- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Philips LCD és LED TV-k
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
Sony Xperia Z1 Compact
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vangelis
félisten
válasz
Joezyka #25650 üzenetére
Én beszéltem a sonyval, mert ugyebár vettem telekomtól "használtan" Z1C-t, pár darabot.
Itt ugye a telekom nem vállal garanciát. De ha személyesen intézem akkor imei alapján javítják. A sony ezt mondta.
Mondjuk a tv-ket is garanciás ként kezeli a sony amiket demo ként vettem.De remélem nem lesz gond egyikkel sem....
-
bogil99
aktív tag
válasz
Joezyka #25586 üzenetére
Vagy mégegyszerűbben Titanium Backup. -És még a beállítások is megmaradnak. De ha ragaszkodsz az egyenkénti telepítéshez simán ki lehet másolni a telepített appokat az SD kártyára pl. Total Commanderrel. Ez pl. olyankor is hasznos, ha appot frissítesz, és ha nem tetszik az új verzió kezelőfelülete, könnyedén vissza tudod tenni a régit. Nálam van olyan app, amiből 5-6 verzió is megvan.
-
bogil99
aktív tag
válasz
Joezyka #25468 üzenetére
Még nem. Ettől egy kicsit "fázom". Általában ilyenkor flashtoolal újra szoktam húzni a romot. Az viszont most jutott eszembe, hogy a rootolás a "clean up"-nál elakadt. Nem tudsz valami tuti root módszert, ha már úgyis újra kell raknom mindent?
szerk:
(#25423) semetka:
Neked az Igo melyik memórián van? Külső vagy belső? Nekem a külsőről nem akarja olvasni. -
kelly416
veterán
válasz
Joezyka #25239 üzenetére
Szinte mindegy, hogy szolgáltatónál vagy közvetlen a Cordonban adtad le, csak az asztalt ütheted, kiabálhatsz, de elméletileg nem kötelesek semmilyen határidőt betartani. Persze azt ne feledd, hogy a garancia időd annyival hosszabb kell legyen, amennyit a telefon Tőled távol töltött. Igazából a többiért nem is nagyon ütheted az asztalt, várnod kell türelemmel. Sajna.
Ha harmadjára is javította a szerviz (nem úgy adta vissza, hogy "a hibát nem tapasztaltuk, újratelepítettük és tökéletes"), de még mindig nem használható rendeltetés szerűen, akkor kérheted a cseréjét zokszó nélkül. Tudtommal.
-
kelly416
veterán
válasz
Joezyka #24225 üzenetére
A nem várom meg, ameddig lemerül, az gondoltam mindenkinek kézenfekvő, hiszen elektronika vezérli a töltést, ha annyi kakajó nincs benne, hogy az elektronika észhez térjen, akkor többet soha nem fog tölteni, hacsak nem a Defy-nél emlegetett McGyver módon... Én tutkó nem fogom figyelgetni, hogy 90% körül levegyem, és tuti, hogy ezek után is fent hagyom éjszakára. Egyrészt használati eszköz, két évre gyártják, addig így is kibírja az akku, másrészt kényelem.
Harmadrészt meg nem hiszek az ilyen marhaságoknak, hisz pont ezért van a töltő elektronika is, és pont ezért ferdülhet elő, hogy oly sokszor nem 100% az akku töltöttsége egy egész éjszakás töltés után.
A gyári töltőt meg én elkerültem, mert ok, hogy gyorsan tölt, de melegíti az akkut, ami elméletileg még simán benne van a tűrésben, de egy 850-es töltő az 1500-as helyett rosszat nem tesz. Talán ez az egyetlen, amiben mégiscsak igazat adok a cikknek és ellent mondok a saját előző hozzászólásomnak, hogy igyekezzünk lassabban tölteni gyengébb töltővel. De így sem kukáznám ki az eredetit, mert elméletileg ha minden nap azzal töltöm, akkor is ki kellene cseréljék garanciában az akkut, hisz pont Ők adták ezeket a feltételeket, de még inkább nem kellene károsítsa az akkut az a mértékű melegedés. (Az más kérdés, hogy a ragasztott hátlap ragasztója ennek mennyire örül.) -
kelly416
veterán
válasz
Joezyka #23585 üzenetére
Nem Neked szólt, hogy figyeled a %-okat, hanem van, aki ennyire átesik a paci túloldalára. Bocsi, hogy nem voltam egyértelműbb.
Az idézeted nagy része szerintem baromság a telefonok tekintetében. A paraméterek sem kell egyezzenek, csak 5V-nál többet nagyon ne adjon le a töltő. Ennyi. Ha lassabban töltöd, kevésbé melegszik, nem szapulod annyira az akkut, gyorsabban meg nem tudod tölteni, ezt elmagyarázták előttem.
De ez privát vélemény, nem vagyok tudósa a témának, csak kicsit régebb óta olvasgatok utána. -
air
nagyúr
válasz
Joezyka #23585 üzenetére
Itt általánosságban van szó a Li-ion és Li-Polimer akkumulátorokról, nem speciálisan a telefonban lévő akkuról.
Mivel a telefon akkumulátorának a töltését a kernel vezérli, és a legtöbb készülékben nem kivehető az akku, így igazából nem is tudod másképp tölteni.
A készülékhez csatlakoztatott "töltő" pedig igazából csak egy adapter, ami a hálózati, 230V váltóáramból, 5V egyenáramot állít elő. A töltéshez a világon semmi köze.
Azt a telefonban lévő, a kernel által vezérelt, töltő áramkör végzi.
Az adapterek kimeneti töltése (Ah vagy mAh) azt mutatja meg, hogy maximum mekkora áram folyhat át rajta egy óra alatt. Az akku töltésének sebességét szintén nem befolyásolja. -
kaciokos
őstag
válasz
Joezyka #23585 üzenetére
Amit leírtál, az igaz, de azt is figyelembe kell venni, hogy okostelefonok esetében speciális a helyzet: a töltőelektronika be van építve a telefonba, amit mi töltőnek hívunk, az tulajdonképpen csak egy adapter, ami 5V egyenáramot csinál a 220V váltóáramból. A töltőelektronika telefonba helyezésére már csak azért is szükség van, mert a telefonodat töltheted pl. számítógép USB portjáról is, és az tényleg csak az 5V-ot adja, semmi töltési okosságot.
Szóval én úgy gondolom, hogy bármilyen jó minőségű töltőfejjel töltheted a telefont, magát a töltési folyamatot úgyis a telefonban levő elektronika vezérli le, ami többek között nem fogja nagyobb áramerősséggel megnyomni, csak azért, mert rátettél egy 2A-es töltőfejet, és figyel arra, hogy mikor kell leállítani a töltést.
Én amúgy legfőképp egy régebbi HTC töltőfejjel töltöm éjszakánként, ami talán 800mA-t tud, egyrészt azért, mert én is úgy tudom, hogy a lassabb töltés jót tesz az akku élettartamának, másrészt így kényelmes, mert a kisméretű gyári töltőfejet cipelem magammal, ha kell valahova.
-
kelly416
veterán
válasz
Joezyka #23563 üzenetére
Nem vagyok jártas, de azt tudom, hogy a gyári fejjel melegszik a teló, én meg amúgy is ott hagyom töltőn egész éjjel, nem rá ér lassabban enni? Sosem figyelem, hogy mennyinél teszem fel, általában, ha úgy tippelem, hogy a következő napot nem bírja ki, kap enni. Ez lehet 2-3%, vagy akár 60-70 is. És mindig tele pocakkal jön le a kábelről, kivéve, ha nagyon kell valamiért.
Szerintem ennyi védelem még egészséges, de ha valaki a %-okat lesi állandóan, meg az ilyeneket, akkor nem használni vette a telefont, hanem bálványozni, vagy az utókor számára olcsón jót eladni. Szerintem. -
glacious
addikt
válasz
Joezyka #23563 üzenetére
Az a baj, hogy nem ismerjük az akksik karakterisztikáját. Li-Po esetében max. 1C töltés és merítés az ideális. Ha nagyon felmelegszik, akkor az elektronika leszabályoz (25-50°C között jó a nűködési hőmérséklet), különben maradandó károsodása lehet. A másik dolog, hogy nem %-ban mérjük, hanem a feszültséget, amiből a szoftver kiszámolja. Amikor 3V alá csökken a feszültség, akkor biztosan sérül az akksi, ezért ott is le kell szabályoznia az elektronikának, nehogy megtörténjen. Nem tudni, hogy a telefonban a 0% mit jelent, esetleg 3,2V vagy 3V-ot , ezért a teljesen lemerültet nem szabad bekapcsolni (sok helyen olvasni, hogy ilyenkor is még elég feszültség marad az akkumulátor védelmében).
4,35V ennél a telefonnál a 100%, ha efelett lenne, az is probléma.
Kísérletek alapján 40-50%-os töltésekkel, négyszeres élettartam érhető el, mint teljesekkel. -
törölt tag
válasz
Joezyka #20934 üzenetére
Én a CSA_BA nevű felhasználótol kaptam ezt,3 napja.
Tökéletesen működött.
Visszaraktam a Kitkatot, és minden hibátlanul működik!Köszi neki itt is!!!
Valóban a 0.9.18.4 verzió a működőképes,legalább is nálam, Win 7-el.
"Ezt olvasd át, ha valami nem világos kérdezz nyugodtan.
http://logout.hu/bejegyzes/darvinya/ics_ftf_file_fw_felrakasa_flastool-lal.html
Ha felraktad a flashtoolt akkor a C:/flashtool telepíti fel magát
C:/Flashtool/drivers/Flastool-drivers.exe (fel kell telepíteni)
a listából kiválasztod a Flashtool drivert, Fastboot drivert, Xperia z1 compact drivert
install!Ha ezzel megvagy C:/Flashtool/firmware mappába bemásolod az a fájlt amit letöltöttél
(amit linkeltem neked)
A többi a leírás szerint megy
A működő flashtool verzió: Flashtool Version 0.9.18.4 google-on rákeresel letöltöd.
A 0.9.18.5 nálam nem működik ezért a régebbit javaslom." -
szakmate1993
csendes tag
válasz
Joezyka #20936 üzenetére
A telefonnak kikapcsolt állapotban kell lennie, a gépről csatlakoztasd le. Ezt követően kell megnyomni a hangerő lefelé gombot, majd nyomva kell tartani a gombot egészen addig, amíg a géphez csatlakoztatod a telefont, sikeres flash mód esetén megkezdődik a kiválasztott firmware flashelése. Ha a FlashTool hiányzó driverre panaszkodik, akkor telepítsd fel a készülékedhez megfelelő drivert, a Flashtool telepítési mappájában található egy drivers mappa, az ebben lévő exe segítségével végezhető el a telepítés.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Joezyka #20936 üzenetére
Felraktad a drivers mappából a drivereket?
(#20932) Agressor: Először igen, feltettél egy kérdést. De aztán elkezdtél kelly416-tal regényekben társalogni, ami már nem a témához tartozik. Nem az a fórum lényege, hogy mindenki otthon próbálgassa ki a dolgokat magának, de én használok a telefonon 80 alkalmazást, más meg 40-et és ezek nagy része nem biztos, hogy meg is egyezik. Ezek után mit vársz? Ha nálam gyorsabb az LP, a másiknál meg lassabb, akkor mit szűrsz le belőle? Megsúgom: semmit.
-
youngboy
senior tag
válasz
Joezyka #20934 üzenetére
Annyira nem vagyok profi. Valójában még soha nem használtam.
Én is csak most kezdtem utána nézegetni, ha vissza akarnám rakni a KK-t.
Találtam már pár dolgot, de inkább tanácsot nem adnék. Meghagyom azoknak, akik már tapasztaltak ebben.(#20935) Pano
Tippem az, hogy nem. Korábabn is volt már és szerintem jó dolog. -
BaLee
addikt
válasz
Joezyka #20644 üzenetére
Elmentett tartalmakat pl. gCloud programmal el tudod menteni felhőbe, majd visszaállítás után visszatöltöd. Tud menteni üzeneteket (sms is), dokumentumokat, kontaktokat, képeket, videókat zenéket, még böngésző és talán alkalmazásbeállításokat is.
Biztos van rá más program is nekem ez bevált.
-
-
válasz
Joezyka #16185 üzenetére
Én is használtam egy darabig staminát, de aztán visszatértem a normál módra, mert a Light Flow app nem működött csak így. Üzemidőben szinte semmi különbséget nem vettem észre, most is tudom 4 napig használni a telefont, nálam főleg attól függ ez, hogy mennyit megy a wifi. iOS és Android kapcsán akkor én is megszólalok
4S-ről váltottam vissza megint androidra, hiányzott a rendszer teljes átszabhatósága és a gyorsabb működés, szerintem kamerában is inkább előre léptem. Most leginkább a kis méretet és néhány alap alkalmazást sírok még vissza iOS-ről, pl a beépített időjárást, a jegyzetelőt, a listát, valamint a lock screent.
-
LonGleY
veterán
válasz
Joezyka #15436 üzenetére
Most is azt használsz, amit akarsz, nem? Különben sem címeztem neked semmit, míg bele nem szóltál a személyeskedéseddel. Épp azt várom, hogy kritizáld, én szeretek az appokról beszélni, meglátni a gyenge pontjukat is (pl. a képek betöltési sebessége az, ami eddig felmerült). De nem, helyette csak a nyomorék offolás megy.
Akkor senki ne írjon véleményt semmiről, mert a másik úgyis azt használja, amit akar? Most ezt az ökörséget akarod beadni?
Volt egy mondatom, amiben rosszul reagáltam, de az sem neked íródott, utólag pedig nem tudom szerkeszteni.
Innentől fogva, ha van véleményed a programok bármelyikéről, szívesen olvasom, máskülönben osztogasd valamelyik hozzád sokkal közelebb álló személyt! Vagy egy testrészét. Köszike!
-
LonGleY
veterán
válasz
Joezyka #15430 üzenetére
Miért, te parancsnak érzékeltél bármit is, ami véleményt leírtam? És ha leírom, hogy szép és jó, az kevésbé lesz igaz, attól még, mert más nem így gondolja? Legyen már ennyi önállóságod...
Ha van saját véleményed a két említett appról, halljuk. Az üres puffogásra nem vagyok kíváncsi.
-
kelly416
veterán
válasz
Joezyka #15383 üzenetére
Azt azért nem gondolnám, hogy annyi összejött itt vidéken, de négy év alatt a srácnak volt egy igen-igen jó gyűjteménye a varosban lakó lányokból, amibe a barátoknak is csak 2-3 képig engedett betekintést. Azok is szelektálva voltak, ne legyenek beazonosíthatóak a hölgyek. Hogy később mi lett a gyűjteményből, azt nem tudom, de ennek már 4-5 éve vége.
Gondolom, egy Pesti szerviz mi mindent begyűjthetett annak idején is, meg manapság is. -
kelly416
veterán
válasz
Joezyka #14958 üzenetére
Féltek attól a kis piros gombtól, mintha a Macskafogóból a piros gomb lenne az, pedig csak simán megszakítja teljesen az áramkört, és újra indítja a telefont. Nem töröl, nem bánt, nem robbant, nem öl.
-
válasz
Joezyka #14778 üzenetére
Megírnád, hogy milyen alkalmazásokat használsz? Nálam állandó wifivel másfél napot sem bír ki a telefon, pedig nem sokat használom, az energiafelhasználás szerint meg az android rendszer felelős 50%-ban a merülés. Azt nem is írtam, hogy minden Stamina üzemmódban történik
-
LonGleY
veterán
-
kelly416
veterán
válasz
Joezyka #14320 üzenetére
Nem, azt még régebb csinálták és még inkább időtállónak. Amúgy az aláírásomban ott a link, megtekinthető, mennyire "súlyos" a telefon sérülése.
kaciokos:
A fentebb említett képet Te is megtekintheted, ha gondolod. Láttam már képet feketéről, ahogy a keret kopik, elhiszem, hogy nem túl szép.peu407:
Sosem volt mobilnetem, mms-t mégis kaptam már. -
kaciokos
őstag
válasz
Joezyka #14082 üzenetére
Én emiatt (is) tárolom a telefonon a névjegyeket: nem fér a Google kicsi fejébe, hogy azt szeretném, ha az anyukán "Anyu" néven szerepeljen a telefonkönyvben, és ne "XXX YYYné"-ként. Ez e-mail cím nélküli kontaktoknál még csak-csak megoldható, de mivel anyukámnak pont Gmail-es e-mail címe van, ahova persze beírta a teljes nevét, a Gugli leszarja, hogy én mit szeretnék látni, ő neki akkor is XXX YYYné.
-
Tommmysun
aktív tag
válasz
Joezyka #13530 üzenetére
Ezzel viszont nekem az Android pont a legfontosabb részét, a nyitottságot és ez által a végletekig történő testre szabhatóságot veszítené el :S .... nekem pl. jól jön, hogy az NFC lezárt képernyőnél is működik, hogy a gyorsbeállításokban fel tudok venni mást is, mint a gyári (pl zseblámpa funkció), a Taskernek meg rengeteg művelethez (pl bizonyos programok bezárása) szüksége van a root joghoz, stb., stb. stb..... szóval ha ezekkel nem lehet majd "eljátszani", akkor a következő telefonom, akár Windowsos is lehet majd :S.
-
DraXoN
addikt
válasz
Joezyka #13524 üzenetére
Nekem lényegében csak az SD-kártya módosítás és, hogy a LAMA tudja állítani a repülős módot tulajdonságok miatt kell a root.
Ha ezen korlátozásokat feloldanák (vagy csinálnának valami lehetőséget, hogy egy-egy alkalmazásnak adjuk ezekre jogkört) akkor már nem is kéne (ez egyébként szerintem nem volna hülyeség, sőt.. csak kellene a beállításokon belül, alkalmazások listájába, a részletes nézethez egy gomb, hogy megtudjuk adni mit tehet meg az alkalmazás (ez még arra is jó lenne, hogy jogköröket megvonhassunk ha azt akarunk.. pl. facebook ne férjen hozzá a névjegykártyához, smsekez, helyadatokhoz..). Én csak ennyit kérnék.
De ezek az én igényeim. -
-
mindthecrap
aktív tag
-
kelly416
veterán
válasz
Joezyka #13108 üzenetére
Nem tudom, mi a szomorú, de így minden happy, hogy működik. Vagy nem?
Annak idején a Moto G fórumban tapasztaltam azt, hogy 1%-ra merült a telefon egyszercsak, és úgy ketyegett még 1-2 napot is akár. Szóval csak egy hibás kijelzés és némi rizikó, a teljes lemerülést tekintve, semmi egyéb probléma. Nekem ez nem jött elő, de sokaknak igen. (Mondjuk ott sokan úgy kapták a külföldről berendelt telefont, hogy se kép, se hang az első 2-3 órában töltőn csücsült és rimánkodtak, hogy bekapcsoljon. Az enyém feltöltve jött alapból.) Ott mondták, hogy talán KitKat hiba ez, hogy a készülékek nagy hányada egyszer megjátsza, de utána se soha semmi.
Mindegy is, ha továbbiakban jó, nincs miért szervizbe menni, de ha még egyszer előferdül, azonnal szerviz, hátha kap egy újat, azzal pedig rosszul semmiképpen sem jár.
-
Joezyka
senior tag
válasz
Joezyka #9904 üzenetére
úgy látszik csak emlegetni kellett
ma hozta a postás (ez már a 2. küldés volt). fel is dobtam a hátlapra szépen, viszont az előlapit én se tudtam leszedni (van rajta már egy a gyári vasalton kívül, csak nem sikerült jól felrakni por ment alá, de gondoltam addig jó lesz amíg ez meg nem jön). majd eljátszok vele este
szerk:
Ano: ILYET nem néztél? ezek is emelt sebességűek... -
akyyy
senior tag
válasz
Joezyka #9902 üzenetére
nekem kb 3 nap alatt megjött! igaz én uk-ből rendeltem, nem kinából. 3 hét azért elég sok. sztem vedd fel a kapcsolatot az eladóval, lehet elkallódott a postán (
anno xboxra rendketem sokszor onnan játékokat, és egy játék már késett egy honapot. felvettem a kapcsolatot, és küldtek egy újat ami meg is érkezett pár nap alatt... aztán pár héttel később megjött az első rendelt is
valahol hollandiába kirándult egyet bélyegzők alapján
)
-
-
Tybike81
őstag
válasz
Joezyka #9294 üzenetére
Na én ezt kaptam a Sonytól a vízállóságra
Köszönjük, hogy kapcsolatba lépett a Sony Xperia Ügyfélszolgálattal.
A kérdésével kapcsolatban szeretnénk tájékoztatni Önt, hogy hivatalos szervizpartnerünk a Sony Mobile előírásainak megfelelően javítja az Xperia™ készülékeket.
Ahogy azt már korábban is leírtuk, a szervizelést követően olyan állapotba kerül a termék, hogy az megfeleljen a telefon kibocsátásakor meglévő IP55 és IP58 szabványoknak. Ez azt jelentik, hogy készüléke porálló, ellenáll a kisnyomású vízsugárnak, védett a legfeljebb másfél méter mélységig, 30 percig történő édesvízbe merítés hatásainak.
Készüléke használható:
• poros környezetben, például szeles tengerparton;
• ha az ujjai nedvesek;
• szélsőséges időjárási körülmények között is, például havazásban vagy esőben;
• édesvízben legfeljebb 1,5 méteres mélységig, például édesvizű tóban vagy folyóban.
• klórozott vizű úszómedencében.
Bár készüléke por- és vízálló, ne tegye ki szélsőséges körülményeknek, és óvja a túlzottan poros, homokos, sáros vagy nedves, nagyon meleg vagy hideg környezettől.
A micro USB-port, a SIM kártya és a memóriakártya foglalatának, valamint a headset csatlakozójának vízálló képessége nem minden környezetben garantált.
Soha ne merítse a készüléket sós vízbe, és óvja attól, hogy a micro USB-port vagy a headset csatlakozója sós vízzel érintkezzen. Ha például tengerparton van, védje a készüléket a sós víz hatásaitól. Soha ne tegye ki a készüléket folyékony hatásának. Ha például folyékony mosogatószert használva mosogat, ügyeljen arra, hogy a készülék ne érintkezzen a mosogatószerrel. Ha sós víz éri a készüléket, törölje le édesvízzel.
A készülék normál elhasználódása és kopása csökkenti az ellenállóságát a nedvességgel és a porral szemben. Miután vízben használta a készüléket, szárítsa ki az összes foglalat, többek között a micro USB-port, a SIM kártya és a memóriakártya foglalata körüli területeket.
A víz teljes kiszáradásáig befolyásolhatja a hangszóró és a mikrofon működését, ha nedvesek lesznek. Vegye figyelembe, hogy a környezettől függően akár három órát is igénybe vehet a kiszáradás. A hangszórót vagy a mikrofont nem használó egyéb funkciók azonban a száradás során is használhatók a készülékben. A kiegészítő tartozékok, beleértve az akkumulátorokat, a töltőket, a kihangosító készülékeket és a micro USB-kábeleket, nem víz- és porállók.
A jótállás nem érvényes a készülék szándékos rongálásából vagy nem megfelelő használatából eredő sérülésekre és károsodásokra (beleértve az olyan környezetben való használatot, ahol nagyobbak az IP-besorolási korlátozások).
Az alábbiakban néhány hasznos tanácsot talál a beázás megelőzésére.
· Szorosan zárja be a bemeneteket védő kupakokat, hogy biztosítsa az eszköz víz- valamint porral szembeni ellenállóságát.
· A kupakokat tartsa tisztán. Mielőtt bezárja azokat, győződjön meg arról, hogy semmilyen szennyeződés nincs a kupakon.
· Soha ne merítse a készüléket sós vízbe, és óvja attól, hogy a micro USB-port vagy a headset csatlakozója sós vízzel érintkezzen.
· Soha ne tegye ki a készüléket folyékony vegyszerek hatásának vagy párás környezetnek, szélsőségesen hideg vagy meleg hőmérsékletnek.
· A kiegészítő tartozékok, beleértve az akkumulátorokat, a töltőket, a kihangosító készülékeket és a micro USB-kábeleket, nem víz- és porállók.
· Miután vízben használta a készüléket, szárítsa ki az összes foglalat, többek között a micro USB-port, a SIM kártya és a memóriakártya foglalata körüli területeket.
· A jótállás nem vonatkozik a folyadék miatti károsodásból eredő meghibásodásokra (beleértve, ha az Xperia™ készülék olyan környezetben van használva, melyre nem terjed ki az IP szabvány).
-
Inczke
tag
válasz
Joezyka #9098 üzenetére
A fóliát azon a részen levágtam, sőt, még a vakunál is, hogy ez ne befolyásolja.
Több módba készítettem a képeket, hol ilyen lesz, hol olyan, de ezek, amiket linkeltem kritikán aluliak.
Egy olyan képem sem készült még, mint pl a kelly416-é. Hogy ennek mi lehet az okat nem tudom, ezért kértem még tanácsokat.
Hibás lenne a készülék, vagy az én konfigurációm egyszerűen ennyit tud? Más sokkal többet kihoz belőle.
-
alacka
tag
válasz
Joezyka #8952 üzenetére
Igen, PC elött ülve ki tudom választani, hogy melyik eszközre mit szeretnék tenni, kár hogy androidos eszköznél nem (ill nem jöttem rá hogyan).
Bizony el kell mélyülnöm a kapcsolataimban, kit hova tegyek (regi telomon rajtamaradt minden, miközben összeszabdaltam a SIM-et MicroSiIM-re), most vehetek egy új SIM-et vagy microSIM adaptert).A szinkronpipát menet közben sikerült kivennem, így nem mindent másolt át, rá sem fért volna.
Egyesével fogom törölgetni. Már van gyanus alkalmazás, ami nem úgy jelenik meg (ikonja sem), mint a tabletemen, pedig ugyanaz a versio.(#8951) csmat 1. ott még nem tartok, 2. gondolom ugyanúgy - felismertetés, majd párosodás
(#8949) axioma Külön account nem jó, egyrészt vannak vásároltak, meg egyebek, amit szívesen használnék mindketton.
(#8947) DraXoN Pipa visszahelyezés? Nem fog mindegyikre ugyanaz az összes app felmenni?
Jó lenne, ha meg tudnám válogatni melyikek szinkronizálódjanak a bennük keletkezett adatokkal, képekkel, dokumentumokkal is. (felhózés?). S a playról, akol az eszközökre telepítgetek , ha elszáll kérhetném az eszköznek megfelelo ujratelepítést.(#8945) Ano Veriszép, de meg tudnád adni, hogy mennyvel tölt? Úgy látszik ez nem lényegtelen infó.
(#8944) darvinya Személyinek személyi, de mégiscsak eszközönként telepítek.
(#8940) Bozek Timely felment, csak éppen ébresztéseket nem tudtam rajta beállítani, csak a gyáriban.
(Azzal meg bajban voltam reggel szemüveg nélkül, hogy hogy is kell kikapcsolni, le is maradtam vagy 4 alkalommal.)
+ TotalCommanderrel töröltem, áthelyezte a kukába, de hol is van az a kuka?
-
kelly416
veterán
válasz
Joezyka #8787 üzenetére
Telefonon visszanézve különösen pixeles a kép, de gépen már nem. Ezek a képek nem arra valóak, hogy teljes felbontásban nézegesd, esetleg még bele nagyíts. Sajnos. Ezek arra jók, hogy egy fHD monitoron, vagy akár egy 40"-os TV-n visszanézve is baromi szépek, és kész. Úgy a Te képeid is jók szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán gyártó legújabb okostelefonja ugyanazt az erőt adja meg a felhasználónak, mint ami a csúcsmodellekben található, csak sokkal kompaktabb méretben.
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 12 Mini 64GB Vodafone/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4224
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 13 256GB Független Kék Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4223
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Poco M6 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest