Hirdetés
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Sony Xperia Z1 Compact
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
válasz
Skynet258 #8092 üzenetére
Pontosítok, az Álmodozás alatt ki kell választani a Timely-t és mindjárt menni is fog. Nálam töltés alatt volt úgy napokig, mert teszteltem és elfelejtettem kikapcsolni.
(#8097) DjShockh89: Mindegyikben van headset, csak a tesztelő nem találta, mert valószínűleg valaki már előtte kivette a dobozból.
De ezt le is írták valamelyik hozzászólásba.
-
Pöttön
őstag
Sziasztok!
Még régebben megemlített valaki itt a fórumon egy megoldást arra hogy, ha a telefont gépre kötöm be vegye a belső memóriát is, ne csak az sd kártyát.
Sajnos már elfelejtettem az app nevét.
Ha valaki tudja megmondhatná. -
Pocok256
veterán
válasz
zolimail17 #8094 üzenetére
Ha nincs háttérfolyamata akkor egyáltalán nincs hatással a fogyasztásra. (legalábbis ha nem patikán méred ).
-
DjShockh89
tag
Pár szó így 1 nap után...
Iszonyat durva a telefon!Nagyon nagyon tetszik!Galaxy Ace után mondjuk hatalmas áttörés! :-)
Mai napon letesztelem medencében is! :-) Ja és ami meglepetés volt, hogy a doboz tartalmazott headset-et!Ami ultra pöpec!Negatívumot nem tudok mondani...Max a hangerő ami érthető!Valamit valamiért!
-
FW190ace
csendes tag
Akit érdekel még ez a display lottery: az enyém 14w26 és AUO.
Semmi hátrányt nem vettem észre, betekintési szögek is jók, am is szemből nézem a telefont...
Mik is a negatívumok a JDI-hoz képest amiket szoktak emlegetni? Most már kíváncsi vagyok.
Előző telóm xperia x8 volt ott is ez ment, hogy milyen digitizer van benne Synaptics vagy Cypress.Engem jobban zavar, hogy a hangerő gombbal van egy kis baj. Mégpedig, ha halkítok akkor normális klikk hangot ad, ha hangosítok akkor meg igazából semmit. Ha visszaviszem Telenorhoz akkor ezzel a hibával cserélik, vagy szervíz és csereteló? Már több mint egy hete van meg.
-
Dealer95
őstag
válasz
Pocok256 #8089 üzenetére
Hát ez a Sony Xperia S-emen meg a T-men nem működött.
A böngésző mijndig kilépett, befagyott, a teló újraindult, mert nem volt memória, ha nem használtam task killert.
1GB RAM és az alatt szerintem nagyon kell.2GB RAM-nál szerintem is felesleges, ott van bőven miből gazdálkodni.
-
Pocok256
veterán
válasz
icecave #8088 üzenetére
Teljesen fölösleges a taskiller a legnagyobb hülyeség ami valaha is létezett és gyártottak. Az android úgy van megcsinálva, hogy minél több programot próbál egyszerre a memóriában tartani (azokat persze amiket sűrűn használod). Mindezt azért teszi, hogy mikor ráváltasz akkor ne kelljen újra betölteni és áthelyezni a memóriába mert az is idő. Ha úgy érzi, hogy kevés a memória akkor a legkevesebbet használt appot vagy a legfeleslegesebbet kilövi és ahelyére betölti. Ha te most ilyen hülye taskillerekkel folyamatosan kilövöd az appokat azt éred el, hogy az android automatikusan folyamatosan memóriába tartott alkalmazásait kilövögeted ő meg szépen visszateszegeti majd a taskiller újra kilövögeti. Teljesen hülyeség és felesleges...
Más...
Meglett ugye a dokckolom esetleg van valami olyan sonys vagy normális cucc ami ilyen éjelli óraként működteti a telefont ha dockolóban van ? -
glacious
addikt
válasz
bandi0000 #8084 üzenetére
Számomra a legjobb kifogás a hardver nem bírja illetve nem támogatott és akkor látod, hogy a tökéletesen ugyanolyan specifikációjú telefon esetében az egyéknél van, a másiknál nincs meg egy funkció, az bosszantó tud lenni. Ráadásul vannak lelkes xda-sok, akik átportolják ezeket a szoftveres funkciókat és azok hibátlanul működnek, az még inkább dühítő.
-
GRaul
őstag
sziasztok
tegnap majdnem rábeszéltem ismerősöm, hogy vegyen egy sony Z1 compactot.
De Z2-t vett amikor mondtam neki, hogy van ujabb a Z1C-nel
a lényeg, hogy ott már a 4.4.2-es szoftnal is van olyan funkció, h minden alkalmazás bezárása.
remélem ez a C-nél is elérhető lesz a későbbiekben,
Illetve az lenne a kérdésem, hogy lesz lassitott felvétel felvétel a Compactnal is a kesobbiekben az uj szoftvereknel?
Vagy ez Z2 extra? -
Lasy
veterán
válasz
desmond18x #8067 üzenetére
fogadni merek be van kapcsolva a helyalapú wifi.
-
Pocok256
veterán
Vettem gyári dokkolót nagyon jó pont passzol bele és mivel rendes töltő adapterre van kötve így ugyanolyan gyorsan tölt mintha rendesen tölteném.
-
DraXoN
addikt
válasz
DjShockh89 #8078 üzenetére
Üdvözlünk a sötét oldalon
-
DjShockh89
tag
A mai naptól már én is de tartozom! :-)
-
Vikooo
addikt
Valakinek sikerült a vezeték nélküli párosítás Windows 8.1 -el? (Xperia kapcsolat)
Nekem az utolsó lépénél lefagy a PC Companion
Köszi!
-
PAtr0n
addikt
válasz
desmond18x #8067 üzenetére
4 napja van meg a telefon, de nekem semmi bajom a wifivel. Ugyanúgy 4.4.2 mint neked.
-
desmond18x
csendes tag
Jöhetne már a frissítés, mert a wifivel még mindig gondok vannak :/ van olyan, hogy lehúzom a fenti sávot és úgy jelzi hogy be van kapcsolva (holott nincs), feltolom és mikor megint lehúzom akkor meg már kivan kapcsolva. Vagy pedig bekapcsolom és pár másodperc múlva kikapcsolja. De ha lehúzom és úgy jelzi hogy be van kapcsolva (pedig tudom hogy nincs) akkor kétszer kell rányomni hogy ténylegesen bekapcsolja. Valakinek valami ötlet? Bocs ha kicsit zavarosan írtam
A rendszer 4.4.2 és a helyalapú wifi is ki van kapcsolva
-
nyergess
tag
Több mint egy hete használom a telót mindenféle fólia/üveg nélkül (még nem érkezett meg a Nillkin), de egyelőre se elől, se hátul nem keletkezett rajta semmi karc, pedig zsebben, asztalon, stb. helyeken is előfordul.
Viszont azt nem mondtátok, hogy ennyire tépi az arcszőrt hívás közben!Szörnyű, kénytelen leszek emiatt borotválkozni!
#8066: Akkor csak elkerülte a figyelmemet. De ez kegyetlen kínzás!
-
bandi0000
nagyúr
Rakott már valaki ilyen skinzone-os matricát a telóra? Mert ugye hogy nekem tetszik csak máskor arc S re rakattam fóliát igaz nem tőlük de ezt a karbon mintást, és amikor leszedtem akkor ragasztós maradt a hátlap és nem is tudtam leszedni csak benzinnel, na már most ezt én nem szeretném ebben az esetbe, kárt tenni a felületbe, szóval valakinek valamilyen tapasztalata ilyen téren van?
-
Ano
senior tag
Köszi az infót ... ez a rootolni kell, root kell hozzá, feltenni xyz ROM-ot stbstb kifejezéseket még nem értem teljesen, hogy pontosan mit jelentenek (halvány elképzelésem van, de nem szeretnék találgatni). Van erről valami cikk vagy topik valahol ahol utána lehet olvasni ezeknek? Keresgéltem itt PH-n, de jelenleg sikertelenül ...
-
Ano
senior tag
válasz
gazsibacsi #8055 üzenetére
Ha a csörgést szeretnéd lenémítani, akkkr azt megteheted könnyedén a hangerő csökkentésének egyszeri megnyomásával ... ugyanúgy "csörög" tovább a telefon, csak nem ad már ki hangot és nem is rezeg ... ezt már a K800i-m is tudta és örültem neki, hogy ebben a Sonyban is benne van ez a funkció.
-
DraXoN
addikt
válasz
gazsibacsi #8055 üzenetére
ezt használom évek óta (korábbi telefonomnál is), és működik rendesen. [link]
-
p06
senior tag
Sziasztok!
Sajnos nem tudtam megoldani sehogy az akkumulátor problémát úgyhogy megy a szervizbe a jövőhéten.
Gondolom szétszedik a telefon ami miatt aggódom mivel akkor már ragasztani is kell.... van valakinek tapasztalata a szervizzel?
+ egy kis érdekesség:
megj. nem volt töltőn (csak egy kicsit) a telefon és majdnem 20 perecet játszottam full fényerőn 1%-os akkumulátor töltöttség mellett
-
gazsibacsi
csendes tag
Sziasztok!
Olyanra tud valaki programot, hogy lefordítással le lehessen némítani a telefont (mint a Samsungoknál)?
Előre is köszi! -
Bozek
nagyúr
Root kell hozzá és mondjuk SCR Screen Recorder. A Screencast némely esetben csak a Sony feliratot mutatja végig. Egyébként én a Pro-val csináltam, a Free-ben max. 3 percet lehet felvenni és ott a vízjel is.
(#8051) darvinya: Vannak olyan esetek, amikor teljesen mindegy, hogy milyen színűre állítod be a feliratot, nehezen olvasható. Na meg pozicionálni se lehet a BS-ben.
MX-ben van pozíció, árnyék, körvonal és akár még saját betűtípust is tudsz használni. -
Pocok256
veterán
Említettek régebben egy olyan appot ami 1 gombos rootot biztosított ha jól emlékszem valaki betudná linkelni ? Vagy egy nomrális rootolás menetét ? A slow motion akarnám valahogy felheggeszteni a 4.4.4 es telomra gyári független.
-
Bozek
nagyúr
válasz
darvinya #8049 üzenetére
Az MX-hez se kell mindenféle kiegészítő, én használtam sokáig anélkül is, most custom codec-et használok az AC3 miatt. De ezt amúgy se tudja elvileg a többi sem, licenc problémák miatt.
Amúgy csinálj normális feliratot a BSPlayer-ben és akkor szidhatod az MX-et. Lényegesen jobban kezelhető az utóbbi esetében. -
darvinya
titán
válasz
Szaszabond #8046 üzenetére
Mi marad?
Movie mappa helyet Video mappába kell rakni, azaz csak át kell nevezni.MX izé egy rakf…s, akkor inkább BS v. Mobo, ezekhez nem kell mindenféle kiegészítő.
-
Clay
senior tag
Megjöttek az üvegek, hátra már fel is raktam, de félre ment kb fél miliméterrel. Egyenes lett, csak az egyik oldalon picit nagyobb a hely. Vissza lehet szedni, hogy megigazítsam?
-
kelly416
veterán
válasz
Szaszabond #8042 üzenetére
Használd az MX-et. A gyári lehet, hogy gyári, de az MX meg azért készült, hogy használható legyen.
-
darvinya
titán
válasz
Szaszabond #8042 üzenetére
Mert nem Movie(ami inkább mozit jelent) mappába kell rakni, hanem Video.
-
Szaszabond
aktív tag
Üdv,
Van ez a (Sony) Filmek app (egyébként éppen ma frissült). Be lehet ezen valahogy állítani, hogy ha készítek egy Movies foldert az SD kártyán akkor mondjuk abból is tallózza már be az oda másolt filmeket (.avi). Mert nekem egyelőre csak és kizárólag a kamerával készített saját videokat mutatja csak. Illetve azt a két gyári demovideot ami a készüléken volt. (de oda meg nem szeretném másolni a filmjeimet ha nem muszáj, max végső esetben.) egyébként az MX Player mindent tud, ezt csak azért szeretném használni, mert mégiscsak ez a gyári....és első ránézésre jópofa... -
Bozek
nagyúr
Ezzel amúgy mi a bajod? A bal oldalon jelzi a hangerőt, meg középen fehéren, de az annyira nem gáz, miután Te csúszkáról beszéltél középen, ami nincs. Na meg amikor beállítottad, pillanatok alatt el is tűnik.
-
-
Ano
senior tag
válasz
wanted5 #8037 üzenetére
"Feltettél egy kérdést, megkaptad a választ, hogy nem lehet eltüntetni, kisebbre venni stb... próbálj más programot esetleg."
Na pont hogy nem ez történt ... feltettem a kérdést és egyből a véremet szívták, de érdemi választ nem közöltek!
Legközelebb olvass figyelmesebben
-
wanted5
őstag
arra használod amire akarod, felőlem földhöz is vághatod
Feltettél egy kérdést, megkaptad a választ, hogy nem lehet eltüntetni, kisebbre venni stb... próbálj más programot esetleg.
Azóta meg csak nyavalyogsz, hogy így se jó úgy se jó már sok oldalon keresztül. Azért kapsz ilyen válaszokat, mert ezt csinálod. Akadj le a témáról és fogadd el, hogy ez van. Ha ennyire nem birod, akkor vagy te vagy kérj fel egy hivatalos programozót, hogy külön neked készítsen egy olyan appot ami megfelel az elvárásaidnak.ja, és állítsd meg a filmet, vedd lejjebb a hangot, majd indítsd el megint, így nem maradsz le egy másodpercről se
-
-
Ano
senior tag
Egyébként én csak azt nem értem, hogy miért kell megmagyarázni, hogy ki miért akarja arra használni a telcsit (amire egyébként lehetne is) amire használni szeretné ... nem lenne egyszerűbb egyenesen és segítőkészen válaszolni egy egyszerű Igen/Nem vagy "Lehet, de ... " mondatokkal?
Megspórólnánk több 10 fölösleges hozzászólást! -
Ano
senior tag
Végülis igazad van ... a jelenlegi nagyképernyős laptop (céges, így nem igazán hazsnálható sokmindenre, és nem is szeretném biszon előkapni) és telefon mellé már igazán befér egy tablet is ... jelenleg is közepesnél nagyobb hátizsákkal utazom napi 2x100km-t, így egy plusz cucc már nem okoz problémát
Remélem érzed a cinizmust az írásomban, mert szándékomban állt úgy írni
-
micro
addikt
Használ valaki hangalapú szövegbevitelt?
Írásjeleket hogy lehet megadni? -
petymeg
addikt
Sziasztok, azt hol lehet beállítani, hogy éjszaka ne kapcsolódjon se wifire, se mobilnetre?
-
Pöttön
őstag
Én nagyon szeretem, egyáltalán nem bántam meg hogy megvettem.
Egy kézzel tökéletesen lehet használni, azt is mondhatnám hogy pont optimális a mérete, külsőleg szerintem elég jól néz ki, amikor először megláttam , megfogtam nagyot lestem, nem gondoltam volna hogy ennyire prémium jellegű a külseje. És mind e mellett baromi gyors.
Hátránynak azt tudnám jelenleg mondani hogy könnyen karcolódik sajnos a hátlap, ami egy 2-3000Ft-os fóliával orvosolható, a kijelzőn lévő gyári fólia is könnyen karcolódik sajnos, erre is érdemes + 1 fóliát tenni.
Más negatívumot nem tudok mondani.
Én anno ez és a Galaxy S4 mini között gondolkoztam, a méret miatt, de ha az új áraikat nézzük akkor az S4 mininek kész vicc az ára ehhez képest, pláne hogy ez még a sima S4-nél is sok mindenben jobb.Széria hiba tudtommal a legelsőknél volt csak. Azoknál is valami vaku hiba hogy nagyon be világította az elkészült képeket. De már az újaknál javították ezt a hibát.
(#8010) wanted5: Én is szoktam néha, nincs is azzal semmi gond szerintem, főleg egy ilyen szintű telefonnál.
-
JNSK
aktív tag
Sziasztok! 2-3 héten belül telefont kell vennem. 3 között vacilálok: Z1C, Nexus 5, Lg G2. Z1C felé hajlok, a mérete miatt. Mik a vélemények? Megéri? Jó telefon? Vannak széria hibák? Vagy esetleg a másik kettő jobban megéri? Köszi!
-
DraXoN
addikt
Megnéztem egy pár filmet, de az elején beállítottam a hangot, és nem zavart onnantól a hangerő, nem rémlik, hogy lett volna túl hangos vagy túl halk rész.. nekem a kezdetektől be van kapcsolva a normalizáció (mp3-nál hasznos, ha az egyik halkabb szám a másiknál.. van pár ilyenem a gyűjteményemben.. főleg a régebbi zenékre jellemző ez)
Mondjuk akár az is lehet, hogy már észre se veszem és immúnis lettem
-
törölt tag
Hali! Rendelt valaki mostanában compactot t-mobile webshopból? 2 hét mùlva megrendelem a telcsit. Mennyi esély van hogy 14w11 előttit küldenek? Köszi aki válaszol!
-
cynu
tag
Bocsánat, de ha abban az esetben (miután beállításra került a kívánt hangerő) a kijelző bármely más pontjára 'odaböksz' 1-et, akkor eltűnik a "zavaró tényező", és nem kell megvárni a gyári "default osd" időt!
(nálam legalább is az eddigi Xperia modellekben igy volt, és most is így van)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- Apple iPhone 14 Pro Max (USA Model) / 256GB / Gyári függeteln / (CSAK E-SIM) / 12 Hó garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest