- Hardverkemping június végén
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Milyen alaplapot vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na csak sikerült végre elolvasnom a cikket. Jó telefon lett nagyon, tetszik a külseje és nagyon jó a kijelző.
Van pár dolog ami miatt azonban biztos nem venném meg.. A hátlap igazán lehetne levehető, ha már alu. Bekapcsoló gomb a BAL felső sarokban?! Mi van?? Elég érthetetlen helyen van és totál nem esik kézre. Bal kezeseknek talán ideális. Multitask gomb megint csak hova lett? A "csodás" sense felületen kívül valami használható plusz funkció? Olyan sincs sajnos.
-
Strengar
tag
https://www.dropbox.com/s/l1le1qme6fzg5np/Bruno.jpg
Erről a képről annyi jön le, hogy aki a fotót készítette, az ért a beállításokhoz, és ügyesen tud játszani a megvilágítással. Ettől függetlenül a kész kép, egy életlen, szemcsés vacak.
És senki ne akarja nekem megmagyarázni, hogy egy körömnyi optikával lehet jó fotókat készíteni, mert nem lehet. Egyszerűen fizikai korlátokba ütközik a történet. Lehet, hogy vmi lekicsinyítve "jól" néz ki, de ha nem 100% os méretben akarsz vele dolgozni, akkor minek a 8 - 10 - 13 MP ?SAMOLED meg szintén fizikailag képtelen megjeleníteni a fehéret. Ezen nincs mit ragozni. /Bár nem tudom, hogy S4-re fejlesztettek-e már RGB mátrixos panelt. Ha igen akkor nyugodtan javítsatok ki/.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Ennek is megvannak a hátrányai, mint minden telefonnak. Ne ezen menjen már a vita, átolvastam, azért annyira nem istenítette. Az hogy milyen android van a telefonon 4.1, vagy 4.2 azt meg pont lesz*rom
Annyira nem nagy a különbség. Jó ez a telefon nem azzal van baj. Felsőkategóriába amik vannak, szerintem arról mind hasonlókat lehetne elmondani.
Én speciel szeretek ROM-okat rakosgatni a telefonra, nekem ez hobbi is úgymond. Sokkal többet hoznak ki a gyári rendszerből, lásd MIUI, CyanogenMOD. Ez a kettő igen kedvencem
A Sense-TW hasonlatra csak annyit hogy kinek mi. Lehet hogy tud 1-2 dolgot, nekem nincs rá szükségem, de ettől még nem nézem le, csak mert nekem nem az a bejövő
Ne veszekedjetek, kérlek, ez nem az a hely.Ám keresem a linket pill, és dobok PÜ-t.
-
HUTCHDB
nagyúr
hol irzam, hogy az s4 istenkiraly?
nem tudjuk, sot az anyaghasznalata meg sem kozeliti a ONE-et.
ettol meg amit leirtam szerintem helytallo.a romolas, nem romolas meg egyeseknek elony es szerintem igen is hozzatartozik a teljes kephez.
amit meg kijelentenek: nem vagyok samsung fan, de az teny, hogy a tapasztalatom pozitiv, ami nem mondhato el pl. a HOX-rol.
ettol fuggetlenul a kb. 1 honap mulva megjeleno csucsmodellek kozul nalam az s4 es a ONE kozott lesz a valasztas.
-
toeki
senior tag
ha kicsit is körbenéznél, látnád hogy nem vagyok htc hivő, a samu S4-et most nyomogattam meg a héten az Allee-s experience store nyitáskor és nagyon tetszett.
DEnem fogom a ONE topicban azt fejtegetni hogy az S4 mekkora istenkirály és mennyivel jobb mint a ONE mert ezzel CSAK ÉS KIZÁRÓLAG a flamekeltésre mennék.
TE ellenben pont ezt teszed. Ha ennyit nem tudsz belátni az sajnos baj...szerk:
látom minden további hozzászólásoddal csak a vitát próbálod ösztönözni. ez persze jó is lehet egy sör mellett, barátok között ,de nem egy fanatikusokkal teli fórumon... -
HUTCHDB
nagyúr
kerlek, erre figyelmeztesd az osszes NEM HTC ONE- al kapcsolatos hozzaszolas irojat!
egyebkent leirnad, hogy milyen idiota kifogassal alltam elo az s4 vedelmere?
sif85!
erre irtam : "ez tipikus szaladok a pofonért hozzáállás"egyebkent toled is kerdeznem, hogy mit irtam, ami ennyire kiverte a biztositekot?
-
Remus389
veterán
a Galaxy s4 kerete valódi fém, azt mondják egyébként, szóval annyira ezúttal nincs lemaradva
szerintem a két telefon eléggé egyenlő, ahol erősebb a htc (design, anyaghasznalat ), ezt a Samsung kompenzálja a nagyobb képernyővel, jobb kamerával +egyéb aprosagokkal
úgyhogy végtelen vita melyik a jobb, szerintem egyik sem jobb, mindkettő nagyon jó
https://www.youtube.com/watch?v=YP348ZcmvWs&feature=youtube_gdata_player
illetve ezúttal az sem állja meg a helyét hogy tulszaturalt, van Adobe RGB beállítás, ami a lehető legvalosagosabb színeket jeleníti majd meg, nem úgy mint a htc ami gyárilag tulszaturalt
-
batai15
félisten
én meg azt birom hogy a mocskos samsung hivők, ha már nem olyan nagy szám a kis kedvencük jönnek mindenféle idióta kifogással. kérem én nekem nemjön be pl az xperia z,de nem hordom le a sárga földig. jah és ez a viselkedés csak a samsung fanokra jellemző! eredj a samu topicba itt osszad az eszet.
-
HUTCHDB
nagyúr
hova szaladok?
nem lehet egy telefon hatranyairol beszelni?
es nem lehet az s4-rol sem?
nezd mar meg hanyan szapultak az amoledet ITT A ONE topicban!
azt szabad?
leirni az igazsagot a ONE-rol, osszehadonlitva a szinte minden masodik hozzaszolasban szereplo s4-el?
miert?
maga az indito cik is jonehany hasonlitast tartalmaz, kiveve a tenyleges konkurenciat az s4-et.
miert?nem ertelek en benneteket.
ha az iphone, vagy a samsung szoba jon, mar mindenki trollkodik?
nem hinnem.
szerintem igenis a teljes kephez hozza tartozik, hogy a pusztan technikai es kulso megjelenesen kivul egyeb dologrol is szo essen.a baj az, ha valaki valami nem tettszot ir, azt meg kell kovezni, holott ha megegyszer atolvassatok a hozzaszolssaimat lathatjatok, hogy semmi valotlansagot nem irtam.
(#377) -=Ghost=-!
ez nem igaz!
a HTC Desiren a fiam kb. 1 eve hadznal miui-t.
hibatlan.
soha semmi gondja nem volt vele!
egyebkent meg ha te nem szereted a telefonjaidat massa, szebbe, egyedibbe, jobba, gyorsabba tenni, akkor miert koveted a mobilarenat?
leirni, hogy a gyari stabil hatalmas szaktudast es hozzaertest igenyel, amit meg is koszonok!
egyebkent leirnad, hogy miett szereted az androidot es az androidos HTC ONE-t? -
Hát majd kíváncsi leszek a T-ré árakra. Iszonyat megtetszett ez a teló.
-
Bdanyy
addikt
Vagy akár régi i8910 samsung házon belül. De a galaxy s-re tokot kellett tennem mert kirázott a hideg ha hozzáértem (mondjuk a szoftveres ****ságok miatt kb 1 hónapig meg 30 custom romig bírtam míg eladtam). Bladem is jobb volt előtte.
Nincs baj ezzel az csillogós műanyaggal sem, ha a mini szériánál használnák csak, oda való.
-
joey04
titán
válasz
Burt1793 #319 üzenetére
BTW mindenki leragadt ennél a fém vs műanyag témánál. Nem kell fém feltétlenül, ez hülyeség. De tessék már megnézni a Sony vagy a Motorola azon készülékeit, amik nem fémből készült hátlappal rendelkeznek. Onnan kéne kicsit meríteni a samsunak. De az a legnagyobb gáz, hogy a nemrég tesztelt már-már alsós Xperia E is odaveri az összes új Galaxyt anyagminőségben. Nekem anno volt valamilyen Motorolám, még egy ősrégi kagyló. Azon meg valami selymes hatású cucc volt, és nagyon igényes volt. Vannak itt ötletek, nem kell mindenhova fém és üveg, ezek nélkül is lehet valami minőségi.
-
-=Ghost=-
őstag
válasz
BenceShearer #367 üzenetére
Lejárt a szerkesztési idő, de a 2. videóból is látszik, hogy a "kevésbé érzékeny" műanyag s3 is ugyanúgy sérül. A peremet azon sem 2 perc alatt cserélik majd... Pláne nem a híresen csodálatos gari futár, mivel nem igazán garanciális probléma, hogy kétbalkezes vagy.
-
Pete55555
addikt
Én nem értem, miért lett lehúzva ez a kamera, szvsz tisztán látszik, hogy jobb képet csinál, mint a másik 2. Igen, a 808-nál is.
A felbontás kevesebb, talán már túl kevés is, ez is látszik, de ez nem jelenti azt, hogy a képminőség roszabb lenne.
Mindenesetre fejlesszék csak nyugodtan ezt a technológiát, ugyanez 8mpixelben álomszép lenne. -
-=Ghost=-
őstag
válasz
Burt1793 #341 üzenetére
Az kiderült, hogy a gorilla glass szart sem ér. Nem teljesen karcálló, ráadásul amire kitlálták, a pofára ejtés azonnal betöri 1m-ről is...
Ezen kívül sem túl tudományos a teszt, éppen ahogy esett a telefon... A beton egyébként is elég kegyetlen, ezt max egy strapafon bírta volna ki nagyobb károsodás nélkül.Hogy ez hiányosság vagy sem, mindenki döntse el magának, én a mostani telefonomat sem ejtettem el soha.
#365 De kár, hogy van olyan androidos telefon is, amit nem kell szétgányolni szarabbnál szarabb xda romokkal, amik tele vannak kisebb-nagyobb bugokkal.
Az s4-re biztos lesz olyan rom, amivel nem fog lagolni a menü. Cserébe éppen nem fog működni a kamera, vagy egy hasonló apróság, de nem baj mert szabad vagy, romolgathatsz egész nap.
Még soha nem láttam 100%ban stabil minden téren működő custom romot... A sok "hozzáértő" által összehányt szemetet meg inkább hanyagolom . -
FragMaster
addikt
válasz
Cingáriusz #321 üzenetére
Semmi lényegesben. Az egyik valamiben elhúz a másik pótol mással, egál. De akinek nem csakis az Úristen által leküldött, megfeszíttetett és három nap után feltámadt One tetszik kizárólag azért ne legyen már hülyének nézve. Főleg amíg Te sem fogtad meg egyiket sem.
-
allstar69
csendes tag
Ezen megy az angry birds? és a star wars os verzioval kompaktübilis vagy nemmegy rajta?
-
FeRRaR1
őstag
Van egy nagyszerű ötletem, vedd meg az S4-et legyél boldog, és osszad az észt ott ahol vevők rá, mert ez itt a HTC topik ha nem láttad volna, és senkit nem érdekel hogy szerinted milyen az S3-4, főleg a feddhetetlen bizonygatásaid után. A törött hátlapokat meg majd nyugodtan használd szappantartónak.
-
Burt1793
veterán
Igen, én már korábban is leírtam, hogy mindenki elfogult és hogy ez a jó, mert mindenki szeret egy márkát elvakultan. Én szerencsére a jobbik márkát szeretem
Igen, ezt énis látom a törésteszteken, mindegyik máshogy esik, 100 telefont kéne ugyanonnan ledobni és megnézni mindet,, hogy melyik jobb/rosszabb allapotú -
sif85
tag
Hát most erre mit mondjak?
Itt valóban a kemény mag van... Aki romolni akar.. A userek 98%-a viszont nem ilyen. Még android vonalon sem. Hígfos géppel én is főzött romot használtam.
One X-en egyelőre nem cseréltem, így ha ennyi ideig meg voltam elégedve egy gyárival, akkor talán már nincs nagy gond, a jövőben pedig főleg nem is lesz..Android 4.1 vagy 4.2? Hm... Hatalmas különbség lehet a hétköznapi használatban.. De legyen érte fekete pont.. De kétlem, hogy hónapokat kell majd várni erre a "hatalmas áttörést" hozó frissítésre..
Ha a külsőbe kötsz bele, és ez szúrja szemed, akkor vedd le az "egyedi" jelzőt a mondatodból! Nekem így is tetszik...
Amúgy nemtom kié az eredeti design.. De grat érte! :-)És ha már a koppintásoknál tartunk, akkor a Samu sem büszkélkedhet a régebbi termékeivel, ahol meglehetősen hasonlított egy bizonyos gyümölcsös gyártó termékére. Persze ez akkor nem jelentett problémát az a "felkelő" oldalnak...
De addig jó, amíg van min vitatkoznunk, nemde?
-
toeki
senior tag
válasz
ForRedGlory #364 üzenetére
"Láttátok a törstesztjét ennek a one-nak? Zsebből kiejtésnél letört belőle egy darab... " by Burt
erre kivántam reagálni és bizony az előzmények és utózmányok után a tiédre sikerült, sry
ettől függetlenül tartom, hogy az a "törésteszt" egy nettó baromság
-
HUTCHDB
nagyúr
ja és egy dolog még kimaradt!
ma éppen nem az s3-al böngésztem.
nagyon idegesített, hogy a kijelző állandóan lekapcsolt.
tudom anno azt mondták sokat, hogy az s3-ba épített érzékelő parasztvakítás.
hát nem az!
itt az s4, sok sok újítással!
tudom, az is a "szomszédnak való felvágásra kell", de én biztos vagyok benne, hogy nagy része igen is használható és a minden napokban fogom is.de ugye a ONE is tele van újítással......vagy nem?
-
Stanley-B.
őstag
válasz
ForRedGlory #359 üzenetére
semmi kókány nincs benne, ez egy normális ragasztás, ami elenged, ha pont úgy kapja az ütést.
És a minőségi összeszerelésnek semmi köze nincs ahhoz, hogy mi történik ha leejted.
Ezek alapján pl a Sonim telefonok összeszerelése minőségibb pl az iPhone 5-énél? -
HUTCHDB
nagyúr
szabad!
nézzük a tényeket!
eddig nem esett szó arról, hogy az utóbbi időben megjelent HTC-k zárt bootloaderrel jöttek ki.
míg a samsung s4 megjelenésekor már mókolható, olyanná alakítom, amilyenre akarom, és ha kell akkor gyári állapotra visszaállítható.
a HTC elveszi az android összes előnyét!
ez van és kész, ezt kell szeretned.
már majdnem IOS!
ezért (is) lett elegem a HOX-ból!tudom, hogy sokan gyári állapotban szeretik használni a telefonjukat, de itt a PH!-n, valljuk be nem ezek a felhasználók "laknak".
már a megjelenés mutatja, hogy le van maradva a supporttal....4.1.2-vel jelenik meg, míg az s4 4.2.2.-vel.
ígérik, biztos jön.....ugyan ez volt a HOX-nál is.le merem fogadni, hogy az xda-n először az s4-re lesz portolva az 5-ös android......
kérem továbbá az egyedi, gyönyörű, esztétikailag lenyűgöző külsőt megnézni....
ja hogy ez nem is a ONE....
(ÉS ELNÉZÉST KÉREK A JIAYU G3 FELHASZNÁLÓKTÓL, NEM NEKIK SZÓL!)
-
ForRedGlory
félisten
Esetleg néz már meg mire linkeltem... kérték a linket, amin kolléga állítása megállja a helyét. Mielőtt írsz, olvashatnál is kicsit... elég lenne az előzményt megnézni. Értem amit írsz, de attól még simán letörhet a telefon fele, ha leejted. Költői túlzással persze...
(#363) sif85: Látom nem megy az értelmezés, mégis mikor mondtam, hogy a HTC szar? Nem vagy normális... le ne essen a karikagyűrű az ujjacskádról, ha egy komment nem nyeri el a tetszésed...
-
sif85
tag
válasz
Cyberpunk #360 üzenetére
Valóban nem!
Ha egy elfogult Samsung hívővel lenne dolgom, akkor bizony teljesen komolyan gondolta volna...Elmulasztottam elolvasni az aláírásod, sry.
Burt1793 kolléga viszont tudom, hogy legalább olyan elfogult, mint én, csak a rosszabbik oldalon!
(#359) ForRedGlory: Mindenben neked van igazad! A HTC egy szar...
-
toeki
senior tag
válasz
ForRedGlory #359 üzenetére
amennyiben megcsinálod úgy a töréstesztet, hogy teljesen azonos módon dobod el, teljesen azonos ponton fog talajt , és mindenben azonosak a feltételek akkor és csakis akkor majd ér is valamit a mondanivalód.
ugye nem lenne annak sem értelme ha linkelnék pár képet arról hogy leejtett ONE-nak nem esett baja vagy csak felületi karc....
-
joey04
titán
Nekem iOS-ből lényegében ez hiányzik egyedül, ezért törtem fel hosszú ideig. De nagyon-nagyon hasznos. Gondoltam, hogy felhozod a play-t, de a Sense egy egységet alkot, nem illik bele egyik program sem, ami oda beépül. Az is elüt ahogy a Sony megoldotta (és nagyon hiányos). A samsungé sem kimondottan szép, de legalább beleillik a TW-be, és nagyon logikus, ügyes az egész, a fényerőcsúszka, minden perfekt.
-
sif85
tag
válasz
Burt1793 #356 üzenetére
Én meg azt tudom, hogy idén csak telefon ONE a trónon, ami bizony nem az S4! :-)
Sry, nem tudtam kihagyni.. :-) No offense...
(#357) Cyberpunk: Adok én neked egy jóféle görögdinnyét, ha ez tesz téged boldoggá, és nem a felhasználói élmény a hétköznapokban... :-) Szintén no offense részemről!
Na várjatok, megyek én majd az S4 fórumba megmagyarázni, hogy milyen szar lett... :-)
Valljuk be! Elfogultak vagyunk mindannyian, és úgysem fogjuk meggyőzni a másikat az igazunkról!
És ez jól is van így... Azt jelenti, hogy mindkét gyártó csinál valamit jól... -
Burt1793
veterán
Igen, kell rá a tok, de mivel alapból nincs8 mm vastag ez nem okozhat gondot. Egyébként ez az én véleményem lehet, hogy valakinek tetszik az az ocsmány hátlap...
Elismerem/tem hogy ez a telefon nagyon jó, ahogy azt is tudom, hogy az s4 még ennél is jobb, ezt nem kell megmagyarázni
Nyugi, ez az én véleményem még mindig.
-
batai15
félisten
válasz
Burt1793 #351 üzenetére
na pont ezt mondom. keresitek a fogást hogy s4 igy ugy .
ha már enyire istenititek ezt a műanyag (bocs pilikarbonát ) cuccot, arrol mér nem meséltek hogy könnyen repedezik ? kb 5 ismerősnek van s3 ebből 3 s3 birkolata kb hasonlo helyen van meg repedve. nem voltak leejtve hozzá teszem. sőt egynek a tokok ezt a csudajó műanyagot, még faszán össze is gyányolta. ujj hátlapot kelett venni rá.
birom hogy s4 igy ugy, aza császár, de nem birja senki elismerni a telefont. valami kifogás mindig van hogy s4 jobb mer csak.
ez részemről csak szőrszálhasogatás mint ahogy a tiétek is. én pl samsungnál elismerem hogy pl füledhez emeled tárcsáz tök hasznos. jo lenne nektek is elismerni a másik gyártot nem kukacoskodni. -
Cyberpunk
félisten
válasz
Stanley-B. #346 üzenetére
Nem csak az alól. Rosszalkodik a RIOS.
-
Burt1793
veterán
válasz
Stanley-B. #349 üzenetére
Igen, nekem meg egyszer kiesett a felfele kinyújtott kezemből a parkettára, kb 2,2 m magasról, mert félúton beleütöttem, mivel sötét volt, nem láttam a telót.
Fel voltam készülve a pókhálóra, de telire kijelzőre esett és nem lett baja, csak a benne lévő 8 gigás microsd mondta be az unalmast, sebaj, vettem a helyére egy 32est... (sajnos ez nem támogatja a 64est még, persze nem is fogja)
#batai15: nem fújjuk fel, van hogy leesik, mindenkivel előfordul, teljesen jó ez a telefon, de az s4 egy szép tokkal sokkal jobb
(A hátlapját meg különben sem nézi senki, a kijelzője meg gyönyörű (S4))
-
batai15
félisten
de felfujjátok ezt a leejtős dolgot. keresitek a hibát a telefonba.
-
Burt1793
veterán
válasz
nem tudom elhinni hogy nem fog kiesni az emberek kezéből ez a 4,7 colos csoda... nagy kezem van, de ígyis összejött már néha, a példád meg zseniális
Még egy kis 3.5 colos iphone-t is sokan leejtenek és úgy törik, hogy csak na...
Több ismerősöm is törött kijelzős ájfónon kalimpál! Nem azt mondom, hogy nap mint nap leejtem, 1,5 év alatt kb 2-3szor és nem árt, hogy kibírta a kis S2.Nekem is rossz firefoxszal, windows7-tel... lehet, hogy ezek a szar i7-es gépek már nem bírják a fórumot, mostmár htc one kell hozzá
-
CrAck69
senior tag
válasz
"vagy ha összetöröd az autód, vegyél olcsót. Lebontod a házad, vegyél olcsót.
Dobálod a telód, vegyél S4-et"De így nem jó a sor, mert az S4 nem lesz olcsó xDD (gondolom)
-
Stanley-B.
őstag
válasz
Burt1793 #335 üzenetére
erre egyébként van egy olyan megoldás, hogy nem ejted le a telefonod.
Meg az autódat sem töröd össze.
Meg a házadat sem bontod le.vagy ha összetöröd az autód, vegyél olcsót. Lebontod a házad, vegyél olcsót.
Dobálod a telód, vegyél S4-etvmi gáz van OS X alatt a fórummal egyébként, se off, se hangulatjel, se formázás
-
Burt1793
veterán
Imádom ezt a trendet, eddig az volt a menő, ha minél cifrább minden, lásd windows vista, windows7, most meg megyünk vissza a windows 8-cal a 95-ös felé... ugyanígy a telefonoknál is... pár év múlva annak fogtok örülni, ha egy gombos telefon kinézetét adja vissza egy 200ezres 8magos kütyücske 10 colon
-
Dr. Maci
tag
Jó telefon, de úgy tűnik a kameráját eltolták.
De maga az új sense minimalista megoldásaival nagyon bejön. Mivel megkapja a HTC ONE X+-is ezért még mindig gondolkodom, hogy inkább azt veszem meg. Az azért mégis elérhető már 148.000 huf-ért, ha ez még májusban is 190.000 lesz, akkor kb decemberig várhatok, míg új telefonom lesz
Egyébként úgy olvastam, hogy az európai országok nagy részében már április elején kapható lesz. Úgy tűnik mi kimaradtunk a szórásból.Mit tanácsoltok HTC One X+, vagy várjak inkább erre, míg elérhetőbb áron lesz?
-
Burt1793
veterán
válasz
Cyberpunk #340 üzenetére
És akkor te mondod, hogy vigyázzak rá?
Én normálisan használtam, nem dobáltam, zsebben hordtam simán és semmi kopás nincs rajta, szar az a note!
#Ghost: Én nem tudom mennyire igaz, ide volt linkelve én meg megnéztem...
[url=http://www.youtube.com/watch?v=KwE9PGDnlvs]LINK[/url] (Mi a baj az oldallal? nem továbbít engem a hsz után és nem megy a linkes kód...) -
Burt1793
veterán
válasz
Cyberpunk #336 üzenetére
Nem arról van szó, egy karcolás sincs a mobilomon, pedig már másfél éves, de megkockáztatom, hogy nem nézne ki ilyen jól egy ilyen one másfél év után, mint ahogy ez az s2... és ami a legfontosabb, már felajánlotta a teló a 4.1.2-re való frissítést
Pedig ugye ez egy "régi szar telefon..."
-
bejgli86
csendes tag
Erdemes lett volna kesziteni a teszthez egy ZOEshare mappat, hogy az emberek lethassak hogyan is nez ki a valosagban, en ennyire latvanyos es szorakoztato megoldast meg nem lattam telefon kamera szoftverrel.
Emellett a highlights amit egy adott mennyisegu zoe shot/allokepbol tud ossyeallitani a telefon is nagyon jopofa!
Erdemes megnezni esetleg az engadgetes teztet, ott mindez megtekintheto
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Burt1793 #335 üzenetére
Én ejtettem már le fém készüléket nem egyszer, lehet csak nekem volt szerencsém, de max a festék jött le. Azért ha nem alumíniumból van nem deformálódik az a hiedelemmel ellentétben annyira. A másik meg vigyázni kell rá, vagy ha félsz, akkor vegyél mást. Ennyi a dolog.
-
Burt1793
veterán
-
tomi1031
tag
Most adtam el az i4-emet, SGSIII-ra terveztem a váltást, de ha a Vodánal elérhető lesz Red csomagban ez a szépség akkor elgondolkodom a HTC-n.
-
-
-
Burt1793
veterán
válasz
Cyberpunk #326 üzenetére
Na mind1, azért szeretem ezeket a fórumokat, mert mindenkinek igaza van...
S2-m van brutálisan túlszaturált kijelzővel, gyönyörű feketével és élénk színekkel. Egyszerűen imádom!
Sose raktam tokba, mert szerintem jól néz ki, vékony és szép darab. A 4,3 colos kijelző pont jó nálam, ennél igazából nem is akarok nagyobbat (tudom, hogy majd muszáj lesz, de még nincs itt az ideje). Nem lakkozott műanyag a hátlapja, bár nem is a gyári, mivel nagyobb aksi van benne. Amúgy meg bármilyen fém hátlapot lehet rá rakni, annyi utángyártott van, hogy csak na!Imádom, hogy nem látom, hogy meddig tart a kijelző
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Cingáriusz #327 üzenetére
Ez a szubjektív része a dolognak. Én is szívből gyűlölöm a Samsung-féle SAMOLED-et. Pont ezért nem is vennék már Samsung csúcs készüléket. Szerintem nem szép.Igaz ez az SLCD is enyhén túlszaturál, de a SAMOLED-nél vannak más problémák is. Én részemről inkább lenyelem a fekete gyengeségét.
-
-
Sanyi.mTs
addikt
ha nem mostanában vettem volna egy új telefont, akkor tuti, h ilyet vennék. bár ez nem zárja ki, h később, olcsóbban ne vegyek egy ilyet.
én személy szerint örülök, h nem 5 hüvelykes, mint a többi.
-
S e t h
nagyúr
válasz
Én a supportért is fizetek és ebben a htc max egy bullshit generátorral egyenértékű, mert az igérgetés az megy nekik.
-
Burt1793
veterán
válasz
Nem az S4-ről beszéltem, a hátlapja szerintem is csúnya, de mivel csak 7,9 mm vastag, elbír egy tokot még... ráadásul biztos lesz rá fém hátlap a hozzád hasonlóknak. A htc-re is raksz tokot és az s4-re is, úgy már ninc különbség!
A kijelzője meg szebb az S4-nek
Én sem szeretem ezt az ocsmány lakkozott hátlapot, hányingerem lesz tőle, de nem is rendeltem meg... Csak annyit mondtam, hogy nálam nem ez dönt, főleg, mivel hogy mint már megírtam, tokkal használja indenki! -
-
válasz
Burt1793 #319 üzenetére
Miben tud többet? A szintetikus sebességteszteken nagyobb pontokat lehet kimutatni vele?
Mi az amire egy HTC One kevés és egy Galaxy S4 szükséges hozzá??? Mit tud az S4 amit a One nem, azon kívül, hogy az erre gerjedőknek nagyobb pontszámokkal okoz erekciót?
Törésteszt? Én nem azért veszem a telefont, hogy összetörjem, viszont ha a kezembe veszem akkor érezzem, hogy mire adtam ki 190ezer Ft-ot. Súly? Most tényleg 5-10gramm különbségekről beszélünk? Inkább legyen 20grammal több és fém. -
Cyberpunk
félisten
válasz
Cingáriusz #318 üzenetére
A termék csak egy dolog, a reklám adja el lényegében.
Burt1793: a fém az prémiumúbb érzést kelt. Főleg ha ez a készülék 200k. Kinek mi a jó az meg egyéni preferenciák kérdése. Minden esetre a lakkos felületű műanyagot én nem sorolnám ide.
Persze van jó műanyag is. Lásd Lumiák, vagy akár az előző csúcs HTC.
-
Burt1793
veterán
válasz
Cingáriusz #318 üzenetére
És mi van akkor, ha nálam a minőség a szép műanyag a finom kőolajból? Mivan, hogyha szeretem ezt is? (szerintem ha minden teefon fém lenne és egy műanyagból, akkor meg arra mennétek rá)
Jobb a műanyag a törésteszteken, nem melegszik fel annyira mint a fém használat közben és könnyebbek a műanyag mobilok. Jó igen, ez most erőltetett, de azért annyival nem jobb egy fémházas telefon, hogy gondolkodás nélkül megvegyem, főleg akkor, ha a műanyagházas többet tudGondolom ha hosszan nyomod a bekapcsológombot leáll.
-
Ami a formatervet, anyaghasználatot és a prémium hatást illeti, köröket ver a gagyi műanyag hatású Galaxy S4-re.
Lehet, hogy a marketing a samsung-nál messze túlmutat minden más gyártón de ez csak azt bizonyítja, hogy agresszív reklámmal a silányabb terméket le lehet nyomni az emberek torkán az igazi minőség helyett. -
Collos23
tag
RESET gomb, vagy nyílás???
Mit csinálsz ha lefagy??? -
Cyberpunk
félisten
-
gabancs
addikt
Ha láttad a TV adás a One-ról, akkor tudod, hogy már ők is azzal kezdték, hogy hiába a full HD, ezt már szemmel meg nem különbözteti senki az előző generációtól. Maximum tudod. Tehát ez nem más, mint egy hatalmas átverés. Van olyan alkalmazás, vagy bármi, ahova az előző felbontás kevés, és már ez kell? Nincs, vagy csak én nem tudok róla. Egy baromi nagy átverés az egész, de igen hatékony, mert nagyon sok ember elhiszi, hogy e nélkül már élni sem lehet.
-
megvagyok elegedve, de desigben, meg minosegben mindig tudnak olyat kihozni hogy az embernek csorog a nyala es az az erzese hogy ez kell neki
mondjuk en a telefonon fenykepezek es netezek, na meg telefonalok
szoval ezert nem erdemes kimondottan cserelni
de jobb a kamera es meg szebb a kijelzo
de teny hogy a 4x t nem erdemes levaltani ezekert csak ha ugy all az ember anyagilag
szoval nem ugy mint en
(#314) gabancs
Ugyan a videot nem lattam, de masik ph cikkben irtak, hogy lathato meg ha nem is hinne az ember ok lattak, most akkor a ph cikkek irasara is jobban figyelhetnenekde ami tetszik a design, kamera minoseg, es az ujdonsag varazsa... az samsung az s2 utan mar nem tud lenyugozni de ez valami eszmeletlen szep
-
Tudom mit akarok a 4x utan
a fene vigye el, hogy minden evben egyre szebbek a telefonok... nem lehet megallni 1evnel tovabb, hogy ne valtson az ember
-
Ed3r_X_
nagyúr
Nálatok is Pilos tej van? Csaknem Lidl?
A telefonhoz: tetszik, főleg a kinézet, és hogy nem mentek fel 5"-ig. A kijelző valóban jó lehet, az a hardver brutális (ezek mellett eltörpül a kis Grand X-em). A kamerától viszont kicsit jobbat vártam. Annyira mondogatták ezt az Ultrapixel dolgot, de amint látom, nem lett kiemelkedő. Azért jó telefon, méltó ellenfele a többinek
Köszi a tesztet.
Rosszalkodik az egész PH! család? Nem bírom off-ba rakni a dolgokat, meg nem irányít át miután leokézom a hozzászólást.
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Strengar #298 üzenetére
" Arra maximum jó, hogy teszem azt egy koccanásnál ha kell hirtelen lekapd a keletkezett kárt, vagy ha éppen nincs nálad más akkor azzal lőj 1-1 képet."
Nem, nem csak arra jó. Igen is lehet szép képeket készíteni mobillal is. Ja, hogy nem éri el az ingerküszöbödet? Az a te bajod. Azért kíváncsi lennék, egy ilyen hozzászólás után, hogy milyen mobiltelefonod van. (Ezt pedig arra értem, hogy a Samsungokat fikázod..) -
jacis
nagyúr
Tetszik nagyon ez a telefon. Ha most nem lennék ennyire megelégedve a N4-el szerintem megvenném.
-
Xaels
félisten
Kb. 10mp pótolni Play-ről ha az hiányzik valakinek. A beállítások onnan egyből elérhetők amúgy, kemény 1 kattintással kell többet tenni. A gyorskapcsolóknak azóta sem látom sok értelmét a notibaron amióta a lockscreen-en lehet matatni, rengetegszer volt, hogy akaratlanul kapcsolgattam ki/be a cuccokat emiatt aztán lestem miért merül a telefon jobban mint szokott.
(#303) istnag: na az ilyen egyértelműen gyenge trollokkal már nem is foglalkozom.
-
istnag
addikt
Ez igaz lehet,mármint a karcok:
[link]
mondjuk a vége is durva,hogy a dizájn felnőtt a s hez...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- FOTÓS beárazás
- Hardverkemping június végén
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- PlayStation 5
- Elektromos autók - motorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged