- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
-
PROHARDVER!
Sony Xperia Z1 Compact
Új hozzászólás Aktív témák
-
Valentipeace
csendes tag
válasz
Quasi_modo #30790 üzenetére
Már egy párszor igen (ha ugyanazt értjük alatta), mert amikor az fb-s szarakodás elkezdődött, nagyjából naponta tettem rá másik ROM-ot, mircinkótól kezdve mx stb, most existen van rajta, és minden egyes új ROM-nál a recoveryben mindent letöröltem.
-
beefjeez
senior tag
válasz
Quasi_modo #29792 üzenetére
Miért, akkor mi ha nem az?
Tekintsünk el ettől -
srs24
csendes tag
válasz
Quasi_modo #29784 üzenetére
Igen, csak nem tudom, hogy a z1nek van -e még létjogosultsága, vagy gyűjtögessek-e még egy z2re vagy z3ra. Például egy ilyen használt régebbi telefonnak gondolom az akksi ideje már 0 körülbelül, főleg, hogy a kijelző full hd..
-
srs24
csendes tag
válasz
Quasi_modo #29782 üzenetére
Azt jelenti, hogy volt vele valami (azt hiszem a képernyőjével volt valami) a tulajdonos eladta egy gsmnek, ott megcsinálták és most az üzletben azt árulják.
-
kaciokos
őstag
válasz
Quasi_modo #29082 üzenetére
A pontos válasz erre az, hogy a lítium akkukat nem szabad teljesen lemeríteni, mert tönkreteszi, de nem is tudod, mert a telefon nem hagyja: előbb kikapcsol, mielőtt az akku teljesen lemerülne.
-
ozeviktor92
tag
válasz
Quasi_modo #28034 üzenetére
Jobb. Koszi. Valaki esetleg, hogy 4.4-el jobb e? Uzemido is gyengebb 5.1-en?
-
ozeviktor92
tag
válasz
Quasi_modo #28030 üzenetére
Nincs. Az okozza? 4.4-en se mukodik? Gondolkodok, hogy visszateszem.
-
oszi666
őstag
válasz
Quasi_modo #27735 üzenetére
Probaltam mindenfelet manualis modban is. Marmint nem a filterezest, inkabb mintha a feheregyensulyt lone neha hidegre. A HDR is nem eleg "agressziv". Nem arra gondolok, hogy teljesen tultolja a kepet, hanem nem segit olyan latvanyosan mint a regi iphoneomnal. Az is lehet egyebkent, hogy az en izlesemnek, szememnek nem jok a kepek egyedul, en szeretem a telitett szineket. Varom a nyarat, hogy legyen megint normalis feny, mert ebben a szurke pocsolyaban nehez barmit is kihozni a kepekbol.
De ha van tipp, ird meg, szivesen tanulok -
Bozek
nagyúr
válasz
Quasi_modo #27700 üzenetére
Na jó, de ha fekszek az ágyban, akkor mobilról egyszerűbb áthúzni a cuccokat. Na meg a videókat is meg tudom nézni, így ami nem kell, nem húzom át.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Quasi_modo #27694 üzenetére
Nem rossz, de így kikapcsolhatom a monitort (vagy lehajthatom a laptop fedelét) és akkor nem zavar. Vagy például így másoltam a router-re dugott pendrive-ról cuccokat a telefonra. Azt mondjuk Xperia kapcsolattal nem lenne egyszerű megoldani.
Vagy azzal is meg lehet oldani, hogy a telefonon egy tetszőleges fájlkezelővel lásd a gépen lévő cuccokat?
-
Surci1
tag
válasz
Quasi_modo #27694 üzenetére
+1
-
vitya81
tag
válasz
Quasi_modo #27582 üzenetére
Hali!
lezáráshoz sem
mit tudnál ajánlani, amihez nem kell root? csak simán letöltöm playből és működik? feloldásra nincs már módszer? (duplakopp, vagy "Siri wake up!"
) igazából a javíttatást prefereálnám, de nem tízezerért.....
-
tyuxy
tag
válasz
Quasi_modo #27553 üzenetére
Nem tudok róla de gondolom gyári visszaállítás után működnie kellene plusz a hangfelvevő se működne :/
-
DjShockh89
tag
válasz
Quasi_modo #27249 üzenetére
Bevallom nem olvastam semmit!Linket tudsz adni?!
-
Mircinko
senior tag
válasz
Quasi_modo #27185 üzenetére
Igen, képes megtartani a telefont, csak a mágneses rész fogásával! Nyilván, 1x kipróbáltam, de többször nem.
-
BaLee
addikt
válasz
Quasi_modo #27187 üzenetére
Nem, az egy 4. típusú töltő volt (asszem valami amcsi fajta) az nem, hogy megtartott a telefont de olyan erős volt a mágnes, hogy szinte úgy kellett kitépni a helyéről. És sokszor jött vele a csatlakozó is.
Elvileg már nem gyártják, nem is láttam olyat azóta sehol.Ez csak annyira erős, hogy a teló súlyát megtartja, behúzza a helyére, kis gyakorlás után akár sötétbe is rá lehet tenni a telóra. Lehet kocsiban is használni. Tudnék róla ha bárkinek kiszabta volna a csatlakozóját a helyéről.
-
feri1
aktív tag
válasz
Quasi_modo #26832 üzenetére
A 14.5.A.0.270 frissítést szeretném megcsinálni amit ajánl a telefon.
Nem tudom,hogy gépre kell csatlakoztatni vagy nem és ezek után érdekel,hogy minden marad vagy nem?
-
Clay
senior tag
válasz
Quasi_modo #26775 üzenetére
Azért írtam, hogy NTFS, mert 720p filmeket szoktam rárakni és előfordul, hogy a telcsiről nézem így... A chrome-os segítséget köszönöm
-
Spett14
tag
válasz
Quasi_modo #26714 üzenetére
Szóval, őszintén...
Semmi...
Persze sok minden, de ahogy vártam, normál napi használatban nem érződik semmi!Ami egyébként jelentős különbség:
Pozitív:
+ szebb kijelző, nagyobb fényerő
+ hasonló akkuidő
+ nagyon jól működő ujjlenyomat olvasó
+ nagyon gyors képkészítés, színhűség
+ gyönyörű makrók
+ nagyon jó videó felvételek
+ elegáns megjelenés (bár 99%-ban tokban van)
+ úgy nézem, hogy végre ehhez már lesz "egykezes" autós tartó, mint anno a "P"-hez volt.Negatív:
- lassabban tölt az autóban Waze használat közben (Z1c-t mágneses kábellel töltöttem)
- jobban melegszik
- k@÷va drága!Talán ennyi. Persze ez személyes, abszolút szubjektív vélemény.
Ha nem jött volna a lehetőség a cserére, akkor a Z1c még jó ideig kiszolgálta volna az igényeimet! -
kelly416
veterán
válasz
Quasi_modo #26578 üzenetére
Nem, mert jó esetben nem foglalkoznak az emberek a garanciáztatással másfél év után (nem, nem kis hazánkban, nyugaton), meg ha gari időn túl megy gallyra, akkor meg nincs plusz költség.
Nem azt mondom, hogy tuti, csak azt, hogy fura. A régebbi készülékek szoftverfrissítése is tuti csak véletlen volt, hogy az utolsó frissítés mindig haza vágta a telót annyira, hogy használhatatlan lett, de mégis megtörtént.Sosem fogjuk megtudni az igazságot, mert kicsik vagyunk ehhez, én csak azt mondom, vagy nagyon bele tojnak a vevők régi készülékébe, vagy van mögötte szándékosság is.
-
Argenon
csendes tag
válasz
Quasi_modo #26555 üzenetére
Nem, azóta csendben van.
-
air
nagyúr
válasz
Quasi_modo #26555 üzenetére
Pontosan.
-
csadi0011
őstag
válasz
Quasi_modo #26403 üzenetére
Nincsenek kijelző különbségek a kiadásokban? Ha jol tudom Z1C-ből is van 2 féle kijelzőpanelos.
De csak ennyit hallottam, ezért kérdem. -
ChD
tag
válasz
Quasi_modo #26401 üzenetére
Quasi.... nem akartam én egy ilyen kötekedés lavinát.
Szerintem az adatok és az emlékeim szerint nem jobb.
Mindezen által azt is írtam, hogy ettől függetlenül nem is rossz. Nekem tetszik a képe a Z3C-nek. Csak emlékeim szerint élénkebb volt talán a Z1C. De persze lehet, hogy tévedek, a látás azért erősen szubjektív...
Szerintem ne folytassuk ezt a dobálózást, mert nincs értelme, meg haszna. Ha jobb, akkor jobb.Nekem jobb, mert nagyobb, de élményben kb. ugyan az képet meg filmet nézegetve...
Üdv! Béke!
-
xcds
őstag
válasz
Quasi_modo #26403 üzenetére
Fényezd nyugodtan.
Leírhatod, hogy te hogy látod. Többet ér, mintha csak annyit írsz, hogy jobb, meg hogy baj van a szememmel.
-
xcds
őstag
válasz
Quasi_modo #26401 üzenetére
Kontraszt is gyengébb, a fehér az kék, viszont fényerőben jobb. Nekem leginkább az ugyanakkora házban nagyobb mérete miatt tetszik. Csak hát ugye az a keszulekház...
-
ChD
tag
válasz
Quasi_modo #26369 üzenetére
Helló!
DISPLAY 4,6 Zoll, LCD, 1.280 x 720 Pixel (319 ppi) 4,3 Zoll, LCD, 1.280 x 720 Pixel (342 ppi)ez nekem nem jobb, csak nagyobb.
-
Reaper
őstag
válasz
Quasi_modo #26318 üzenetére
Én nem értek hozzá, ezért gondoltam az akksira, de majd megmutatom nekik is a grafikont, vagy ha kell reprodukálom, aztán majd ők eldöntik miért van.
-
huniross
tag
válasz
Quasi_modo #26280 üzenetére
Szerintem (is)
-
flash-
veterán
válasz
bármennyire is akarnám egyszerűen semmi hibát nem tudnék mondani az 5.1-re,de az 5.0 is tökéletes volt nálam..
a kontraszt nekem itt inkább az van hogy 2 samsung után váltottam sony-ra..ég és föld,utóbbi javára...
-
PAtr0n
addikt
válasz
Ha nem lett volna telesírva a fórum az LP megjelenésekor, hogy kismillió baj van vele, akkor talán oda tettem volna a "szerintem" jelzőt. A gáz az, hogy hónapokat kellett várni arra, hogy a 5.1.1-el végre legalább annyira használható legyen mint a KK volt anno (4.4.2). Szinte semmi érdemet nem tud felmutatni, szvsz az eddigi legrosszabb főverzió (persze erről nem a Sony tehet), amit csak agyon foltozással tudtak használhatóvá tenni.
Nem írnám ezt, ha a Nexus-os haverom nem panaszolta volna el hogy még azon is milyen szar az LP. Persze felsorolhatnék egy csomó szubjektív dolgot miért is utálom az LP-t de nem teszem, hiszen nem objektív.Persze elhiszem én, hogy most már egy használható rendszer lett belőle, de képes volt itt sok tag ömlengeni róla amikor még hemzsegett a hibáktól. Innentől kezdve bármilyen jó is most az LP, nem tudnám nyugodt szívvel ajánlani senkinek, hogy frissítsen a szinte tökéletes 4.4.4. KK-ról.
-
air
nagyúr
válasz
Egyetértek.
Szívesen olvasnék részletes, tényekkel alátámasztott, általános problémákról a Lollipoppal kapcsolatban, ha lennének. De ilyenek nincsenek.
Sosem istenítette senki az LP-t, mindenki a saját tapasztalatát írta le.
Nekem a "balesetig" KK volt rajta. A felújításkor LP-vel kaptam vissza. Semmi lényeges különbséget nem érzek, ami az LP rovására lenne írható.
Root, Xposed minden megvan, ami csak kell, és teljesen megbízhatóan teszi a dolgát.
Szóval kinek ez, kinek az, hol így működik, hol úgy, függően egyéni használattól, és preferenciáktól, de általános kinyilatkoztatást nem lehet tenni egyik rendszer mellett, vagy ellen sem. -
motoflug
őstag
válasz
Quasi_modo #26112 üzenetére
Nem fogok más készüléket venni, nem értem miért kellene. Ha lezárni engedi így, akkor jogosan merül fel a kérdés, hogy a feloldást miért nem.
-
MataGyula
tag
válasz
Quasi_modo #26098 üzenetére
Kaptam hozzá töltőfejet és USB kábelt is, meg persze van jó pár micro USBs kábel más eszközök után, azokkal töltődik is szépen a telefon
-
parijani
tag
válasz
Quasi_modo #26059 üzenetére
előtte a pc companionnal készítsek mentést , majd a javítás után rakjam vissza?
-
Joezyka
senior tag
válasz
Quasi_modo #25654 üzenetére
valahogy mindig is sejtettem, hogy az itteni telenorosok igazi gyökerek(Paks). Ha most se lesz jó akkor megyek másik városba telenorba, hátha ott jutunk valamire.
(#25655) VMatteo: köszi, úgy látszik akkor tényleg csak én vagyok ilyen szerencsétlen a szervizeltetéssel
-
ChD
tag
válasz
Quasi_modo #25619 üzenetére
Hali!
Már az összes rendelkezésre álló töltővel és kábellel volt próbálva. Össze-vissza cserélgetve a töltőkön a kábeleket, meg a pc-n is laptopon is mind hiába.
A gyári töltője kb 4 hónapja lehalt. De van egy sonyericson 1500 mA-es töltőm is meg egy HUAWEI 2000mA töltő, meg SONY 750 mA és Samsung szintén 750 mA. Mindegyik tölti egy darabig (max 1-2 perc) aztán nem tölti, viszont ébren tartja, így konkrétan meríti. Ha be van kapcsolva atelo, akkor álltalában ki is írja, hogy a töltő nem ad elég áramot... Ha kikapcsolva töltöm, akkor változó az eredmény, volt már, hogy 30-40%-ot is tudtam rajta tölteni, de álltalában ott is megáll a töltés, csak akkor nem 1-2 perc, hanem 3-5 perc.Kb az 5.1.1-el egyszerre jelenkezett a baj, így gondolva, hogy az a ludas, gyorsan le is szedtem. Ment visza a .283-as végű 5.0.2 de ott is elkezdte a szarakodást. aztán mentem egyre lejebb most a .108 végűnél tartok, ezt kb kikapcsolva tudom tölteni, de bekapcsolt állapotban ezt sem lehet, mert mihamar kiírja, hogy a töltő nem ad elég áramot...
KB. ennyi.
-
csoki98
tag
válasz
Quasi_modo #25299 üzenetére
14 giga helyből 12 szabad, és ezelőtt kb 3 giga szabad hely volt csak.
-
csoki98
tag
válasz
Quasi_modo #25297 üzenetére
Pont ez hogy nemtudom, és azt se hogy hogy történt. És azért is furcsállom, mert az összes zene és az összes file is megmaradt a kártyán, viszont a képek és videók 95%-a eltűnt
-
BRIKLY
veterán
válasz
Quasi_modo #24913 üzenetére
Éledt már fel azzal is igen. De eddig semmi komoly nem történt,csak pl lehúzott értesítési sáv fogadott,meg ilyesmi apróságok. De ez most rám hozta a frászt.. Azt hittem ez a telefon végre olyan lesz,hogy bátran belakhatom,és a képeim,stb is biztonságban vannak.. Hát úgy látszik mégse..
-
glehel
senior tag
válasz
Quasi_modo #24904 üzenetére
ha süllyedni fog a z3-mal együtt fog
-
Bozek
nagyúr
válasz
Quasi_modo #24557 üzenetére
Nem tudom, a Sennheiser CX 2.00G mellé nincs rá szükségem, pont azt a hangszínt nyújtja, ami nekem bejön.
-
Elementh
aktív tag
válasz
Quasi_modo #24544 üzenetére
Úgy látszik, 9 hónapot bírt igaz, nem mindennap van így használva.. De nem maxra van húzva, csak eléggé fel,napsütésben muszáj, mert alig látszik..
-
Bozek
nagyúr
válasz
Quasi_modo #24544 üzenetére
Az se mindegy, hogy melyik játék. Nekem anno az Xperia V-t szívta még a Threes! is, pedig annak szerintem nem kellett volna.
-
csmat
senior tag
válasz
Quasi_modo #24520 üzenetére
Úgy néz ki, megjavították
nem lesz z3c
Mit nézzek meg alaposan? Ne legyen karcos, ne váljon el az elő és a hátlap, hangszóró rács a helyén legyen, van még valami? Hogy tudnám a cserét kisírni? -
tasika16
tag
válasz
Quasi_modo #24476 üzenetére
Köszike erre már én is rájöttem. Csak érted elég nagy gond ha a másik módon nem működik elvégre egész eddig működött. Mindegy nem rakom vissza a régebbit ugyanis tényleg fluidabb az egész rendszer valahogy. Azt remélem majd kövi updat-tel javítják ezt a bugot. Amúgy tud valaki valami linket, ahol lehet írni a sony-nak magyar végső esetbena angolul a problémákról?
-
Partyface007
őstag
válasz
Quasi_modo #24365 üzenetére
akár simán settings menüben is....
tárcsázó is gyorsult egy picit 5.0.2-ben nagyon lassan kezdte el a hívást
más:
bocsánat ha már volt de most olvasom hogy javították a stagefright hibát
"Sony Mobile has today released the Android 5.1.1 Lollipop firmware update for the Xperia Z1, Xperia Z Ultra and Xperia Z1 Compact in the form of build number 14.6.A.0.368. We can confirm that this update provides a full fix for the Stagefright exploit."
-
solti
senior tag
válasz
Quasi_modo #24365 üzenetére
nálam is volt, az egész UI valahogy lassabb volt mint KitKat alatt, de a legutolsó frissítéssel újra szép reszponzív az egész, és én még a proximity szenzoros hibát se tapasztaltam azóta.
-
Partyface007
őstag
válasz
Quasi_modo #24348 üzenetére
én is OTA-n tettem ma fel, rendben települt...
amúgy mintha nem laggolna annyira mint 5.0.2 de majd ha pár nap után is ezt tapasztalom akkor tekintem véglegesnek
-
lamazonia
tag
válasz
Quasi_modo #24326 üzenetére
nem.
garis, holnap viszem cordonba, de nagyon sajnálom -
Agressor
tag
válasz
Quasi_modo #24284 üzenetére
Nekem Mutterom E3-asa 100mV-al kevesebbet mutatott a névelegesnél, mikor kezelésbe vettem. Az már érezhető volt. Az egy átlagos/tipikus okostelefon egy hozzá nem értő kézben...
Ő azóta minden töltésnél újraindítja, és helyreállt a rend... -
Agressor
tag
válasz
Quasi_modo #24280 üzenetére
Lehet, hogy pont ezért... Amúgy root-olt a telefon??
-
xcds
őstag
válasz
Quasi_modo #24222 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek.! Azért volt furcsa, mert eleinte nem rémlett, hogy ilyen lett volna, de azóta több alkalmazás van, az biztos.
-
kaciokos
őstag
válasz
Quasi_modo #24160 üzenetére
Letesztelni viszonylag egyszerű: amikor van az értesítési sávban valami, nyomd meg a képernyő lezáró gombot, és rögtön utána a kikapcsolt kijelzőn csinálj úgy, mintha le akarnád húzni az értesítési sávot. Aztán kapcsold be a kijelzőt, és nézd meg, hogy le van-e húzva. Aki eddig kipróbálta, mindenkinek jelentkezett a hiba.
Mivel a jelenség tényleg csak kb. 1 másodpercig áll fenn, simán lehet, hogy valaki normál használat közben sose tapasztalja, én is extrém ritkán, de attól a hiba még létezik.
-
nash13
aktív tag
válasz
Quasi_modo #24156 üzenetére
Pedig én olvasom minden nap a fórumot és nem egyedüli eset sajnos.
-
nash13
aktív tag
válasz
Quasi_modo #24139 üzenetére
Ma én is vissza fogok térni pedig tetszik az LP, de ez hogy a fülemmel elindítok minden szart mikor telefonálok az kiborító.
-
BRIKLY
veterán
válasz
Quasi_modo #24145 üzenetére
-
BRIKLY
veterán
válasz
Quasi_modo #24142 üzenetére
Semmi játék. PH,face,pár perc hívás,meg 2-3 kép,és ennyi.
Rootolva volt,meg buherálva ez-az,azt hittem azért,de már friss,root mentes van rajta,és továbbra is merül mint a szél.
Míg ezt buszon leírtam, -3% -
air
nagyúr
válasz
Quasi_modo #23737 üzenetére
Komoly használati idő alatt teljes mértékben megalapozott vélemény.
-
t.kristof
senior tag
válasz
Quasi_modo #23737 üzenetére
Külsőre nagyon nem jön be, ez az állapotsáv borzasztó. Nagyon nem nézegettem még, most belövöm a másik telót amit használni fogok amíg ez gariban lesz. Remélem később megtetszik majd az LP.
-
petrikjavna
újonc
válasz
Quasi_modo #23658 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
Gyorsan elvittem egy Telekom boltba, ahol szerencsétlen mobiltudós srác sem tudott rájönni mi lehet a baja. Ő is próbálta az újraindítás, utána a teljes újraindítást, de eredménytelen volt. A végén úgy döntöttek, hogy inkább vigyem el a Sony márkaszervizébe. Felajánlották, hogy ők maguk juttatják el, de akkor úgy 2,5-3 hét az elkészülési idő. Mondta a srác, hogy jobban járok ha személyesen intézem.
Azért köszi nektek!
Sziasztok!
-
kiro.O
csendes tag
válasz
Quasi_modo #23559 üzenetére
Okés, köszi
-
kiro.O
csendes tag
válasz
Quasi_modo #23534 üzenetére
Inaktív a letiltás gomb meg a jelölőnégyzet az értesítések megjelenítése mellett is
-
air
nagyúr
válasz
Quasi_modo #23463 üzenetére
Ne legyél olyan hitetlen Musztafa, mint én!
Hiszen még "tudományos" bizonyítékot is kaptunk. -
glacious
addikt
válasz
Quasi_modo #23434 üzenetére
Ennél a legnagyobb probléma, hogy nem tudod azonnal kikapni az akksit.
-
Skimaster
senior tag
válasz
Quasi_modo #23432 üzenetére
És utána ki tudom szedni, a belső memória tartalmát? Azaz lehet hogy be tudom majd kapcsolni?
-
kaciokos
őstag
válasz
Quasi_modo #23424 üzenetére
Igaz, nem fogalmaztam pontosan.
Az akku kapacitása az első pillanattól kezdve csökken, gyakorlatilag észrevehetetlen mértékben. Átlagos napi használatnál kb. 1 - 1,5 év alatt csökken le annyira a kapacitása, hogy a felhasználó is észreveszi. Ez persze még nem az akku élettartamának a vége, csak kellemetlen.
-
Skimaster
senior tag
válasz
Quasi_modo #23412 üzenetére
10 másodpercet volt töltőn...ez már nem oszt nem szoroz....
-
VMatteo
őstag
válasz
Quasi_modo #23414 üzenetére
itt már a Jó Szerencse segít csak. Azért ha kap új telót, remélem nem az első útja a medencébe fog vezetni...
-
VMatteo
őstag
válasz
Quasi_modo #23412 üzenetére
annak már olyan mindegy.
-
thozoo
tag
válasz
Quasi_modo #23350 üzenetére
Ez engem is érdekelne...
áh, frissítenem is kéne néha az oldalt... -
Csari93
aktív tag
válasz
Quasi_modo #23373 üzenetére
Szintén, Telekom
Az elején engem sem győzött meg rendszerileg, de mintha egyre jobb lenne, ahogy belaktam. -
Mircinko
senior tag
válasz
Quasi_modo #23350 üzenetére
Betört hátlap + beázás
"60k és még nem is biztos, hogy jó lesz" Ezt nem én mondtam, ezt a Cordonos csávó....
-
Vikooo
addikt
válasz
Quasi_modo #23229 üzenetére
S6 amoled kijelzojen pl a kepnezegetes szenvedes, elmossa a feketet amikor lapozol, rozsaszines, zoldes feherek, nem homogen felulet stb.
S4 re ez fokozottan igaz. -
Vangelis
félisten
válasz
Quasi_modo #23217 üzenetére
Nekem egyszer volt közelség érzékelő gondom, de egy hard reset megoldotta azóta semmi.
.. csak kerül már egy kijelző hozzá
-
Vangelis
félisten
válasz
Quasi_modo #23206 üzenetére
jah jah...
jött tölük már pár.
pl iphone 4 is 2db használt címszóval.... és bontatlanok.
Meg sorolhatnám még
10 ből 9 mindig hibátlan karcmentes.
-
Lajos65
tag
válasz
Quasi_modo #23194 üzenetére
Rosszabb. Leult a gyerek es a zsebeben volt.
-
semetka
őstag
válasz
Quasi_modo #22841 üzenetére
Értem értem.
Igazából ettől még tök jól működik a LP, de szeretem ha minden funkció jó, de ez az átalakított energiagazdálkodás bugos akkor is, és tényleg a mobilnethez van köze. Én szeretem nézegetni mi mennyi ment. -
semetka
őstag
válasz
Quasi_modo #22830 üzenetére
Nincsen úgy se, amikor leveszem a töltőről azonnal meg kellene jelennie, mint KK-en de itt nem jelenik meg. Néha mint írtam felbukkan aztán eltűnik
-
semetka
őstag
válasz
Quasi_modo #22827 üzenetére
Nem volt se HR se Restart
-
semetka
őstag
válasz
Quasi_modo #22825 üzenetére
Azt én is tudom de mi?
Flashtoolos friss install pedig
-
feri1
aktív tag
válasz
Quasi_modo #22813 üzenetére
Köszi szépen!
-
Attici
őstag
válasz
Quasi_modo #22793 üzenetére
Épp ezért mindenkinek jobb, ha elkerüli vele a vizet.
Abból baj nem lehet! -
Roxbury
őstag
válasz
Quasi_modo #22668 üzenetére
Akkor lehet elnapolom a szervizt. KK alatt semmi ilyen nem volt, ugyhogy lehet az lesz a ludas.
-
Roxbury
őstag
válasz
Quasi_modo #22666 üzenetére
Lehet igazad lesz. Csak ott csinalja. De furcsa, hogy senki masnal nincs jelen a problema. Volt hard reset, alig van rajta program.
De ez igy kriminalis. -
glacious
addikt
válasz
Quasi_modo #22627 üzenetére
Úgy értettem automatikusan működik, üzemmódtól függetlenül.
-
Attici
őstag
válasz
Quasi_modo #22512 üzenetére
Szerződésük van a Sonyval, tehát nem ingyen dolgoznak, Ráírja a kh javítást vagy alkatrészcserét a munkalapra és elszámoltatja a Sonyval. De ha nem csinál vele semmit, akkor elszámoltatni sem tudja.
Bár lehet, hogy a bevizsgálásért is kapnak pénzt és így jobban megéri nekik, ha nem csinálják meg. -
Vangelis
félisten
válasz
Quasi_modo #22461 üzenetére
Hát nekem nem,.... baxa meg.
-
petymeg
addikt
válasz
Quasi_modo #22407 üzenetére
Persze, ha ugyanolyanok a fényviszonyok, mint előtte használtad.
Régen, még úttörő koromban jártam fotó szakörre, Szmenával fotóztunk, de sajna elfelejtettem mindent. -
PAtr0n
addikt
válasz
Quasi_modo #22330 üzenetére
Így már értem! Köszi!
-
micro
addikt
válasz
Quasi_modo #22302 üzenetére
Ezt a memória figyelést hogy lehet kikapcsolni?
-
PAtr0n
addikt
válasz
Quasi_modo #22302 üzenetére
Ezt kifejtenéd bővebben, mert értem pontosan
-
PAtr0n
addikt
válasz
Quasi_modo #22277 üzenetére
Igazából a 75% még nem baj, de nekem akkor halt meg nagyon a teló amikor már csak 40-50 mega volt szabadon a belsőn. Úgy vagyok vele mint az SSD-vel, hagyni kell rajta bőven helyet, akkor jól szuperál.
(#22278) kelly416:
Értem. Akkor hát nem tudlak meggyőzni.Más:
Nem tudna valaki megdobni egy Szülin App-al? (iGO)Nekem is le volt töltve, de annyi eszem nem volt most teló újrahúzáskor, hogy előtte mentsem az apk-t.
-
ruskop
senior tag
válasz
Quasi_modo #22133 üzenetére
Azt csinálok. De szerintem az nem segítség az embereknek ha azt mondjuk nekik, hogy költsél még pénzt rá, ha orvosolható esetleg költségmentesen a probléma.
-
japy
őstag
válasz
Quasi_modo #22126 üzenetére
Na de ez akkor is vicc! Mi az hogy nem lehet kikapcsolni az automatikus üzenetküldést!
-
ruskop
senior tag
válasz
Quasi_modo #22129 üzenetére
Vagy ragasszam le a közelségérzékelőt, vagy vegyek másik telefont, vagy csak zenehallgatásra használjam ,és még lehetne sorolni. Ez nem megoldás. Az már jobb megoldás, hogy mondjuk a Tiny Call Confirm-ot használja az ember. Én kimondottan rühellem a notesz tokokat. Elnézést.
-
ruskop
senior tag
válasz
Quasi_modo #22126 üzenetére
Ezt már többen is jelezték itt. Nekem is ilyen. Ha hívnak, vagy sms-t kapok, kiveszem a zsebemből és mindenféle program el van indítva. Persze kesztyűs mód nélkül. Simán bekapcsol a kijelző a zsebben.
-
Attici
őstag
válasz
Quasi_modo #22121 üzenetére
Viszont kipróbáltam a T-s függetlent egy Vodás kártyával, és jó!
Azt értem, hogy függetlent telót ad a T, de ez nekik miért jó? Vagy ennyire jófejek?
A szolgáltatói rendszerben, akkor csak a T-s App-okkal van több? Ennyi? Ezért kell rá ennyit várni?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán gyártó legújabb okostelefonja ugyanazt az erőt adja meg a felhasználónak, mint ami a csúcsmodellekben található, csak sokkal kompaktabb méretben.
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Nyaralás topik
- Ingatlanos topic!
- LEGO klub
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Háztartási gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- E-roller topik
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Garmin FENIX 8 51mm AMOLED Sapphire, karbonszürke DLC titanium, fekete/sötétszürke szilikon szíjjal
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest