- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- TCL LCD és LED TV-k
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
-
PROHARDVER!
Sony Xperia Z1 Compact
Új hozzászólás Aktív témák
-
darvinya
titán
-
bandi0000
nagyúr
sajnos párszor ejtettem a telót és a Keret kicsit kopott sztetek mennyiért cserélné a szervíz, vagy esetleg lehet e polírozni vagy valami?
-
paxm
aktív tag
válasz
vazulka2800 #19289 üzenetére
Tedd fel Play-ből az SDfix for KitKat progit, root kell hozzá. Jó lollipop - hoz is!
-
Vikooo
addikt
Akkukezeles szempontjabol van lenyeges kulonbseg a kulonbozo regiokba szant romokban?
-
komyka
tag
LP alatt a hívás lerakása után csak nekem sikerül mindig lehúzni az értesítési sávot? Apró dolog de napi csitrillió hívás után igencsak felnyomja a káposztalevet... Azért érdekes mert a KK alatt soha nem volt ilyen.
-
djelf
tag
válasz
vazulka2800 #19289 üzenetére
Azért, mert a TC csak a 2.60b1 verziótól tudja újra írni az SD-t és ez nem elérhető hivatalos frissítésként a Play áruházból. Persze ez is csak LP-n tudja engedélyezni az SD írását.
Itt a készítő honlapja: LINK
Nézelődj az oldalon. -
vazulka2800
tag
Sziasztok az miért van,hogy 5.0-n csak a gyári fájlkezelővel tudok írni sd re total commanderrel nem(root jog meg van adva neki)
-
gubisadam
aktív tag
Sziasztok,
német Media Markt-os készülékem van. Pár napja magától ajánlotta fel a frissítést. Tegnap este megcsináltam. Egyelőre még kicsit szokatlan.
Ami nem tetszik:
- Nagyobbak az iconok
- A feloldás kicsit bonyolultabb lett
- Egyelőre szokatlan a legördülő menü és az állapotsáv -
Jaffa75
őstag
-
Kroni1
veterán
Arra jól emlékszem h a Z1C-ben is vannak a kis ajtók mögött fehér beázás indikátorok?! Használtat szeretnék, így ha lehet leelenőrizném, hogy ázott-e már..
-
peu407
senior tag
válasz
peu407 #19253 üzenetére
Megoldottam. Felnyomtam rá a német O2 verziót, mert hiába keresgéltem a beállítások között, nem jutottam semmire. Most ezzel jó, az egyebek fület megnyitva látom a többi telefonszámot is. Mondjuk ez a 4.4.4-ben szerintem egyszerűbb, jobb volt,Gyorsabb volt a tárcsázás, mert nem kellett külön kattintani, fület lenyitni, hogy lássam a másik elmentett számot. De ez csak egy apróság, amúgy van mellette pár újítás, ami kifejezetten kényelmessé,használhatóbbá teszi a "nyalókát".
-
prityko
újonc
hát érdekes ez a nyalóka kilép az ember a játékból,,hay day,, és lefagy elmegy a beállított képernyő kímélő és ledob a beállított launcher-ról ja és az alap csengőhangot állítja vissza
-
kapu_vili
csendes tag
Videó felvétele közben nem találtam eddig lehetőséget szünetre, pedig jó lenne a pause gomb. Javasoltok olyan app-ot, ami ezt is tudja? Kösz.
-
knuckle
aktív tag
válasz
KFChicken #19273 üzenetére
sokunknak így csinálták, köztük nekem is. kijelző meg minden...pedig egy hátlapcserére vittem be csak a Flash Bleeding miatt.
de a nyakamat rá, hogy csak papíron történt meg a csere...direkt felhívtam a figyelmüket rá, hogy ha én vigyáztam rá, ők is tegyék meg, mert ez patika állapotú. mivel korábban a kisasszony, aki lazán dobott egy ilyet amikor a hibát kezdtem magyarázni: " nekem ne mondj ilyet, úgysem tudom mit jelent.."
ezt reagálta a Flash Bleeding-re...
aztán tetézte azzal, hogy mikor mindent "leírt" amit mondtam, visszaadta a bejelentőt, hogy ellenőrizzem a mail címet, teszámot stb...akkor láttam hogy a telefon állapota rovatba az volt írva, hogy "használ"...
na akkor kiakadtam, és kérdeztem hogy ez miez itt ez?
mondta hogy hát mivel nem új, ezért használt...tyűűű mondom, ha ez használt, akkor milyen az új? mert ezen egy mikro karc sincs, nem hogy bármi más...de hát neki azt kell ráírni mert, ugye már 2 hónapos...
de itt vannak a kategóriák: új, újszerű, használt, karcos, törött.....
akkor miről beszélünk? ha lesz rajta egy karc is, ami eddig nem volt rajta, márpedig ez karcmentes, akkor én innen addig el nem megyek míg azt ki nem cserélik nekem...csináltam képeket róla 1 órája, van bizonyítékom...te is láthatod, ne vicceljünk már...és mikor bementem érte, papírkán ami A4-es egy kazal cucc volt felsorolva, gyakorlatilag a csavarokat és az alapot kivéve mindent cseréltek....de abban én is biztos vagyok, hogy csak papíron...
-
caverinha
aktív tag
Nah,kicsit kifeszítve óvatosan a Jack oldalsó pöckeit jobb lett a helyzet,de nem sokkal. Kontaktos a kicsike... Ha beviszem a T-mobilehoz garanciába megcsinálják vajon? Vagy ez nem tartozik bele a garanciába? Garancia nélkül mennyibe fájhat ennek a javítási? Vízállóság gondolom ilyenkor ugrik. Egyáltalán érdemes ezzel foglalkoznom,vagy jobban járok,ha veszek hozzá egy Bluetooth sztereó headsetet?
Előre is köszi a válaszokat! -
joker91
tag
Chrome problem. Pedig alig használtam.
Nem tudom kicsibe hirtelen betenni a képet. Lényeg, hogy Chrome 35%, - telefon készenlétben 10%. Amikor javarészt abba volt csak. -
Bozek
nagyúr
-
youngboy
senior tag
Én ezt az appot használom fényerő szabályzásra. Már előző telefonon is ez volt, mert a gyári autómatikus szabályzás pocsék volt mindig.
Van ingyenes változat is.
-
Csa_ba
tag
Van olyan alkalmazás Lollipop alá, mellyel megváltoztatható az értesítési led színe.
Hozzárendelhető a nem fogadott hívás, sms,Gmail stb.
Egy pár alkalmazást kipróbáltam, de a led színét nem tudtam megváltoztatni hiába állítottam át más színre
maradt a gyári értesítés. -
petymeg
addikt
No, mik a tapasztalatok a Lollipop-pal? OTA még nem ajánlotta fel a gép, de PCC-n igen. Ha megéri akkor felteszem. SD kártya írás meg 3rd appoknak?
-
caverinha
aktív tag
Sziasztok! Jack-es problémám van, zenehallgatásnál sokszor leállította magát,majd elindításnál nem a füles szólt,hanem a hangszóró. Kicsit mozgatásra ismét ment tovább,de pl zsebre rakás után megint megállt. Tisztítgattam is,jelentős mennyiséget sikerült kiszedni és utána úgy nézett ki,mintha megoldódott volna,de ismét elkezdődött ez a probléma,csakh már akárhogy forgatom,ki be dugom a fülest,nem észleli a teló. Pedig szösz már biztos,h nincs,kicsit kompresszorral is belefújtam finoman,de a fújásra elkezdett mozogni a fémgyűrű,úgyh azt gyorsan abba is hagytam,de igazából nem is jött ki belőle már dzsuva,a fém gyűrű meg kompresszor fújás nélkül nem igazán mozog. Eléggé idegesít a dolog,de gondolom nincs mit tenni, ez mindenképpen szerviz
-
paxm
aktív tag
Most már nálam is minden rendben van. Feltettem a DE preroot-olt ROM-ot, azzal ugyan azok a lehetőségek vannak mint az általad készített képen. Visszagondolva talán az lehetett a gond, hogy sim kártya nélkül mentem végig az első boot utáni beállításokon!? Tehát van külön kiválasztható GSM mód.
-
GÁgpstpn
tag
Zárt BL-es Lollipop-osoknak itt az Xposed Fix. Csak a NUT féle XZDualRecovery kell hozzá.
-
kelly416
veterán
válasz
peu407 #19245 üzenetére
Nem tudom, Nálad mi a gond, én régebb is láttam, most LP alatt is látom minden kollégámnak minden telefonszámát. Ez minimum egy céges, de sokaknál van saját, akár több is. Tehát elkezdem beírni a nevet, ahogy szűkít, meg lehet találni minden telefonszámát a kollégának. Nem lehet, hogy valamit eltörpítettél, és egy-egy telefonszám elszállt? Hogy hoztad át a kapcsolatokat? gmail-ban, kimentve CVS-be (vagy mi a fenébe), SIM-re másolva?
GÁgpstpn:
Csak a középértéket tudod állítani, ha az automatát bekapcsolod, de szabályoz ahhoz képest le és fel is.
Szerk.:
Pontosabban szabályoz a környezethez képest, és próbálja az általad beállított középértéket tartani. Asszem. -
peu407
senior tag
válasz
Quasi_modo #19244 üzenetére
Hiába görgetek,ezt én is próbáltam. Szóval, kapcsolatok, kiválasztod kit akarsz hívni,megjelenik a fényképe, adatok, amit elmentettél a telefonodban (cím,emailcím,telefonszámok, stb). Na most itt kellene látnom a telefonszámokat (a 4.4.4.ben láttam), hogy kiválasszam, melyiket "tárcsázom". Bízom benne,érthetően fogalmaztam.
-
peu407
senior tag
Tegnap én is felvarázsoltam az LP-t, az osztrák 3a szolgáltató verzióját. Nincs root,semmi extra. Eddig megfelelőnek tűnik. Egy dolgot viszont nem találok, vagy nem tudom beállítani. Amikor a kapcsolatokban kiválasztok egy olyan névjegyet akihez 2 telefonszám van elmentve, csak az egyik számot látom,így nem tudom a másikat kiválasztani, ha éppen azon szeretném keresni az illetőt. Hol, hogyan tudom beállítani, hogy lássam az összes, egy személyhez berögzített telefonszámot?
-
zolij7
csendes tag
Stamina modnal, a kivetelek koze kell tenni ahhoz valamit, hogy a hivasokrol ne maradjak le? Vagy az aktiv marad mindig?
-
KFChicken
tag
válasz
struccfacsar #19057 üzenetére
Nekem most csinálta meg a szervíz 52ért, ami azért annyi mert a karcos hátlapot (fólia nélkül Frosted Shielddel szép kis pöttyök keletkeztek rajta) anélkül 48 lett volna. De így 15!!! alkatrészt cseréltek, hogy minek az már máskérdés mert nekem is csak az érintő tört be. És utána minden működött (BT egérrel használtam is egy ideig, igazán mókás volt. 😃)
-
Somansky
aktív tag
válasz
Bambuszpro #19095 üzenetére
Szia!
Köszi az összefoglalót. Nekem valamiért a TWRP boot nem jön össze. Egyszerűen nem jön be a recovery..
Ha az NDR Utilst elindítom a telefonon akkor kiírja fentebb, hogy Unable to Read XZDR.prob. Mi lehet a baj? -
adammolnar01
csendes tag
Helló!
Boldog tulajdonosa vagyok pár hónapja egy Z1C készüléknek, nem kicsit volt jó választás. Lehetséges, hogy hülye kérdéseim vannak és volt már szó róla, de hirtelen ahogy visszaolvastam, nem találtam ilyen hozzászólást:-128 gigás kártyákkal hogy boldogul a telefon? Mert viszonylag emberi áron már találtam ilyet, viszont hivatalosan csak 64-ig támogatja a telefon, ha jól tudom.
-Ha érkezik a nyalóka, akkor a telefonon lévő adatok (alkalmazások, képek, telefonszámok, stb) pótolandók vagy ezek megmaradnak?
-Néha kihangosítóra teszi a telefont ha felveszem, néha pedig ha hívok, nem hallom a másikat, csak újraindítás után (ez mondjuk eddig csak kétszer fordult elő). Ezek mitől lehetnek?
-
Vikooo
addikt
válasz
struccfacsar #19229 üzenetére
Semmi nem tortent, Ultra Stamina be-ki, ezutan vettem eszre, hogy visszajottek a szolgaltatoi sz*rok
-
Vikooo
addikt
Talalkozott mar valaki olyannal, hogy az osszes letiltott alkalmazas "visszaaktivalotott"?
-
Bozek
nagyúr
Ma kipróbáltam a Távoli megosztást. Nem is gondoltam, hogy ez ennyire jól meg van csinálva, simán becsatolja a Windows-os megosztásokat a fájlrendszer alá és bármi eléri őket.
-
VMatteo
őstag
válasz
Bambuszpro #19225 üzenetére
pedig én ezzel is szemeztem, amikor teló vásárlás előtt álltam. Bitang jól néz ki, csak hát ugye ez nem minden
-
Bambuszpro
tag
válasz
BRIKLY #19136 üzenetére
Nekem előzőleg Huawei p6-om volt. Ott vagy sebesség,akku vagy GPS probléma volt. (Vagy egyszerre mind a három). Napiszinten cserélgettem rajta a ROM-ot mert nem bírtam megmaradni egyiknél sem. Ott (szerintem) elég egyszerű volt a dolog a Sony-hoz képest, nem is nagyon lehetett elszúrni. Konkrétan én is ezért vettem ilyen telót ,hogy ne nagyon kelljen bele mókolni. Mokolásból egyedül a root kell az is a gyári "szemét" letörléséhez.
-
kajlor
csendes tag
válasz
struccfacsar #19223 üzenetére
Köszönöm!
-
kajlor
csendes tag
Hali! Ha a Google alkalmazásokat letiltom, abból lehet valami baj? Pl: Google játék, zene, film, újság, drive, stb...
-
speed207
tag
Sziastok! Rootolni szeretném a telefonom. Elég suta vagyok az ilyenekhez. Olyan linket tudnátok mutatni ahól szájbarágós és érthetö a folyamat leírása? Kitkat van a telón
-
hito
nagyúr
Nem hangulatot akartam kelteni, csak kifakadtam, mert sok topicban tapasztalható ez a probléma
Xplosed-on belül Xperia Xplosed modul, azon belül Xperia launcher és ott "lehet állítani" elvileg az ikonméretet és a sorok/oszlopok számát is, de semmi nem történik. Mind1, tudok nélküle élni, csak jó lett volna ha működik
-
kelly416
veterán
válasz
eriador84 #19181 üzenetére
Ne írj ékezetes sms-t.
De komolyan, használd azokat az ékezeteket, amik nem zabálják meg az sms-t. Fordított ékezetek az é-á fölött, csak rövid ö és ü. Mást nagyon nem tudsz kitalálni.
hito:
Én is szívesen segítenék, de nem használok "Xplosed"-et semmire. Amúgy a második kérdés feltevés ez volt?laslie92:
Király a videó. Nagyon tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán gyártó legújabb okostelefonja ugyanazt az erőt adja meg a felhasználónak, mint ami a csúcsmodellekben található, csak sokkal kompaktabb méretben.
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Ryzen 7 CPU-k
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest