-
PROHARDVER!
Sony Xperia Z1 Compact
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attici
őstag
Tegnap nagy sokára újra lett telefonom. 2 hónap alatt ez a 3. Z1c-m.
Mikor átvettem az új-javított készüléket (másodszorra!) kiderült, hogy semmit sem csinált vele a Cordon!!!
Persze most ís írtak cserélt alkatrészeket csak a hátulja állt el még mindig úgy, hogy majdnem át lehetett látni rajta!
Mondtam, hogy így nem veszem át, mert már 2. hónapja várok egy működő készülékre. Erre a T-Mobilos munkatárs felajánlotta, hogy kicseréli egy vadonatúj készülékre kompletten, új garanciával, a többit, majd elintézik a szervízzel
Cordon: -1
T-mobile: +1 piros pont
Le is frissítettem LP-ra ahogy hazahoztam és odaadtam a páromnak, hogy használja, én inkább megveszem a Lumia 730-ast. Nekem itt lett elegem a Sonyból. De még egy darabig úgyis meglesznek, amíg ki nem kopnak, mert még használatban van a: C702, W595, W890i, Tipo, Active, M és az új Z1c, (a T610-est már csak ritkán, nosztalgiából használom) ez lesz a Sony flotta vége. -
Kiyo1987
csendes tag
Hol tudom az SMS csengőhangot változtatni lollipop alatt?
Nem találom. -
d1991d
csendes tag
Üdv!
Tegnap kaptam az értesítést, hogy megérkezett a lollipop frissítés a telefonomra. PC Companionon keresztül frissítettem is. Működik, semmi kivetnivalóm nem volt benne, kivéve, hogy a Walkman (most már Zene) alkalmazás 1 db fennlévő zeném sem játssza le. Letöröltem a zenéket, újra felmásoltam, töröltem a program frissítéseit, majd újra frissítettem, semmi. Ma 0-ra gyalultam a telefont és teljes reinstallt végeztem, majd újra felraktam a zenéket, most sem játssza le. Ez azért furcsa, mert mind a számítógépen működnek a zenék, mind pedig a Play zene alkalmazás tökéletesen futtatja őket. Tud valaki erre valami megoldást? Előre is köszönöm!
-
crissprivat
senior tag
Két hét cseregaranciát adott az üzlet ahol vettem. Ha jól tudom,ez az egyedüli amelyik ennyit válal. Ez szlovákiában a NAY üzletlánc. Mondjuk le a kalappal elöttük. Ennyi idöt valójában csak a netes üzleteknek kötöelezö adniuk.
Egy hét szenvedés után cseréltettem. Bíztam benne,hogy ennyire rossz fotókat,csak rossz gép csinálhat. És nem én. A cserekészülék fotóinál meg leesett az állam. Nem hittem el,hogy egy ilyen kis mütyür optika mire képes. Van tükrös gépem is,de kisebb kirándulásokra most már nem hiszem,hogy vinni fogom -
kiro.O
csendes tag
Tegnap délelőtt óta fent van a T-s lolli, előtte, utána factory reset megvolt, mindenféle kártya nélkül ment végbe a frissítés és még az SD-t is formáztam. Tökéletesen működik, az akkuidőn nem érzek változást, hívni mindenféle gond (recsegés, feloldódó képernyő) nélkül tudtam, az appok gyorsan nyílnak meg, viszont a gombnyomás után lassabban kapcsol be a kijelző, mint KK alatt, ez picit zavar.
Na most ami nagyon felb*sz, hogy miért, miért, miért zavarták a google-t vagy a sony-t az eszközök widgetek? Nincs túl sok mobilnetem ezért mindig csak akkor kapcsolom be, ha éppen kell és megőrjít, hogy folyton az értesítési sávból kell ezt megtennem. Külsős app meg nem tudja azonnal aktiválni az adatforgalmat, csak a beállításokba visz.Viszont ha már kaptuk ezt a remek screen recording funkciót akkor megkérdezem végre, amit már a telefon megvétele óta nem értek. PlayerPro-t használok zenelejátszásra , ugyanez volt fent a régi JB-t futtató J-men is. A saját menüjéből a kilépés gombbal szoktam bezárni a programot, de valamiért amikor ezt teszem akkor a bezárás után egy pillanatra megnyílik a közvetlenül azelőtt használt utolsó program. Ezt vettem videóra, remélem látszik, mire gondolok. KK alatt is ez volt, most is ez van. Annyira nem nagy gond, csak nem tudom hova tenni, valami ötlet?
-
Pano
addikt
válasz
crissprivat #22091 üzenetére
Szervizzel cseréltetted, vagy 3 napon belül?
-
Csari93
aktív tag
válasz
kelly416 #22089 üzenetére
Szerintem te magad írtad le és vallottad be gyakorlatilag, hogy a megváltozott felhasználói szokásaid miatt merült le jobban Lollival.
Kirándulós, balatoni hétvégéken bírja a telefonom péntektől hétfőig, máskor zsúfolt napon le lehet húzni simán 50% alá estére, és inkább töltőre dugom, hátha másnap is nyomkodnám sokat, 20% alá meg nem szivesen viszem. Ez ugyan az az eset nálad, csak PS3-mal meg kertben nyomkodással, és ez véletlenül egybeesett egy szoftverfrissítéssel.
Egyébként nem védeni akarom a Lollit, szerintem pl picitkét néha lassabb pedig minden hibátlanul működik (feltűnően a facebook elég lassan nyílik meg), de nekem ugyan olyan jól bírja az akksi, csak ezt akartam mondani. -
gubisadam
aktív tag
válasz
crissprivat #22051 üzenetére
Decenteres lett. Nekem hasonló a tükrös lencsénél jött elő.
Elmozdult lencsetag okozhatja. -
kelly416
veterán
Nem tudom, hogy az alkalmazásnak van-e joga "engedélyezni" amit a felhasználó amúgy letiltott, de wifi beállításokban is van olyan, hogy akár akkor is használhatja valamilyen progi, amikor amúgy ki van kapcsolva maga a wifi. Az meg, hogy engedélyezed a wifi-t folyamatosan, szinte semmit nem fogyaszt. Én mostanában nem kapcsolom ki, amikor nincs net a közelemben, elképesztően kevéssel beéri, pedig nincs is bekapcsolva a hely alapú wifi. A mobilnetről nem tudok nyilatkozni.
Egyéb:
Amúgy mióta a lollit feltettem, az addigi 3-4 napos (reggel levettem, aznap, még egy nap, következő nap este töltőre kerül, nálam ez a három nap, ami majdnem három tulajdonképpen) üzemidőm lecsökkent 1 napra, azaz reggel le 100%-on, este fel 40%-4% között, de a használati szokásaim drasztikusan változtak a lollival egyszerre. Eladtam a PS3-at, nincs kedvem gép elé ülni, inkább az udvaron tevékenykedek és közben néha-néha netezek, játszom (ja? feltettem a Skyforce 2014-et, az sem kicsit ette az akkut, mentett felhőbe, most amikor visszatértem KK-re, meg kiderült, hogy csak a pontokat meg a teljesített dolgokat mentette, újra kéne kezdjem a hajó fejlesztését 0-ról 0 induló zsetonnal, úgyhogy az megint ki fog esni, megint nem lesz elég hiteles az eredmény, de keresek egy hasonló játékot valamikor), kíváncsi vagyok így mit fog produkálni a visszatett KK.
Szerk.:
OFF-ok -
drnet
aktív tag
válasz
kaciokos #22071 üzenetére
Ha a Stamina beállításoknál engedélyezi, hogy beállítsak kivételnek alkalmazást, akkor nekem az úgy lenne logikus, hogy a Skypnál engedi a wifi ill. mobilnet alkalmazását. Egyébként mi értelme, hogy stamina módban futhat egy alkalmazás? Ha beállítok egy ébresztőt, akkor az stamina módban is fog ébreszteni, pedig nem engedélyeztem külön. Ebből gondoltam, hogy az engedélyezett alkalmazást engedi internetet használni.
-
kelly416
veterán
válasz
cenzor #22084 üzenetére
Lenyitod az összefoglalót és letekersz az aljára. Az alapján csináltam én is két napja. Még sosem csináltam hasonlót sem, mégis sikerült. dravinya leírása nagyon jó.
"Flashtool:
• Használata nem jár garanciavesztéssel, azonban mindenki csak is saját fellelőségére használja!
• Flashtool letöltése: [link]
• Segítségével szinte azonnal feltudod tenni a Sony által kiadott legfrissebb Fimrware-t(nem kell a szolgáltatóra várni), visszatehetsz régebbi firmware-eket, nyithatsz/zárhatsz bootlader-t és idővel ,remélhetőleg egyre több mást mindent is
• Letölthető firmware fájlok:
• 4.3(.114)
• 4.4.2(.681
• 4.4.2(.757)
• 4.4.4(.108)
• Ftf fáljok felflashelése/Flashtool használata: [link] (Készítette: dravinya)"Szerk.:
Na persze, a kérdésre a válasz elmaradt, nem is én lennék. Én a 157-es végű szoftot tettem vissza, nekem az nagy barátom volt. -
kaciokos
őstag
válasz
youngboy #22076 üzenetére
Szerintem már sokan említették itt, hogy telefonálás közben lehúzták az értesítési sávot, csak szerintem senkit nem foglalkoztat túlságosan, mert ritka jelenség, nálam is csak néha jön elő, ha épp úgy ér a telefon az arcomhoz, és annyira azért nem zavaró. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy szerintem az összes LP ROM-ban benne van a hiba, amit a te teszted is megerősít.
Még elgondolkodom, hogy írjak-e a Sony-nak, múltkor eléggé felhúztam magam azon, hogy a 7. levelemre is csak a sablonválaszt kaptam, mintha el sem olvasták volna, amit írtam, csak válaszoltak, hogy jó legyen a statisztika. Nem biztos, hogy fel akarom magam idegeltetni megint, ráadásul úgyis azt mondják, hogy gyári beállítások visszaállítása, amiről tudjuk, hogy nem segít, de lakhatom be újra a telefont.
-
cenzor
tag
Sziasztok!
Kétségbeesett user hozta hozzám a telefonját. Ő maga frissítette 5.0-ra, de nem tetszik, ezért vissza szeretne térni 4.4-re. Sajnos ő maga ezt már nem tudja megcsinálni (ne kérdezzétek miért, én sem tudom
), ezért kért meg engem. Mivel nekem nincs tapasztalatom ezzel a telefonnal, ezért szeretnék tőletek kérdezni.
Kérdésem, hogy az összefoglalóban található 4.4.4-es software használható, vagy van esetleg újabb / a fórumozók által jobban elfogadott software azóta?
Köszönöm!
-
air
nagyúr
válasz
crissprivat #22075 üzenetére
Beállítások - Alkalmazások (Mind fül) - Update Center és vedd ki a pipát az értesítések megjelenítésétől!
(#22072) Predator2
Néhány napja linkelték a Telekomos KitKat romját FTF formában, amit Flashtoollal tudsz felrakni.
Ha másikat szeretnél, akkor XperiFirm-mel bármit le tudsz tölteni, és Darvinya leírása alapján megcsinálhatod az FTF fájlt. -
NoilDwen
csendes tag
Nekem eddig tetszik a lolli. Csak az zavar,h a chrom fülek lekerültek alulra. Van erre vmilyen megoldás root nélkül?
-
youngboy
senior tag
válasz
kaciokos #22071 üzenetére
Az eredmény sajnos egyszerű.
Többféle Lollit is felraktam (CE3, CE4 és a magyar T-s is, aminek már más a száma is), de mindegyikkel jelentkezett a hiba.
CE4-s KK-val viszont jó volt.
Egyik után sem raktam fel semmit. Google fiókot sem, csak a pár alap beállítás és már ment is a teszt.
Szerintem írjál nekik, talán segít, ha sokan jelzik a hibát.
Azt viszont még mindig nem tudom, hogy miért csak mi ketten találkoztunk ezzel?????
Visszaírtam a Sony-nak, hogy amiket írtak semmi nem segített. Még megvárom, mit válaszolnak, aztán meglátom mit csinálok. Sok jóra nem számítok. Addig is visszaraktam a Lollit.
-
crissprivat
senior tag
Hali.
Hogyan tudom KK alatt eltàvolítani az infosàvból,hogy van új rendszerfrissítés? -
Attici
őstag
Külön üveg keret a kamerához?
Nem egyszerűbb hátlappal együtt cserélni? -
envagyok
veterán
Tudja valaki milyen fájlrendszerrel lehet használni az sd kártyát?
A mostani fat32-őn van, de az nem jó, HD videóval pillanatok alatt eléri a 2 GB-ot.
Lehetne NTFS-t is használni, vagy exfat-ot? -
kaciokos
őstag
válasz
danikaxXx007 #22068 üzenetére
Amúgy kismillió billentyűzet alkalmazás van a Play Áruházban, miért nem szedsz le egy olyat, ami tetszik?
(#22046) drnet - Én nem használom a Stamina módot, de ezt nem egészen értem. Úgy akarsz Skype-on folyamatosan elérhető lenni, hogy nincs folyamatos Internet (mobilnet vagy WiFi) kapcsolatod? Ugye érzed az ellentmondást?
(#22057) youngboy - Légyszi írd meg, hogy mi lett az eredmény, engem is érdekel. Bár szerintem a hiba a ROM-ban van, és nem csak a függetlenben, hanem a többiben is, csak a legtöbben nem veszik észre. Írnák én is a Sony-nak, elvileg minél többen írunk, annál jobban rájönnek, hogy hiba van, de nemrég leveleztem velük, és borzasztó tapasztalataim vannak. Úgy néz ki, van az ügyfélszolgálat, akik kaptak pár oktatást, és nekik abszolut semmiféle kapcsolatuk sincs a programozókkal. Ha az ügyfélszolgálatos nem tudja a problémádra a választ, akkor jön a gyári beállítások visszaállítása, a javítás PCC-n, és már előre látom a következő lépést, ha nem oldja meg (szerintem nem fogja), akkor vidd szervizbe. A kör bezárult. A fejlesztőkhöz nem jutott el az infó, hogy van egy ilyen bug.
-
youngboy
senior tag
válasz
danikaxXx007 #22068 üzenetére
Beállítások - Nyelv és bevitel - Xperia billentyűzet
Ha a beviteli nyelveknél be van állítva a magyar, akkor az melett van egy ikon és magyar quertz-ről quertz-re állítsd.
-
jatszo
aktív tag
Elsõ ùjraindulás megvolt.
-
air
nagyúr
válasz
Predator2 #22064 üzenetére
Nekem a Kingroottal sikerült. Telepít, kattint, kész.
Aztán ennek a leírásnak a segítségével a Kinguser appot lecseréltem a SuperSU-ra.
Utána már csak a su binárist kell frissíteni a SuperSU-ban, ami n+1 próbálkozás után sikerült. -
Predator2
addikt
Helló
Végigfutottam az első hsz-t de nem találtam meg a választ.
Van már valami egyszerű módszer amivel a 157-es buildet rootolni lehet?
Jelenleg a 108-as van a telefonon, az van rootolva, így nem is engedi felrakni az ujjat.
Egy szájbarágós megoldást megköszönnék.THX
-
Metacska
aktív tag
Sziasztok!
A mai napon (T-nél vásárolt, de gyári független) frissítettem a telefont 5.02-re. Nagy volt a boldogságom, az első hívásig, amikor az ismerős a vonal túloldalán közölte, hogy rosszul hall. "Visszhangozva szakadozik a hangom". Aztán miután másik két hívott fél is hasonlóan nyilatkozott, akkor tudtam, hogy valami szoftveres gebasz van, mert reggel még a 4 . .... szériával problémamentes volt.
Itthon kipróbáltam a párommal, a céges telefonomról felhívtam őt és valóban szakadozik a hangátvitel és közben mintha enyhén visszahangozna is.
Nem szeretném ezzel szervizbe vinni, mert nagyjából 1,5 hónapja volt rezgőmotor meghibásodás miatt.
Itthon tudom ezt valahogy orvosolni? Egyébként baromi irritáló, hogy egy szoftver update szétcseszi.....
Várom a tippeket!
Köszi!
-
youngboy
senior tag
Sziasztok!
Most megcsinálom az utólsó próbát, amit a Sony írt, mikor megkérdeztem, hogy hívás közben miért érzékel a kijelző, mikor egyébként ki van kapcsolva. Ez a PC Companion keresztüli javítás. Ha ez sem jön be, akkor megy nekik a válasz, hogy továbbra sem jó, de köszönöm, hogy állíthattam vissza mindent.
Ha így alakul, akkor nem lesz más választások, mint Flashtool-val felrakott firmware-eket próbálni. (ugyanez a Liili, más régiós Lolli és a KK)
Mivel nem nagyon szoktam a telefonokat buherálni flashtool-t pedig még soha nem használtam, ezért utána olvastam, de még mindig vannak kérdéseim. Előre is köszönöm, akik ezeket megválaszolják.
Tudom, hogy az újabb Flashtool már megcsinálja autómatikusan az ftf fájlt, de a KK-t még nem azzal szedtem le.
1. Mikor ftf-t készítek, akkor törölni kell az fwinfo.xml-t? Valahol írták, hogy igen, de XperiFirm XDA alapján bizonyos Flashtool verziónál már nem.
2. A .ta fájlokat bele kell rakni? Valaohol azt láttam, hohy nem, de a Flashtool belerakja, mikor autómatikusan elkészíti az ftf-t, mikor letöltöt egy firmware-t.
3. Ha beleraktam a .ta fájlokat, akkor ki lehet hagyni az "exlude" menüben flashelésnél? Ki kell hagyni?
4. Van bővebb infó a flashelés ablakban található beállítási opciókról?
5. 0.9.18.5 vajon miért hiányzik a changelog-ból. Én még annó letöltöttem.
6. Új verzió telepítésénél le kell ven
-
youngboy
senior tag
válasz
danikaxXx007 #22045 üzenetére
Pontosan mi vele a bajod? Ha a kisebb gombok, akkor a plusz sort a tetején az ékezetes betűkkel el lehet tűntetni a beállításokban és máris visszakaptad a KK billentyűzetet.
-
kormányka
csendes tag
Üdv! Hogyan lehet lock screenre widgetet rakni?
-
bandi0000
nagyúr
válasz
crissprivat #22051 üzenetére
bőven van különbség, ha ránagyítasz akkor látszik
-
mpierre
veterán
válasz
Kroni1 #22041 üzenetére
Ebben van valami. Akkor egy-két apróság tőlem is.
1., Egy adott személyhez beállított egyedi csengőhangot naponta többször elveszti és beáll alapértelmezettre.
2., Egy másikhoz beállítottat meg simán megtart.
3., A root jog elsőre semmire se jó nyalóka alatt. Rendszeralkalmazás - gapps része szerintem - nem szedhető le, csak letiltható, de az root nélkül is megy.
4., Az akksi már talán kezd beállni.
5., Falnak megyek a vendég fióktól. A telót más nem használja. Mindegy. Törölni nem lehet, vagy nem találom.A fentiek ellenére minden más ok, ugyan néha kicsit akad, gondolkodik. De majd idővel megunom és felrakok egy főzött romot.
-
hunfefe
tag
Megjött a frissités.T-fos.De nem merem feltenni annyi rosszat hallottam.Jól döntök vajon?Ki tudja.
-
drnet
aktív tag
Nagyon szeretem a Stamina módot, mert ezzel 2-3 napig is bírja a telóm. Ugyanakkor Skypon jó lenne folyamatosan elérhetőnek lennem. Beállítottam a stamina beállításoknál, hogy készenléti aktív alkalmazásokba beraktam a Skypot. Azt hittem, hogy ez így jó lesz, de nem működik. A Wifit és a mobilnetet is engedélyeznem kellene? Akkor viszont a Staminának már nem sok értelmét látom. Ötletek?
-
danikaxXx007
csendes tag
Sziasztok!
Felraktam a Lollipop-ot, és nagyon király eddig minden(~1,5nap) de az a billentyűzet egyszerűen borzasztó. Nincs valami program vagy valami amivel vissza lehetne rakni a Kitkat-es billentyűzetet? Nem is értem ki találta mki, hogy ez a billentyűzet jó? -
crissprivat
senior tag
válasz
Quasi_modo #22032 üzenetére
Manuális beállítást használtam. Semmi körítés nem volt. Közeli fotók egész szépek,de amint kicsit távolabbra fényképeznék,mosott lesz ennyire a kép. Igen,mintha egyáltalán nem fókuszálna rá a végtelenre. Már volt több telóm,de ilyet egyik sem produkált. Ha videózom,akkor nincs probléma,elég szépen müködik. Hozza az elvárásom a géptöl. Csak a távolabbi fotók,ami kikészíti az idegem. Próbáltam a több fókuszos módot is,dettó ilyen. Mi lehet a gond?
-
BaLee
addikt
válasz
lippije #22038 üzenetére
Az az érdekes, hogy az 5.0-ban elvileg javítottak a gyorsaságon, jobban használja ki a rendszer az erőforrásokat és nekem amióta feltettem nem volt ilyen lassulási problémám, sőt mintha gyorsult is volna (mondjuk volt gyári visszaállítás). De most már ennyi negatív tapasztalatot olvasva kezdem úgy érezni, hogy kiváltságos ember vagyok.
-
lippije
tag
Több hét tesztelgetés után visszament a 4.4 ... Pont azt érte el a Sony ezzel a frissítéssel, ami miatt anno az Xperia S-re se tettem fel újabb firmware-t. Megjelentek azok a pici, de idegesítő lagok, amik aztán idővel feltolták az agyam, mint pl. hívás indítás előtt pár másodperc várakozás, bejövő hívásnál a fogadás gomb vagy csúszka használata után szintén pici várakozás, alkalmazások indulásának lassulása .... végül is, ami nekem lejött az annyi, hogy talán a fényképező jobb minőséget produkált, de mivel erre a funkcióra szinte mindig valamelyik másik telefont használtam, nem jelent akkora pluszt. Most, hogy újra 4.4, ezek az idegesítő dolgok megszüntek, újra azt a gördülékenységet kapom, amiért beleszerettem ebbe a telefonba - szóval várjuk a 5.1-et, hátha az jobb lesz
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Quasi_modo #22035 üzenetére
nem, szakkifejezéssel többmezős autófókuszra gondoltam
-
bandi0000
nagyúr
válasz
crissprivat #22030 üzenetére
próbáld ki a több pontos autófókuszt, nem vagyok szakértő csak találgatok hátha segít
-
crissprivat
senior tag
válasz
Quasi_modo #22032 üzenetére
Később leírom. Most nem vagyok gépközelben.
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
crissprivat #22030 üzenetére
Nincs fókusz. Milyen beállítással csináltad? (nyomhattál volna direkt linket, hogy egyszerűbb legyen...)
-
crissprivat
senior tag
Emberek. Mit csináljak,hogy ne legyenek ilyenek a képek. Már mindent kipróbáltam. Nem vagyok hülye a fotózáshoz,már jó pár éve csinálom. De ezt nem hiszem el,hogy ilyennek kell lennie.
-
Csari93
aktív tag
Lolli alatt csak nekem tűnik fel, hogy néhány animációnak kevés az fps-e? Pl a gyorsmenüben is, olyan láthatóan nem folyamatos az ikonra kattintás animációja, de nem azért mert lassú lenne, csak olyan szakadozott.
Ja, meg a másik ami fáj, hogy valamiért más, butább az autocorrect. KK alatt tök jól működött, kijavította az ékezeteim, itt meg olyan egyszerű szavaknál nem tűnik fel neki, hogy kijavítanám ékezetesre, mint epp>épp, all>áll, stb, nagyon idegesítő. Persze tudom, most van külön ékezetes gombsor, de mire arra átszokik az ember.. -
kelly416
veterán
-
kelly416
veterán
válasz
darvinya #22019 üzenetére
A flashtool-ban nincs és létre sem hozott ilyen mappát, a "user" mappát meg végig kutattam a tetejétől az aljáig, és nincs. De minden gyökérben nyomtam egy fájlkeresést *.ftf-re, és nincs sehol.
djelf:
Mintha nem is írtam volna direkt, hogy na jó, tengerbe nem akarom vinni, vicc volt...Pano:
Ezer hála és köszönet a fáradozásodért.Már jön is le.
Azaz már lent is van.Még egyszer köszönöm. (Ez volt a szerk.)
-
Pano
addikt
-
kiro.O
csendes tag
Sziasztok!
Telekomos lolli frissítés előtt szeretnék pár apróságra rákérdezni:
Láttam pár képen, hogy a főképernyőre rakható óra hatalmas helyet foglal el. Van ennél kisebb megoldás vagy kereshetek majd appot hozzá?
A gyorsbeállítás widgetek (wifi, adat, hang) megvannak-e még ugyanolyan formában?
A hangerő fülhallgatóval változott-e valamit? Most tökéletesen megfelel, de az anno J-re kiadott első JB óta inkább óvatos vagyok.
-
kelly416
veterán
válasz
darvinya #22010 üzenetére
Próbáltam. Kiszedtem a PCC fájljait, megcsinálta belőle a "decrypted" könyvtárat és tartalmát, aztán ugyanebből megcsinálta elméletileg az ftf-et (de nem találom sehol), csak így meg azt nem értem, minek szedtem le a 157-et xperifirm-el, amikor azt sehová nem kérte. De mondom én, hogy hülye vagyok hozzá.
djelf:
De, csak be szeretném adni, mert ha javítják a bevilágítást, kicserélik az ajtókat és újra ragasztják a hátlapot, akkor nyugodtabb szívvel viszem be a tengerbe.Nem akarom tengerbe vinni, csak egy jó hónapja is gatyára áztam telefonnal a zsebemben, és félek, ha megismétlődik, egyszer csak könnyes búcsút kell vennem tőle. Inkább legyen Cordonizálva, hátha még ki is cserélik a kissé karcos hátlapot, meg nyomáspróba után csak nyugodtabb leszek egy elázásnál. Remélem.
AtiSnatch:
Az én meglátásom az, hogy nem a ragasztott rács tartja vissza a vizet. Lehet, hogy ugyanazzal a ragasztóval van beragasztva a vízálló réteg is, bár erre kicsi esélyt látok. -
kelly416
veterán
Tudna adni nekem egy linket valaki, hogy honnan szedhetnék le z1c-hez telekomos KK ftf-et? darvinya fórumtárs próbált nekem segíteni, hogy xperifirm, letöltöm, onnan csinálok magamnak, stb. de annyira egyszerű vagyok ehhez a dologhoz (csak ne írjam már, hogy hülye
), hogy inkább kuncsorognék, ha szabad.
Szervizbe küldeném vissza, és így, a német rommal lehet, hogy nem szeretnének engem annyira. Ezt meg sajna nem én tettem fel, még a flashtool-al is csak most ismerkedek.
-
front3r
őstag
válasz
Kroni1 #22005 üzenetére
Sőt az általam gyűlölt Xperia S-re is. De ezek gondolom csak nyitott BL-re mennek fel. Viszont dícséretes, hogy igen régi telefonok is megkapják az M-et. legalábbis a főzött ROM készítőknek ez mindenképpen hasznos. Úgy tudom a driverek miatt jó ez. Bár nagyon keveset tudok a témáról.
-
Kroni1
veterán
fejlesztői Android M a Z1C-n is: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán gyártó legújabb okostelefonja ugyanazt az erőt adja meg a felhasználónak, mint ami a csúcsmodellekben található, csak sokkal kompaktabb méretben.
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- iPhone 13 256GB Független Kék Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4223
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest