- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- TCL LCD és LED TV-k
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
-
PROHARDVER!
Sony Xperia Z1 Compact
Új hozzászólás Aktív témák
-
glacious
addikt
válasz
elen filsitt #17298 üzenetére
Vidd vissza gariba, valószínűleg a memória hibás.
-
kazy76
aktív tag
válasz
elen filsitt #17296 üzenetére
Belső tárhely vagy sd kártya?
-
elen filsitt
újonc
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hátha akad valaki hasonló problémával... 3 hónapos telefon, egyik napról a másikra..."Olvasási hiba. Próbálkozzon újra!" leugró ablak, hanggal folyamatosan. Ha lezárom a telefont abbahagyja. Programokat enged futtatni. PC Companionnal újra lett telepítve gyári visszaállítással. Fél napot bírt, majd újra előjött a hiba üzenet.
Ötlet? Vagy vigyem vissza garanciába a készüléket? -
Vikooo
addikt
Aki Nillkin kijelzővédő üveget használ kérdezném, hogy mennyivel javult/romlott a kijelző tükröződése napfényben?
Köszi!
-
Bozek
nagyúr
válasz
67tuareg #17287 üzenetére
Nekem is csinálta már, de az észrevehető volt, mert nagyon melegedett az akksi. Múlt pénteken 40 perc alatt ment fel 25-ről 45-re. Valószínűleg valamelyik program csinálja, azóta figyelem őket, hogy melyik használja a procit nagyon, de azóta egyelőre nem jött elő a probléma.
-
-
cstom
aktív tag
válasz
semetka #17285 üzenetére
Csinálj egy factory resetet, lehet valamelyik utólag letöltött app beragadt. A Sony Z1 compact kifejezetten erősen muzsikál akkumulátor terén, este nekem még 40%-on szokott lenni, pedig sok LTE mobilnet, filmnézés + rádióval gyötröm. Egyébként soha nem tapasztaltam ilyen problémát egyik androidos mobillal sem, pedig én aztán sűrűn váltogatom.
Jut eszembe, nekem a bluetoothon kívül minden folyamatosan be van kapcsolva.
-
Vikooo
addikt
válasz
semetka #17283 üzenetére
Kapcsold ki a google now -t es nezd meg a Beallitasok helybeallitasnal, hogy melyik alkalmazas hasznalja intenziven a helymeghatarozast.
Vagy ha tenyleg eleged van az Androidbol, valts iOS -re hatha bejon, vagy Winphone -ra, de ott felejtsd el a pontosabb diagnosztikat es azok sem hibatlanok. -
komyka
tag
válasz
semetka #17281 üzenetére
Próbáld figyelni, mely appokat használod, amikor jelentkezik a probléma. Nekem többször előfordult pl. miután a rr3-al játszottam, vagy ha a gravity screent használtam még ha staminát is kapcsoltam. Azóta ezeket használat után az alkalmazások alatt külön kilövöm, és ezzel nálam meg is szűnt a probléma. Nyilván nem tudom hány appot használsz, ill te lehet nem vagy olyan türelmes mint én, hogy kilövögesd mindig csak gondoltam leírom, hogy ez is egy megoldás lehet.
-
semetka
őstag
Nekem elegem van ebből a telefonból és az androidból. Már harmadjára játsza el ezt a merülős dolgot. Éjfélkor vettem le a töltőről és reggel 9 re 70%-on volt, alapesetben 2-3%-ot esik egy éjszaka alatt. Nem mutat semmi különöset ami fogyaszt, ezért fogalmam sincs mi a baj. Létezik hogy az akkumulátorom rossz? De akkor újraindítás után miért javul meg?
-
kazy76
aktív tag
Szeptember óta használom a telót de teljesen meg vagyok vele elégedve. Igaz vannak a hátlapon karcok de valóban aki 100-110 ezret ad egy telóért az vegyen rá tokot, én vettem. Az x8 óta volt egy pár androidos telóm más más gyártótól is de ez még csak rootolva sincs, és nem is érzem h szükség lenne rá. Szóval szerintem aki kötetszik ebbe a készülékbe annak semmi nem lesz jó soha. Persze vannak erősebb vasak és mindig is jönnek újak de szerintem ennél több nem kel egy telóba. A mérete pont megfelelő nem kell két kézzel küzdeni. még soha nem akadt meg vagy fagyott le, és aki ennél jobb képeket vagy videót akar az fele ennyiért vegyen kamerát.
-
Elementh
aktív tag
válasz
BRIKLY #17275 üzenetére
Eddig elégedett vagyok én is, egy restart nem volt még 2 hónap alatt, pedig kapja rendesen, van,hogy 3x töltöm egy nap.. Végre egy bika vas, ezért vettem. Sokat játszom vele, nem bírja rosszabbul, mint más csúcs telefon, viszont nem péklapát,aminek kifejezetten örülök. Sztem aki most jó telefont akar és nincs 100+ pénze rá csak mondjuk 60,az használtba jól jár ezzel,mert mit is kapsz ennyiért? Én mondjuk előfizuba vettem,55öt megért nekem és remélem ki is tart 2 évet..
-
ruskop
senior tag
Ez egy fórum. Itt általában a negatív dolgokra keresnek választ az emberek. A jó dolgot minek kérdezze az ember? "Nálad is ilyen szép a kép?", vagy "halom a hangodat". Elég hülyén jönne ki. Én sokféle telót kipróbáltam (samu windows, samu nokia, samu android, lg android, sony android, iphone, stb.), hogy megtaláljam azt a készüléket ami az ízlésemnek teljesen megfelel és lám, itt kötöttem ki. Nézz át az S4 mini fórumra. Ott reggeltől estig csak mondják a magukét. Ott valaki elolvassa a fórumot, nem vesz olyan telót. És érdekes módon nálam semmi olyan probléma nem jelentkezett, mint amit ott leírtak. Nincs ezzel a telóval probléma.
-
kelly416
veterán
válasz
BRIKLY #17275 üzenetére
+1
Teljesen elégedett vagyok a telefonnal. Az egyetlen, ami kicsit zavar, az a rossz készülékház/ kijelző arány. Ez régóta az első telefonom, amit nem akarok lecserélni 2 hónap után, lassacskán egy éve megvan.Tudjátok, hogy lehet újra kalibrálni az accelerometert? Elkezdtem temple run-olni és balra húz kicsit.
-
BRIKLY
veterán
Igen?
Akkor kezdem,oké?Csatlakozzon hozzám,aki hasonlóan meg van elégedve a telefonnal.
Jó pár android mobil után, köztük az utolsó három Sony (mini, U, SP) Ez az első,amit nem kezdtem el 2 hét után root-olni, bootloadert nyitni, ROM-ot cserélgetni,saját ROM-ot faragni,mert nem csak hardveresen,de szoftveresen is teljesen meg vagyok vele elégedve. Egyetlen negatív dolog,amit el tudok róla mondani,az a könnyen karcolódó hátlap, de úgy gondolom,aki rászán 100-110 ezret egy telefonra,az megteheti,hogy 5-10 ezret rászán annak védelmére, vagy pedig használja,és nem azt lesi,hogy "jajj istenem,itt egy karc, de sz@r a Sony.." A tárgyak vannak értünk,nem mi értük,azért vesszük,hogy használjuk,és amit használunk,az kopik.
Először engem is feldühített,hogy 1 naposan lett egy hajszálkarc a hátlapon,mikor még zsebre sem tettem,de elfogadtam,hogy bizony a csilli villi dolgoknak ez az átka.Akinek ez nem tetszik,vegyen gumi borítású telefont,azt lehet dobálni is.
Attól még,hogy 110 ezer forint,nem fogja megfőzni a reggeli kávédat,vagy lehozni a csillagokat,és nem is lesz mindenki igényének megfelelő. Ha az lenne,hogy adnák el az újabb,csicsásabb,erősebb,stb darabokat?
Remélem nem gázoltam senki lelki világába,és nem,nem fizet nekem senki ezért,és nem is a Sonyit akarom védeni,mindössze csak leírtam a véleményem,ha már van,aki a pozitív hozzászólást hiányolja. Csak attól tartok,hogy nem sokan fognak hozzám csatlakozni,mert átlagosan azok az emberek,akik meg vannak elégedve valamivel,nem keresnek fórumot,azt sem tudják,hogy mi folyik itt. Én megszokásból követem mindig az aktuális telefonom topikját,de ez nem mondható átlagosnak,hisz magam sem tudom,hogy konkrétan miért,csak hát miért ne?
-
-
LonGleY
veterán
Lehet kérdezni... Az, aki jól elvan vele (vagy a lehetőségeket sem ismeri) minek tobzódjon itt a topikban? A win7 topikba sem azért írnak be az emberek, mert hűdejó, miközben pedig mégis a legtöbben elégedett használói vagyunk az mS első normális operációs rendszerének.
Vikooo: +2
-
LonGleY
veterán
Minden topikba nyilván a problémák miatt írnak. Ez nem azt jelenti, hogy a többség szenved ilyenekkel. Minek írjam le, hogy egyébként nálam nem fagy a kamera és szeretem a cuccot?
Mondjuk hülyeségei vannak néhol, de ez van. Személy szerint nem veszek többet nem Nexus gépet, de én azért elég speckó user vagyok (meg itt még páran).
-
japy
őstag
válasz
Quasi_modo #17263 üzenetére
Az! Mi ebben a meglepő? Sok pozitívumot nem nagyon lehet itt olvasni. Gariztatástól elkezdve a beázásig és még sorolhatnám. Ami ugye egy alsó kategóriától még csak-csak elnézhető lenne,na de egy 100k prémium kategóriától nem!
-
bircsak
csendes tag
Sziasztok. Nekem azt csinálja a telefon, hogy rezgés közben elkezd búgni, zörögni a vibramotor. Nyomtam rajta 1diagnosztikát, ott viszont az tűnt fel, hogy a rezgés abbamarad, viszont továbbra is "búg" a motor. Valaki tapasztalt hasonlót? Előfordulhat h szoftveres baja van, vagy mindenképp kuka a vibramotor? Előre is köszi!
-
Felhasználom
tag
Sziasztok!
Van esetleg olyan program, amivel meg tudom nézni, hogy van-e "beragadó" app??
Előre is köszönöm a segítséget! -
csmat
senior tag
Sziasztok!
Mit állíthattam át, hogy lassabb lett a chrom és az összes többi böngésző, ha wifit használok?
-
greatdoki
tag
sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, milyen állapotban kell elküldeni szervizbe a készüléket?
A vibrációs motor ami rezgeti a telót, megadta magát, illetve elengedett a rögzítés vagy mi baja lehet?!
(rezegni rezeg csak nem úgy ahogyan kellene)
De a lényeg hogy fólia-üveglap sértetlen marad-e, telefonszámokat-, képeket-, nem jogtiszta szoftvereket töröljem-e? Hogy 'illik' elküldeni? -
kelly416
veterán
válasz
LonGleY #17254 üzenetére
Memóriakártya írhatóságot root és kötöttségek nélkül, talán egy kicsit jobb képfeldolgozó algoritmust... én mást nem várok. Ezt most is megtehetnék egy sima frissítéssel, de nem akarják. Miért van az, hogy szinte bármelyik gyártó, aki beletette a készülékébe ugyanezt a kameramodult, jobb képeket készít, mint a Sony?
-
LonGleY
veterán
Hmm, igazuk van amúgy... Mi a fenét várunk a Lollipoptól? Azon kívül, hogy itt-ott más lesz a design (a világosabb téma nem is jó ráadásul). Bugosnak meg ugyanúgy bugos lesz gondolom...
-
kaciokos
őstag
válasz
Coempi #17251 üzenetére
Így van, nekem sincs root-om, és én is úgy tiltottam le egy csomó alkalmazást, de konkrétan ezt az alkalmazást nem lehet root nélkül letiltani (lehet, hogy root-tal sem, csak törölni).
Szerk: előző telefonomat 2.3-al laktam be, és amikor jött a 4.0 upgrade, nem volt kedvem újra belakni, ezért minden beállítást megtartottam, úgy is stabil maradt. Volt egypár letiltott alkalmazásom, ami persze az upgrade után is letiltott maradt, és amikor egy évvel később csináltam egy reset-et, volt olyan alkalmazás, amit már nem tudtam letiltani, holott egy évig le volt tiltva.
-
kaciokos
őstag
Sajnos a letiltásához is root jog kell.
(#17248) totoka2 - Én csak az SD írás tiltásának feloldása miatt várom nagyon a nyalókát.
-
kelly416
veterán
válasz
totoka2 #17248 üzenetére
Nem is tettük fel, még egy darabig nem is fogjuk. Annak idején vissza kellett vigyük az Xperia U-t (tudom, teljesen más tészta) hogy visszategyék a GB-t ICS helyett, úgyhogy azóta nem igazán frissít az Asszony mások tapasztalatai nélkül.
Bár az LG-t ismerve, nem biztos, hogy elbaltázzák, mert szerintem jól szokták összerakni a szoftvert. Én meg mindig megfogadom, hogy kivárok tapasztalatokat, aztán amikor jelez a telefonom, már nyomom is rá a frissítést.
Valószínűleg a z1c-vel is így lesz.
Pipu:
Ha még nem késő, csinálj pár képet az esetleges sérülésekről, vagy írjátok bele a szervizpapírba, hogy a készülék sértetlen, karcmentes állapotban került leadásra. -
kelly416
veterán
Hehe... nem a home-videók nagyközönség elé kerülésére gondoltam én sem, hanem a
szakbarbár szerviz hírére. Ez a sajnálatosabb. Mindegy, hogy hová viszed, ha a T-be adod le, kell idő, ameddig elküldik, visszaküldik, ha közvetlenül a Cordon-ba viszed, ezt az időt megnyered. De olvass kicsit utána, "Cordon panasz" címmel is. Persze nem kell kiábrándulni, mivel itt tényleg csak a panaszokat olvashatod, meg jelen fórumon is van olyan, aki meg van elégedve a szolgáltatásukkal, csak eléggé kevés az ilyen ahhoz képest, hogy panaszkodónak nem illene lennie egynek sem. -
kelly416
veterán
Az Asszonynak megérkezett az új rendszer a G2-jére, csak még nem akar fejest ugrani, vár más véleményekre. Pedig reméltem, hogy mi majd hamarabb megkapjuk.
Pipu:
A szerviz gariban ingyen csinálja a cserét, ha vagy olyan bátor, hogy beadd...Langsam:
Sajna én is megküzdöttem vele, és emlékeim szerint sehogy. Vagy mégis.Ezt próbáld ki.
-
kaciokos
őstag
Azt is vedd figyelembe, hogy igaz, hogy vannak panaszok, de rengeteg embernek van ilyen telója, és a döntő többségnek gond nélkül működik. Én is megdöbbentem, hogy csak a közvetlen családban és baráti körömben rajtam kívül 3 embernek van Z1C-je, és nem egymásnak ajánlották, teljesen függetlenül vették meg. "Kis" kijelzős erős telefonban egyszerűen konkurencia nélküli, kivéve most már a Z3C-t, de az meg még annyival drágább, hogy sokan még a megjelenése után is Z1C-t vesznek, mert a hardver különbség nagyságrendileg kisebb az árkülönbségnél.
-
Langsam
aktív tag
Sziasztok. A gyári Z1C-n a felhúzós és félkör fodrozós menüben, ahol eddig csak a goggle keresője jelent meg, felbukkant baloldalra a whatnews nevű förmedvény.
Hogyan tudom kiírtani, mert az alkalmazásokban nem tiltható, még úgy sem hogy letöröltem a frissítését. Köszi. Üdv.
-
Pipu
csendes tag
Sziasztok!
Sajnos letört a töltő csatlakozójánál a kis ajtó. Semmi extra igénybevétel nem volt, ennyit bírt (~1 év). Tudtok segíteni,h hogy tudnám pótolni? Szervizben esetleg tudnak segíteni vagy netről lehet rendelni? A nagyobb baj az, hogy nem tudom hol hagytam el.
Köszi!
P -
totoka2
tag
válasz
petymeg #17230 üzenetére
Én boltba vittem vissza.
Legalább 1-2 nap késedelemmel biztosan számolhatsz, ha a boltba viszed (amíg a saját futáruk összeszedi, majd kikézbesíti javítás után).
Amikor vissza kapod, és érdeklődsz, akkor is csak egy felesleges közbenső hátráltató tényező a bolt, amíg ők is megérdeklődik a szervizben, hogy mi a helyzet, majd téged is tájékoztatnak. -
BRIKLY
veterán
válasz
Joe.36 #17231 üzenetére
Ázott,tiltott darabról senki sem fogja szerintem bevállalni,hogy átteszi. Esetleg ha valakinek van hozzá profi eszköze,bár nem tudom mi lehet az.. Igen nagy a valószínűsége,hogy levétel közben eltörik.
Inkább rendelni kell hozzá új kijelzőt, elküldeni hozzá,én meg olcsón kicserélem,és visszaküldöm.(Van már egy elégedett fórumozó a topikból,akinek megcsináltam,és meg van vele elégedve.
)
-
devsas
csendes tag
válasz
petymeg #17230 üzenetére
Semmit se csináltam még, mert visszaragad, csak mozog ha piszkálom. Nem tudom hogy megéri az az idő hogy beadod-kicserélik-elhozod, vagy magadnak kicseréled otthon, mert láttam már mobilos webáruházban hogy lehet kapni rácsot ( http://www.skyphone.hu/sony-d5503-xperia-z1-compact-hangszoro-takaro-racs-fekete ) De ha arra jársz akkor érdemes, hogy hova add be azt passzolom. A tapasztalatod amikor kész lesz oszd már meg légyszíves.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Metacska #17223 üzenetére
Ööö lehet félreértettél,de a 2g megy folyamatosan tehát van folyamatos mobilinternet kapcsolat,kell is a mailek miatt(munka) és nagyon sokszor nem vagyunk otthon,amikor válaszolni kell. Mivel ezek egyszerű mailek elég neki a 2g is a szinkronhoz (meg az aksit sem szívja annyira). Wifi meg csak itthon van. De online kell hogy legyünk 24 órában! Mint kiderült 2 mail szinkron felesleges volt,mert nem használjuk,csak eddig nem gondolta volna, hogy ez miatt fagyizik..a másik,hogy mi vagy épületben vagy kocsiban vagyunk,tehát a wifi kilőve,de ezért van a mobilnet....
Elementh
A gond az,hogy nem csak akkor indúlt újra,hanem pl hajnali kettőkor,este tízkor,stb...mikor már órák óta a wifin lógott.... -
Essien
aktív tag
Srácok a microusb csatlakozónál azt a kis ajtót tudom otthon cserélni vagy csak szervízben lehet?
-
petymeg
addikt
válasz
balazs0102 #17180 üzenetére
De, nekem is lefagy, elég sűrűn. Még nem jöttem rá, mi a megoldás.
-
Metacska
aktív tag
válasz
Quqesz #17219 üzenetére
Nem szeretnék kötekedni, csak az elképzelést nem értem. Miért van összesen 4 - 5 különböző fiók beállítva a párodnak a telefonon, AKKOR, ha le van tiltva a mobilhálózati adatforgalom?
Ha otthon WIFI-hez csatlakozik és le tud szinkronizálni az már egy felesleges dolog, mert otthon van asztali pc vagy laptop. Nyilván kényelmesebb olvasni és levelekre válaszolni egy gép előtt billentyűzetről, mint egy kis készüléken.
Nyilván wifi nem csak otthon van, hanem akár a vonaton, vagy akár egy kávéházban, de a bejegyzésed alapján zömében csak otthon szinkronizál a nettel a telefon......
-
petymeg
addikt
Sziasztok!
Tapasztalt már valaki hangszórórács mozgást?
Nálam félre lehet húzni, ha elengedem visszacsúszik.
Mintha a ragasztó kezdené magát megadni... -
Quqesz
nagyúr
Sziasztok!
Régebben írtam,hogy az asszonynak vettünk ilyen telót és sokszor lefagyott és kb 100 óránként újraindult. Úgy néz ki megvan a probléma és megosztanám hátha vkinek segít. A segítséget egy lg g3s adta,mert le akartuk cserélni a sony-t és ott is előjött a hiba,de sokkar hamarabb:naponta újraindúlt. Először kicseréltettük,de a hiba megmaradt. Ezután kezdtem kutakodni,hogy akkor mi cseszünk el vmit. Nos a hiba forrása a következő: mi 5gmail,3 mail és 2 időjárás szinkront tettünk rá és plusz az 5 gmail a naptárban is benne volt,szinkronizált hiába nyomtam ki a fiókkezelésnél(g+ meg társai kilőve). Ez sok volt,ami az lg esetében naponta,a sony esetében 100 óránként random rebootot eredményezett,besokalt tőle a teló+ hozzáteszem 2g hálózat volt beállítva(itthon wifi). Miután átnéztem és csak a szükségesek maradtak bent mind a 2 telónál helyreálltak a dolgok. Most 3gmail,3 mail,1 időjárást szinkronizál ,2 naptári szinkron és 2g-n sincs akadás,reboot. Szóval akinek hasonló problémája van,annak érdemes egy kis időt rászánnia a beállításra. A fura igazából az,hogy az LG G2-nek nem volt ilyen problémája fullon hajtva 10 hónap alatt,ezért azt vettem alapul amikor a másik két telefont beállítottam(+tabon sincsen fagyás,de azok csak wifin mennek és mondjuk az op3n dott tabom azért gyengébb és mégis nem fagyott). Nem tudom igazából,hogy ez most teló hiba v android bug(sony 4.4.4 & G3 4.4.2 & G2 4.4.2),mert a sony és a G2 hw tekintetében azonos(snapi 800,2gb ram,stb). -
mabandi1
tag
Sziasztok.
Ma sikeresen betört az előlapi üveg, A kijelzőnek semmi baja nincs, de nem reagál semmire.
Kb mennyi ennek a megcsinálása? -
totoka2
tag
Szervízbe adás előtt mivel érdemes mentést csinálnom a telefonról ?
A saját mentés készítőt néztem, de azt sejtem, hogy ha legyalulják a rendszeremet a szervizben (mint első univerzális, minden bajt megoldó lépés), akkor nem fogja az SD-n lévő mentést látni/felismerni, hogy már készült róla mentés, és nem is fogom tudni viszaállítani.
Valaki próbálta már? ... vagy van ms jól bevált mentést készítő program ? -
totoka2
tag
válasz
Elementh #17205 üzenetére
Gyanítom hogy itt csak 1-1 suttyó főnökről van szó, aki rendesen befenyíti a beosztottakat is.
A főnöknek a mostani "válságos" időkben (mert a válság mindenre jó kifogás) inkább a megbízó elégedettsége a fontos (a számokat hozni kell bárni áron) mint a vevői elégedettség.Egy nagyon fontos dolgot felejtenek csak el .... a vevőkből élnek!!!
(...és azt, hogy nem egy kínai csing-cseng márka szervíze/szupportjaként működnek, hanem olyan cégekének akik magukat a felső kategóriába sorolják, és hangosan hirdetik is a médiában!) -
Becksman
őstag
válasz
BRIKLY #17212 üzenetére
Hát akkor remélem áprilisban lesz még a T-nél... És ha nagy szerencsém van 90000ből kijön majd a telefon előfizu hosszítással... Az SP-vel nem lenne túl sok bajom, ha legalább a rom jó lenne... (mert hiába van cm11 az se tökéletes mert a gyárira épül vmilyen szinten az is.)
Bár az SP nem a legjobb készülék, de ár/értékbe anno jó választás volt. Most úgygondolom kicsit többet költök telóra cserébe remélem még a Z1C-vel kihuzok 1.5-2 évet.
Na még egy kérdés:Ugyebár nemrégen láttam, hogy a T-mobil függetlenül adja a készüléket. Magyarán így a bootloader is nyitható?
-
front3r
őstag
válasz
Becksman #17207 üzenetére
Elég jó a gyári ROM, szinte minden tekintetben. Megemberelte magát a Sony, és elég jó telefont rakott össze, kitűnő Android ROM-al.
Lollipop(5.0.?) jön rá, lehet az 5.1 is majd, de ezt még nem tudni.Nekem Xperia S-em volt, ahhoz képest ég és föld.
Strapabíró, masszív telefon. -
Becksman
őstag
Áprilisban tervezem, hogy erre a készülékre váltok Xperia SP-ről. Már most lenne pár kérdésem:
Szoftveres téren mennyire jó ez a készülék? (SP-ben ez elég ratyi)
Érdemes még erre váltani? (Android L jön-e esetlegesen erre?)
Mit lehet tudni mire kell vigyázni ennél? -
micro
addikt
válasz
Elementh #17200 üzenetére
Valószínűleg nem lesz ez a füles egy darabig jó ezzel a telefonnal, de lehet már nem ez a telefonom lesz mire kijavítják a hibát.
Kértem, hogy javasoljanak alternatív megoldást (másik headset), de nem történt javaslat, pedig nyilatozhatnának, hogy van-e olyan headset, amin van hangerőállítás, és meg működik is.
-
kelly416
veterán
Nem gondolod, hogy ha ezt megtetted egyszer: "Felvettem a kapcsolatot a Sony nemzetközi supportjával a hivatalos Xperia fórumon.", akkor meg kellene ismételni, és ott keresni egy kicsit felsőbb, vagy legalább fizikai beavatkozásra képes egyént? A leírásodból az jön le, hogy a MAGYAR Sony kakkant a vevőre, nem A SONY. Innen nézve egyszerű a képlet, irány a nemzetközi fórum, megkeresni a Sony-t a gyökereknél, leírni, hogy itt, Magyarországon így és úgy ütköztél falakba, ismert hibáról van szó, mégsem tesznek semmit, legalább egy annyit, hogy kapsz egy újabb csere lehetőséget, megírják, hogy miből válogathatsz, ami jól is működik, és ha még rá is kell fizetni, Te is nyugodt lehetsz, hogy legalább működik. Ja? És egy ilyen kálvária közepén nem próbálod ki az újonnan kapott fülest? Ezért ne a Sony-t hibáztasd, ez sajna nagy hiba volt a Te részedről, mert akkor már el sem kellett volna hozni, abba bele nem tudtak volna kötni, azonnal csere, vagy másik modell.
alextheboss:
Ebay, vagy ha gyorsabb lehetőséget keresel Magyar honban, BaLee a Te embered.Szerk.:
link
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán gyártó legújabb okostelefonja ugyanazt az erőt adja meg a felhasználónak, mint ami a csúcsmodellekben található, csak sokkal kompaktabb méretben.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tőzsde és gazdaság
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Gyúrósok ide!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Burnout Paradise
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest