- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
-
PROHARDVER!
Sony Xperia Z1 Compact
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Joe.36 #23754 üzenetére
Nálam is ez volt LTE-n. A telefon Telekomos, de Telenor kártyával használom és csörgés helyett sms-t kapok, hogy az sms feladójától volt egy nem fogadott hívásom. Mindez csak LTE módban, egyszerűen beltéren szar a Telenor LTE lefedettsége.
Ja, és zsír új SIM-et kértem, nem a régit vagdostam.
-
glacious
addikt
válasz
Joe.36 #23756 üzenetére
Nekem az s4 mini csinálta ugyanaezt, és kb kétszer cseréltek kártyát, de nem javult meg, szerintem a szolgáltatás a hibás. A z1c-ben se volt jó egy darabig és mivel a net 10/2-re volt lassítva a csomag miatt, inkább használtam 3G-n. De most tökéletesen működik a kb. 6. kártyával.
-
BRIKLY
veterán
válasz
Joe.36 #17231 üzenetére
Ázott,tiltott darabról senki sem fogja szerintem bevállalni,hogy átteszi. Esetleg ha valakinek van hozzá profi eszköze,bár nem tudom mi lehet az.. Igen nagy a valószínűsége,hogy levétel közben eltörik.
Inkább rendelni kell hozzá új kijelzőt, elküldeni hozzá,én meg olcsón kicserélem,és visszaküldöm.(Van már egy elégedett fórumozó a topikból,akinek megcsináltam,és meg van vele elégedve.
)
-
AranyiIstvan
csendes tag
válasz
Joe.36 #16859 üzenetére
233perc van benne.minden gyari rajta.se mokkolas se csinobli semmi.par napja iras kozben,egyik betu leutesekor rezgett kb harom percen keresztul,es ujra indult.ma volt a masodik,youtube-on nem inditott el semmit tobbszori probalkozasra sem.mondom ujra inditom,de a ki/be kapcs. gombal sem tortent semmi.
-
vitya81
tag
válasz
Joe.36 #16358 üzenetére
Sziasztok!
Én hasonló kemény flip tokot vettem a telefonhoz, ugyanez a típus, kihajtható (állványos). Nagyjából 3 hétig használtam, ez idő alatt kb. 5-6 alkalommal vettem ki a telefont a tokból, minek következtében, vagy nem tudom mi okból a telefon oldalát rögzítő műanyag keret (nagyon vékony, és könnyen elpattan) eltört... lásd: fotók.
Azóta nem is használom, bár a telefon nem esik ki belőle. Azt javaslom, hogy vásárlás előtt mindenképp nézd meg, vedd kézbe, és döntsd el, hogy jó lesz-e neked. Én neten rendeltem, akkor még nem gondoltam, hogy ez lehet majd a probléma vele. Körülnézve a neten, vannak sokkal jobb minőségű (igaz drágább) tokok, de szerintem megéri kicsit több pénzt áldozni rá.példa1: [link]
példa2: [link]
(én ezt használom kb. 4 hónapja, és tökéletes)Üdv:Viktor
-
Bozek
nagyúr
válasz
Joe.36 #15861 üzenetére
Alapelvek, III./10.16.: A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni.
-
Partyface007
őstag
válasz
Joe.36 #14686 üzenetére
sokan drasztikus merülést írtak, instabil sokszor másodpercekre lefagyó rendszert, valakinek fél óra alatt 2x kellett ujraindítania és restart után is nagyon lassan talált magára a telefon........
mondjuk én a Nexus 4 topicját néztem mert van egy ilyen készülékem is.... lehet más modelleknél nem jelentkeznek ennyire sűrűn a hibák mindenesetre ott sokan anyáznak az 5.0-ra ....
remélem mire a Sony kiadja addigra ezek már javítva lesznek....
-
H0lySh1t
csendes tag
válasz
Joe.36 #12172 üzenetére
Én a Skinezone webshoptól vettem rá előre egy screenshield fóliát ami gumis érzést ad és így utólag nem jön be annyira. Viszont hátulra laminált fóliát vettem ami nagyon jól néz ki és fogásra sem akar kicsúszni a kezemből mint egy szappan
Egyébként nagyon szeretem, eddig rendre vakvágányra futottam a Sony alsókategóriákkal (v640, w910i, xperia u), hol a fránya csatlakozó vitt a sírba, hol szoftveres para volt, a kamera megugye mindig gyenge. Ez az első felsős telóm. Egyedül az zavar hogy pl csörög a zsebemben és rögtön érintésérzékeli a farmerem, illetve a kamerával nem vagyok megelégedve de ez amúgy is Sony védjegy hogy általában sz@r a kamera. Illetve az oldalt végigfutó lökhárító lehetne egy picit szögletesebb, vagy más színű (nekem fekete a teló).
Egyébként imádom, szép szögletes dizájn, van benne anyag, átérem egy kézzel, a Sonys android nekem nagyon tetszik mert egyszerű illetve okos dolgokat raknak bele (swipe, walkman), úgyhogy 10-ből 9-et adnék érte és egyelőre semmi áron nem cserélném le -
LonGleY
veterán
válasz
Joe.36 #12169 üzenetére
Leszámítva azt, hogy vajból csinálták a hátoldalát, és ránézéstől összekarcolódik, tényleg jó. Ezzel viszont nem tudok kibékülni. Hogy gondolták mégis, hogy ilyen fos anyagból csinálják? Mikroszálas szemüvegszütyőben tartom, míg nem érkeik hozzá az edzett előtét, meg a tok, és asztalra is csak lassított felvétel módban pakoltam eddig, de mégis tele lett kis karccal... Ennél jobban képtelenség vigyázni rá, de akkor is szabhatod a gyári állapotában...
-
Perillustris
senior tag
válasz
Joe.36 #11560 üzenetére
Felesleges erőlködni a függősítéssel akkor, amikor a telefont tulajdonképpen nem is adja jelentősen olcsóbban a szolgáltató (csak elborult díjcsomagokkal), bonyolítja a logisztikát is. Annyit keresnek rajta (ha csak az SMS-árakra gondolunk), hogy már nem erőltetik feltétlenül.
-
kelly416
veterán
válasz
Joe.36 #10612 üzenetére
Én tokot nem tennék rá. Egyrészt elveszted a szép kèszülék jelzőjét, másrészt a tok alá kerülő ez-az ugyanúgy összekarcolja a hátulját. Fólia/üveg oda is, és jónapot.
Ha meg mindenképpen tokot szeretnél, van egy átlátszó hátlapos, szilikon oldalu tokom. Pont az említettek miatt nem használom. Pici pénzért tovább adom, ha érdekel, próbára elég.
-
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán gyártó legújabb okostelefonja ugyanazt az erőt adja meg a felhasználónak, mint ami a csúcsmodellekben található, csak sokkal kompaktabb méretben.
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- NBA és kosárlabda topic
- Temu
- Nintendo Switch 2
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Intel Core I9 9900K Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest