- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Gaming notebook topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- 3D nyomtatás
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Canon EOS DSLR topic
-
PROHARDVER!
Sony Xperia Z1 Compact
Új hozzászólás Aktív témák
-
LonGleY
veterán
válasz
mabandi1 #14252 üzenetére
Miért gondolják az emberek, hogy egy vízállónak mondott/reklámozott telefont valóban arra terveztek, hogy rutinszerűen megmosdassák? Elég ránézni a műanyag ajtócskákra, látni lehet belőle, hogy az esőben előkapás az, amitől esetleg nem kell tartani, nem egy búvár cuccról van szó. Nem akarok senkit nyíltan minősíteni, de könyörgöm, legalább utólag ne csodálkozzanak, amikor beázik a telefon! A következő is be fog, ha nem változtatsz ezeken a rutinokon, és akkor már nem lesznek ennyire pozitívak a szervizesek se.
-
goranga9
csendes tag
válasz
mabandi1 #13722 üzenetére
Nekem is fehérek voltak a papírok és mégis pára volt a kameraban.bár nekem azután hogy szervizbol jött vissza És rá pár napra. Gariban csinálták. Bár azóta annyi nyűgöm volt a cordonnal hogy zsír New készüléket adtak. Én a helyedben mormolnam az imákat....kontàr banda
-
válasz
mabandi1 #9189 üzenetére
2.-3. pont nekem is előfordul néha. Szintén T-s. Szervízben nem volt, viszont a szoftver újrahúzása sem segített a dolgon. Nekem sajnos random restartok is előfordlnak. A 2. pontra visszatérve azt vettem észre hogy csak akkor csinálja ha van a kijelzőn szennyeződés pl. telefonálás után az arcról rátapadó zsiradék.Vagy esetleg a meleg miatt a zsebben kicsit párásodik a kijelző felülete az izzadtsag miatt. Szóval teljesen letakarított kijelzőnél nem fordult még elő nekem.
-
cynu
tag
-
-
darvinya
titán
válasz
mabandi1 #9189 üzenetére
Fw újra telepítéssel kezedenék gyalulással.(adat vesztéssel járhat, ha nincs mentve tel.szám, email, stb, de belső tárolót és SD kártya-t nem törli) kezdenék, mert ezt otthon is elvégezhető számítógéppel.
Ha nincs javulás akkor szerviz.
Időtartam függ hol javítják, pl: T-s szerviz kb. 5 nap, Cordon min. 15 nap. -
taxy88
aktív tag
-
kelly416
veterán
válasz
mabandi1 #6329 üzenetére
IGEN! Mindenképpen vidd vissza. Nekem egyik hiba sem jelentkezett ezek közül. Tegnap legalább 1, de inkább 1,5 mp-t kellett várnom a telefon ikon megnyomása után arra, hogy előjöjjön az ablak. Ez is most másodjára március vége óta. Mindenki készülékének legalább ilyen jól kéne működien.
Trotli:
Motorozás közben zenét hallgatni... persze lehet, ha nem hangosabb a környezeti zajoknál.
Nem tudom, hogy lehet beállítani az automata választ, de nekem sikerült. Most nincs a közelemben a bukóm, így nem tudom párosítani, de elképzelhető, hogy az a menü csak akkor látszik, amikor bluetooth eszközzel párosítva van a dolog. Esetleg a bluetooth menüben is megnézheted, az eszközhöz tartozó beállításokat, az is csak csatlakoztatott esetben látszik.Az email-ra nem tudok okosat mondani.
Pöttön:
Tényleg nem értem, minek adtad el a PS-t.Vikooo:
Jó nagyot görgetsz. Nekem azért kell 2-3 tekerés az elejétől a végéig.De ha nem zavar, akkor nem mondom, hogy tegyél fel másik tárcsázót, az hátha többet jegyez meg.
-
axioma
veterán
válasz
mabandi1 #6330 üzenetére
En valami 4 dolcsiert vettem ingyen postaval, es ugyan ki kellett varni, de mar itt van, viszont en nem fogom hsznalni (jobban bejon az utangyartott dock, na meg reflexbol forditva tettem ra es megijesztett a kikapcsolassal elegge), szoval ha Bp. vagy posta akkor elboltolhatjuk. Persze lehet, hogy neked se jon be, de akkor legalabb felannyiert
-
kelly416
veterán
válasz
mabandi1 #6320 üzenetére
Igen, van hozzá olyan. Lentebb további segítség...
Pöttön:
Most komolyan mondod? PS3 joy meg 4,3-as kijelző?Még a Z1-Z2 esetében sem érteném meg a törekvésed.
Rendeléshez link lentebb...nagycoge:
Link alant...Vikooo:
Nekem a gyári beállításokkal május 23. az utolsó bejegyzés, tippem szerint legalább 100db belefér. Ez kevés, vagy Neked valahogy extra rövidre sikerült állítani?És a link Nektek, hogy válogathassatok kényetek-kedvetek szerint. Szabadon ki lehet cserélni az accessories-t glass, magnetic charger, screen protector (esetleg membrane, ha ajánlhatok), vagy egyéb keresőszavakra.
-
kelly416
veterán
válasz
mabandi1 #6267 üzenetére
Bocsánat, fogalmam sincs. Biztos kicsit drágább, mint a Nillkin, de ebay-en csak Nillkint meg noname-et találtam. Szerintem keress rá itt a fórumban, úgy emlékszem még link is lesz. Ne haragudj, nem tudok segíteni, meló van ezerrel. (Jobb felső sarok, részletes keresés, sokat tud segíteni.)
A Brando féle tuti úgy van megcsinálva, hogy kihagyja a kamerát. Úgy a logikus, mert nem csillan be és nem torzít a plusz üveg. Az enyém ilyen "kókány" megoldás.
kaciokos:
Ha jól emlékszem, állítható a dolog. Másik launchert használok, de hátha majd súg valaki biztosat, ha én nagy hülyeséget írok.
Máris kijavítottak, pedig le sem írtam még. -
kelly416
veterán
válasz
mabandi1 #6259 üzenetére
A fémre még senki nem panaszkodott, a hátlapra igen. És figyelj az előlapi fóliára is, az is karcolódik. Cserébe ha leveszed, akkor bizonyos szélsőséges esetekben megvonhatják a garanciát. De erről az összefoglalóban (mindig a lap teteje, egy Compact részleges képe látható és lenyitható a dolog) olvashatsz, találhatsz linkeket emlékeim szerint. Sajnos ajánlott két plussz fóliát rátenni, mert elöl-hátul karcolódik.
A másik lehetőség, hogy áldozol rá egy kicsit több pénzt, és teszel Brando üveget rá, mert a Brando gyárt első-hátsó üveget, vagy teszel Nillkin üveget rá, de Ők csak elölre gyártanak. Ajánlom a Membrane fóliát is, két hónap zsebben hordás után sem volt rajta egyetlen karc sem. Amikor én vettem, csak előlapi volt, mostanra hátha van hátlapijuk is. Esetleg elkövetheted azt a mókát is, amit én elkövettem, olcsó üveget vettem rá, mindkettő előlapi, de hátulra is azt tettem fel. Nekem régebbi gyártású a készülékem, így a gyűrű a kamera körül nem emelkedik ki, tök jól rajta van az üveg. Cserébe tudom, hogy sosem fogok tudni értékelhető képet csinálni vakuval, de eddig sem használtam csak elemlámpának, így ezt bevállaltam. Idestova egy hónapja rajta van, eszembe sem jutott vakus képet lőni.
-
Monos84
tag
válasz
mabandi1 #6259 üzenetére
Nekem 400-500Mb kevesebb szabad hely még nem volt.
Szerintem mindegyik gomb olyan ahogy leírtad, ez a vízállóság miatt van. Szokni kell!
Láttam már olyan képet ahol kopott volt a sarok, de mert le ejtették.
Nyaraláson áztattam rendesen, hotel medencéje, barlangfürdő stb... Még működik!
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán gyártó legújabb okostelefonja ugyanazt az erőt adja meg a felhasználónak, mint ami a csúcsmodellekben található, csak sokkal kompaktabb méretben.
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- GTA VI
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Óra topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Gaming notebook topik
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest