- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Hővezető paszták
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- 3D nyomtatás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
havri1
félisten
válasz
gigabytman #12797 üzenetére
Én Outlookot használok, ennél azt vettem észre, hogy értesítésbe ott a mail, de a programot megnyitva, nincs. Frissíteni kell, hogy betöltse
-
g_g_g
Topikgazda
válasz
gigabytman #12793 üzenetére
Úgy tűnik, valóban nincs késés.
Korábban előfordult, hogy pc-n már láttam a mail-t és telefonon kisebb - nagyobb késéssel érkezett meg.
Amióta beállítottam a scriptet ilyet nem tapasztaltam.
Szerintem próbáld ki bátran. -
laci laci
addikt
Miui 11 launcher [link]
-
Nagya21
addikt
Hali!!
Javult a camera is a frissítéssel!!
https://mobilarena.hu/tema/re_xiaomi_mi_9_egy_hijan/hsz_290-290.html
Üdv Nagya -
DanielK
addikt
Mi 9-en található változó (időre) hátteret nem lehet valahogy mi 8-on használni?
-
g_g_g
Topikgazda
válasz
laci laci #12784 üzenetére
Jó lenne ezt a dolgot tisztába tenni.
Karavik leírásában is illetve az általam írt összefoglalóban is benne van a ROM telepítés előtti format data.
Biztos ez okozta a probémát?Atomgeszi ezt írta:
"Szóval TWRP-ben voltam. Wipe gombra kattintva Format Data - Yes paranccsal sikeres volt az encrypt.
Aztán csináltam ugyanitt factory resetet."Egy még nem telepített rendszer esetén mi történhet a factory reset-kor?
-
Atomgeszi
nagyúr
Köszönöm mindenkinek a figyelmet. Lacinak pedig a telefonos segítséget.
Igen, itteni leírás alapján csináltam. Valószínűleg ott ment el a dolog, hogy még rendszer felrakás előtt csináltam a format data-t, és elveszett a partíció. De már dev-en vagyok és működik rendesen.
És bocsánat az off-ért.
-
laci laci
addikt
-
Atomgeszi
nagyúr
Sziasztok.
Ugyan nem Mi8 hanem Mi9, de itt többen telepítettetek már xiaomi.eu dev-et.
Jelenleg global stabilon voltam.
Kinyitottam a bootloadert.
adb-vel felraktam a twrp.img-t. és adb push rom.zip-et(xiaomi eu dev).
Twrp elindult. Akkor átmásoltam a tmp mappába a rom.zip-et(mivel jelenleg nincs most otg kábelem, hogy azzal feltoljam).
Szóval TWRP-ben voltam. Wipe gombra kattintva Format Data - Yes paranccsal sikeres volt az encrypt.
Aztán csináltam ugyanitt factory resetet.
Utána Install a zip-et. Fel is telepítette (látszólag)
Utána wipe dalvik jobbra húztam.
Reboot-nál viszont azt írja, hogy No OS installed. Are you sure want to reboot?
Itt nem nyomtam semmit, mert ez nem tűnik túl biztatónak.
Mit rontottam el, és hogy lehetne élők közé varázsolni a telót? Jelenleg twrp-ben vagyok, de inkább ki sem lépek, hátha ide se tudok már visszalépni. Mi maradt ki?
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Noobstyl3 #12770 üzenetére
Lányom iphone7-e esett bele a medencébe 2-3 mp-re. (Vízálló!!!!)
Sajnos a kijelző és a felső szalagkabel csere nélkül nem uszta meg.
Pedig az a telefon bekapcsolt, és adott képet is...2 napig.
Szóval szerintem ez kijelzőcsere lesz nálad is.[MÁS:
A napokban érkezett global stabilban van e váltakozó lezart képernyő, illetve ez az Always on display:g_g_g!
Nálam volt gond a sima mi8-nál is. -
g_g_g
Topikgazda
válasz
huliganboy #12769 üzenetére
Nálam Mi8-on nincs gond a legfrissebb eu dev-vel.
Más mit tapasztalt?
Ha jól látom inkább csak a pro-nál vannak ezek a komoly gondok. -
Noobstyl3
újonc
3 napos rizsbe pihenés után eljutott a telefon addig hogy az ébresztő bekapcsol. Maga a telefon működik érzékel mindent.. Viszont a kijelző csak villog és nem ad képet.
Esetleg van valami módszer amivel kitudom totálra kapcsolni láthatatlanba? Bár ha minden igaz kikapcsolt állapotba is ébreszteni fog. De most olyan mintha ujrainditgatna magát.
Rebootot próbáltam de ugye nem látok semmit. -
huliganboy
addikt
Köszönöm mindenkinek! Vissza raktam az előző romot és így minden jó!
Örülök, hogy így lehet lépkedni előre majd vissza minden adatvesztés nélkül!
-
Ruszki
senior tag
Sziasztok!
Tervezek venni én is egy Xiaomi telefont!
Eddig még nem sikerült eldönteni, hogy pontosan melyik is legyen de lehet, hogy a MI 8 lesz az aranyközépút. Redmi Note 7 és Mi 9 van még versenyben.Samsung Galaxy Note 2 lenne leváltva...
Itt eléggé szimpatikus a 2 év garancia plusz a Prémium szolgáltatás.
Valakinek van az oldallal tapasztalata, jöhet hideg meleg!
Üdv, Ruszki! -
Karavik
veterán
válasz
HUTCHDB #12755 üzenetére
és (#12751) huliganboy, (#12753) kuksa90
Nálam is volt egy ilyen eset, de nekem egy restart megoldotta szerencsére. Sajnos a china MIUI alap ROM magában hordozza ezt a bugot: [link]
Összes SD845 teló érintett
Én is visszateszem a 9.6.27-et mert holnap utazom és kell, hogy stabil legyen a rendszer... -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
huliganboy #12751 üzenetére
Nekem is volt egy teljesen hasonló esetem.
Wipe-oltam a dalvik-ot és a cache-t.
Ha nem lesz jó, visszateszek egy régebbi romot, amit neked is ajánlok, így nem kell ujraraknod az egészet.(#12753) kuksa90!
Nyugodtan visszateheted. -
kuksa90
őstag
válasz
huliganboy #12751 üzenetére
Ne vágd fölhöz a telefont, a frissítés úgy sz@r, ahogy kiadták, - nálam dettó ugyanez
Ráadásul most kezdem a szabit, és tölthetem roamingban a három Gb-t újra. (Mert szokás szerint leszed egy Gb-t, és közli, hogy hibás, próbáljam újra)
szerk: megvan a telón a múlt heti. Vissza lehet azt tenni, vagy van valami védelem?
-
resist
tag
Sziasztok, az adatforgalmi limitet hogy/hol lehet kikapcsolni? Egyszerűen nem találom, csak átírni engedi a számot.
-
huliganboy
addikt
Sziasztok!
Ma frissített OTA-n a telefon, EU DEV MIUI 10. 9.7.4...
Teljesen taccsra vágta a telefont. Kimondhatóan használhatatlan. Sok esetben kifagy a képernyő, rendgetegszer lagol az összes felület, ahol összemossa az ikonokat és szövegeket mindent egyszóval. Sok program el sem indul csak szürke képernyő jön be köztük a kamera esetén is ez van...
Több esetben a kijelző sötét marad, de a feloldó és lezáró hang hallatszik..MI 8 pro készülékről van szó...
Nem szeretném újra rakni, de ha nincs más mód az lesz.
Valakinek ötlet?
Köszi
szerk: Gyári MIUI téma. Reboot, kikapcsolás meg volt!
-
havri1
félisten
Elég sokminden vaktozott. A menurendszer, ahol van pár fordítási hiányosság is.
-
HUTCHDB
nagyúr
Nincs ma eu rom frissítés?
-
dfilpo
csendes tag
Sziasztok!
Próbálnám bővíteni az mi cloud tárhelyét, de nem jövök rá hogy tudok pénzt, vagy creditet varázsolni az egyenlegemre.
Akinek sikerült, hogy csinálta?Köszi!
-
Griff55
senior tag
Véégre frissült nekem is 10.3.3.0-ra stabilra
És végre belekerültek a custom AOD watchface-ek is.
Valaki felfedezett még valami észrevehető változást az előző stabilhoz képest?
(plusz jött egy szép töltési animáció is) -
siskad
őstag
Az updateknél néha nektek sem indul újra a telefon? Rányomtam az újraindításra, hogy lefrissüljön a legutolsó globál stabilra, negyed óra múlva nézem, hogy kész van e már, erre ki volt kapcsolva a telefon. Bekapcsoltam és akkor kezdte el a frissítést.
-
DanielK
addikt
válasz
FrankMonzano #12739 üzenetére
Gyári kezdőképernyőt használsz?
-
Smiro
senior tag
Javult a GPS is, Japán zászlót is látok
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
FrankMonzano #12730 üzenetére
Nekem az eddig nem használt oldalra tette ki a kis kapcsolati ikonokat.
Ahogy előttem is ajánlották nézd meg a többi oldalt is. -
slice14
veterán
Végre megjöttek a a stabilba is a devben lévő extrák egy része.
-
vikla007
aktív tag
válasz
Kezdőképernyő-elrendezés esetleg zárolva van?
-
kuksa90
őstag
válasz
Nézd át az összes kezdőképernyőt... nekem kettőből a másodikra teszi.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
FrankMonzano #12726 üzenetére
-
Smiro
senior tag
válasz
FrankMonzano #12726 üzenetére
Igen, müxik. A 3. oldalra tette ki. Felajánlja, hogy közvetlen tárcsázás legyen-e, vagy csak a névjegy menjen ki. G.stabil.
-
Noobstyl3
újonc
válasz
SOAD19 #12723 üzenetére
Hát már kár rajta idegeskedni.. 1 napos rizs kúra után raprobaltam most. Bekapcsol bejön a Mi logó és semmi több.. Rezeg érintő panel is megy elvileg tölt is. Lehet valami kapott bent. Most egyenlőre marad a rizs továbbra is hátha még csinál valamit.
Ha kész lesz az ultrahangos cucc majd írj már egy tapasztalatot van e bármi haszna. Mert ha nem akkor feleslegesen nem próbálom meg. Köszi :) -
FrankMonzano
őstag
A modulok/névjegy/közvetlen tárcsázással elvileg ki kellene rakni az adott névjegy képét, és ha rákattintasz, rögtön hívnia. Ez nem működik nálam, nem rakja ki a kezdőképernyőre. Kiírja, hogy hozzáadva a kezdőképernyőhöz, de semmi. Nektek működik?
-
Smiro
senior tag
Egész rendesen jövögetnek a rendszeralkalmazás frissítések...
-
Noobstyl3
újonc
válasz
SOAD19 #12721 üzenetére
Hát akkor ez nekem lehet nagy bukta lesz. Hétfőn jöttünk majd csak vasárnap megyünk haza. De lehet én basztam el mert a hangszóróval kicsit fujkaltam lehet jobban befolyt mint kéne. Most keresgélek itt valami szervizelt vagy valamit hátha.
Köszi a linket. Útba esik Pest hazafelé szóval ha más nem beugró majd oda hátha tudnak valamit még vele kezdeni vagy mondani rá. -
SOAD19
addikt
válasz
Noobstyl3 #12719 üzenetére
Nekem is azt ajánlották, mint az előttem szóló fórumtárs, hogy minél hamarabb el kell vinni valahova, ahol kitisztítják. Én már nem tudtam, mert 1,5 nap múlva már jöttünk haza.
Debreceni vagyok, az itteni szakszervizből elhajtottak, hogy ilyet ők nem csinálnak. Itt a fórumon ajánlottak egy gsm boltot, szervizt, ahol ténylegesen elvállalták, aztán majd kiderül, hogy kidobott pénz volt-e.
Ezt a helyet linkelték még nekem, ha esetleg pesti vagy: [link] -
Noobstyl3
újonc
válasz
SOAD19 #12718 üzenetére
Én is most horvátba.. Ki-be járkáltam a vízből semmi nem volt. Mondom csinálok egy videót.. Természetesen nagy kő borulás.. De rögtön emeltem is ki a kezem a vízből. Hát én is nagyon remélem hogy olyan nagy kár nem lesz.
Szét nézek akkor itt a környéken van e ilyen lehetőség.
Ha más nem majd otthon. Bármilyen szervizbe csinálnak nekem ilyen ultrahangos tisztítást? -
SOAD19
addikt
válasz
Noobstyl3 #12716 üzenetére
Ugyanígy jártam az olasz tengernél a P9-esemmel. Rokonokkal mentük, ilyen motorcsónakos ejtőernyős felhúzós mókára, és gondoltam elrakom a telefont, hogy videózzak a motorcsónakból. Séta közben az egyik rokon odaszólt, hogy felcsaptam magam, saras, homokos lett a hátam. Gyorsan bementem a tengerbe lemosni, bementem térdig a vízbe, majd legugoltam, hogy lemossam magam. 2-3 másodpercnél nem voltam tovább vízben. Közben estébe is jutott, hogy a telefon a zsebemben volt. Akkor meg normálisan működött, de utána újraindult, majd egy ablak jött be, factory reset, reboot és hasonlókkal. Később még tudtam használni, viszont a bekapcs gomb, és a hangerő gomb nem működött. Nem is tudtam kikapcsolni közvetlenül az eset után. A szervizben azt mondták, hogy ha valami károsodott a telefon belsejében, akkor az alaplacserét jelent, ami olyan 30-40 k-t jelent... Elvittem egy mobiloshoz ultrahangos tisztításra, hátha megoldja a problémát, 4k-t megért. Esetleg próbáld meg elvinni valahova szétszedetni, kitisztíttatni, ultrahangos tisztítást kérni, mert a só roncsolhatja az elektronikát, állítólag használhat, legalábbis ezt mondták nekem a telefonom topikjában. Először voltam tengernél, igy még emlékezetesebb lett...
Remélem mindketten megússzuk a dolgot.
-
Noobstyl3
újonc
válasz
lafaty80 #12715 üzenetére
Hát 1-2mpig került víz alá.. Egy viharba mikor szétáztam már több víz is érte meg huzamosabb ideig.. Beis panikoltam hogy vége most de megtöröltem és ment utána meg zökkenőmentesen.
Kiprobálom. Így telleg nincs veszteni valóm. Meg egy hetem van próbálkozni nyaralás alatt..Köszi a tippet. :)
-
Noobstyl3
újonc
Sziasztok!
Fél éve használom a mi 8t hibátlanul.
Viszont tegnap történt valami kapott egy kis vizet.. Utána kB 2 órát még használtam aztán eltettem mert 15% közelében voltam.
Mikor elövettem ki volt kapcsolva.
Most ha probálom bekapcsolni csak felvillan az értesítési led. Ha töltőre rakom is csak villog.
Próbáltam resetelni akkor rezgett egyet értesítési led felvillan de semmi nem történik.
Valaki találkozott már ilyennel esetleg? Vagy ebből szerviz várható?
Amire még tudok gondolni hogy frissítette magát de lemerült közbe. -
Karavik
veterán
válasz
l86544 #12702 üzenetére
Olvastad a legutóbbi TeamViewer app frissítés óta érkezett hozzászólásokat?
"Az utolsó frissités óta használhatatlan. Mindent üzleti célunak vesz és 1perc után kidob. Évekig jól működött,most használhatatlan"
"Az utolsó frissítés óta használhatatlan. Minden csatlakozást üzletinek vesz és kilép. Eddig jó volt. Kár érte." -
l86544
aktív tag
válasz
enginev3.0 #12703 üzenetére
1-2 gépen már azt csináltam de van még 100 és a TW csak pár hete nem megy.
Biztos hogy rom probléma de jó lenne tudni hogy Global stabilon megy e?
-
SOAD19
addikt
Sziasztok!
Mennyire ildomos használtan ilyen telefont venni? Gondolok ez alatt arra, hogy van-e valami jellemző típushibája, ami előjön? A Mm-ban próbálgattam a kameráját és a panorámaképe nekem fura volt, mintha nagyon meghajlítaná, torzítaná. A jelenlegi P9-esemnél, mintha nem lenne ilyen, vagy legalábbis sokkal kisebb mértékben.
A P9-cesem múlt héten megmártózott a tengerben, és lehet, hogy, ezzel egyúttal ki is múlt. Alaplapcserére 30k környékét mondtak a szervizben. -
l86544
aktív tag
Használ valaki Teamviewert a telón? EUdev-en nem működik. Június közepe táján egy frissítés után nem tud csatlakozni.
Volt már factory reset is de ugyan az. Friss Globalon nincs valakinek tapasztalata?
Ha nem is napi de heti szinten szükségem lenne rá és ez így elég gáz hogy nem megy.
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Google Pixel topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Óra topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- Le Mans Ultimate
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- További aktív témák...
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged