Hirdetés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED TV topic
- 3D nyomtatás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
sif85
tag
Hát most erre mit mondjak?
Itt valóban a kemény mag van... Aki romolni akar.. A userek 98%-a viszont nem ilyen. Még android vonalon sem. Hígfos géppel én is főzött romot használtam.
One X-en egyelőre nem cseréltem, így ha ennyi ideig meg voltam elégedve egy gyárival, akkor talán már nincs nagy gond, a jövőben pedig főleg nem is lesz..Android 4.1 vagy 4.2? Hm... Hatalmas különbség lehet a hétköznapi használatban.. De legyen érte fekete pont.. De kétlem, hogy hónapokat kell majd várni erre a "hatalmas áttörést" hozó frissítésre..
Ha a külsőbe kötsz bele, és ez szúrja szemed, akkor vedd le az "egyedi" jelzőt a mondatodból! Nekem így is tetszik...
Amúgy nemtom kié az eredeti design.. De grat érte! :-)És ha már a koppintásoknál tartunk, akkor a Samu sem büszkélkedhet a régebbi termékeivel, ahol meglehetősen hasonlított egy bizonyos gyümölcsös gyártó termékére. Persze ez akkor nem jelentett problémát az a "felkelő" oldalnak...
De addig jó, amíg van min vitatkoznunk, nemde?

-
HUTCHDB
nagyúr
ja és egy dolog még kimaradt!
ma éppen nem az s3-al böngésztem.
nagyon idegesített, hogy a kijelző állandóan lekapcsolt.
tudom anno azt mondták sokat, hogy az s3-ba épített érzékelő parasztvakítás.
hát nem az!
itt az s4, sok sok újítással!
tudom, az is a "szomszédnak való felvágásra kell", de én biztos vagyok benne, hogy nagy része igen is használható és a minden napokban fogom is.de ugye a ONE is tele van újítással......vagy nem?

Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Autós topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Linux Mint
- Formula-1
- PlayStation 5
- AliExpress tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3871, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB RGB DDR4 / 1TB SSD
- Ulefone Armor 33 Pro
- Samsung Galaxy S23+ / 8/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Gyári Gari 2026.02.21.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Más kérdés, hogy a kínaiak igen jók az ipari kémkedésben... és nem tudni, melyik prototípus volt hamarabb, de gyaníthatóan a HTC.