- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
válasz
petipetya #629 üzenetére
Készen van az aksi teszt. Azt tudni kell, hogy reggel kb. 1-1,5 órán át HSDPA-n ment róla a mobilnet, mivel megint kiesés volt a kábelnetnél. Emellett megnéztem rajta a Madár meccsét Youtuberól (ezt már wifin) és kb. 10-15 percet olvastam is a Cool Readeren. A fényerő stabilan erre a szintre volt állítva: kép
Ezek a push szinkronizálások voltak bekapcsolva: Facebook (hírfolyam, naptár és névjegyek), Google (azonnali feltöltés, Gmail, Google+, Internet, Keep, naptár, névjegyek és Picasa) és Hírek. Emellett nálam folyamatosan be van kapcsolva a a Google helymeghatározó szolgáltatás + Hely és Google keresés.
Az aksit 5%-ig merítettem, a kijelző pedig 5óra 6percet ment. Íme a fotók:
kép1 kép2 kép3 kép4 kép5 kép6 kép7 kép8Holnap megismétlem ugyanezt, csak akkor folyamatosan HSDPA-ra lesz lockolva a teló.
-
Strengar
tag
válasz
Cyberpunk #893 üzenetére
Felfogtam
soha nem is mondtam, hogy hordjon magával mindenki külön gépet sőt. Írtam, hogy szerintem egy telefon optikája, pontosan arra jó, hogy akkor használja, ha épp semmi más nincs a kezem ügyében, vagy hirtelen kell vmiről lőni vmit. Ha tudom, hogy macskát, tesót, nyaralást akarok megörökíteni, eleve meg sem fordul a fejemben telefonhoz nyúlni.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Strengar #892 üzenetére
Viszont nincs mindig nálad egy "legolcsóbb szutyok kompakt". Ha valamit le akarsz kapni praktikusabb a mobil. Persze valami rendezvényre nem megyek csak mobillal ez érthető, de a mindennapokban ne várd el, hogy az egyik zsebben a mobil a másikban meg a kompakt gép lifegjen. Miért nehéz ezt felfogni?
-
Strengar
tag
erre meg megint csak annyit tudok mondani, hogy a legolcsóbb szutyok kompakt gép is jobb képeket lő mint akármelyik telefon./eleve semmi értelmét nem látom az ilyen pöcsköszörűnyi optikáknak/ Az meg, hogy utána néz egy két praktikának valaki az meg nem kockaság. Horgászni sem úgy mész el, hogy veszel egy botot aztán had szóljon. Nyilván, egy laikusnak szempont, hogy ne kelljen vele sokat babrálni. De ez már nagyon off téma
-
Xaels
félisten
Igazad van Bog. Mondjuk annyi jó lett volna ha mellé is lőttök valami mással még 1-2 képet, hogy legyen viszonyítási alap. Bár gondolom ha írtok?! idén is összehasonlító tesztet akkor lesz több kép és videó.
A videózási részről nem szeretnétek kicsit többet írni? Azt éppenhogy megemlítettétek a tesztben. Mondjuk én kicsit több éjszakai képet is vártam volna, de nem baj.
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
Strengar #879 üzenetére
Hát pont rohadtul nincs igazad. Mondjuk a csajom semennyit nem ért a fotózáshoz, de amíg a Wave1-gyel minden gond nélkül tudott korrekt, éles, vállalható fotókat lőni, annyira nem jött ez neki össze Lumia 800-zal, pláne nem az Xperia S-sel. És nagyon szeretne jó fotókat csinálni a keresztfiáról.
Másrészt, ha automata módban tökéletesen ideális fényviszonyok között FOS a kép, akkor az a kamera szintén FOS. Lehet, hogy az algoritmus, lehet, hogy a lencse, lehet, hogy az érzékelő, igazából leszarom, valami el van cseszve, tehát összességében a kamera szar. Az nem működik, hogy megvárom a napsütéses pillanatot, aztán csinálok 72 képet ugyanarról a témáról az összes létező beállítással, variálom az ISO-t, a fehéregyensúlyt, a motívumprogramot, meg minden szirszart, aztán ha véletlenül sikerült egy jó kép, akkor kijelentem, hogy ez egy remek kamera, mert ez hazugság lenne. Érdekes, hogy amikor összehasonlítottunk egy sereg modern okostelefont kamera szempontból, ott az iPhone - amin semmit nem lehet állítani - a dobogóra került. Na, az, barátom, az kamera. Mert a hülye is tud vele értékelhető képet csinálni.
És - csak magunk között - egy fotó nem attól lesz jó fotó, hogy valami kocka-stréber bevágta, hogy milyen fényviszonyoknál milyen blendét és záridőt kell használni, és külső fénymérővel rohangál és még a szelet is bekalkulálja, hanem attól, hogy meglátod a pillanatot. Amit szeretnél megörökíteni akkor és ott, és akkor nem lesz neked sem időt babrálni a hülye beállításaidat, hanem azzal fotózol, ami a kezedben van. -
-
O N E
tag
Messze van még a május
-
Strengar
tag
Egyszer igazán odaadhatnátok olyan embernek is a gépeket kamera tesztelésre, aki ért is valamennyi a fotózáshoz, beállításhoz, nem csak vaktában lövöldöz vele. Aki nem akar kamera miatt mobilt venni annak eleve hót mind1 hogy milyen, aki meg szeretne annak meg félrevezető.
Az meg egyébként megint nem érv, hogy sokan alap beállítással használják. Aki úgy használja annak eleve miért egy kamera a szempont ami alapján telefont vesz ? -
Bog
HÁZIGAZDA
Bővültek a tesztképeink dr. Kind jóvoltából, de a nappali, napfényes alkotások sem váltják meg a világot.
-
petipetya
nagyúr
Korábban már írtam (keressétek a hozzászólásaimat a jobb felső sarokban), hogy nincs benne hátlapi kamera, és hogy a tévét simán kezeli.
-
HUTCHDB
nagyúr
igen, de a baj az, hogy maga a masina nem bovitheto.
ez nekem spec. negativum.az biztos egyebkent, hogy en magyar hivatalos gari nelkul nem vennek...olcso husnak hig a leve szindroma.
mondjuk lehet soha semmi baj nem lenne vele.petipetya!
varjuk az akkumulator fogyasztasi adatokat!
egyenlore amit irtal, (kepernyohasznalat) az alapjan jonak tunik! -
mumk1
addikt
-
petipetya
nagyúr
Az aksi kerek 3 óra képernyő használattal 40%-on áll a GSam Battery szerint.
Ez még csak egy részeredmény, és kb. 5% aksinál majd beteszem a fotókat is a statisztikáról.
Burt1793: ilyen funkciók nincsenek benne.
-
Burt1793
veterán
Na jó együtt látni az s4-et és a one-t. Nekem így előről, hogy egymás mellett volt a kettő jobban tetszik az s4, tetszik, hogy nagyrészt csak a kijelző van az előlapon, tetszik az alsó gomb. A htc-n nem jön be annyira az a htc felirat, meg az hogy elüt az a szürke szín az alján (mondjuk ez a fekete kivitellel megoldódik). Az S4 hátulról tényleg sokkal rondább, de ez a fehér szín egész jól áll neki, másrészt meg egy ilyen vékony mobilra simán elfér egy tok.
Mindegy, a külső teljesen szubjektív, mindkét telefon megnyerő.
Viszont van egy olyan érzésem, látva a telefon kijelzőjén keresztül a kameraképet, hogy az s4 kamerája nagyot fog durranni. Kiváncsi vagyok, nagyonEzek a dolgok, hogy figyel a telefon és ha nézed nem kapcsolja le a kijelzőt, ha nem akarod, nem forgatja el benne van a htc-ben is?
-
Márkosz
tag
HTC One X-ből tuti volt 16GB-os? Mert szerintem biztos nem! Valaki egy linket küldene 16GB-os One X-ről?
-
joey04
titán
Igen, csak ott az olcsóság volt elvileg a linkelés lényege, de ahogy rámutattak, a 32-es esetében már alig olcsóbb valamivel, és akkor gari nehézkes, meg a beszerzés is macera. Az sd kártya bővítős rész is erre vonatkozott, hogy olcsóbb akkor 16os kártyát belerakni a 16 gigásba( és ennek mondjuk van ám hátránya is mondjuk). Csak ez ott bukik, hogy itthon jelenleg hivatalosan nem lesz 16GB-os verzió.
853: nem 21 szabad
-
Xaels
félisten
válasz
Cyberpunk #842 üzenetére
A 64-est USA-ban csak az ATT forgalmazza, de a világ többi részén attól még lehet majd másnál is kapni csak az a kérdés, hogy kinek lesz rá igénye.
"However, if the news is true, then the HTC One licensed version should be cheaper than any available in all countries." - Gondolom rendelésre megy az a 16GB-os verzió. Nálunk tuti lesz belőle sufnigsmeknél...
-
opr
nagyúr
válasz
Remus389 #836 üzenetére
Igen, ebben egyetértünk, szerintem is hatalmas hiba a microSD slot elhagyása.
Szerintem (legalábbis számomra) ennek a telefonnak ez az egy hibája van, kár, hogy ez pont ilyen nagy hiba.Mondjuk nekem egy 8gb-os kártya is bőven elég volt a dhd-ben, szerintem ebben is ellennék 16-on valahogy, de a 32 az, amin már kényelmesen. A 64 nekem már feleslegesen sok
-
Remus389
veterán
-
Márkosz
tag
[link]
Lehet már láttátok páran, de az első néhány percben a Wifi jel erősséget nézzétek a két telefonon az állapot sávban (valakinek értesítési sáv).Úgy néz ki, hogy az One jobb! Ha persze egy Routeren voltak!
-
jacis
nagyúr
-
opr
nagyúr
válasz
blade zte #826 üzenetére
Anyira azért nem.
A 32gb-os verzió ott is 155k + posta, és még a gari is felvet kérdéseket. (Ne a 16-ossal hasonlítsuk, eddig se annak az árával dobálóztunk itt a fórumban).Szerintem ilyen összegeknél már nem sok értelme van 15k-n spórolni, ha még a garit is bukod valszeg.
-
blade zte
őstag
Héj olcsófejűek, mint én! Érdemes lesz kínába elnézni:
[link] -
HUTCHDB
nagyúr
hat en nem vitatkozom veled, mert biztos ugy van, ahogy irod, de nekem az egyik legrosszabb akkuidot HOX hozta a kozelmult telefonjai kozul.
a mostani s3-nal ha 5 ora kijelzoidot ki tudok hozni belole az mar jonak szamit.
ha a ONE hozza legalabb ezt a szintet, akkor ez a resze a tulajdonsagainak ki van pipalva. -
Hat nem tudom pontosan,de biztosan van benne igazsag. Nem tudom mit csinaltak a telefonnal es az aksijaval,de tenyleg nagyon sokat bir meg eros hasznalat mellett is. 10 orat nem tudok tesztelni, de majd probalok csak ezen netezni ha otthon leszek 1-2 orat. Majd meglatjuk mit mutat az aksija.
Amugy meg ez nem kerdes: Ilyen telot kell venni.
-
stilo18
addikt
Videózással meg 8 órát megy el elvileg....nem olyan rossz ez.
Én pl soha nem vártam el egy telefontól, hogy lightos használattal menjen el 2 napot. Este úgyis töltőre teszem, azt az 1 napot bírja rendesen.
(#819) HUTCHDB Nem vagyok T-s de a tippem(!) : Május első hete. A konkurencia előbb lesz kapható.
-
HUTCHDB
nagyúr
de akkor is megy a kijelzo.
vagy nem?
mert nem igazan a bongeszesi idovel van nekem gondom, hanem azzal, hogy a kijelzohasznalat szivja az akksit.en ugy vagyok ezzel, hogy ha valaki majd belinkel egy teljes akkuhasznalatot mutato kepernyokepet, na abbol majd lehet kovetkeztetest levonni.
t-s dolgozo van itt?
vagy esetleg tudja valaki, hogy magentaeknal mikor lesz kaphato? -
joey04
titán
Tulajokhoz: A HTC tényleg lecserélte a fülest egy olyanra, amin csak egy gomb van, és nem lehet számot léptetni meg hangerőt állítani? Pár unboxing videóban szomorúan láttam, hogy ilyen füles van, de hátha ez is változik régiónként.
-
joey04
titán
Ezeket az értékeket az alábbi körülmények között kell értelmezni:
The brightness of the phones' displays is set to 50% and we use a Wireless N router placed a few meters away to get full connectivity bars.
Egy hosszabb utazás alatt 3G-n, magasabb fényerőn meg sem fogja közelíteni.
-
ch003067
addikt
Nagyon jó kis telefon. Bár a Note 2-t nem cserélném le.
Elég drága, de csak lemegy majd idővel az ára
-
Aprósólyom
addikt
Nem tudom hányan kommenteltek a fotós tudása miatt, de azt kell mondjam, hogy "a vak is látja" mennyivel nagyobb a dinamika tartománya a htc one-nak a többihez képest. szép fotókat pedig a jó dinamika tartománnyal, szép színekkel lehet készíteni. aki rendszámot akár fényképezni menjen közelebb az autóhoz.
A legjobb amit tehett a htc a kamera tekintetében. Még a nokia pure view kamerának sincs olyan szép képe. Az idő eléggé f*s, de az astra szélvédőjén, motorhaztetojen elég jól látszik a nagyobb dinamika. ha majd jó idő lesz jó lenne új képeket lőni vele.
-
Hát ez egy nagyon jó kérdés.
Ezt eddig sosem figyeltem,csak itt láttam a topicban,hogy ilyet is figyeltek.
"Nyomogattuk" én is asszony is gyerekek is,
de skype nem volt,vagy hosszabb telefon hivás (30 percnél hosszabb).Az esti töltőre felrakás,nem azt jelenti,hogy már igényelte volna a töltést.
Tudom pontos adatokat szeretnétek,de most azzal nem szolgálhatok.
Meg kellett volna néznem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motoros topic
- Nintendo Switch 2
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- LG G8X - kettőn áll a vásár
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Gray - Használt, karcmentes
- Samsung Galaxy A36 5G 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest