-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
sif85
tag
Hát most erre mit mondjak?
Itt valóban a kemény mag van... Aki romolni akar.. A userek 98%-a viszont nem ilyen. Még android vonalon sem. Hígfos géppel én is főzött romot használtam.
One X-en egyelőre nem cseréltem, így ha ennyi ideig meg voltam elégedve egy gyárival, akkor talán már nincs nagy gond, a jövőben pedig főleg nem is lesz..Android 4.1 vagy 4.2? Hm... Hatalmas különbség lehet a hétköznapi használatban.. De legyen érte fekete pont.. De kétlem, hogy hónapokat kell majd várni erre a "hatalmas áttörést" hozó frissítésre..
Ha a külsőbe kötsz bele, és ez szúrja szemed, akkor vedd le az "egyedi" jelzőt a mondatodból! Nekem így is tetszik...
Amúgy nemtom kié az eredeti design.. De grat érte! :-)És ha már a koppintásoknál tartunk, akkor a Samu sem büszkélkedhet a régebbi termékeivel, ahol meglehetősen hasonlított egy bizonyos gyümölcsös gyártó termékére. Persze ez akkor nem jelentett problémát az a "felkelő" oldalnak...
De addig jó, amíg van min vitatkoznunk, nemde?
-
HUTCHDB
nagyúr
ja és egy dolog még kimaradt!
ma éppen nem az s3-al böngésztem.
nagyon idegesített, hogy a kijelző állandóan lekapcsolt.
tudom anno azt mondták sokat, hogy az s3-ba épített érzékelő parasztvakítás.
hát nem az!
itt az s4, sok sok újítással!
tudom, az is a "szomszédnak való felvágásra kell", de én biztos vagyok benne, hogy nagy része igen is használható és a minden napokban fogom is.de ugye a ONE is tele van újítással......vagy nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Medence topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sweet.tv - internetes TV
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Építő/felújító topik
- TV antenna és jelerősítés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB újszerű, dobozában.
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest