-
PROHARDVER!
Sony Xperia Z1 Compact
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
válasz
glacious #31017 üzenetére
Mondjuk azt azért tegyük hozzá, hogy a Redmi Note 4 és a Mi A2 lite 15-25%-ra merülve 2 napokat bírt ki nálam (mármint reggel 6tól másnap este 10-ig), a Samu A8 (2018) meg első nap végére van 40% körül. Jelentős energiamegtakarítást érnek el, tagadhatatlan. De ennek ára is van.
-
kelly416
veterán
válasz
Bandus99 #31015 üzenetére
Ja? Persze, mert a MiFit a MIUI mellé készült elméletileg, de nem tudnak együtt dolgozni.
Sajna tapasztalatból tudom. Elképesztő, de olyan szinten lövi ki a miui a háttérből az alkalmazásokat, hogy nem éred utól.
Beállítom a band2-met, mifitnek meg mibandage (magyar fejlesztőtől kiír mindent, hívó felet, üzenetet, stb. a band2 is) programnak minden megadva, minden beállítva, és ahogy kikapcsolom a kijelzőt, már hívhatnak is, a telefon jelez, a karkötő már nem. És a vicces, hogy A2 lite-on (amit ugye ugyanúgy a Xiaomi gyárt, csak AndroidONE részeként tiszta google-droid van rajta, nem miui) ugyanúgy kilő mindent egyből, 4 giga memória ide vagy oda.
De minden más gyártó telefonjával jól működik a MiBand2 és a MiFit-MiBandage app-páros, úgyhogy Neked sem kellene semmi gondod legyen. -
kelly416
veterán
válasz
Akelaus #31007 üzenetére
Ja? Igazából azzal a 3-4 ezresseo sajnos sokkal előrébb bem vagy, annyit megér, ha tényleg csak az a rossz a z1c-ben. Tartaléknak, fényképezni, egyebekre még jó. Bár mindenki a saját pénztárcájának a hóhérja, Te tudod, hogy Neked megéri-e vagy ennyi már sok érte, mint ahogy azt is, mire tudnád használni.
-
kelly416
veterán
válasz
Akelaus #31003 üzenetére
Milyen pénzt? Szerintem ha 5000Ft-ot kapnál érte így akku nélkül, már az is csoda lenne. Sajnos. Lehet, a helyedben tennék bele egy akkut, aztán oda adnám a gyereknek, beépíteném az autóba multimédia cumónak meg navinak, vagy valamit kitalálnék vele, de pénzt már nem nagyon kapsz érte, és türelmes embernek kell használnia, ha tovább akarod üzemeltetni telefonként. Szerintem.
-
kelly416
veterán
válasz
Dark Archon #30997 üzenetére
20,7 kérem szépen, mert az mégsem 20, ha már itt tartunk.
-
kelly416
veterán
Ha ennyire érdekel, miért nem próbálod ki? Oka van a kérdésednek, újra kellene húzni szépen lassan a telódat, mert lassúcska. Jól sejtem? Akkor meg vissza mész 4.4.4-re, ha nem lehet átpakolni, hagyod frissíteni belakás előtt.
De had kérdezzem meg, mennyi appod van Neked? Nekem relatíve sok, minden ismerősöm ki van akadva, hogy nekem mindenre van valami marhaságom, mégsem volt kevés a z1c, amikor vissza kellett költöznöm bele. Zene, videók, fényképek az sd-n vannak? Mert akkor elképzeléseim szerint játékokkal tudod megtölteni, amik eleve már túlterhelik szegényt, egy passziánszon kívül már semmit nem nagyon bír el. Vagy a sok közösségi app eszik ennyit? Mert őszintén megvallva, messengeren túl nekem semmi ilyen nincs fent, nincs róla tapasztalatom. -
kelly416
veterán
válasz
Stefi_dzsi #30968 üzenetére
Csak, mert a jelenség olyan, mint a fantom érintés, ami viszont a gyengébb minőségű utángyártott kijelzőknék szokott előjönni. Minden esetre érdekes, amit írtál, de az igazság az, hogy ez a készülék már kiszolgálta bőven azt az időt, amire tervezték. Akármennyire is jó kis telefon, nekem is itt csücsül egy a fiókban végszükség esetére, már igyekszik nyugdíjba vonulni, sajnos.
-
kelly416
veterán
válasz
Stefi_dzsi #30966 üzenetére
Volt már cserélve a kijelző?
-
kelly416
veterán
Persze, hogy lehet. Kiügyeskeded a bent maradt darabot, aztán meg helyére tolod az új ajtócska pöckét és már csukhatod is. De hogy honnan veszel jó új ajtót manapság, azt már nem tudom megmondani. Talán az összefoglalós linken árulnak, ha már akkut is árulnak meg hátlapot.
-
kelly416
veterán
válasz
crissprivat #30923 üzenetére
Annak idején sokan vissza sírták a 4.4-et.
-
kelly416
veterán
válasz
diablo1984 #30894 üzenetére
Tehát 2 hónapja csináltál gyári állapotot és laktad be újra. Ez az akku csere után volt? Én ajánlanám, hogy töltsd fel teljesen a telefont, csinálj egy gyári beállítások visszaállítását, töltsd megint fel (bár elméletileg ez pár perc alatt totál tele lesz így), és utána telepítsd fel újra a dolgaidat. Háha ez talán segít valamit. Bár sokan azt mindják, az akku-statisztika hit dolga, de egy próbát megérhet. A másik tippem, hogy az az akku, amit belentettél vagy tettek újonnan, az sem igazán volt jó akku.
-
kelly416
veterán
válasz
diablo1984 #30892 üzenetére
Tudtommal a 4.4-nél van frissebb, de az akkud hülyeségét nem értem. Mikor gyalultad le utoljára gyári állapotra a telefont és telepítetted újra?
-
kelly416
veterán
válasz
Predator2 #30886 üzenetére
Ne viccelj már, Ember! Pesten halomban állnak a szervizek, sok nagyságrenddel megbízhatóbb, mint a miénk. Csak gondolatébresztőnek írtam a miénket, mert ha keresel szervizt, nem árt beleírni, hogy hol keresed azt. Ha hajlandó vagy postázni, akkor tényleg Pesten kellene körülkémlelni, hátha lesz, aki bedob 1-2 ötletet. De szerintem nagyon sokan azt mondanák, fuss neki magad. A hátlapot leemeled, a motort kiveszed, akkut kiemeled, a másikat vissza teszed, hátlap új ragasztóval vissza. Youtube segít benne.
Én kijelzőcserének álltam neki xiaomi redmi note 2-ben, még egyszer nem kezdenék bele, úgyhogy megértem az igényedet, bár ott szalagkábel, csavarok tömege és brutálisan erős gyári ragacs nehezítette a dolgomat.
-
kelly416
veterán
válasz
Gyurka81 #30862 üzenetére
És mivel fokozatosan ment tönkre, elég jó esélye van rá, hogy tényleg a rezgő cseréje lesz a megoldás, mert én jártam úgy is (nem, nem z1c, hanem még SonyEricsson T610), hogy a rezgő súlya mellé beesett egy kis elszabadult műanyag darab (egy leejtés következménye lehetett, ami külső sérülést nem mutatott és belül is valami érdektelen törhetett le), ami meggátolta az excentrikus súly elfordulását. Ott elég volt kiszedni a darabkát.
-
kelly416
veterán
válasz
Dark Archon #30850 üzenetére
Ez nem nagyon telefonspecifikus dolog. Nem biztos, hogy kapsz érdemi információt.
-
kelly416
veterán
Jaja, kérdezni akartam én is. Hogy tettek a Samsungnál a Sonyba akkut? Meg úgy egyáltalán miért foglalkoztak vele?
Egyébként meg nem írom bele az összefoglalóba, hogy olcsó húsnak híg a leve, mert aki még ezt sem tudja, az bizony ne vágjon bele akkucserébe. Mindenki tudja, hogy a minőségnek ára van. Nem szabad megvenni a piac legolcsóbbikát, csak ha jó magyar módra "kell bele egy akku, hogy eladjam, a többi nem érdekel" gondolkozik az, aki megveszi. Egyébként meg van olyan helyre mutató link, ahol szokott lenni akku és megbízható a hely. Mi kell ennél több?
-
kelly416
veterán
válasz
jcsabi89 #30746 üzenetére
Igazából ha nem lenne benne az összefoglalóban a jelenség és a megoldás rá, akkor is hemzseg a topik ettől a hibától, de látom, megint könnyebb kérdezni, és várni a "gyors" választ, ahelyett, hogy tényleg gyorsan rákeresne az ember a topikban vagy az összefoglalóban, és megkapná a választ kb. 1 perc alatt.
-
kelly416
veterán
válasz
Dark Archon #30698 üzenetére
A jobb felső sarokban az értesítési sávon van egy fejecske. Ha ráböksz, akkor tudsz "vendég fiók"-ot létrehozni, lehet, hogy ezt zongorázta végig a zsebed.
-
kelly416
veterán
válasz
Attici #30643 üzenetére
Az enyém is ment szervizbe, bár nagyon baja nem volt. Kaptam helyette egy z3c-t, ami egyből ment el tőlem. Ezt az utat bejárva: "Sony Z3 Compact -> Asus Padfone Infinity 2 -> Samsung Galaxy A7 -> LG G Flex 2 -> Lenovo Vibe Z2 pro -> Sony Z2 -> LG G4 -> Xiaomi Note4" jutottam el ide, most megint marad még egy jó ideig...
Páromnak vettem egy fél éves használtat az után nem sokkal, hogy az enyémből z3c lett, az egyszer ment akkucserére gariban, azóta is jól van, köszöni, csak a két kártyával nem tudott megbirkózni, és ezért lett parkolópályára téve. Nemrég feltöltöttem, de másfél hónap alatt kikapcsolva 66%-ig "merült le" ki tudja mennyiről. Mert tuti nem feltöltve tettük fiókba.Jól van az, néha feltöltöm, aztán majd ha strandra megyek, viszem magammal.
-
kelly416
veterán
válasz
Taoharcos #30641 üzenetére
Mi párommal jelenleg 1-1 Redmi Note 4-et nyúzunk, Övé 3/32, enyém 4/64, de a fiókban elfér a z1c tartaléknak. Le a kalappal előtte, én el nem adom, az biztos. Mióta okos telefonjaim vannak, még semmi nem szolgált folyamatában majd két évet. Némelyiket vissza sírom ezért vagy azért, de a z1c-t túl sok minden miatt sírnám vissza még egyelőre.
-
kelly416
veterán
válasz
switch223 #30636 üzenetére
Szerintem akik itt vannak, közelében sincsenek a "frissen, 0 használattal" tapasztalatnak. Ebben ne nagyon várj érdemi választ. És én a helyedben elgondolkoznék egy 3 éves koncepció megvásárlásán úgy egyáltalán, külföldről viszont semmi esetre sem. Akkor inkább itthon keresnék (például hardveraprón) jó állapotú készüléket. Ha szerencséd van, még gari is van rá, ha nincs olyan nagy, akkor "csak" a telefont kapod meg minden tartozékkal karcmentesen.
Én két éve vettem egyet patika állapotban, egy év garival, extra 2db coloud speaker-rel, AVG fülessel 30000ért. És nem ismerős, nem kamionról leesett, mert gariztattam, "csak" telekomos, de gyári független telefon volt. -
-
kelly416
veterán
De, a kevés hozzászólás miatt. Túl sokat írsz fészre és túl keveset ide.
-
kelly416
veterán
válasz
adammolnar01 #30530 üzenetére
Olvastál az előtted leírt face frissítési bakikról? Bár nem tusom, mi köze lehet hozzá, de hátha...
-
kelly416
veterán
válasz
petyametyo #30501 üzenetére
Nem. Tulajdonképpen igazad van, csak azt mondtam, közel sem biztos, hogy felújított a készülék amit kaptál. De ettől még ha Te függetlent vettél anno, jó lett volna most is függetlent kapnod, ami többek közt mentes a szolgáltatói szutykoktól is.
-
kelly416
veterán
válasz
petyametyo #30498 üzenetére
Oh, bocsi. Azt hitt, azt nem nullázza.
-
kelly416
veterán
válasz
petyametyo #30496 üzenetére
Az összefoglalóban mondjuk?
-
kelly416
veterán
válasz
petyametyo #30491 üzenetére
Az is megeshet, hogy T-s alaplapot kaptál, vagy T-nek kiadott, el nem adott és bontatlanul visszavett telefont kaptál, úgyhogy kissé korai ráragasztani a felújított jelzőt. Megnézted, mennyi beszélgetési idő van benne? Az mintha nem nullázódna szerviz menüben gyári visszaállítás alkalmával sem.
-
-
kelly416
veterán
válasz
neil_mullen #30446 üzenetére
A flashtool-lal le tudod szedni, pontosabban a flashtool-ban lévő xperifirm-el, ha jól emlékszem.
Keress rá a fenti szóra, és ilyeneket találsz, amik segíthetnek Neked.
-
kelly416
veterán
válasz
Grave_444 #30438 üzenetére
Szerintem hamisított kártya némi kis hibával. De tudtommal a kamu-tárhelyes kártyák látszólag veszik és tárolják az adatot, csak pont kinyerni nem tudod onnan. Vagy nem jól tudom?
De nyakamat rá, hogy erre is van topik. Minden idiótaságra van, én is mindig bekérdezek valamit valahol, amikor úgy gondolom, hogy nincs topikja, és mindenről kiderül, hogy van.
-
kelly416
veterán
válasz
lsebestyen #30433 üzenetére
Van bevált, de nem olcsó, meg van olcsó, de nem szokott beválni.
-
kelly416
veterán
válasz
#19784448 #30425 üzenetére
Passz. Vagy keresel valakit, aki köcsön ad Neked egy akkut addig, vagy keresel olcsón egy hibás, de erre még jó akkut, vagy keresel egy szervizt, ahol ezt megcsinálják...
Dobj fel hirdetést hardverapróra. Jobb ötletem nincs. Ingyen úgy sem hiszem, hogy meg tudod majd csinálni az adatmentést.
-
-
kelly416
veterán
-
kelly416
veterán
válasz
ASRMartyn #30367 üzenetére
Régebb, ha jól emlékszem, erre mondtuk, hogy tegye kijelzővel kifelé az ember a zsebébe a telefont. Parasztos, de működő dolog. Sokaknak volt ilyen gondjuk, de valamelyik szoftverfrissítés megoldotta ezt. Csak már arra nem emlékszem, melyik.
Szerk.:
Esetleg véletlen a kesztyűs mód nincs bekapcsolva? Hátha a kikapcsolása szintén segít... -
kelly416
veterán
válasz
amoledus #30363 üzenetére
Ne haragudj, de ketten két dologról beszéltek. Te a szervizes minőségi munkát emlegeted, Gyurka81 meg a való élet funkcionalitását és tapasztalatát mondja el. Köszönjük, hogy mindketten értemben tettek a témához, de nehogy elmérgesedjen a dolog. Innentől kérlek hagyjátok fraba fórumtársra, hogy meghozza a döntést, melyik a fontosabb Neki. A szerviz minőségű jól működő NFC-s megoldás, vagy az olcsóbb akár otthon kivitelezhető szintén működő, bár nagy eséllyel NFC mentes megoldás.
Nem mellékesen megjegyezném, én is kipróbáltam már az NFC-t, ami a z1c telefonomban volt először talán, azt meg nem sokkal megjelenése után vettem meg. Tök jó, hogy működik, azóta sem használtam soha semmire. Tehát ha azt nézzük, hogy egy három éves konstrukciót akar valaki működőképessé tenni egy új akkuval, akkor gyanúsan nem fontos Neki az NFC, inkább a zseton. Ez saját tapasztalatos megjegyzés volt, mielőtt bárki bármit belelátna.
-
kelly416
veterán
Én is azt mondanám, főleg egy ennyi idős telefonál, ahol már "ritkaság" az alkatrész, hogy rendeld meg és cseréld ki Te magadnak. (Már úgy gondolom a ritkaságot, hogy kifutott már a telefon, lassacskán lejárnak az utolsó garanciák is, már felesleges alkatrészt tartani hozzá.) Mindenhol vannak emberek, akik hibázhatnak véletlenül is, akiknek vannak jobb barátjaik nálunk, akiknek kimentenek egy-egy alkatrészt esetleg későbbre, főleg, ha már nem garanciás javítás. Mondom, nem akarok senkiről rosszat állítani, csak találgatok, de becsúszhatott egy hiba, mert ez akkucserével meg kellett volna gyógyuljon. Ha rosszindulatú vagyok, akkor meg azt mondom, szoftvert frissítettek rajta első nekifutásra, másodikra meg bekapcsolták, konstatálták, hogy lemerült, és vissza kaptad, esetleg még be sem kapcsolták, csak félre tették, mintha csináltak volna vele valamit.
Nem tudom, mennyire jó ismeretség, Te eldöntöd magad, de egy saját kezű akkucserét megér, nincs benne semmi bonyolult szerintem, csak türelem és ügyesség kell hozzá, meg kellő körültekintés, hogy minden legyen ott kézügyben, ami kell. -
kelly416
veterán
Az ilyen eseteket javítja egy akku csere. Nem akarok rosszat mondani a Cordonról, mert mostanában szinte csak jót hallani/olvasni róluk (egyáltalán abban a szervizben volt a telefonod?), de ha nem cseréltek akkut csak úgy csináltak?! Vagy véletlenül pont a saját akkudat kaptad vissza?
Gondolom olyant ne is kérdezzek, hogy gyári állapot visszaállítása meg társai meg voltak-e már, de még egyszer írom, általában nem szoftveres a gond, azaz pontosabban nem android, hanem akku vezérlő hiba. Akkucserével orvosolható. -
kelly416
veterán
válasz
demars #30330 üzenetére
Nem olvastam a Z2 topikban sem ilyent, más Sony a Z szériából meg nem volt nekem. Azaz volt egy sima Z-m 2 hétig a polcon, mert térerőhibás volt, de ennyi.
Persze, hogy dühítő, de a Sony a telefon használhatóságát vizsgálta, fólia és üveg nélkül használható, Te magad is ezt mondtad. Az utólagos kiegészítők használatához nem kell átállítsák a készüléket, mert akkor mondhatnám én is, hogy rá tettem egy fém kalitkát a biztonság kedvéért, és nincs térerőm (Faraday-kalitka), nem kell hozzám igazítsák a telefont. Abban tökéletesen igazad van, hogy simán cserélhettek volna egy kijelzőt mondjuk, mert nem egy nagy tétel főleg a kifutó szériára való tekintettel (bár lehet, hogy pont nem volt kijelző tartalékban) a vevő elégedettsége miatt, de a tény az, hogy szigorúan véve igazuk van.Amúgy nem próbáltad fóliázva beküldeni, vagy azzal javították, hogy levették a fóliát?
-
kelly416
veterán
válasz
Vöri87 #30320 üzenetére
Igen, sokan csináltak. A gyári levétele sokkal keményebb, mint az üveg felhelyezése. Millió alkalommal leírtuk már, ha nem vagy magabiztos, párás környezetben (pl. tusolás után a fürdőszoba) próbáld meg feltenni, mert akkor nem száll annyira a por, de egyébként sem gázos művelet. Megtakarít, fólia le az üvegről, illeszt, ráhelyez, megbök egy helyen, az üveg egyedül rátapad a kijelzőre. Ahol mégis maradt alatta kis levegő, ott kinyomkodod. Ennyi. Összefoglaló, youtube.
Megrendeled ebay-ről vagy mondjuk hardverapróról, olcsóbb sokkal, mint boltban, és a felhelyezéssel is megspórolsz legalább egy 500-ast. Alig van olyan hely, ahol felteszik Neked ingyen, de ott is csak a helyben vásárolt cumót. -
kelly416
veterán
válasz
Vöri87 #30315 üzenetére
A gyári SONY logós fóliát eltávolíthatod, működési zavart nem okoz, de bazi nehéz leszedni. Nézz róla youtube videót.
Vegyél egy üveglapot, tedd rá azt, jobb, mint a fólia, többet is véd és a tapintása is sokkal másabb. Legalábbis szerintem így csinálj.
A Sony garanciájával volt némi feltételezhető összefüggésben, de a fólia nélküli telefonokat is javították garanciában, max. azt tudom ép ésszel elképzelni garis feltételnek, hogy törött kijelző esetén ha megvágtad az ujjad és nem volt rajta a fólia (amerikai emberek elleni védekezés, lásd mikró vs macska per), akkor a Sony nem fizeti a kórházi ellátásod.
Azt viszont helyből felejtsd el, hogy kijelzőcsere nélkül Sony logós fóliát teszel a telefonra, ahol a fólia közel olyan védelmet nyújt, mint a gyári. Azt még egyszer nem tudod visszacsinálni. -
kelly416
veterán
A kingroot-ról eddig csak feltételezéseket olvastam, konkrétumot sehol, hogy bármi személyes is kikerült volna a telefonról. De az tény, hogy én szűz rendszerre engedtem volna rá.
Szerintem a reklámmentességet még be kell kapcsolni, a rom alapból csak a lehetőséget adja meg. Rootolt telefon esetén viszont millió adblock alkalmazás van szerintem, ami működik is.
-
kelly416
veterán
Az akku gondodra összefoglaló javallott, sajnos nem vagy egyedül ezzel a jelenséggel.
A hivatalos hűségidő alatt sokkkkkkal drágább, ezért álltak rá gondolom a nem hivatalos helyeken erre a 10000 körüli összegre. De hűségidő lejárta után nem nagyon tudnak már mit kiszámlázni Neked, sem hűségidő, sem készülék díjhátralék, sem semmi egyéb, ezért is mertem ajánlani a hivatalos függetlenítést.
Amúgy hűségidő alatt azért sok, mert beleszámolnak minden lehetséges "kedvezményt", ami adnak a tarifádban "olcsóbban" mint hűség nélkül, és kiszámolják, hogy mennyit "bukhatnak", ha a független telefonnal nem az Ő szolgáltatásaikat használod (majdnem mintha kötbéreznének szerződés felmondásért), ami szerintem azért ökörség, mert ameddig volt hűségidős szerződésem, addig sem dumáltam túl sosem a havidíjat, tehát "plusz" kedvezményt sosem vettem igénybe, viszont a szerződést amúgy sem mondanám fel (mert a kötbér embertelen összeg) a készülék függetlenítésekor, mégis olyan szemszögből is rád terhelnek egy csomó költséget egyes szolgáltatóknál. Ilyen szempontból asszem pont a Telenor volt a legkorrektebb abban az időszakban, amikor a z1c megjelent és a Telekom még nem függetlenül árulta, mert akkor volt ennek a topiknak témája, hogy ki mennyiért függetleníti. A Telekomhoz képest emlékeim szerint tized áron függetlenítették.
Szerk.:
Szaszabond:
Szintén összefoglaló. Nézd csak meg, ott van leírva, hogyan kell. Vagy azon túl vagy?
Szerk.2:
"Nem tudom visszaállítani a képernyőzáramat..." -
kelly416
veterán
Ha hivatalos helyre viszed, akkor lehúznak egy összeggel, kapsz egy kódot, amit bele pötyögsz a megadott helyre, vagy még inkább a dolgozó belepötyögi hogy ne is lásd, hová és mit kell, és mehetsz is.
Ettől függetlenül nem baj, ha csinálsz egy mentést a fontosabb adataidról, azzal galibát nem csinálsz.A többiről tudomásom sincs, és nem is engedélyezett a fórumon.
-
kelly416
veterán
válasz
kaciokos #30231 üzenetére
Értelek, jogos. Én csak kézben fogva viszonyítom, mert a zsebeim elég nagyok még a G4-nek is. A Vibe Z2 Pro már határeset volt.
edk-:
Ez vonatkozik az első évre, amit jogszabály ír elő garanciaidőnek. A második évet a Sony kedvességből adja, ott már ő határozza meg a játékszabályokat.De ne csépeljük feleslegesen a szót, keress rá, pont ebben a topikban ki volt ez már beszélve.
Hidd el, nem akarok rosszat a fórumtársnak, nem azon szurkolok, hogy ne legyen garija, de ne hitegessük feleslegesen. Kérdezze meg a Sony-t, úgyis az a hiteles és végleges álláspont. Veled sem akarok vitázni, ezek tapasztalaton alapuló "tények". Lehet, hogy támadható, de nehezen hinném, hogy nyerhető a per.
-
kelly416
veterán
válasz
kaciokos #30226 üzenetére
Én is azt hittem, nagy lesz, de annyira kompakt a készülék a kijelző méretéhez képest, hogy simán elviselhető. Szeri tem.
Az értesítési led néha felesleges, pl. Moto Z play, meg úgy általánosságban amoled kijelzők mellett sokszor.
De nem akarlak rábeszélni, csak ötletet adtam.
Amúgy a Z Play akkuban is z1c-hez van közelebb, szerintem nagyon jó alternatíva, ha a pénz ilyen mértékben még nem akadály. Engem az tart vissza.edk-:
Ezt alá is tudod támasztani valamivel? Nekem z3c-re cserélték a z1c-t annak idején, de a gari maradt az eredeti.marciart11:
Mielőtt pofára esés lesz, nézd meg a garilapod, keress rá a Sony honlapon IMEI alapján, hívd fel a Sony-t, mert szerintem nincs már garid. -
kelly416
veterán
válasz
marciart11 #30224 üzenetére
Nézd meg a garanciapapírod, mi van rá írva.
Meglepődnék, ha bármi lenne is, mert ugyan elméletileg annyival meg kellene hosszabbítani a garit, amennyit szervizben (pontosabban Tőled távol) töltött a kütyü, de gyakorlatilag senkinek nem toldották egy-két héttel sem. Cserébe nagyon korrekten javítottak IMEI alapján garijegy és számla nélkül is, meg valamit kicseréltek bennük, de mostanában (két éve nagyjából) alig van panasz rájuk. -
kelly416
veterán
válasz
kaciokos #30222 üzenetére
Én Lg G4-et vettem (nem közvetlenül), ami most úgy néz ki, jó ideig szolgálni fog megint. Sokban nem tér el a z1c-től... ja? De.
Viszont ár/érték szempontból tudom ajánlani, meg a Flex 2-t is. Már, ha szakítani akarsz a Sony vonallal, mert egyébként max. a z5c-t látom házon belül utódnak, az "X" széria szerintem nagyon nem nyerő, de ez egyéni vélemény.
-
kelly416
veterán
válasz
Wilika #30204 üzenetére
Vidd el szoliba. Minden vicc nélkül. Állítólag UV reagens a ragasztó a védőüveg és az alatta lévő rétegek közt, többen gyógyították már így a telefonjukat. Igaz, hogy többnyire LG-nél olvastam ezt, de pár perc szoli ennek sem árthat, legrosszabb esetben nem használ neki semmit.
-
kelly416
veterán
Összefoglaló frissítve.
-
kelly416
veterán
válasz
szekfizsolt #30141 üzenetére
Igazából a messengerre sok alternatíva van asszem, de nem tudom, miért ilyen gagyi az app. Régebb sokkal jobban működött. Ez is olyan lesz már, mint a torrent kliense, egy régebbi fog futni majdnem mindenkinél, ami még stabil és megbízható volt.
Amúgy eléggé érdekes a dolog, ilyen töltési statisztikát még nem láttam.
-
kelly416
veterán
válasz
szekfizsolt #30139 üzenetére
És még sosem jött le a gyártósorról hibás darab? Amúgy meg lehet sima kontakt hiba is, akár a töltő és a kábel közt is.
Remélem olcsón megúszod.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán gyártó legújabb okostelefonja ugyanazt az erőt adja meg a felhasználónak, mint ami a csúcsmodellekben található, csak sokkal kompaktabb méretben.
- EAFC 25
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fogyjunk le!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hobby rádiós topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- Aktiválatlan Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független 1Év hivatalos apple garival
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest