- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- TCL LCD és LED TV-k
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
-
PROHARDVER!
Sony Xperia Z1 Compact
Új hozzászólás Aktív témák
-
LonGleY
veterán
válasz
alientroy #16699 üzenetére
Érdemes törölgetni, mert azok csak az akkut zabálják érdemtelenül.
A hátlap dologra meg nem várhatod, hogy szakvéleményt adjunk. Első körben kérdezz meg a szervizest, hogy mit szól hozzá, érdemes-e bevetetni garanciális javításra! Előfordulhat, hogy megadja magát egy akku, nekem egy HTC-nél jött elő ez a probléma (ott mondjuk látványos csökkenés volt az üzemidőben is, bár az indokolatlan melegedés is intő jel lehet).
Ha tényleg púposodásról van szó, az biztosan garis probléma (azt mondjuk nem tudom, mennyire sikerült megnyomorgatnod és az esetleges külsérelmi nyomokba mennyire fognak belekötni).
-
alientroy
csendes tag
válasz
LonGleY #16698 üzenetére
Azt hittem ez nem küllem probléma ha kijön a hátlapja hanem valami amit ők rontottak el és garanciális. Nem hinném hogy mást nem zavarna ha a telefon amit alig több mint 4 hónapja vett (nem kevés pénzért) tokban van tartva elöl hátul elejétől kezdve fólia van rajta elválik a hátsó lap középen. Szerinted akkor nem garanciás?
A ccleaner-t ki fogom próbálni és a többit akkor törlöm. Ezek szerint akkor vírusírtó se kell rá. A melegedés meg nem zavaró csak megemlítettem. Azért köszönöm a válaszodat. -
LonGleY
veterán
válasz
alientroy #16697 üzenetére
1. Ha zavar az elbabrált küllem és sokat akarsz rá költeni, küldd szervizbe. Ez a te döntésed.
2. Használj normális programokat! "Védelem" meg ilyen baromságok nem kellenek. Ebben a topikban tudsz kérdeződködni.
Például egy egyszerű takarítóprogram a CCleaner, más karbantartó programra nem lesz szükséged. A javasolt beállításról és egy alternatíváról bővebben itt.
3. Nálam nem melegszik különösebben, nyilván ha nagy igénybevételnek van kitéve a telefon (játék), akkor jellemező ez – amúgy nem. Nincs program a hűtésre. A hűtés maga, ha nem futtatsz semmi fölkösleges dolgokat, meg kamu programokat...
Ráadásul egy rakás beépített eszköz vagy program letiltható az alkalmazáskezelőből. Itt egy pofás lista ezekről.
-
alientroy
csendes tag
válasz
LonGleY #16693 üzenetére
Fölöslegesek és tönkreteszik a készüléket? A hűtés az egyik ilyen programban van benne. Meg valami felszabadítás vagy mi? Azt mondod nem kell rá vírusirtó meg semmi ilyesmi? Remélem nem külön ablakban írja a hozzászólásaimat mert nálam igen pedig bejelöltem hogy válasz legyen.
-
LonGleY
veterán
-
alientroy
csendes tag
Sziasztok! Régen jártam már erre mert szerencsére semmi probléma nem merült fel a készülékkel kapcsolatban. Most mégis lenne pár kérdésem. Sajnos az ágyban fekve elaludtam és hiába volt rajta bőrtok egyszerűen nekiszorult a falnak és az előlapi kamera ahol van jobbra az üveglap és a fehér perem kicsit megnyomódott. A másik a töltőfedél is megnyomódott valamitől olyan mintha kicsit az alja ki is hajolna de szerintem azért jól zár. Sajnos ez az én hanyagságom miatt fordult elő. Ettől függetlenül semmi sérülés nem volt rajta. Sose volt leejtve vagy hasonló. Most vettem észre ahogy kivettem a tokból hogy megtisztogassam mintha a hátlapja középtájt kicsit a magnetic töltőnél és a túloldalon a hangerő és bekapcsoló gombnál a szürke fém keret és a nem is tudom gondolom műanyag hátlap ott is van egy körbefutó keret na ott nem illeszkedik úgy mint a készülék alján és tetején. Bocs a fogalmazásért fáradt vagyok. Amikor kicsit megnyomom akkor se megy vissza. A haverom is most vett telót és neki az egyik t boltban mondta az eladónő hogy azért ne vegyen Sony-t mert púposodik az akksinál a hátlap. Van ebben valami és én is így jártam vagy csak rossz a szemem?Garanciális vagy mit lehet ilyenkor tenni nem szeretném ha elveszteném a garanciát vagy ha szétbontanák. Teljes garancia van rá + teljes biztosítás lopásra is. A másik gond hogy belépek a file commanderbe és vannak sárga mappák. Na azok alatt mindenféle fájlok vannak ilyen friends dbl.blog meg hasonlók ezekkel lehet valamit kezdeni? A JDI panelt hogy lehet megnézni hogy az van rajt és mivel jobb mint a másik? Tettem rá programokat Antutu, Mobil Care, Avast, 360 security, remélem nem okoznak galibát van rajt zene, kép, játék tök alapok még. Néha kicsit meleg de olyankor lefuttatok egy hűtést és jó. Mégegy a kijelző közepén ha megpöcögtetem körömmel más hangot ad ki mint a szélén gondolom ez nem hiba csak egy kicsit jobban benyomódik középen. Segítsetek kérlek mert nem pár hónapra vettem hanem jó 2-3 évre és nagyon megszerettem ez az első okostelefonom és amúgy nagyon jó mindenben.
-
alextheboss
tag
Valaki, aki hasznal 4K-t, illetve slow-mo-t az megirna, hogy milyen modszerrel tette?
Danke!
-
enterlaci
senior tag
válasz
Viktor0610 #16688 üzenetére
...ami mindent én meg kidobtam 1 hónapja, miután már a kis törlőkendő sem működött.
Azt a kis baszt pedig nem is láttam emlékem szerint.
De figy, most kapcsolok, mikor megjön az új - abban lesz!!Amúgy attól tartottam -videó előtt- leszedésnél törik majd és darabokban kellene levakarni..
mave86tg: Ezt hogy érted, kádban, medencében?
..vagy miért jó úgy?
-
-
-
BRIKLY
veterán
Karc az nincs rajta,azt bírja. pedig munka végén mindig kiszedek egy marék forgácsot a telefon mellől a zsebemből.
De eltört,ez van. Mondjuk inkább törjön a 3000Ft-os üveg, mint a 30 ezres kijelző. De azért nem akarok 2 havonta venni rá másikat. (bár az is iga,hogy nem favágóskodok egész évben,bár nem is fogok irodában ülni.)
Marad rajta ez amíg bírja, és veszek valami tokot inkább,abban jobban bízok,mint az üvegben,mert az felfogja az ütést,az üveg meg ha egy pontra kapja,annak mindegy hogy milyen,csak törékeny...Azt nem mondom,hogy a Nillkin üveg szar, mert nem tudom. de nem szeretnék venni egyet 5000Ft-ért, csak azért,hogy kipróbáljam. Marad a tok,majd max csak akkor teszem rá,mikor dolgozni megyek,mert egyébként mint írtam,nem szeretem a tokokat.
Valami jó flipes tokot tudnátok ajánlani? Eddig azok a legszimpatikusabbak.
-
csadi0011
őstag
válasz
LonGleY #16672 üzenetére
Én annak örülnék legjobban, ha ilyen lenne: https://www.youtube.com/watch?v=FLegmQ8_dHg
-
akos727
senior tag
Udv!
Neztem, ra is kerestem itt is, hogy T-ben vasarolt keszulekek fuggetlenek. Kerdesem, hogy mind azok? Vagy talalkozott mar valaki olyannal, ami nem volt az? -
kelly416
veterán
válasz
LonGleY #16672 üzenetére
Azt azért nem baj, ha letisztázzuk, nincs sérthetetlen. Az csak a játékokban van, és csalásnak hívják.
Feltetted az üveget (és hívhatod üvegnek, pont azért törik és pókhálósodik), megvédte a telefonod, hálásnak kellene lenned azért a pár Mátyás Királyért, amit megspórolt Neked, nem mocskolni, de ez a Te döntésed, ebbe én nem szólhatok bele.
A másik pedig az, ha szánt szándékkal mész neki, hogy összebarmold, akkor össze tudod barmolni. Egy kulccsal vagy egy hétköznapi késsel biztos, hogy nem karcolod meg. Egy gyémánt fejű fúróval (de akár pár szem homokkal is) meg bármikor, akkor is, ha az csak a kezedben van és nem a gépbe befogva. Mutass nekem egyetlen embert is (nem, John Rambo és Chuck Norris sem tartozik közéjük), aki pusztán zsebre vágna egy általad említett kést tok nélkül, úgy, hogy hétköznapi életben hozzá csiszolódhasson a penge a kijelzőhöz. Ugye, hogy nem reális? Tehát ha akarod, tönkre teheted, de nem arra van kitalálva, hogy bombabiztos legyen, hanem arra, hogy védjen a véletlenek ellen.A másik dolog, amit már oly sokszor leírtam, ezeket a dolgokat ki kell alakítani. Tehát valamivel megmunkálják. Ez azt jelenti, hogy van olyan dolog, ami maradandó alakváltozást tud előidézni, ergo nem karcolhatatlan/törhetetlen/elpusztíthatatlan. Amit ember alkotott, azt ember el is tudja rontani.
-
szabeska
addikt
üdv. elfelejtettem bl-t nyitni, és ráhúztam a cm 12-t a telefonra. persze nem indul el, ha nyomom a bekapcsolást, akkor másodpercenként rezeg egyet, és ennyi, se kép se hang, a twrp-ig sem jutok el. valami ötlet? jahm, és nincsen nálam adatkábel, összekötni a géppel...
-
BaLee
addikt
válasz
LonGleY #16670 üzenetére
Igen kb. pont ez a célja az üvegnek amit leírtál...
Ha nincs rajt akkor valószínűleg most a kijelző lenne pókhálós.
Az is aranyos volt amikor jó 1 hónapja hívott valaki, hogy látta hogy én árulok Z1 Compactra üveglapot, na neki olyan kellene mert leejtette a telefont és a kijelző üvege összetörött. Mondom akkor nem ez az amit keres, ez a megelőzésre lett volna, a kijelző csere "kicsit" drágább mulatság lesz.
-
LonGleY
veterán
Eredeti, hologramos, anyámkínja.
De ugyebár ami kemény, az törik, és nincs ez máshogy ennél sem.
Igaz, az egyik meghúzás az szándékos volt és military-grade zsebkéssel történt. :Đ Szóval, nem érdemes vele vagánykodni a haverok előtt, főleg, ha igényes késhordozó is van köztük. :]
-
LonGleY
veterán
Nillkin így meg úgy... AKkor most elmondom, hogy nekem 9H+ bigyóm van a Z1C-men, és igenis meg lehet húzni, ráadásul törik, mint a jég. Egyszer lapjával ejtettem a telót és több pókhálóm lett az előlapon (direkt nem hívom üvegnek). Mondjuk a képernyőt megvédte, de nem tartott sokáig a szép külleme, újat kéne rá vennem.
-
BaLee
addikt
válasz
BRIKLY #16665 üzenetére
Tapasztalatból mondom, hogy ezek semmit sem érnek. Írhatnak rá akár prémiumot akár szuper extra protectiont meg 9H keménységet karcolódnak is meg zsebben a telóval nekimész valaminek már le is pattant az üveg széle...
Nem lehet őket egy lapon említeni az igazi minőségi gyártók üveglapjaival (Brando, Nillkin stb.). És az a baj, hogy sokan ez után ítélkeznek, mert vesz egy ilyen gyengébb üveget ami konkrétan nem sokra való és később nem akar másikat, mert "az üveg szar"...
Ezt most nem rád értem természetesen. -
kelly416
veterán
válasz
BRIKLY #16663 üzenetére
Nem tudom, lehet-e egyszerűbb módja, hogy védd az elejét is. Ezt csak kicsúsztatod a párjából, és ott a kijelző a szemed előtt. Vagy vegyél egy flip-tokot, azt meg csak ki kell nyitni, mégis védi minden oldalról. Bár én abban kevesebbet bíznék, mint a linkelt tokban, azért is inkább azt linkeltem.
Nekem senkim az eladó, még életemben nem vásároltam tőle, nem azért "állok ki" a tok mellett, csak szerintem ez a tok az, ami képes jól megvédeni a telefont ilyen helyzetekben. Vannak még ezek a fajta tokok, ezek is két részből állnak, egy szilikon színes tok, ami a telefont védi, meg egy kemény műanyag, a fekete rész, ami még véd egy keveset, van rajta kitámasztó láb, és kb. ennyi. Az OTTERBOX-ra ilyen hülyeségeket dobál, semmi értelmeset nem láttam köztük. De ezek egyike sem védi a teljes telefont, csak az első bekezdésben ajánlott kettő. -
kelly416
veterán
válasz
BRIKLY #16661 üzenetére
Értelmezésem szerint a tok két részből áll. Egy övre csíptethető, "állandó" hátsó részből, és egy erre rázáródó első részből, tehát gyakorlatilag az egész telefont takarja. Akarom mondani, mert eszembe jutott a szememen keresztül a hirdetés megtekintése után, az előlapot takaró rész csíptethető övre, a hátlapi rész pedig valami kitámasztó szerű dologgal rendelkezik. Második kép.
-
BRIKLY
veterán
válasz
PAtr0n #16659 üzenetére
Ez szép. Hát nagyon nem ezt várnám 110.000Ft-ért. A 30 ezres minimet 2 évig használtam,fólia nélkül,és még csak meg sem karcolódott,pedig kapott rendesen,esett is. SP-t se kíméltem,volt már a sarkán olyan ütődés,hogy rá sem ment a hátlap rendesen,de a kijelző az bírta.. Biciklivel tekertem mint a hülye,és kiesett a kezemből..
Nem tartom valószínűnek,hogy rajtam segítene egy olyan tok, mert attól még fát,a motorfűrész ugyan úgy hozzá tudom nyomni a kijelzőhöz.
(#16660) kelly416 : Nem a hátulját,vagy az oldalát féltem,azon ott van a matrica karcok ellen,hanem a kijelzőt.
Talán valami beledugdosós, vagy ilyen lehajthatós tokot kellene néznem. Utóbbi jobban tetszene, ha van olyan,ami alkalmas a célra. Az az igazság,hogy utálom a tokokat.. Úgy szeretem a telefont,ahogy van,nem becsomagolva. -
kelly416
veterán
válasz
BRIKLY #16656 üzenetére
Drasztikus igénybevételhez drabális tok?
-
PAtr0n
addikt
válasz
BRIKLY #16656 üzenetére
2 baj van a telefonnal ami az átlagnál több törést előidézi. Az üveg picit kiemelkedik a káva síkjából, ergo maga az üveg a legmagasabb pontja a telefonnak ha letesszük.A másik gond maga az üveg vékonysága. Most cseréltem komplett kijelzőt az enyémben (rácsaptam a csomagtartót), és meg voltam lepődve amikor megjött az új cucc, hogy milyen vékony üvegréteg fedi. Ha jól gondom (bár erre nem találtam specifikációt), vékonyabb mint 0.5mm. Még lehet egy dolog ami szintén rájátszik arra hogy könnyen törjön az üveg, erre is a cserekor jöttem rá, hogy a kijelző központi alátámasztása elég hanyag, tehát a széleken felfekszik, alul-felül elég széles sávban, de a közepén kiindulva a szélek felé (tehát a teljes terjedelem kb. 70%-ban), benyomható valamelyest. Ez éppen elég ahhoz, hogy elég feszültség keletkezzen az üveg szerkezetében ahhoz, hogy reccsenjen.
Megoldás lehet olyan tok használata, ami a széleken az üveg fölé kerekedik, de ez se nyújt maximális védelmet.
-
BRIKLY
veterán
Úgy tűnik ez a kijelző védő üveg dolog csak azoknak való,akiknek nincs is nagy szüksége rá.. Ma meló közben elővettem a telefont, látom ott egy karc a telefon teteje felé. Felhúztam ott a matricát,és látom,nem karc,hanem repedés. Hát nem bírt sokat.
Még rajta marad,mert a kijelzőbe csak 1 hajszál repedés látszik,1 centi hosszan,de szerintem nem kell már sok neki,hogy végig repedjen.
Van itt valaki rajtam kívül,akinek hasonló igénybevételt kap a telefonja? (favágós meló,stb)
Hogy oldanátok meg a védelmét?Sokat dolgoztam már ilyen melóban,de eddig egy telefonom se tört össze. ( Xperia mini, U, SP ) pedig azokra se tokot,se fóliát nem tettem. De ezt féltem,mert túl sok volt már itt a törött érintő...
-
hossszú
őstag
Két hete vettem egy ilyen telefont eleinte rendesen működött de mostanában a közelítés érzékelő szenzor időnként működik időnként nem, vigyem szervizbe vagy van valami otthoni megoldás is a gyógykezelésre?
-
Kiss_R
tag
A hátlapon van gyárilag ragasztócsík, az szigetel is, nem csak rögzít.
-
csefery
tag
Hali!
Hogy a kérdésedre válaszoljak, én az oldalán köreben semmi karc, vagy kopás nyomát nem látom (még)
Nekem négy hónapos a telefonom, első nap megvettem rá a szilikon tokot, és egy fóliát előre. (Szilikon tokban ez a gyönyörű készülék olyan, de olyan ormótlan...)
A hátlapra akkor még nem tettem fóliát, mert nem gondoltam, hogy a hátlap így tokban is karcolódhat.
Karcolódott...Ma viszont rátetem a Nillkint + hátlafóliát.
Meseszép lett a telefonom.
-
csefery
tag
Ahh... Rátettem a Nillkint
Fólia után valami gyönyör...
Persze ha sokat "maszatolok" rajta, akkor az újjlenyomat ici-picit azért meglátszik, de közel sem úgy, mint a jó öreg (vagy fiatal) fóliákon. -
Fleed
aktív tag
Nekem is van fólia a hátlapon de én a keretre gondoltam. Hátlap csere nem tűnik egyszerű műveletnek. Tok meg sajnos muszáj,folyton esik bukik a teló.
-
Fleed
aktív tag
Tokot használók nem félnek, hogy a tok alá menő por megkezdi a telefont? Az összes telefon, amit eddig láttam, mind szétkarcolódtak a tok alá ment kicsi por miatt. Mondjuk azok műanyagból vannak. De elég idő után lehet ezt is kikezdi?
-
VMatteo
őstag
válasz
faramuci69 #16640 üzenetére
megveszem 2 tálca sörért!
-
Bozek
nagyúr
válasz
Quasi_modo #16636 üzenetére
Minden, ami ponttal kezdődik, Android alatt rejtett. Valószínűleg Te olyan fájlkezelőt használsz, ami mutatja a rejtett fájlokat, de nézd meg a beépítettel, nem fogod látni.
-
faramuci69
csendes tag
válasz
Quasi_modo #16636 üzenetére
Sajnos semmi változás. Még valami ötlet esetleg?
-
acsati
aktív tag
Nekem ma megjött a mágnestöltő amit eBayről rendeltem. Most épp töltés alatt van a telefon. Érezhetően lassabban töltődik, de töltődik.
Majd ha sürgősen kell töltenem, akkor használom a gyárit.
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
faramuci69 #16632 üzenetére
Nem rejtett.
-
joker91
tag
válasz
faramuci69 #16628 üzenetére
Szia!
Nekem is ugyan ez a gondom. Viszont ha újra indítom a telefont látja az összeset. Ha frissen felmásolok valamit akkor nem látja.
Mintha nem frissítené be.
Próbáld ki az újraindítást. -
Bozek
nagyúr
válasz
kelly416 #16625 üzenetére
Most már valamit optimalizáltak rajta, de régebben eléggé problémás volt. Na meg attól merült is rendesen a telefon, szóval huzamosabb ideig nem lehetett vele játszani. Pedig a stílus a 2048-ra hajaz.
(#16632) faramuci69: Igen, rejtett, legalábbis telefonon nézve. Az Android esetében minden ponttal kezdődő fájl (illetve könyvtár) rejtett.
-
Gianni1
csendes tag
válasz
Nézd meg, hogy nincs-e a zene mappában vagy a gyökérmappában egy nomedia file. Ha találsz ilyet akkor töröld ki.
-
faramuci69
csendes tag
válasz
Quasi_modo #16629 üzenetére
A Musicban van mind.
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
Próbálj létrehozni egy music mappát (ha nincs) és abba tenni a zenéket.
Esetleg. -
faramuci69
csendes tag
Sziasztok!
Nyár végén vettem a Z1 Compact-omat. Sajnos nem tudok lejátszani a belső memóriában található MP3 fájlokat a Sony Walkman-nel. Egy barátomnak is ilyen telefonja, és látszólag minden beállítás ugyan olyan a két telefonon, legalább is azok amelyek ezt okozhatnák. Az SD kártyát látja.
A fájl kezelőben megtalálja a számokat, onnan le is játsztsza azokat, de mindigy csak azt az egyet, amit elindítottam. Más alkalmazások sem látják a belső memóriában lévő zeneszámokat. A teló t-s, az op rendszer és az appok frissítve lettek rajta.Esetleg van ötletetek, hogy mi lehet a gond. A teljes fórumot nem olvastam végég, ha már volt erről szó, akkor elnézést kérek az ismételt probléma felvetés miatt.
Üdv,
faramuci69 -
Polllen
nagyúr
Sziasztok,
anyukám kapott egy ilyen használt telefont ajándékba, viszont a gyári fólia a kijelzőn és a hátlap nagyon karcos.
Cserén kívül lehet ezekkel valamit kezdeni? Illetve mennyire macera ez a művelet?
-
szabeska
addikt
Ha valaki rajtam kívül rávetemedne hogy leszedje a gyári fóliát, szép lett a telefon (fehér, ilyesmi) Én nem bántam meg
Az üveg érintése is jobb, viszont a kávával eddig egy szintben lévő képernyő kicsit "megsüllyedt", azaz az üveglap mélyebben van mint a káva, de kb 0,2 mm-el, nem zavaró, csak akkor észrevehető ha a képernyő széléhez ér az ujjam
-
Elementh
aktív tag
Főleg, ha az ember tölti is közben, akkor rendesen fűt a telefon.. Elég sokat játszom, így tapasztalom mindig
-
kelly416
veterán
Tudom, hogy nem egy kategória, meg azt is, hogy az egyik új, a másik régi, de érdekes, hogy egy Carmageddon vagy egy ViceCity nem melegíti meg annyira a telefont fél óra alatt sem, mint a nemrég bemutatott Project Road Rage, pedig sima felhasználói szemmel nézve jóval egyszerűbb, mint az előtte említett két game. Nekem legalábbis ez meríti ki a rosszul optimalizált alkalmazás fogalmát, aztán lehet, hogy teljesen más dolog van a háttérben.
-
Bozek
nagyúr
Custom codec létezik MX Player-hez, amit be lehet állítani az alkalmazáson belül és visz mindenféle hangot.
-
I2oli
tag
válasz
Bile Demon #16612 üzenetére
MX playerel nem is lesz, valam licensz mizéria volt és az ac3 támogatást kivették ha jól emlékszem.
(link)én bs playert raktam telefonra, eddig nem volt olyan amit ne játszott volna le, pedig tuti van amit ez se támogat
-
SATIKA31
tag
tud valaki segíteni ,hogy az xposed telepíthető e klasszikus módban?
mert recoveryt nem tudok sajnos rávarázsolni. -
Bile Demon
őstag
-
I2oli
tag
válasz
Bile Demon #16609 üzenetére
azért az lásd be, egy 720 x 1280 pixeles kijelzőn fullhds 45mbps filmet nézni, khmm... hát hogy is mondjam, nem ez lehetett a célcsoport a telefon megalkotásánál
abban hogy miket támogat vagy sem segíteni nem tudok, de anno ilyen teszt videókat innen szedtem le próbálgatni többféle támogatás ellenőrzésére, igaz TVhez: http://prohardver.hu/tudastar/medialejatszok_tesztmodszere.html
-
Jaffa75
őstag
válasz
Bile Demon #16609 üzenetére
tegyél rá fel egy mx playert, (vszínű, hogy kodek problémája van a mostani lejátszódnak) az "megeszik" mindent...
-
Bile Demon
őstag
válasz
thozoo #16605 üzenetére
Nagyon köszönöm, hogy megnézted!
Kipróbáltam és ezt az én telóm is lejátszotta.
Az egész onnan indult ki, hogy az OFF Redmi 1S-n próbáltam miket tud lejátszani. tettem fel mindenfélét a memória kártyára. A legjobb minőségű anyag amit találtam a gépemen 2GB 6 perc. Full HD Bluray részlet. 45Mbit/s. Simán akadás nélkül lejátszotta.
Tegnap bedugtam ezt a kártyát a Z1C-be és még előnézet képet se mutatott erről a videoról. Mindent lejátszott ez is, csak a .m2ts-t nem. Vagy a bitráta sok vagy nem tudom mi lehet a baja.Androidon hogy van a formátum support? Van kodek, vagy lejátszó program kérdése az egész? (Nem akarok itt sokat offolni, de hátha valaki tud kező infókat iadni, a netes keresések alapján ez egy érdektelen kérdéskör, kb. egyedül vagyok a világon ezzel a problémával
Engem is csak az bosszant, hogy a "kis" kínai teló simán tudta gyári lejátszóval és CM11 alatt is.)
-
thozoo
tag
válasz
Bile Demon #16576 üzenetére
Ezzel a fájllal teszteltem: a gyári Filmek alkalmazás simán, minden gond nélkül lejátszotta.
-
petymeg
addikt
válasz
danikaxXx007 #16601 üzenetére
Én játéknál vettem észre. Böngészgetés, emailezés, telefonálás, nivigálás, fotózás nem izzasztja meg, ahogy tapasztaltam.
-
kelly416
veterán
válasz
danikaxXx007 #16600 üzenetére
Sajnálom már, hogy írtam, vissza is vontam a régi aláírásomban megfogalmazottak miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán gyártó legújabb okostelefonja ugyanazt az erőt adja meg a felhasználónak, mint ami a csúcsmodellekben található, csak sokkal kompaktabb méretben.
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest