Hirdetés
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Sony Xperia Z1 Compact
Új hozzászólás Aktív témák
-
mave86tg
tag
válasz
alacka #16197 üzenetére
De nem csak a magnesessel toltottem hanem adatkabelen is teszteltem, halorol is,usbrol is...minden verzio
Akkor meg szerencsesnek mondhatom magam,mert ilyen durvan meg nem nyomta. Neha a kamera fagy be fotozasnal es a klikk bigyuszomat abszolut nem erzekeli a telo. Mas baja nincs -
semetka
őstag
Azokhoz szólna a kérdésem akik használják a vibert mobilinternettel. Tényleg korlátozza a szolgáltató a vibert mobilneten keresztül? Csak a hívást vagy a chatelést is?
-
alacka
tag
Ethernet?
Gyakran tartózkodok olyan helyen, ahol a vendéglátó vezetékes hálózattal rendelkezik.
Neten fedeztem nemrég, hogy egy potom összegü Ethernet-MicrosUSB átalakítóval egyszeruen lehetséges a kábeles hálóra csatlakozni.
Tegnap beugrottam egy számtechn szaküzletbe próbát tenni ketyeréimmel.
(N7 build KTU84P - 4.4.4) valamint Z1 C build 14.4.A.0.157 - 4.4.4, mindkettö rootolatlan)
Sajnos egyik sem ismerte fel a hálozatot.
Azonban a boltos nagy örömére az ö Z2 c telója ráismertmindenféle állítgatások nélkül, ahogy rádugta.
Egyikünknél sem volt a beállítások alatt ethernet kapcsolatra utaló lehetoség.
Az ö telója azonban rootolt, kitudja milyen Ramos.Kérdésem, hogy van e esélyem hasonló eredményt elérni, van e valakinek ebben konrét tapasztalata, megoldási javaslata. (Sorry, hogy mindlét készülékem forumára irok,nem tudom mennyire készülék, illetve model függö.)
mave86tg - hasonló jelenségem épp tegnap volt, azzal kiegészítve, hogy a home képernyoimet elkezdte magától lapozgatni, majd elkezdte betöltögetni a háttérbol a korábban használt progikat.
Mivel mindezt gyorsan csinálta alig tudtam az oldalkikapcsolóval lekapcsolnom, mert mindig eltallózott. Nagy nehezen sikerült - HUHH.
Nem gondoltam, hogy a jack aljzat csinálhatta, amibol jóval korábban eltávolítottam a füles, igaz felugrált a Klick progim menüje, hogy válasszam már ki, hogy fülessel, vagy Klick gombbal kívánom e használni a telót.
Korábban hasonló esetem is volt megbolondult elvakult sötét képernyönél (akkor navi progira, illetve rosszul érintkezo ki-be kapcsolódó mágneses töltore gyanakodtam - füles nem volt a közelemben), semmikepp nem tudtam leállítani csak jobb hijján a sim kártya kivételével, mert az oldalgombokra sem reagált a képernyo.Meg valami ... a toltesnel (magneses) en is figyelem cefetül, nem mindegy mennyi progi meg szemét fut a háttérben. Takarítástöltés, igy használom. Amugy asszem fel eves gari van a töltömre, csak tudnám hol a papírja.
-
DanielLong
senior tag
válasz
Joezyka #16185 üzenetére
Én is használtam egy darabig staminát, de aztán visszatértem a normál módra, mert a Light Flow app nem működött csak így. Üzemidőben szinte semmi különbséget nem vettem észre, most is tudom 4 napig használni a telefont, nálam főleg attól függ ez, hogy mennyit megy a wifi. iOS és Android kapcsán akkor én is megszólalok
4S-ről váltottam vissza megint androidra, hiányzott a rendszer teljes átszabhatósága és a gyorsabb működés, szerintem kamerában is inkább előre léptem. Most leginkább a kis méretet és néhány alap alkalmazást sírok még vissza iOS-ről, pl a beépített időjárást, a jegyzetelőt, a listát, valamint a lock screent.
-
kelly416
veterán
válasz
mave86tg #16188 üzenetére
Szerintem van bent ragadt valami pici fémes dolog a jack aljzatba, és néha hülye helyeken érintkezik, vagy valami komolyabb baj lehet, ami a töltésedet is befolyásolhatja. Ilyen esetben ajánlatos nem betojni, mindent lementeni, csinálni egy "gyári adatok visszaállítása" nevű csodatévő varázslást, újra belakni a telefont és kíváncsiskodni nála, hogy minden rendben van-e?! Amennyiben a hiba továbbra is fenn áll,
ebben az esetben nyomja meg a piros gombot és nyugodjék békébenirány a szerviz, mert ez így sehogy sem jó. A jack hiba még csak-csak megoldható valahogy szerintem, de a töltés nem.
Más szemszögből tekintve viszont így sosem lesz túlterhelve az akkud, mert a lassú töltés nem egészségtelen ám, csak a türelmetleneknek, de cserébe oda teszed este telni, reggel leveszed töltőről, és minden rendben. Én március óta ugyanazt a töltőt és ugyanazt a mágneses kábelt használom, soha nem volt bajom vele.Bocs, hogy néha kicsit komolytalanul fogalmaztam, nem Téged akarlak lenézni, csak most ilyen "kissé pillangókergetős" hangulatom van. Bár én is csodálkozom, hogy mitől, mert szívás a mai nap eddig.
-
mave86tg
tag
Kicsit behulyult a telom. Miota utoljara fulessel hallgattam zenet neha random ki-be kapcsol a zenelejatszo,mintha bedugnam a fulest,pedig nem. Valaki tapasztalt hasonlot?
Masik dolog: szinten toltes problema. Van egy jobb fajta magneses toltom,ami eddig 900al is toltott,most alig 200al jobb napokon. Mondom biztos hibas,usbrol ment. Azota probaltam gyari toltofejjel, gyari adatkabellel, elozo sonym toltojevel,minden komboban,de mind gaz. Legalabb 5ora mig feltolt. Szerintetek van ebben racio vagy valamit nagyon benan csinalok? Amugy is eleg gyenge az aksi mert nap vegere fullon lemerul. -
Joezyka
senior tag
válasz
owerwild #16177 üzenetére
lejárt a szerkesztési időm így külön válaszba írom:
ez egy alkamazás topic itt bármilyen appal kapcsolatban segítenek neked telefontól függetlenül. persze ami legális és nem hakkelt, stb stb. olvasd el az összefoglalót és hajrá !
-
kelly416
veterán
válasz
owerwild #16177 üzenetére
Komolyan emberek, eddig senkinek nem volt okos telefonja? Miért menne első bekapcsoláskor engedély nélkül netre? Hallo!? Miért kell hagyni a szegény polgárokat a butaság sötét ösvényén bolyongani?
owerwild:
Remélem, még nem késő... Ha nagyon félsz, kapcsold be a telefont SIM nélkül, menj be a beállítások, továbbiak, mobilhálózatok menübe és legfelül kapcsold ki a mobil adatforgalmat. De majd az első bekapcsoláskor meglátod, nem feltétlenül kell ez neki. Azt úgy is hagyhatod véglegesen, ameddig nem szerzel be mobilnetet.
Nem tudom, a SIM-edet kicseréltetted-e más, a hagyományos miniSIM ebbe a készülékbe nem megy bele. Ha még nem, akkor amikor cserélteted, a szolgáltatónál határozottan tiltasd le a mobilnetet, így 100%, hogy egy telefonnal sem fogsz mobilnetezni úgy, hogy a gatyád is rámenjen.Tört szoftverekkel nem foglalkozunk hivatalból, de root nélkül nem tudsz semmit telepíteni kártyára. Azt csak a gyári szoftverek írhatják.
A harmadikra nem tudok mit írni, nem az én asztalom.
"Csupán hallottam, hogy bizonyos programok (GPS, meg a telefon első bekapcsoláskor) mindenképp megy netre" a GPS nincs mit keressen neten, hacsak nem egy nagyjából negyed megás pontosítást szed le, abba meg a legextrémebb netcsomag mellett sem törne bele a bicskád", a szolgáltató ezt meg hagyja, de horribilils összegeket számol fel." A szolgáltató csak akkor hagyja, ha Te hagyod, hogy hagyja. Ha letiltatod a neted, nem hagyja. Sajnos ilyenek, de mint látod, van mit tenni ellene.
Szerk.:
Coempi és cstom:
Ha a jobb felső sarokba lehúzod az ujjadat kicsit, visszatolod kicsit, vagy akár csak megállítod agy pillanatra, és tovább húzod lefelé, máris a jobb oldali panel nyílik le. Nem kell két ujj hozzá, meg lapozni sem. -
Joezyka
senior tag
válasz
kelly416 #16153 üzenetére
pont ez az amit senki nem ért meg, hogy nekem miért van folyamatában 5-6 napos üzemidőm...
annyi, hogy én folyamat használom a stamina módot.amúgy én legutóbb akkor indítottam újra amikor céges jelszót változtatni kellett és az email nem akarta bevenni az új jelszót... újraindítottam és ment csont nélkül. De én is kb 1-2 havonta indíttom újra. ha nem hisztizik, minek piszkáljam!?
IOS vs Androidról meg annyit, tesómnak iphone 3, majd előrendelt iphone 5-re, és 5ös után azt mondta, hogy soha többet IOS, android kell neki is.
(#16179) owerwild bnőmnek igaz M2 lett, de ugyan a szitu, beleraktam mindent, bekapcsoltam és nem akart mobilnetre menni, mert nincs előfizetve rá így nem tud mihez kapcsolódni. amúgy meg ahogy már többen is leírták, wifit bekapcsolod és arról frissít amit akar, vagy sim kártya nélkül. De nem szabadna gondnak lennie sim kártyával se.
-
cstom
aktív tag
Arra van lehetőség, hogy a gyorsbeállításokat ikonba kirakhassam? Az értesítések és gyorsbeállítások között kényelmetlen váltani, mivel legfelül vannak. (miért nem oldották meg úgy, hogy ha lehúzom, akkor akár a képernyő közepén balra-jobbra húzással lehessen váltani köztük?)
-
owerwild
csendes tag
válasz
szabeska #16178 üzenetére
Félreértesz: Nem akarok mobilnetet. egyáltalán. Bőven kibírom hazáig/ első Wifi pontig mail és fb nélkül, a Compact-ot is inkább, mint kis majdnem/fényképezőt, zenelejátszót, -szerencsére lassan már a zeneíró applikációk is beindulnak- , diktafont, lo-fi kamerát, jegyzettömböt, kvázi digitális svájcibicskát tekintem, amin az hat-tíz, esetenként húsz ember elér, akivel épp akkor dolgunk van.
Csupán hallottam, hogy bizonyos programok (GPS, meg a telefon első bekapcsoláskor) mindenképp megy netre, a szolgáltató ezt meg hagyja, de horribilils összegeket számol fel. Na ezt szeretném elkerülni.
Azért köszi a választ. HangERŐ Veled!
-
szabeska
addikt
van olcso net csomag ami nem szamol fel tulforgalmazasi dijat, havi ezres kb
-
owerwild
csendes tag
Sziasztok!
Na kis hercehurca után (szerettem volna a T-nél megvenni 77ért fülessel együtt, de sajna vállalati flottában vagyok, szóval maradna 110, így inkább függetlenül 90-ért olyan helyről , amiről úgy tudom a garanciája ér is valamit), holnap reggel megyek megvenni a telót, tehát tele leszek mindenféle hülye kérdéssel.
első: Az előfizetésem nem tatalmaz NET hozzáférést. Úgy hallottam, ha nem akarom a gatyám is ráfizetni a dolgokra, bekapcsoláskor azonnal Wifi-t kell neki adni, és letiltani (ha le lehet), minden net-es kommunikációt a kártyán. Igaz ez, és ha igen, merre ?
Kettő: ha engedélyezem a harmadik személytől származó szoftvereket, azokat csak belső memóriára engedi telepíteni? Van olyan program, (akár tört is, ha ki akarom próbálni), ami csak root-olt telefonra megy fel?
Három: A root-olás. Nem mondom, hogy teljesen világos, nem is akarok addig nekiállni míg az nem lesz. Igazából, csak a programok, az SD kártya elérhetősége és a 120FPS miatt gondolok rá egyáltalán. van valami kiokosító, hogy mi ez, és miként működik? (bevallom, fogalmam sincs, a topicban néha miről beszéltek... )
Egyelőre ennyi, köszi az eddigi, és az ezutáni segítségeket is. Ha csak a fele meglesz annak, amit itt olvasok nálatok, nem lehet olyan rossz Androidosnak lenni
Egyébként vannak olyan magyar nyelvű fórumok (az angollal is elboldogulok, de még kicsit döcög), ahol programokat, egyebeket ajánlgatnak az emberek egymásnak? esetleg kiélezve a zenei/képi kreatívabb alkalmazásokra?
Na, egyelőre ennyi, Boldog Új Évet, és a HangERŐ legyen Veletek!
-
Trialbiker
tag
Apró ha már kamera alkalmazás akkor nem tudok olyasmit mint a nokiákon a lumia kamera? Nagyon profin be lehet állítani
-
totoka2
tag
válasz
a.t.t.i. #16170 üzenetére
A "Párod" szeret , és tisztel, és ezért nem mondja a szemedbe, hogy a "drágaszágod" sehol sincs az ő Sony-jához képest
Manual mód, 4:3/20MPix, vaku kikapcs, és megtanítod neki, hogy mikor kell vaku, mikor kell alul/felül exponálni a jobb kép érdekében, és korlátozni az ISO-t sötétben hogy ne színes hangyák háborúját kapja végeredményként... és kész is.
-
a.t.t.i.
senior tag
Sziasztok!
Páromnak van z1compactja,és szeretném megkérdezni a többi tulajt,hogy hogyan
lehet igazán jó képeket csinálni vele?
Az én s4esem képeit ámulva nézi.
Mit állítsunk be? -
rvn_10
senior tag
Sziaztok, az űj 157 es verziót hogyan lehet rootolni?
-
thozoo
tag
válasz
vazulka2800 #16161 üzenetére
Ilyen tollal próbáltam. Fémből van. Lehet azért működik.
-
akyyy
senior tag
az miért van hogy a tap talck-al rögzítek valamit, ott is van a belső memóriába, rádugom usb-n a telefonon, belemegyek a mappájába és a gép szerint üres? probáltam átmásolni másik könyvtárba, ott müködött tegnap, de ma már az sem. memoriakártyára meg nem tudom átmásolni mert ahoz rootolni kéne (FAIL)
-
totoka2
tag
válasz
alacka #16149 üzenetére
Nem tudom merrefelé utazol de amerre én járok elenyészően kevés helyen van CSAK vezetékes kapcsolat (még Afrika/Ázsia szerte is), bár lehet, hogy országspecifikusan jellemző lehet.
Általában valamilyen módon szokták védeni a netet a hotelekben, úgyhogy sztem kicsi az esélye hogy egy egyszerű routerrel meg tudd oldani a problémát.
Én egyébként egy TP-LINK TL-WR702N-t használok vezetékes/wifi probléma áthidalására(nem Hotelekben).
(USB táp, adnak hozzá egy kicsire összetekerhető lapos talán 50cm-es ether kábelt, és USB adaptert is)Leggyakrabban a proxy akadályozza meg az automatikus kijutást a netre, főleg ha még jelszavas is.
(azt nem hiszem hogy át fogod hidalni egy routerrel).Az OTG kábel + USB/ether átalakító biztosabban megoldja a problémát (ha ez a kombo így működik egyáltalán... én még nem próbáltam), mert akkor rendesen kapsz IP-t.
A manuális proxy beállítást a böngészőnek kellene tudnia (nem próbáltam még Android-ban).
A proxy hitelesítés is kellene hogy működjön, ha tudsz csatlakozni a proxyhoz. -
thozoo
tag
válasz
vazulka2800 #16141 üzenetére
Ha bekapcsolom a kesztyűs üzemmódot a Beállítások/Megjelenítő menüben, akkor lehet vezérelni a kijelzőt tollal és ceruzával.
-
kelly416
veterán
válasz
Jaffa75 #16145 üzenetére
Legutóbb, amikor 1000+ óra volt már benne, újra indítottam, mert nem akart csatlakozni a wifi-re. Azaz felment, és le is dobta szinte azonnal. Ne kérdezzétek, hogy volt-e köze a két dolognak egymáshoz, vagy valami teljesen más akadt be, ami újra indítás után már nem problémázott, a lényeg, hogy segített rajta a restart.
Nem, nem szerkesztettem a képet, mert nincs rá okom, nem, nem vagyok fanatikus, nem, nem hagyom az asztalon a telefonomat repülő módban, hogy ilyeneket, meg hat napos üzemidőket produkálhassak, egyszerűen van asztali gépem otthon is, az irodában is, a telefon meg akkorra kell, amikor nincs asztali gép a közelemben és mégis használnám valamely okosabbnál okosabb funkcióját a teleketyerének (MuzikJunkie után szabadon). Csak nem játszom rajta órákat, hacsak nem hónapok alatt és nem tömöm tele mindennel, csak azzal, amit használok is. -
alacka
tag
válasz
Anetti01 #16143 üzenetére
Baromi gyors.
Annak lassul le (nekem is volt ilyen), aki tele sz...ja egy halom appal es automatikus frissitesen hagyja.
Illetve ha sokmindent futtatsz. Erre (rendben tartasukra) vannak segito alkalmazasok. Tökéletesen meg vagyok vele elégedve. Hab a tortán a forumozótársak segítsége, aktivitása.Ami a hangszorot illeti a vizállosagnak ára van. A fotók nem rosszak, a fényszegény környezetben elvétve találni nála valamivel jobbat, de nem egy spéci digitális kamera.
-
cstom
aktív tag
válasz
Iphone 5-ről váltottam és nem bántam meg. Pár apróság, ami a napi használatban jobban tetszik az IOS-től:
- ikonsávba kirakható aktuális hőmérséklet,
- widgetek
- simán másolhatok rá bármilyen formátumú file-t (még mindig rühellem az iTunes-t),
- jobb akku idő,
- a Play áruház sokkal logikusabb felépítésű mint az iStore, és ha a Play-en rányomok egy alkalmazás telepítésére, az egyből telepíti is a telefonra, ami mondjuk az asztalon fekszik. Ilyet nem lehet IOS alatt.
- és még sok apró figyelmesség (lehúzhat/paraméterezhető beállítási panel,gmail, hangouts, stb...)Sebességben egyáltalán nem lassabb mint egy I5. Ami hiányzik az iPhone-ből: facetime, hangosabb és jobb minőségű hangszóró/mikrofon, picit jobb kamera. Kicsit fura hasonlattal élve mint anno mikor a linuxosok mindig azzal dobálóztak, hogy milyen szar a windows, mert állandóan lefagy stb. És jött a Win7, Win8.1 és ilyenekkel már nem igazán lehet találkozni. Szal nem a 25eFt-os androidos telefonokat (win98/XP) kell alapul venni.
-
Surci1
tag
Az jutott ma eszembe, hogy a műanyag hátlap karcait el lehetne polirozással tüntetni, persze nem a nagyon erős karcokat. Legalább is a swatch órám műanyag üvegén többször megcsinálták. Ezen a telón próbálta már valaki, hogy lehet e ill. mennyire tünteti el.
-
Jaffa75
őstag
válasz
szia,
aki ezt mondta Neked, annak az ismerősödnek nem volt ilyen telója (sem). A belassulás nem a frissítésektől van (bár néha nem tökéletesek, de mostanában az Apple sokkal hibásabb frissítéseket ad ki - nem vagyok Iphone hater
), emiatt nem kell aggódnod. Van olyan user aki hetente indítja egyszer-egyszer újra, van olyan fórumtag (pl.: kelly), akinek többszáz órát is elmegy mindenféle lassulás nélkül!
A kérdés az inkább, hogy Te milyen telefont szeretnél (milyen oprendszerrel?), elég nehéz összehasonlítani a Z1C-t egy Iphone-nal! Más az ára, mások a szabadsági fokok...Volt már androidos telód? Esetleg Iphone-id? (Vagy mindkettő? Melyik tetszett jobban? )
Egy biztos, a Z1C-vel nagyon nem lősz mellé... -
Bandus99
őstag
válasz
alacka #16140 üzenetére
Miert is kell elosszor bejelentkezni?
Beallitod, hogy dhcpn kapja az ip-t a router, a kabelt bedugod a wan portba, a wifit pedig sajat kedved szerint allitod ( SSID es jelszo ) esetleg elrejtenem az ssid nevet.
Egy szallodaban nem hinnem hogy lenne jelszo a vezetekes nethez, sem MAC szures. -
Anetti01
újonc
sziasztok!!Egy olyan kérdésem lenne hogy akinek már "régóta" ez a telója van még mindig meg van elégedve a gyorsaságával? Most szeretnék ilyet venni de mindenki beszélne le az androidos telókról mert az egy idő után lelassul az új frissitések miatt vagy mi
tudnátok nekem segiteni? tényleg jobban megéri iphone-t venni?
előre is köszönöm a választ/okat
-
vazulka2800
tag
Sziasztok olyan kérdésem lenne,hogy valahogyan meg-e lehet oldani hogy a z1compact kijelzőjét tollal/ceruzával lehessen irányítani?
-
alacka
tag
Köszi, hol ezzel, hol azzal, hol mindkettövel megyek (tablet).
Igen, de a wifi routerhez sajna be kellene elobb jelentkezzek adminkent a szalloda gepere (ahol tobbnyire nincs rendszergazda).
OTG-Ethernet .... nezelodok...Nem szeretnek a recepcion, vagy a ramzart kavezoban uldogelni hajnalig.
-
alacka
tag
Hotelekben, szálláshelyeken többnyire a szobákban vezetékes internet van.
Ismer valaki olyan ketyerét (netán linket), amivel csatlakozni lehetne a telóra, tabletre? -
djDanee
csendes tag
Ma akartam volna megrendelni a telót a T webshop-ból, de reggelre szomorúan tapasztaltam hogy már nincs a 30% akció
-
bandi0000
nagyúr
válasz
balazs0102 #16131 üzenetére
beállítás->xperia kapcsolat->internet beállítás letöltése ezt próbáld meg
-
balazs0102
senior tag
Sziasztok!
Feleségemnek sehogy nem tudom beállítani az adatforgalmat a telefonon. Előtte egy nokia lumia 520 at használt azon tudott fogadni és küldeni mms-t...ezen nem...hiába megyek a mobil beállításokba és ikszelem be a mobil adatforgalmat semmi..már mindent próbáltam ,hogy csak gsm mód utána átállítottam az lte előnyben meg ilyenek de semmi...
tud valaki segíteni?
-
kasee
aktív tag
Sziasztok,
Az én telefonomra van irányítva egy másik telefonszám, az átirányított hívásokat nem jelöli valahogy a teló?
Nem látok különbséget mielőtt felveszem.
köszi, -
Fleed
aktív tag
válasz
thozoo #16126 üzenetére
Ha másnak is ilyen, akkor jó. Csak korábbi telefonnál nem (ace2) nem volt ilyen. :/ Meg mikor zseblámpának használom, akkor karikákban világít. Nagyon gyenge.
(#16123) acsati
Nekem folyamatosan Stamina üzemmódban megy. Én sem látom, hogy lekapcsolná a mobilnetet, wifit, stb ( lehet csak akkor kapcsolja le, ha mondjuk 15% alá esik).
-
PAtr0n
addikt
válasz
gidion90 #16122 üzenetére
Itt szépen látszik minden: [link]
A kijelző gyári, nem gyárt minden kínai úton-útfélen IPS kijelzőt, nem egy fröccsöntött műanyag, amit egyszerű kivitelezni.
A ragasztó egyben a fólia is. Semmi extra nincs benne. Tulajdonképpen egy fóliára felvitt ragasztó réteg. Itt nincs pattanás, csak a ragasztó tartja a helyén a kijelzőt. A legtöbb okostelefon gyártó ilyen módszerrel dolgozik. -
gidion90
tag
válasz
PAtr0n #16121 üzenetére
Akkor az alátétfólia az jön fel a régi panellel együtt, ugye? Nyilván még nem tudsz tapasztalatot, de szerinted fakóbb lesz a kijelző színe vagy ebbe is triluminos technológiát belevarázsolták? Videokat néztem YT-n de a ragasztót azt hova is kell majd felhasználni? a régi panelt kivéve, beteszek új tömítő fóliaréteget, arra jön a ragasztó és arra meg az új panel? Azért kell, hogy magától nem marad benn, vagy nem pattan be? Sok a kérdésem, de szeretném ha tovább működne a kicsike !
-
PAtr0n
addikt
válasz
gidion90 #16119 üzenetére
Igen, gondolkoztam én is a spóroláson, mert az LCD épen maradt, de nem éri meg küzdeni a ragasztással, por mehet a két panel közé, ráadásul állítólag ezeket speckó olajjal töltik fel a digi meg az LCD között, amire az ember házi eszközökkel nincs felkészülve.
Az alátét fólia, az gyakorlatilag a tömítő és ragasztó egyben, naná, hogy kell, de a művelet után én már tuti nem tenném víz alá, mondjuk eddig se tettem. -
PAtr0n
addikt
-
acsati
aktív tag
Sziasztok!
Eddig nem vettem észre, de most olvastam, ahogy bekapcsolom a Stamina módot, ott figyelmeztet arra, hogy több minden is leáll, ha lezárom a képernyőt, többet között a zenelejátszó is. Viszont aktív Stamina mód mellett, lezárt képernyővel is szól a zene. Ez normális? Pedig nincs semmi felvéve a kivételekhez. -
-
gidion90
tag
válasz
Quasi_modo #16110 üzenetére
és esetleg digitizer? :S olyan 20ezerért van komplett kínából, de nincs rajta sony logo, nem tudom, akkor lehet nem is triluminos..? Vagy 35-ért gyári, de nekem csak a digitizer sérült meg
-
gidion90
tag
válasz
Balathruin #50 üzenetére
Sziasztok! Digitizert lehetne valahol venni hozzá? Csak komplett kijelzőket látok, tudom, hogy ragasztva van, de meg tudom oldani, csak hát nem találok sehol se digitizert :S Köszönöm a segítséget!
Ja és szerintetek, ha van egy repedés a kijelzőn, akkor már ne fürdessem, ugye?
-
Satyricon
addikt
válasz
kelly416 #16105 üzenetére
Hello. Koszi a valaszt! En eloszor nyomkodtam a sim talcat hogy majd kiugrik, mint az sd kartya, de njott ki! Ugy kellett kihuznom belole! Pedig nincs nagy ujjam, szoval azt se lehet mondani, hogy nem tudtam megnyomni olyan erovel hogy az kipattanjon! Lehet valami gyári hiba, vagy a franc tudja... Minden esetre majd masik sim kartyammal is megprobalom.
Koszi a segitseget.
Udv.
-
tomee77
csendes tag
Sziasztok,
A telefonomhoz szeretnék dokkolót venni és nem tudom, hogy melyik lenne a jó hozzá mert most Nillkin Frosted Matte Hard Cover tokban van a telefon.
Ha valaki használ Sony DK32 vagy Kidigi dokkolót, legyen szíves megmondani, hogy tokkal együtt belefér e a telefon vagy nem (esetleg egy képet feltölthetne).
Olvasgattam a fórumot, de nem találtam rá választ.
Előre is köszönöm.T
-
kelly416
veterán
válasz
Satyricon #16102 üzenetére
Nem-e megeshet, hogy a SIM-mel van a gond? Nem gondolkoztál rajta, hogy azt kéne cserélni? Ha van a közelben másik, próbáld ki, hogy egy éjszakára kicseréled, és ha reggelre nem jön elő a hiba, akkor szerintem SIM-csere.
Nem vesszük ki csipesszel, meg semmivel, simán megtolod befelé, kikattan és kilöki a rugó. Ugyanúgy működik, mint az SD vagy bármi, ami megtolva bekattan, szintén megtolva kik Ha eddig "kierőltetted", akkor lehet, hogy az okozta a jelenlegi hibádat is, akkor viszont legalább szerviz. -
sza.sa
tag
Sziasztok!
Most rendeltem meg a T-nél a Z1 Compact-ot, ha jól olvasgattam vissza erősen ajánlott egy Nillkin H+ Tempered Glass előre és hátra? Tok pedig ízlés szerint? Eddig a Desire X-emet gyári belebujtatós tokban hordtam, de most hirtelen az új telóhoz a Super Frosted Shield vagy a Sparkle ablakos tok jön be legjobban. Valamelyikkel konkrét tapasztalat? -
Satyricon
addikt
Srácok
Nem tudom mi van a telefonommal, de szerintem mindig újraindul!
Fenn az óra és az akkutöltöttségi szint mutatónál van egy sim kártya kinézetű kis ikon, aminek jobb alsó sarkában egy piros x van. Ha újraindítom a telefont, akkor eltűnik! Ezt csinálja két napja! Mit lehet tenni?
A másik: A Sim kártyát hogy a legegyszerűbb kivenni a helyéről? Én nekem elég nagy nehézséget okoz, hisz rövid a körmöm! Van esetleg valami trükk erre? Tudom csipesz, meg mittudomééén... De ha valakinek nincs kéznél ilyen az utcán.. Hogy szedi ki a sim kártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 14 Plus 256GB, Akku: 86%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Akku: 87%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Akku: 83%, Átlagos, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop 3 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest