- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Canon EOS DSLR topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- LED / LCD TV topik
-
PROHARDVER!
Sony Xperia Z1 Compact
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bellusov
csendes tag
válasz
totoka2 #13903 üzenetére
Szia! Nem tudom, találtál-e már valamit a problémádra. Nos nekem ugyanez a probléma a mobilommal, ráadásul nekem Z3 conpactom van. Megfejeli a prblémát az is, másik Z3c - sel beszéltem, de ha ő hangosított ki, nálam nem volt a baj. Játszottam mindenféle beállítással, mikrofon érzékenységgel, nem vezetett megoldásra. Ha van valamid, kérlek oszd meg velem.
-
kelly416
veterán
válasz
totoka2 #17248 üzenetére
Nem is tettük fel, még egy darabig nem is fogjuk. Annak idején vissza kellett vigyük az Xperia U-t (tudom, teljesen más tészta) hogy visszategyék a GB-t ICS helyett, úgyhogy azóta nem igazán frissít az Asszony mások tapasztalatai nélkül.
Bár az LG-t ismerve, nem biztos, hogy elbaltázzák, mert szerintem jól szokták összerakni a szoftvert. Én meg mindig megfogadom, hogy kivárok tapasztalatokat, aztán amikor jelez a telefonom, már nyomom is rá a frissítést.
Valószínűleg a z1c-vel is így lesz.
Pipu:
Ha még nem késő, csinálj pár képet az esetleges sérülésekről, vagy írjátok bele a szervizpapírba, hogy a készülék sértetlen, karcmentes állapotban került leadásra. -
kelly416
veterán
válasz
totoka2 #17121 üzenetére
Te is tudod, hogy a szerviz milyensége nem a Sony hibája. Az, hogy nem hallgatják meg a síró user-eket és nem keresnek más szervizt, az meg sok okból lehet, amibe mi nem látunk bele. Ettől függetlenül persze igazad van, egy prémium telefonnak legyen olyan szervize, mint a Samsung prémium szervizfutár. Ha valamit tudnak, akkor ez az. De sajnos annyit is kell szervizelni, úgyhogy mégsem oda húzott az eszem, hanem kevésbé szervizigényes felé.
-
kelly416
veterán
válasz
totoka2 #17053 üzenetére
Sajnos valamiért jó a Cordon a cégeknek, de én sem értem, miért. Lehet, hogy azért, mert nagyon sokat visszautasítanak ezzel-azzal a garanciás javításokból, így relatíve több telefon fogy, vagy a fene sem tudja. Az is lehet, hogy jó magyar szokás szerint úgy pályáztatták meg a dolgot, hogy csak a Cordon feleljen meg a kiírásnak.
Egy a lények, a nagy cégek vagy nem foglalkoznak vele, hogy ez így nem jó, vagy el sem nagyon jut hozzájuk az emberek panasza.
A kártérítés meg az eladótól több nem is lehet. Ezen felesleges rágódnod. Ő is közel minimálbéres alkalmazott, ráadásul a nagy rendszerben az utolsó kiállított golyófogó, így nem sokat tud tenni. Sajnos a nagyokhoz meg nem sokszor jut el az egyszeri ember panasza, és a legtöbbször azt is lesöprik, vagy megb@szarintják az egyik eladót, ezzel elvégzettnek tekintik a munkájukat, csak éppen a fogyasztói társadalom van lekakkantva továbbra is.
De azt helyesen csináltad, hogy nem hoztad el. Nem is szabad.
Lehet, hogy a helyedben megfogalmaznék egy szép levelet a Sony Magyarországnak, beleírnám a panaszaimat, tapasztalataimat, mellékelném a képeket, és várnék egy sajnálkozó, bocsánatkérő levelet. De ha mindenki megtenné ugyanezt, amikor negatív tapasztalatokat szerez a Cordonnal kapcsolatban, és esetleg még néhány képpel is alátámasztja, akkor lehet, hogy fél év-év múlva változna a dolog, mert annyi minden felhalmozódna.
Van olyan fórumtársunk, aki nekilátott aláírást gyűjteni, majd mindjárt megkérdezem privátban, hogy belinkelhetem-e az adatlapját ide, vagy inkább ne. -
-
knuckle
aktív tag
válasz
totoka2 #17040 üzenetére
én azonnal kivertem volna a dilit a helyszinen, mert így hogy elhoztad, rádvarrják...
addig nem jössz el onnan, míg a szerelő ki nem jön, és nem ad magyarázatot a kráterekre...
én mondtam nekik azonnal mikor bevittem, hogy le van fényképezve, mert ez karcmentes makulátlan, és ha egy karc is lesz, akkor maradok és megvárom míg ismét nem lesz
és nem volt karc -
törölt tag
válasz
totoka2 #16514 üzenetére
Lehet, hogy képernyőméretet néz. Nem tudom, az valószínű, hogy tabletre szánták, nagyfelbontásra. Más úton be tudtam szerezni, és jól fut, valami flag be van állítva neki, hogy milyen készülékek kompatibilisek, és a Z1C nem küldi. egyedül a fényerőt nem tudom állítani programból.
-
kelly416
veterán
válasz
totoka2 #16375 üzenetére
Nem, nem sikerült még nekem sem beállítani.
Amúgy meg ha automata módban használod, nagyjából ugyanolyan szép képeket kapsz szerintem, mint 20mPix-módban. Sőt! Szerintem szebbek az automata módban ellőtt képek, bár lehet, hogy ez azért is van így, mert én kevés vagyok a jó beállítások eltalálásához. Nekem extra, hogy kicsit Nokia-módot másolva, lehet zoom-olni egy keveset szinte büntetlenül automata módban, hiszen gyakorlatilag exponálja a 20mPix-es méretre, és már a szoftver kivágja belőle a 8mPix-es méretű képet. A zoom sávon látható is, hogy egy ideig szürke, utána meg fehér.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán gyártó legújabb okostelefonja ugyanazt az erőt adja meg a felhasználónak, mint ami a csúcsmodellekben található, csak sokkal kompaktabb méretben.
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Formula-1
- Call of Duty: Black Ops 6
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Viccrovat
- Óra topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- További aktív témák...
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest