- Azonnali processzoros kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Használt VGA / videókártya ajánló
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Sony Xperia Z1 Compact
Új hozzászólás Aktív témák
-
alacka
tag
válasz
aszti75 #29263 üzenetére
Csak ennyit tudok mondani: 2 alkalommal scrolloztam képek, üzenetek között.
Inverzre váltáshoz min 3 kattintás, és közben pontos pozicionálás kell - azaz kb 4-5 téves és pontos mozdulat.
Másrészt nemrég ugyanezzel a problémával - hogy a fenébe lett ilyen a képernyő - találkozott egy kollégám, aki megmutatta, hogy lehet visszacsinálni.
A CM okozhatta? -
alacka
tag
válasz
kelly416 #29261 üzenetére
Köszi! Zabálnak?
Néha némely böngészésekkor felugrik, hogy azonnal vírustalanítsak, mert azt találtatott a gépem.
Emiatt tettem fe, meg a háttérben futó láthatatlan alkalmazások törlésére - bár a Battery Saver mintha takarítgatná szintén.
Reggel majd meg őrültem, WiFin maradt, s kitudja még mik szítták le az akksit 56%-ra 3 óra alatt,
pedig csak az asztalra tettem lefordított képernyővel.JÓ HÍR magamnak! Bugos az Android 5.1 minden bizonnyal. Egy kollega találkozott vele, hogy fogja magát és inverzbe vált a képernyő. Megmutatta, hogy hol kell visszaállítani - a környékén sem jártam egyszer sem, hogy eldobta magát.
-
alacka
tag
Nekem is kijelző problémám van.
Már másodszor fordul elő.
Mindkét esetben gyors scrollozás (felfele) - szinte ugyanógy a képernyő legaljáról - hozta elő.
Első eset után gyári beállításokkal újraraktam a gépet (úgy is nagyon tele volt a búrája), s láss csodát, teljesen megjavult. Sőt ahogy vártam újra megtáltosodott a kicsike.Mellékelt képen, jobbra a jelenlegi állapot, balra ugyanez a fakó, világos képernyő képernyő mentéssel számítógépre áttöltve normális színekkel.
Nem hogy valami garázdálkodik a telefonomban? Tipp? -
alacka
tag
Sziasztok, véletlen felkerült egy védelem, ami nem lenne baj, csak letiltotta az összes kimenő telefonhívást. Fogalmam sincs hol lehet engedélyezni, vagy levenni a védelmet.
Olyan ujjal rajzolgatós, amit fel tudok oldani.
Köszönet előre is a medve bőrére. -
-
alacka
tag
válasz
PRDZsolesz #28717 üzenetére
Nyomnék ahova írjátok, de mindez hol van?
Közben nem találtam még lépésről lépésre leírást. Sajnos. -
alacka
tag
Sziasztok, segítséget kérnék.
Agyontelepített, rootolatlan telómon egyszer csak elfogyott tárhely,
az uninstallálások sem hoztak elegendő eredményt.Azt olvastam, hogy a gyári beállítások visszaállításával
- valami pöcköt kell megnyomnom, lehetőleg töltőre téve közben (?) -
problémák, kevésbé jó működésekkel kell szembenézni.
Valóban így van?Hamar szeretnék túllenni a problémán.
Köszönök minden segítséget. -
alacka
tag
Sziasztok! Tudnátok ajánlani gyors megbízható szervízt akkumulátor cserére?
-
alacka
tag
válasz
alacka #26228 üzenetére
Ezt nem hiszem el!
Tölt!
Már elsirattam, dobtam volna a kukába, épp mutatnám előtte kollégának, hogy nem reagál semmiféle gombra sem, erre nyomógomb bekapcs, pirosan pislákol. Huhhhhh, pedig tegnap mit küzdöttem, keseregtem vele.
S most már tölt is legalább 3 perceTanulság - majd gyorsan megnézem van-e rajta személyes adat (SOSEM KELLENE!), lementem, aztán lesz ami lesz.
Jippiiii! -
alacka
tag
Sziasztok. Kuka?
Ingzsebből vettem elő a telómat, kamera (fényképező) üzemmódban állt, sötét képernyővel (mintha alagútban kívántam volna fényképezni), csak a kezelő ikonok látszottak.
Semmi re sem reagált, s ki be kapcsoló gombokra sem.
Töltőre csatlakoztatva sem jelenik meg semmi, még csak a piros/zöld led sem világít.
Tipp? -
alacka
tag
válasz
PRDZsolesz #20669 üzenetére
Köszi, lehangoló az az 1 sec
+próbálok valami egyéb apprólékot -
alacka
tag
Sziasztok. 2 fényképezős kérdésem lenne.
1. Háttérelmosást hogy lehetne csinálni? Nem találok ilyen funkciót.
2. Szeretnék kis rekeszt, végtelen fókuszt és hosszú záridőt állítani (akár perceket is).
Hogy lehetne megoldani? -
alacka
tag
válasz
kelly416 #16589 üzenetére
Néma videó!
2. Köszim, ráböktem!
Valóban megtaláltam, ki volt kapcsolva a mikrofon (mittudoménhogyan).
ellenben bekapcsolt állapotban
normál hangviszonyok között sem tudok normális hangerejű videót készíteni.
Ha bömböl mindenki, akkor is a Filmek lejátszón full hangerővel nagyon kell fülelni, hogy valamit lehessen hallani.
Nincs valahol felvétel hangerejének beállítása? Ez így használhatatlan.(#16588) kaciokos
1. Nem tudok tárgyalásra, irodában és kültérre különböző csengetés-rezgés profilokat létrehozni
A beállításokban nincs olyan?
2. lásd fent.
3. Fat32 újra jó, köszi, PC-röl TotalCommanderből szoktam saját plusz könyvtártartalmakat feltölteni, szinkronizálni.Eddigi összeomlásaim (képernyő elsötétült, vagy lemerevedett, így nem lehetett léptetni, kikapcsolni),
csak a SIM kártya kihúzása segített.
- Autóban mágneses töltőröl üzemelve zötyögésnél kontahthibázgatott s egygyszercsak feladta.
(bár lehet, hogy a GravityScreen alkalmazás volt a ludas).
- Egyszer csak elkezdett sorra egy halom alkalmazásom elindulni össze-vissza, nem győutem kilépegetni belőlük, majd a képernyő kimerevedett és ugyancsak kikapcsolhatatlan volt.
*jahh a SIM kártyát úgy szabtam át nbele egy nagyobból, de nem hinném, hogy ez a gondja).*(#16558) VMatteo tetszik a CruseLite tok! hasonlót keresve meg kellene adnom, hogy
a telefonom milyen típusú L36h vagy L39h erre vonalkozóan sehol nem találtam leírást..
JAJJ!!! A hangerő állítást nem lehet valahogy az also 3 gomb (Vissza, Home, Futott appok) mellé varázsolni? Valami *gagyi* karácsonyi tabon láttam hasonlót.
-
alacka
tag
válasz
y510problema #16547 üzenetére
Leallitas, ujra inditas?
-
alacka
tag
Lemaradt
7. Emlekem szerint volt egy alap kep/egyeb mentesi funkcioja SDcard-ra a z1c-nek valahol (ertesitesek/beallitasok).
Holis lehet? Azert nem latom, mert nem latja kartyat?Langsam ha kitennel egy nemitas ikont?
-
alacka
tag
Sziasztok !
1. Nem lehet valahogy hivasprofilokat csinalni, mint a hajdani *gagyi* k750i sony telefonomon?
(targyalas, utca, auto stb.)
2. Csinaltam par video felvetelt, nincs hangja! (Mov....)Ezt kulon kellene valahol beallitani?
3. NTFS 32GB kartyamat nemismeri fel. Formazzam at FAT32-re?
4. Most melyik fajlkezelovel lehetne rootolatlanul rairni? Kizarolag a sajattal, amirol fogalmam sincs mar, hogy melyik is volt?
5. Ha PC-rol is maceralom, akkor nem okoz gondot? (ketszer omlott ossze FAT32-n korabban?)
6. Valaha volt egy kurzorbillenytyukkel kiegeszitett virtualis magyar ekezetes billentyuzetem, melyik lehetett az?
Jajj, nagyon sokat segithetnetek, koszi. -
alacka
tag
válasz
mave86tg #16223 üzenetére
Én még annyit tennék hozzá az ugrálós frissített értékekhez, hogy az sem mindegy milyen adapterrel töltöd, mi fut közben a gépeden,
a sok fölös futóalkalmazás leszedésével is csodát lehet muvelni.
Lemeríteni meg lehetoleg ne merítsd le az akksit, mert az élettartamnak nemigazán használ, mintahogy a túl gyors töltések sem. -
alacka
tag
Ethernet?
Gyakran tartózkodok olyan helyen, ahol a vendéglátó vezetékes hálózattal rendelkezik.
Neten fedeztem nemrég, hogy egy potom összegü Ethernet-MicrosUSB átalakítóval egyszeruen lehetséges a kábeles hálóra csatlakozni.
Tegnap beugrottam egy számtechn szaküzletbe próbát tenni ketyeréimmel.
(N7 build KTU84P - 4.4.4) valamint Z1 C build 14.4.A.0.157 - 4.4.4, mindkettö rootolatlan)
Sajnos egyik sem ismerte fel a hálozatot.
Azonban a boltos nagy örömére az ö Z2 c telója ráismertmindenféle állítgatások nélkül, ahogy rádugta.
Egyikünknél sem volt a beállítások alatt ethernet kapcsolatra utaló lehetoség.
Az ö telója azonban rootolt, kitudja milyen Ramos.Kérdésem, hogy van e esélyem hasonló eredményt elérni, van e valakinek ebben konrét tapasztalata, megoldási javaslata. (Sorry, hogy mindlét készülékem forumára irok,nem tudom mennyire készülék, illetve model függö.)
mave86tg - hasonló jelenségem épp tegnap volt, azzal kiegészítve, hogy a home képernyoimet elkezdte magától lapozgatni, majd elkezdte betöltögetni a háttérbol a korábban használt progikat.
Mivel mindezt gyorsan csinálta alig tudtam az oldalkikapcsolóval lekapcsolnom, mert mindig eltallózott. Nagy nehezen sikerült - HUHH.
Nem gondoltam, hogy a jack aljzat csinálhatta, amibol jóval korábban eltávolítottam a füles, igaz felugrált a Klick progim menüje, hogy válasszam már ki, hogy fülessel, vagy Klick gombbal kívánom e használni a telót.
Korábban hasonló esetem is volt megbolondult elvakult sötét képernyönél (akkor navi progira, illetve rosszul érintkezo ki-be kapcsolódó mágneses töltore gyanakodtam - füles nem volt a közelemben), semmikepp nem tudtam leállítani csak jobb hijján a sim kártya kivételével, mert az oldalgombokra sem reagált a képernyo.Meg valami ... a toltesnel (magneses) en is figyelem cefetül, nem mindegy mennyi progi meg szemét fut a háttérben. Takarítástöltés, igy használom. Amugy asszem fel eves gari van a töltömre, csak tudnám hol a papírja.
-
alacka
tag
válasz
Anetti01 #16143 üzenetére
Baromi gyors.
Annak lassul le (nekem is volt ilyen), aki tele sz...ja egy halom appal es automatikus frissitesen hagyja.
Illetve ha sokmindent futtatsz. Erre (rendben tartasukra) vannak segito alkalmazasok. Tökéletesen meg vagyok vele elégedve. Hab a tortán a forumozótársak segítsége, aktivitása.Ami a hangszorot illeti a vizállosagnak ára van. A fotók nem rosszak, a fényszegény környezetben elvétve találni nála valamivel jobbat, de nem egy spéci digitális kamera.
-
alacka
tag
Köszi, hol ezzel, hol azzal, hol mindkettövel megyek (tablet).
Igen, de a wifi routerhez sajna be kellene elobb jelentkezzek adminkent a szalloda gepere (ahol tobbnyire nincs rendszergazda).
OTG-Ethernet .... nezelodok...Nem szeretnek a recepcion, vagy a ramzart kavezoban uldogelni hajnalig.
-
alacka
tag
Hotelekben, szálláshelyeken többnyire a szobákban vezetékes internet van.
Ismer valaki olyan ketyerét (netán linket), amivel csatlakozni lehetne a telóra, tabletre? -
alacka
tag
válasz
kelly416 #15470 üzenetére
megtaláltam nagy nehezen (de ki ne nevess) korábban egész másokat használtam.
Új kérdés
Azt mutatja, hogy a felhasznalt 9,4 GB a rendelkezesre allo 11,8 GB-bol,
holott mikor leszedtem a halom cuccot az XP TC-ben alig szamoltam 5GB foglalt teruletet.
Mitol ez a 4GB kulonbseg?
(Hmmm, most higy MicroSD benne van, nem ismeri fel az USB kabelen keresztul a Belso tarolot)
-
alacka
tag
Sziasztok!
Korábban tudtam valahogy a rootolatlan telómon a külso microSD kártyára írni, menteni.
Sajnos elfelejtettem melyik appal lehet.
Tudna valaki segíteni? -
alacka
tag
Home képernyo
Érdekes dolog történt.
Alul a házikó ikonra kattintva a home képernyok közül nem a 7-böl a középsore áll, mint azt ahogy eddig tette, hanem az eggyel jobbra mellete levot adja.
Hogy lehet ezt visszacsinálni? -
alacka
tag
Ezt nem ismertem.
Sztem olyasmi lehet mint a Nillkin H+ 9H harness tempered
utóbbi van nekem is (lekerekített élu !! ).
[link vagyok] -
alacka
tag
válasz
darvinya #14733 üzenetére
Igen, veszem-veszegetem!
S gondolom az analógokra kiküldve visszaalakítgatva meg totál illúzióromboló képet is adhat.
Egyelore ehez viszem a 7-es tabletemet, de azon is alig látják.
Mamákat meg egyre nehezebb hurcibálni a TVm hez.
Közben találtam boxot 4334-ért!!! (itthon 6000) - telóról kell vezérelni.
-
alacka
tag
válasz
darvinya #14725 üzenetére
Igen látom kint 2000 körül van a MHL kábel + párszáz a HDMI.Erosen elgondolkodtató, hogy.
8 rugó körül meg kapok a TV-hez komplett andoidos szamítógépet
(amivel ugye talán az átjátszások mindegyike is megy).
Android TV Box -
alacka
tag
válasz
darvinya #14720 üzenetére
WOW!
A telo jatsza le amit kell, s a tetszolehges formátumú videókat megeszi a TV - amiröl csak kutakodok a telóban, hogy mit játsszon?+ hab
Akkor már csak a tükrözés hiányozna prezentációkhoz (ppt), meg appok futtatásáshoz (webbongészés, doksi szerkesztés, játék)
Ehhez bizonyára már valamelyik cast kell.GÁgpstpn Milyen számlálót kariblász?
-
alacka
tag
válasz
darvinya #14714 üzenetére
Hi!
Köszi!
Nem szeretnék kábeleket dugdosni. Bár egyszerunek látszik.
TV általában 3 méterre, hátradolve, körbeülve, kényelmesen jó lenne prezentálni.balazska92
Bizonyára valamilyen közbülso eszköz kell. Amivel WiFI - HDMI (5-6 ezer Ft)
Miracast, Chromesact, Android TV Box eszközök körül tapogatózom, de nem igazodok el bennük.Jó lenne, ha a nagyszüloknél is tudnám prezentálni a családi felvételeket.
(Ok már ilyen picinyben nemigen látnak jól.)
További problem, hogy USB v. HDMI nem is mindegyikojüknél van a régi TV-ken.
Náluk valszeg kell majd valami HDMI-analóg átalakító is. -
alacka
tag
-
alacka
tag
válasz
alacka #14695 üzenetére
Egyszerusített probléma.
Samu LCD TV-n nem tudom lejátszani a telóval felvett videókat,
a TV számára ismeretlen a mediafile.
Meg sok más videót sem tudok lejátszani felbontás, codec miatt (gondolom).Jó lenne valamilyen hurcibálható mód, hogy a nagyszülok láthasák (déd)unokájukat.
Erre (is) keresnék megoldást. -
alacka
tag
TV+androidosom.
Vezetékes hálózatra kötött Samsung LE37B650 TV-mnek elég csekély szolgáltatása van.
Szereték a ketyerémrol teljes köru
film lejátszást (alig ismeri fel a TV néhány típust)
foto megkjelenítést nagyítható léptetheto formában, illetve
teljes képernyo (hang??) átadást - androidos progik megjelenítését, web böngészést olykor.Appot nem találtam ezek megoldására.
Valami péusz eszközökre lenne szükség esetleg?
(USB Android Stisk vagy Dongle vagy Box vagy ilyesmi?)Van ebben valamelyikotöknek tapasztalata?
-
alacka
tag
Mit kereshetnek a DCIM/.thumbnails könyvtárban a fényképezett képek (kitöröltek is)
kisméretû jpg-i, továbbá
az általan nem is fényképezett RENGETEG web oldalak mini jpg-i? -
alacka
tag
EZT A TÉSZTÁT!
A hétvégén beállt a merevség a Compactomon.
Csak az értesítõsáv jelent meg (eltüntethetetlenül) a fekete képernyõn.
Navigálni sehova ... kikapcsolni sehogy.
Telefonhívásokra kicsengett, de nem lehetett vele semmit sem kezdeni.
Azért megoldottam kínomban. -
alacka
tag
válasz
glehel #11004 üzenetére
Jo a leiras!
En az uveget rahelyezem a leszelezett foliaival egyutt a kijelzore,
s ha passzol mindenhol altalaban a kamera floli rovid oldalon rogzitem a ket celluxszal.
Majd felhajtom mint egy konyv borito lapjat es kihuzva az uveg vedo also foliat,
leengedem a kijelso feluletere )valoban ki is nyomja magatol a levegot, mikozben feltapat.
Utana - ha lenne buborek kinyomom akar ujjal is az uveg alol,
s ez utan veszem le a felso vedofoliat a 2 segedcelluxszal.
Ujabban nem szoktam rogziteni sem, mert eleg merev az uveg ahhoz, hogy pontosan ra lehessen pozicionalni.Sajnoa a hatlapi foliat szoktam elrontani a fakezemmel, mert behajlik.
Ezert - vedofoliastol rapozicionalom, segedcelluxokkal rogzitem a egyik rovidoldali szelet.
Egy seged merevebb kartyar szoktam raragasztani a tetejete,
s hasonlo modon felnyitva kihuzom a vedofoliat alola
igy valahogy konnyeben tudom ragasztani, kevesebb a buborek.
Ha kozben megzavarjak az embert igy is el tudom rontani. -
alacka
tag
Sziasztok,
lenne egy tiszteletteljes kérdésem:BLUETOOTH head-setet szeretnék venni - esõben vízben viharban vízalatt használni
2.0-4.0 versiojú füleseket találtam, ezekbõl bármelyik versióval lehet használni a Z1 compactomhoz?Továbbá majd egy transmitter is kellene a TV audio kimenetébe, gondolom ott sem minegy milyen
BT versiojút veszek.
Egyformáknak kellene lenniük?Remélem lesz valakinek talpasztalata, amit meg tudna osztani.
-
alacka
tag
Jajjj! Ki rakott fel mostanaban Nilkkin 9H+ -t?
Muszaj levenni (vasalóval!!!???) az elö- és hátlapi fóliákat?
Lehet ezt is vizesen? Mi a legegyszerübb modja - fakezüeknek - , hogy el ne tolja(m)?
Köszi a segitséget elore is. -
alacka
tag
válasz
kaciokos #10149 üzenetére
hmmm mindig onnan vettem, memo kartyakat is (elolvasva vasaloi velemenyeket is), fele-negyede pizert megeri, sose volt vele bajom, ez is szaguld mint a fene
ha meg feldobod, hogy hamis volt, akkor onnan nem vesznek tobbet
gyanitom az uzletek nagy resze is onnan veszi tomegevel
magneses toltot csak amiatt nem ott vettem, mert irtak tobben, hogy nem mindig passzol (s helyben cserelik ha gondja lett volna), meg surgosen kellett, hogy ne nyitogassam az oldalat -
-
alacka
tag
Sziasztok.
1. Tettem bele 32GB microSD-t, rogton at is masoltam volna ra nehany fajlt (TC), azonban a celfajl nem irhato. Mi a teendo?
2. BT fulessel hasznalnam, ha lehetne, medialejatszokent + telefon. Megoldhato valami modon? -
alacka
tag
JAJJ
Most lesz meteorzapor! Hogy probaljam ezZ1cvel fotozni? -
alacka
tag
-
alacka
tag
Please, restart the app. Error: Device
Administrator was not accepted!
Tegnap ota elojon gyakran, nem tudom mitol, s nem merek addig frissiteni amig el nem tunik. -
alacka
tag
válasz
Pocok256 #9458 üzenetére
Huhhhhh! Arrol meselj neked mi bajod lett!
Milyen vedofelszerelesben is volt? Nekem tobbszor is a headset mentette meg.Aki tudja:
Fix zoommal (ki belepeskor ne allitodjon el) es fix fokusszal (auto bizonyos esetekben inkabb homalyosit, mint elesit) szeretnek fotozni. Sajnos a kezi beallitasokban nem talaltam ilyen lehetoseget.Bozek. S villamgyorsan is lehet elesen fotozni ?
-
alacka
tag
Utobbi foliaim vizzel tettem fel. Telefont nem kell vizbe tenni.
Zsirtalanitas, vizpermet a telora, foliara. Rahelyezes, csusztatas/igazitas, viz kinyomasa pl gitarpengetovel, bankkartyaval, de adnak a muanyag lapocskat.
Szaradas es voila.
A felulettol sem nehezedik.A Nillkin uveggel sajnos bajban leszek.
-
alacka
tag
válasz
Partyface007 #9335 üzenetére
Milyen routert ajanlanal, hogy a telommal bongeszhessek, futtathassak halozati usb eszkozok a faljjait? TLINK USB eszkozom van.
MAS!
Telefonalas kozben nem lehetne pittyegtetni a percek letelte elott? -
alacka
tag
HURRAY!
Rajtad nehez fogast talalni!
S csak töltön müveli?Ez mit jelent? Az uj nem tudja?
Régebbi Android verziók:
* Mutat olvasatlan Gmail bejelentése (ha bármilyen a Beérkezett üzenetek mappában)
* Mutat olvasatlan SMS értesítés
* Mutat fogadott hívás értesítésFacebook, Skype ertesites?
Az Echo Lockscreennel kellene cuvesiteni.Jó ez a kis ketyere! A végén még a szobát is ki lehet vele festetni.
-
alacka
tag
Lehet ilyen zártképernyot valamiféleképpen beállítani?
[link]Húú mit találtm [Infrared]
Továbbá Telephoto objektív szetteket 12 zoommal - ezek mennyire alkalmasak vajh fotozásra?
-
alacka
tag
Örömmel vettem észre, hogy a TUBEMATE és PVSTAR+ alkalmazásokkal korábban megtekintett videók (ki tudja hogyan)megtalálhatóak a FILMEK (Xperia Z1c) között, mi több (!) wifi és mobiladat kapcsolat nélkül továbbra is lejátszhatóak.
Hol tárolódnak? S vajh meddig?S hogy lehetne háttérben, illetve alvó állapotban is hallgatni, hogy ne legyen a képernyo bekapcsolva?
Hamarjában sikerült egy mágneses töltokábelt vennem, hogy ne nyitogassam a kisaranyost.
Ugyanugy tölt, mint a gyári - hisz ugyanaz a tápegysége, s valszeg jól is érintkezik.JAJJ!! És kétszer leejtettem tegnap, de a headset megfogta! Demázlimvan!
(A víz kivert.) -
alacka
tag
Mekkora, milyen microSD kartyaval mukodik biztonsagosan? Tudnatok kedvezo ar/ertek/teljesitmeny eredmenykihozatali tenyezonek megfelelo linket dobni?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán gyártó legújabb okostelefonja ugyanazt az erőt adja meg a felhasználónak, mint ami a csúcsmodellekben található, csak sokkal kompaktabb méretben.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest