- Házimozi belépő szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPad topik
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali fotós kérdések órája
-
PROHARDVER!
Sony Xperia Z1 Compact
Új hozzászólás Aktív témák
-
kaciokos
őstag
válasz
Coempi #17251 üzenetére
Így van, nekem sincs root-om, és én is úgy tiltottam le egy csomó alkalmazást, de konkrétan ezt az alkalmazást nem lehet root nélkül letiltani (lehet, hogy root-tal sem, csak törölni).
Szerk: előző telefonomat 2.3-al laktam be, és amikor jött a 4.0 upgrade, nem volt kedvem újra belakni, ezért minden beállítást megtartottam, úgy is stabil maradt. Volt egypár letiltott alkalmazásom, ami persze az upgrade után is letiltott maradt, és amikor egy évvel később csináltam egy reset-et, volt olyan alkalmazás, amit már nem tudtam letiltani, holott egy évig le volt tiltva.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán gyártó legújabb okostelefonja ugyanazt az erőt adja meg a felhasználónak, mint ami a csúcsmodellekben található, csak sokkal kompaktabb méretben.
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest