvastam, hogy Visa kártyára is kiterjesztik júniustól (nekem az lenne a szerencsésebb, mert Visa a hitelkártyám). Egyébként egy bankkártya tartós flip tok és megvan oldva a dolog.
-
xhege
veterán
válasz
enginev3.0 #11102 üzenetére
Én az a fajta rohadék vagyok, hogy elolvasom a fórumban, hogy mik a tapasztalatok és ha nem szívás, akkor pár nappal később frissítek.
-
xhege
veterán
Az AOD változtatja a helyét eu dev ROM-on? Nekem nem úgy tűnik igaz csak pár percig figyeltem. Mennyire ver oda a fogyasztásnak, ha be van kapcsolva?
-
xhege
veterán
Üdv! Én is Mi 8 tulaj lettem
Biztosan sok kérdésem lesz, ha hülyeséget kérdezek időnként nézzétek el nekem! A készüléken jelenleg MIUI 10.4 by xiaomi.eu.9.4.26 Béta ROM van. Ebben van dark mód beállítására lehetőség?
-
xhege
veterán
Köszönöm a választ és az előző hozzászólónak is! Igen az Se "butított" verzió, de paramétereit tekintve elgondolkodtató alternatíva. Kamerák tekintetében papíron erősebb (48+13+8 Mpixel hátlapon 20 előlapon). Snapdragon 712 visszalépés, de mondjuk én sosem játszom. A méret tekintetében, meg talán jobban kézbeillő. Kérdés mennyivel kiforrottab és támogatottab az Mi 8.
-
xhege
veterán
Eközött és az Mi 9 Se között vacilálok. Melyik a jobb vétel?
-
xhege
veterán
Sziasztok! Mi mix 2s és Mi 8 között vacilálok. A mix felé kacsingattam inkább, mert tartok az Amoled kijelzőtől kicsit. Lehet hülyeség, de a beégés, meg 1-2 év után gyengülő képernyő még a mai Amoledek is érinti? A két telefon leginkább különböző része a kijelző, dizájn mellett ha jól gondolom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Proxmox VE
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- TCL LCD és LED TV-k
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest