- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- TCL LCD és LED TV-k
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
-
PROHARDVER!
Sony Xperia Z1 Compact
Új hozzászólás Aktív témák
-
BRIKLY
veterán
+1, én is így tettem, hogy legyen root. Egy hibát viszont elkövettem,amit más ne tegyen meg. Nem csináltam factory resetet, így néha becsúszik egy random újraindulás. Ezt leszámítva szerintem megéri váltani KK-ről,főleg annak aki nem gyári launchert használ,mert abban bazi nagyok lettek az ikonok.
Bár,meg lehet szokni..
-
knuckle
aktív tag
én megvárom, mi bajom lehet
-
nji
aktív tag
ez a central europe 3 régió nem nyerő
ezért gondoltam már flashtool-ra, mert ha mást rakok fel, akkor gondolom később is jobban járok majd
-
kelly416
veterán
Ebben az esetben kissé szerencse, kissé nem. De még jó, hogy nem fordítva volt bekötve, mint itt nemrég olvashattuk valakinél.
Nekem a nem gyári dokkoló volt ilyen,viszont gyakorlatilag nem értek össze a mágnessel összehúzandó részek, mert túl mélyen volt a mágnes. Szétszedtem, kiemeltem, összeraktam.újra gondolva túl kiállt, de a lényegen mit sem változtat, nem volt biztos a kapcsolat. Lehet, hogy Nálad is marad egy kis légrés a két mágneses dolog között, ajánlom, nézz utána rendesen. Ha igen, legfeljebb vágj le egy-egy kicsit a mágneses kábel csatlakozóinak ovális és kerek műanyag keretéből.Szerk.:
A másik, hogy próbáld ki a mágnest egy olyan dolgon, amire prímán rá tudod tenni, mondjuk egy toll csíptetőjén, vagy egy csavar fején, a lényeg, hogy lapos legyen, felületen érjenek össze, ne csak ponton. Ha ott is gyenge, akkor sajna a fejed tetejére is állhatsz, nem lesz jobb, hacsak be nem mágnesezed valami erős mágnessel. A telefonban lévő "fogadó" rész úgyis csak egy szimpla fém és nem mágnes, azt kár is fárasztani. -
djelf
tag
Talán holnap jön frissítés. Elvégre szerda lesz.
-
-
-
kelly416
veterán
Vagy próbáld meg fordítva, vagy dobd a kukába és vegyél egy jobbat. Sajnos. Nézd meg az érintkezőket, az egyiknek oválisnak, a másiknak kereknek kellene lennie. Ezek a telefonon is ilyenek. Ezek találjanak egymásra. Ha tényleg nem jó se így, se úgy, akkor legyen kuka a rendeltetése, és tényleg keress nagyobb körültekintéssel egy másikat. Remélem nem buktál sokat, ha ez kuka lesz.
flash-:
Nincs mit. Nem mondtam, hogy most azonnal van, de szokott lenni eladó, nem csak egy. -
akyyy
senior tag
rendeltem egy ilyent:
ez hogy működik? rádugtam, szépen világít, majd a telefonra, de szinte egy kis levegőfujjásra már leesik róla, és akár hogy probálommozgatni, a telefonrol nem jön jelzés, hogy töltené.
-
kelly416
veterán
válasz
flash- #19569 üzenetére
Bozek fórumtársat tudom "utánozni". Nálam sem fordultak elő hibák (a bevilágításon kívül, de aki sötétben 5+ méterre vakut akar használni, annak már úgyis mindegy
), és én is azt tudom mondani, hogy az igényeidnek tökéletesen megfelel.
Ha van még fölös pénzed, amit úgy olvastam, hogy annyira nincs, a z3c a nagyobb kijelző, ugyanekkora fizikai méret miatt jobb, de nagyon mást nem tudnék ajánlani.
Ha meg "olcsón" szeretnél telefont venni, nézz körül hardveraprón, ott még gyári garisat is simán találhatsz jó árfekvésben, patika állapotban vagy alig sérülten. Ha meg mindenképpen webshop, akkor az én véleményem, hogy keresd a legolcsóbbat, mert ugyanazt a semmit nyújtják mind (kivétel a tiszteletnek... tisztelet a kivételnek, na így már jó), a Cordon meg alapból halva született szerviz az esetek nagy részében.
Én tuti egy jó állapotú használtat keresnék, de ez én vagyok. -
Bozek
nagyúr
válasz
flash- #19566 üzenetére
Ebben a topic-ban biztos nem fognak mást ajánlani.
A "webáruházakban olcsóbb" résznél azt azért ne felejtsd el, hogy azok nem gyári garanciális készülékek. Persze itt is lehetnek kivételek, a FirstPhone elvileg azt árul 84 900 Ft-ért.
(#19567) kaciokos: Azt azért ne felejtsd el, hogy nem csak Z1 Compact-ból áll a világ és elkezdték kiadni a sima Z-re is például. Lehet, hogy az eddig kiadott régióknál felfedeztek valami hibát és még hegesztik a szoftvert.
-
kaciokos
őstag
válasz
Regirck #19565 üzenetére
Én ezt már vagy két hete remélem, de lassan alábbhagy a várakozás izgalma...
Amúgy nem egészen értem a Sony-t, nem hiszem, hogy a kész ROM testre szabása különböző régiókra ennyire sokáig kellene hogy tartson, pláne, hogy nem a nyelv az akadály, hiszen a magyar nyelv választható az angol vagy német ROM-ban is...
-
flash-
veterán
üdv
olyan telefont keresek aminek a kijelzője 4.3 coll körül van,nem akad, gyors, (nem akarok már romolgatni,rootolgatni, jegelgetni) üzemidő is jó vagy átlagon felüli.megbízható,nem csinál szokatlan fura dolgokat(kikapcsolás, ujraindulás,stb)
amennyiben ez a telefon a fenti igényeknek megfelene akkor gondolom jó választás lenne?
leírtak alapján ajánlanátok ezt a telefont? vagy van más hasonló árért?
apropó ár: webáruházkaban olcsóbb ugyebár, melyikbe vegyem meg?
ötlet-tipp? -
kelly416
veterán
válasz
VMatteo #19539 üzenetére
A Te kedvedért kipróbáltam, úgy áll a helyén, mintha satuban lenne. Bár én tokot sem használok, így egyből észre venném, ha lóg, viszont fülest sem, így nem is nyúzom.
Quqesz:
Több okból is, a legfőbb, hogy nem jön OTA. Legalábbis eddig sehol nem olvastam, hogy OTA lett volna, mindenki PCC-vel tette fel. -
Bozek
nagyúr
-
wdx
őstag
Tudom, apróra kéne, de azt kevésbé olvassák... És nem eladnék. Novemberi független z1-et cserélnék z1c-re. Tökéletesen működik, csak nekem nagy egy picit. Garancia 1,5 év még. Akit érdekel, írjon privátot! Köszi, és bocsi
-
Quqesz
nagyúr
Srácok! Az normális,hogy magyar független telóra nem jött még meg a loli ota-n?
-
Nandivagyok
aktív tag
Üdv!
Rakd fel a például power toggles nevű appot, abban adhatsz gyorskapcsolókat az értesítési sávhoz és válaszd ki az immersive mode opciót. Ez egy egyszerű, semmi haxolást nem igénylő módja a problémád megoldásának.Pano: szerintem nem a statusbarra(felső) hanem a navigation barra(alsó) gondolt. A nova csak a statusbart tudja eltüntetni.
-
Pano
addikt
Sziasztok!
Ma délután csatlakoztam a z1c tulajok táborába, eddig minden nagyon szép
Egy kérdésem lenne, hogy a navigációs sávot nem lehet valahogy "rejtetté" tenni bizonyos esetekben? Pl két koppintással stb.
Lumia 735 esetében volt olyan megoldás, hogy megpöccintette az ember a sávot, elrejtőzött, majd alulról felfelé simítva újra elő lehetett csalogatni. -
felali
tag
Sziasztok!Hàt Én sem bírtam magamal felraktam egy német független romot 5.02 eddig nagyon tetszik.
-
thamasz
senior tag
-
Jaffa75
őstag
válasz
petymeg #19544 üzenetére
pont ugyanebben a cipőben járok, nekem a fejegységben nem lehet tokkal használni..
Ugrana a töltési lehetőség!
-
djelf
tag
Repesztettem rajta én is Nillkin 9H+ üveget. Kb 5 napja volt rajta a plusz védőréteg.
Nillkin baleset képek
A teljesség kedvéért pedig íme a körülmények.
De ehhez azért mázli is kellett. Mindentől természetesen egy jó üveg sem véd meg. -
VMatteo
őstag
-
petymeg
addikt
Be van fejezve a telefon, nem KELL rá üveg, de erősen ajánlott, nem csak erre, de bármelyik telefonra. Karcok meg törés ellen.
Én már ejtettem úgy pofára, hogy ha nem lett volna rajta 1500 Ft-os cserélhető üveglap, akkor kijelzőt cserélhettem volna, húszszoros áron.
Igaz a fémkeret, meg a kijelző melletti műanyag rész így is kapott rendesen... de akkor se csúfítom el bugyival ezt a szép telefont. -
Jaffa75
őstag
A felhasználói élménnyel nincs baj, nem akad meg..
Készen van a telefon, az üvegek ugyanúgy működnek mint a fóliák, csak épp többet védenek! Ugyanúgy kell felragasztani rá, és ugyanúgy le is lehet venni, azonban egy eséskor jobban eloszlatják az ütés erejét.
Az IP védettség miatt halkabb kicsit a telefon, de bőven vállalható, és jó a vonal minősége!
-
Bozek
nagyúr
válasz
desmond18x #19534 üzenetére
1. Nem lehet, de gyakorlatilag nem sok gyártó oldotta meg, hogy lehessen.
2. Olvasással.A nyitott BL csak a módosított kernelhez kell, amelyik a gyárit használja, az simán felmegy zárt BL-re is.
-
kelly416
veterán
Nem akarom, ezzel próbáltam példát mutatni, hogy egy picivel halkabb, mint a többi.
VMatteo:
Aham, igazad van. Ebben az esetben is Neked kell dönteni, hogy fontos-e a gari, de én "félig szétesett" telefont nem szeretnék birtokolni. Igaz az is, hogy a Cordontól meg kiráz a hideg. Bár valószínű, én is beadom majd gari vége előtt, cseréltetem az ajtókat, megszünttetem a bevilágítást és ha lehet, nyomáspróbáztatom. -
desmond18x
csendes tag
Sziasztok, kettő kérdésem lenne:
1. A Lollipop frissítés után lehet már a képeket RAW-ban menteni? Vagy megoldható egyáltalán valahogy?
2. Ha nem nyitható a BL akkor nem is tudok főzött romot felrakni? Ha viszont tudok akkor hogyan?Előre is köszönöm a válaszokat. Bocs ha előzőleg már volt szó ezekről de én nem láttam.
-
rem2
csendes tag
válasz
Jaffa75 #19532 üzenetére
Köszönöm a részletes összehasonlítást. Alapvetően a hardver önmagában nem érdekel, felőlem lehet 5 éves hardver is benne, ha jó a felhasználói élmény. Kicsit az üveg előre-hátra dolog zavar a Z1C-ben, mert ez annyit jelent, hogy "nincs kész" a telefon, még nekem kell befejezni, amit a gyárban nem tettek meg.
Ezek az üvegek hogy működnek? Rá kell ragasztani őket? Ha megkarcolódnak, lehet őket cserélni? A Z3C-n nem kell ezt eljátszani, ott már rendes védelmet kapott a telefon?
Telefonálni, e-mailezni és néha böngészni kellene. Prémium telefonról váltok, és nem igazán szeretnék kompromisszumokat kötni a hívás minősége és a jelerősség terén. (megj: iPhone 5 hangminősége nem valami kielégítő)
Köszönöm mindenkinek a segítséget.
-
Jaffa75
őstag
a kérdés érdekes volt, főleg hogy az Iphone helyett milyen jó minőségű készüléket vegyél?
- bármelyiket is választod, nagyot nem hibázol...
A készülékek méretei nagyjából egyformák, viszont a Z1 csak 4,3"-as képernyőátmérővel rendelkezik. A kijelző a Z1-nél 720p, amott csak qHd - a z1c kapta először a Triluminos kijelzőt, nagyon jó, nem fakó, szép színekkel.A Samunál super Amoled van, kinek ez, kinek az jön be! Kamera mpixel oldalról itt jobb 20,3 vs. 8, de az A3-ast nem próbáltam, a korábbi modellek (S3; S4) jók voltak.
RAM. 2 vs 1,5Gb a Z1 javára
Grafikus gyorsító: Adreno 330 vs 306. ebben a Z1 jobb. Proci Snapdragon 800 Krait 400vs, Snapdragon 410 Cortex A53-mal - egy ideig még elég lesz az a 800-as négymagos...
Frissítés: a Sonyra kint van már a LP 5.0.2, komolyabb hibát eddig nem tapasztaltam.
Készenléti időben jobb a Sony, talán az egyik legjobb a piacon.Anyag: a Z1c elkéri a hátlapra a védelmet, mert a műanyag hátlap nem túl strapabíró... egy üveglap kell mindkét felére, és még tokra sincs szükség...
A vízállóságról megoszlanak a vélemények (sok a user error is), nem is mennék bele, bár IP védelem csak a Sonyra van hivatalosan!
Remélem tudtam segíteni...
-
rem2
csendes tag
Szerintetek ezt érdemesebb megvennem, vagy a Samsung Galaxy A3-at? Tartós, jó minőségű telefont szeretnék iPhone helyett.
-
kelly416
veterán
Semmi jelentősége, hacsak az nem, hogy a többi telefon van olyan hangos, hogy "kihallatszik" a beszélgetés, a z1c nem annyira hangos. Legalábbis tapasztalataim szerint.
Úgy gondoltam, hogy Te telefonálsz bárkivel (és nem z1c-vel), én állok melletted, és hallom "bárkit" a Te telefonod hangszórójából érthetően. Cserébe, ha z1c-vel telefonálsz és ugyanez a helyzet, akkor én már nem biztos, hogy értem is, amit "bárki" mondd, mert a z1c van annyira halk, hogy "titkosítja" harmadik fél előtt a hívást.
Vagy ebbe is beleszól a zajszűrő? Én úgy tudtam, hogy csak a nálam jelentkező zajt nem viszi át a vonal túlvégére, tehát az előbbi példa alapján, ha még beszélnék is, jó eséllyel "bárki" nem hallaná, amit mondok, mert én már "zaj" lennék.
VMatteo:
Ha még bármikor szervizeltetni akarod, vagy csak a garanciát megőrizni, akkor érdemes elvinni mihamarabb, ameddig meg van még a gyűrű. Ha nem fontos, akkor meg inkább keress egy fórumtársat a közeledben, vagy egy jó szervizest, és csináltasd meg Vele, valószínűleg a legtöbb helyen lelkiismeretesebben dolgoznak, mint a Cordon. Annyi hideget olvasni róluk, hogy a nagy ritkán becsúszó pozitív véleményeket szinte teljesen elnyomják. -
Attici
őstag
Akik már felrakták a Lollipopot, tudnak nyilatkozni, hogy érdemes-e feltenni?
Hibák?
Javulások? -
VMatteo
őstag
a kijelzőm közepén van egy folt, ami fehér háttérnél már észrevehető. Cruzerlite tok, üveg a kijelzőn, leejtve nem volt. Továbbá a krómkarika a jack aljzat körül nagyon mozog, már csak a Jóisten tartja ott. Nyárra szerintetek beadjam garanciáztatni? Esetleg csináljak egy videót miközben vízbe merítem, hátha beázik? Egyik se olyan zavaró, csak olvastam már hogy ha elhagyom a krómkarikát, akkor kötözködnek a szervizesek.
-
Bozek
nagyúr
válasz
kelly416 #19523 üzenetére
"A legtöbb telefonnál, amikor más beszél egy harmadik emberrel, a harmadik embert is érthetően lehet hallani kívülállóként."
És ennek miért van jelentősége? Ha én valakivel beszélek, nem a harmadik embert akarom hallani. Egyébként meg próbáld meg azt, hogy kikapcsolod a zajszűrést, valószínűleg ez is befolyásolja, hiszen az külső zaj.
-
Malonee
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy itt a lollipop alatt nem lehet azt megcsinálni, hogy a lockolt képernyőn ne csak középen legyen értesítés pl nem fogadott hívásról, hanem az infosávon felül is egy ikon?
-
kelly416
veterán
válasz
#TOTTI #19522 üzenetére
Ericsson T20 -> Ericsson T20s -> Sony Ericsson T610i -> Sony Ericsson W300i -> Samsung Omnia -> Samsung Wave -> Motorola Defy -> HTC EVO 3d -> Sony Xperia ION -> Motorola RAZR i -> Sony Xperia Z -> LG Optimus G -> Asus Padfone 2 -> Motorola Moto G -> Sony Z1 Compact
Bocsi, lusta vagyok átírogatni, ctrl+c, ctrl+v adatlapomról.
Ezen felül HOS, G2, LG L3, LG F6, Lumia 530, Motola Gleam és S3 volt még a közelemben mostanában. Ja? Meg egy Samsung B2100, a második telefonom, bele is írom a listába gyorsan.A legtöbb telefonnál, amikor más beszél egy harmadik emberrel, a harmadik embert is érthetően lehet hallani kívülállóként.
A z1c picit halkabb, sokan írják a fórumon, én is észleltem, de nem vészes. A csengőhangok hangereje is kicsit kevesebb, de ez mind a gumi védelemnek köszönhető, ami a vízállóságot biztosítja. Volt itt olyan, aki az első alkalommal kiszúrta a membránt, mert úgysem akarja vízbe tenni a telefont, és azt nyilatkozta, hogy érezhetően javult a hangerő.
-
kelly416
veterán
Én leginkább telefonálni használom, úgy ahogy Te is írtad, nem ritkán napi több órát. Soha semmi panaszom nem volt rá. Egyesek szerint kicsit halk, én nem sokat telefonálok metrón, de vonaton és vezetőálláson (az hangos
) is sokat. Tényleg halkabb, mint a legtöbb telefon, de ez velejárója a vízállóságnak. Amúgy meg semmi gondom nincs a telefonnal.
Szerintem az LG-hez képest mindenben előre lépsz, max. a hangerő kicsit (hangsúlyozom, kicsit és nem sokkal) kevesebb. Az aksit majd esetleg szervizben cserélik, bár nem tudom, miért kéne megtenni, az enyém már bőven egy év felett jár és még mindig hozza a 3-4 napos üzemidőket, de akár 5 is belefér, ha kevesebb a telefonálás. Félreértés ne essék, le tudom meríteni bő fél nap alatt is, játékkal.
Ahogy Csari93 fórumtárs is írta, a megapixel nem minden, bár egy 20MPix-es képet, még ha sz@rabb is, össze tolsz FHD méretre, ott már eléggé részletgazdag és csökken a zaj is jelentősen, tehát valamennyi nyereség csak van a megapixeleken is. Szerintem.
Sárgás képek? Igen, ha rosszul kezeled, sárgásak lesznek, főleg az éjszakai képek. Manuál módban sokat lehet javítani rajta, ha nem akar segítőkész lenni az automatika, de legtöbbször jó az is.
Az igényeidet elnézve, vehetsz akár egy jobb Lenovo-t is, azoknak mostanában jó nagy akkujuk van, cserélhető is, és másban sem marad el a legtöbb telefontól, ha ki tudod nyitni a pénztárcádat. Az olcsóbbak ott is gyengék, mint mindenhol.
-
BRIKLY
veterán
Feltettem a 108-as ROM-ot, root-oltam, de a recovery az istennek se akar menni.. Elvileg felteszi,de mégsem lehet úgy indítani.. Ötlet?
-
Csari93
aktív tag
Szia!
1) Igen, jó telefonról beszélünk, szerintem ebben minden fórumtárs egyetért.
2) A sárgás képek szerintem hülyeség, érik támadások és dícséretek egyaránt a kamerát (ahogy ezt pár hozzászólással feljebb olvashatod is), de a fehéregyensúllyal még sosem hallottam, hogy bárkinek gondja lenne, maximum ha manuális módban felejti.
3) A megapixel nem a kép minőségét reprezentálja.Példafotókat tudsz nézni bárhol a neten, ajánlom pl kelly416 aláírásában lévő linket.
-
feri1
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Vásárolnék egy telefont,napi több óra beszélgetés is előfordul,némi böngészés,gyors legyen a net+ szép fényképek legyenek készítve. (Lg L 7 ii helyett ami lassú+hamar melegszik,beszélgetés közben elég sokszor zúg,még szerviz után is).
Sony Xperia Z1 Compact-ot néztem ki,de negatívumnak olvastam sárgás fényképekről is.Amúgy jókat hallottam róla.Az aksit,hogy lehet cserélni,ha megadja magát,mivel a hátlapot állítólag nem lehet levenni.
Esetleg fent leírtakhoz más típus vagy ez jó lenne?
Az Lg-nek 8 Mp kamerája van ettől csak jobbat szeretnék.
(Telenor)
Üdv: feri 1
-
semetka
őstag
Xperiafirm-mel leszedett software-t hogy kell feltenni egyébként? ftf-et csináltam már, de a múltkor néztem hogy az xperiafirm más fájlokat szed le.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Pendragon911 #19505 üzenetére
És az alatt a két hét alatt nem nagyon változott a lista, amire kiadták. Jelenleg még független CE3-as sincs, ami ebbe a régióba való. Szóval szerintem még várhattok egy ideig.
-
Pendragon911
aktív tag
-
speed207
tag
válasz
Vikooo #19484 üzenetére
Én is meg vagyok elégedve a kamerával. Löttem már nagyon sok bámulatos képet. A makro lehetne kicsit erösebb. Olyan 15cm alatt nagyon nehezen fokuszál. Ami még gondot szokott okozni az a fehéregyensúly eltalálása éjjeli vaku nélküli fotózásnál. Sokszor túlságosan sárga képek készülnek. Volt már a tulajdonomba egész jó fényképezőgép, persze ahoz azért erős lenne hasonlítani. Persze ha jók a fényviszonyok akkor közeli minöséget produkál nagyítás nélkül. Ha valahogy a teljesen kézi fehéregyensúly állítást tudná a telefon akkor egy rossz szavam se lenne rá. Azért azt is vegyük figyelembe hogy egy telefonról van szó.
-
csadi0011
őstag
válasz
mucsgyver70 #19501 üzenetére
Én csak belinkeltem valamit. Nem állítottam, hogy úgy is van. De, ha ti kevésbé elfogultabb (már ha ez elfogult) munkát végeznétek náluk, várom a hiteles eredményeket.
-
Csari93
aktív tag
De srácok, mindenképp jönni fog a T-s frissítés, ugye? Csak mert feljebb felvetette valaki, hogy előfordulhat-e, hogy nem csak egy-két hét kérdése, hanem egyáltalán nem jön, de nem érkezett rá reakció.
Fénykép témára rátérve, én sem vagyok teljesen megelégedve a kamerával. A nagy fényerejű lencse nagy öröm(emiatt néhány helyzetben összehasonlíthatatlan az előnye), viszont én sem gondolom, hogy akár az előző telefonjaimhoz képest, olyan jó képeket csinálna, ami a zaj miatti mosottságot illeti. Persze egy ilyen kis érzékelő és 20.7 megapixel esetén nem kell meglepődni azon, hogy a zajos lesz a kép, azt meg el fogja mosni a szoftver.
Az előlapi kamera főleg festményeket készít, bár tudom, az nem szempont.
Kiváncsi leszek milyen változás lesz Lolli alatt
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán gyártó legújabb okostelefonja ugyanazt az erőt adja meg a felhasználónak, mint ami a csúcsmodellekben található, csak sokkal kompaktabb méretben.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest