-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
koszi!
a fenyero nagyon kell, mert a HOX eleg gyengus.
a kontraszt is jo ha javul, mert aki mashoz van szokva, annak keves lehet amit a korabbi lcd tudott.Balinov!
a 720p tokeletesen eleg, es a tobbi ugy ahogy irtad nekem megfelel, csak hogy ossze lehessen hasonlitani.
egy feher es egy fekete hatter max fenyeron mindketton meg jol jonne.... -
HUTCHDB
nagyúr
már kérdeztem néhányszor, de eddig senki nem tudott sem egy képet, sem egy videóról szóló linket betenni....
szóval az érdekelne, hogy a HOX és a ONE kijelzője mennyiben különbözik?
na nem technikai dolgokra lennék kíváncsi, hanem arra, hogy ha egymás mellé tennénk miben jobb az új szerkezet? -
FeRRaR1
őstag
Valószínűleg mind a kettő, a Desire már a második nap nyitva volt, a HOX csak a JB update után, ami több mind fél év (elégedett voltam vele nyitás nélkül is)
Ha megveszem a One-t csak akkor nyitom, ha lesz S-off is, és visszaállítható lesz.
Egyébként meg van pár program, ami csak root joggal működik, AdAway, Firewall, WiFi kill, Titanium Backup (Tudom ott a carbon is...) hogy csak párat említsek a használtak közül...De félek, hogy ha bemegyek az O2-ba kénytelen leszek hűség hosszabbítással megvenni
-
mumk1
addikt
válasz
FeRRaR1 #1181 üzenetére
Már viszket a tenyerem egy nyitásra, de miután a sebesség nagyon rendben van és a Carbon-nal könnyedén beköltöztem root nélkül is, egyenlőre még várok. Néhány napot...
@Xaels
úgy érzem elég mélyen a rendszerbe épül, korántsem hasonlít egy widgetre, de biztos meg tudták volna oldani ha akarják. -
Xaels
félisten
A blinkfeed elfordul ha megdöntjük a kijelzőt?
-
mumk1
addikt
De csinál.
Más.
Egy kicsit írok az új Sense 5-ről. Valóban rendesen átgyúrták és sok új hasznos dolog is került bele, de sok minden esett áldozatul, ami lehet hogy egyeseknek fájó pont lehet, ezért megemlítem.
A 7 lap helyett csak 5 lappal lehet gazdálkodni, amiből ugye egy a Blinkfeed, amit ugyan nem kötelező főképernyőnek használni, de nem törölhető. Ez szerintem azért is fájó, mert a sok szép gyári widget-et, amiből ráadásul az egész képernyősek a legjobbak, mindössze 4 lapra lehet elhelyezni. Nem biztos, hogy ez másnak kellemetlen, de én még a 7-t is keveselltem. A másik idióta megoldás (szerintem), hogy a testreszabási nézetben ugyan ki lehet jelölni, hogy melyik legyen a home, de a lapok sorrendjét nem lehet változtatni.
Megszűntek a gyári skinek, ez mondjuk részemről nem nagy veszteség, de biztos van olyan, aki szerette.
Vannak persze jó dolgok is.
Az appdrawer -be létrehozható mappákkal végre rendet lehet tenni a káoszba.
Az egész felület sebességére pedig nem lehet panasz, mindenre azonnal reagál, nincs gondolkodás. -
Felraktam ezt a 3dmark android cuccot.
Gyönyörü a kijelzőn.Nem tudom mi számit jónak vagy mi nem.
Első nekifutásra a normál 11164 pontot adott.
Az extreme 6609 pontot.Sajnos este a másik telefon alkalmatlan bármilyen kép vagy videó készitésére.
Holnap ujra lefuttatom és felveszem vagy lefényképezem.
Meg is osztom majd ahogy lehet.
Láttam vmi listát ott első volt mindkettőben. -
sipy888
aktív tag
sztem az se lesz semmi, ha a szórakozóhelyeken a vizuál effekteket kivetítő sok-sok lcd tévét kapcsolgatom ki
-
-
Balinov
titán
válasz
akoska07 #1144 üzenetére
mindenkeppen probald ki..en is csak azt sajnalom, hogy egyedul voltam, nem volt aki egy masik telefonnal felvegye videora az elado dobbent arcat, mikor elment a series9 mellett es abban a pillanatban valtottam video source-ot....
melohelyen meg beindult a hangya...kolleganom tegnap megnezte, iszonyuan tetszett neki, ma meg mondja, hogy a Three-tol meg is rendelte elofizuhosszabbitos konstrukcioban...99€-ert...ez fel, amennyiert en vettem..
-
hurrikan
addikt
Az One mellett döntöttem. Amint jön rendelem.
Ismerősömnél kipróbáltam (T-mobile bennfentes tesztelő) szólt hogy legyek ott 15percen belül és marad még 15percem nyomkodni mert itt van Egerben pont az üzletben.
Hát, az állam nem koppant, hanem le fel pattogott a nyakam és a laminált padló között. A kijelző egy isten. Mér az OneX is piszok jó kijelzővel volt megáldva... de ez..... elbújhat mellette az összes többi. Kiváló színek, magas fényerő, végtelen-torzulásmentes betekintés. A hangzás fantasztikus még az OneX-hez képest is, telt, hangos, dinamikus.
Nagyon várom hogy jöjjön tesztre a HTC-től. De azt még jobban, hogy elkezdje árulni a T-mobile, ami május elején lesz ha minden igaz.
Nagyon tetszett a SENSE5 is, szép, igényes, letisztult és piszok gyors. Nem gondoltam, hogy az XperiaZ sebessége fokozható. Mert az is piszok gyors. Igaz hogy abban semmi más nem tetszett a rendszer sebességen kívül xD -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
tylerddd #1142 üzenetére
néhány hónap múlva itt, ebben a topicban is téma lesz majd a MIUI, akár macska, akár nem, mert bármennyire szép, meg gyönyörű a sense, akkor is lesznek olyanok, akik mást akarnak.....
ezért jó ez az android....remélem a bootloader nyitás is meglesz.(#1145) Rhino666!
ezt megint nem értem, már bocs (nem akadékoskodni akarok) de én nem kérdeztem semmit a miui-ról sem és a senseről sem.
mumk1 kollegától kértem véleményt, hogy melyik a gyorsabb, smooth-abb rendszer hiszen ő mindkettőt egyszerre látja, használja....és ekkor jöttetek, hogy miui így sz@r, meg a miui úgy gagyi.
szerintem hagyjuk..... -
mumk1
addikt
Nem tudom volt-e már téma, de megerősítem, hogy az OTG mindenféle mókolás nélkül hibátlanul működik.
-
tylerddd
veterán
Gui-ból én Boratto-t ismerek, miauzni meg a szomszéd macskája szokott!
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Rhino666 #1140 üzenetére
fuuuuu te tenyleg nehez eset vagy....
es miben kulonbozik ez a ketetrendszer mas telefonok rendszeretol?
mashol nincs sajat app, hatterkep, csengohang, widget, stb. gyujtemeny?
csak jelzem, hogy van!
ha igy vesszuk a miui egy teljes rendszer, es szerintem tobb sajat "talalmany" van benne, mint a senseben.
de hat ugye nem tudhat mindenki, mindent..... -
Rhino666
addikt
válasz
HUTCHDB #1138 üzenetére
Ha az elmúlt 5 évben nem tűnt volna fel, a Sense egyben GUI, launcher, widgetek, appok, háttérképek és értesítőhangok gyűjteménye, telefonos és online szolgáltatás, felhasználói élmény; egyszóval keretrendszer. Attól még nem lesz kevesebb hogy nem használtad ki az előnyeit.
-
tylerddd
veterán
Zseniális ez a telefon, mondom ezt iPhone tulajként! Ezen még az alma logó is elférne! Ha ez nem húzza ki a sz**ból a HTC-t, akkor semmi sem ...
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Rhino666 #1137 üzenetére
keretrendszer?
ugyan már!
egyedül az időjárás animációját használtam.
a widgetekről ne essen szó, mert egyrészt millió alternatíva van a play-on mindenre (agenda, sms, stb), másrészt kb. ugyanazt nyújtja bármely más gyártó rendszere....csak más elnevezéssel.
csak tisztán látás kedvéért:
én igenis ismerem a sense-t, kb. 4-5 éve használtam először win-es diamond II-őn, amikor még PDA-nak hívták ezeket a szerkezeteket és nem telefonnak.
aztán sok sok HTC-m volt, (pl.: desire, sensation, one x), de ez a megnyilvánulásod a MIUI-val kapcsolatban, hogy az nem launcher, meg nem skin, egyből elárulta, hogy neked viszont fogalmad sincs a MIUI-ról. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Rhino666 #1130 üzenetére
latom sokat hasznaltal miui-t.
pontosan funkcionalitasat (szinte mindent lehet allitani) tekintve verhetetlen.
csak halkan jegyzem meg, peldakent, (es sorolhatnam oldalakon keresztul) hogy a miui kb. 3, azaz harom eve mar attetszo notibart csinalt, amit lehuzva barmilyen kapcsolot hozza lehetett rendelni a felulethez... a topic alanya pedig.....mumk1!
koszi az infot! -
Balinov
titán
azt hogy nezitek meg, hogy konkretan a Sense mennyi RAM-ot eszik?
-
Xaels
félisten
válasz
ForRedGlory #1131 üzenetére
Nem futnak folyamatosan. 800-880MB RAM van szabadon.
-
mumk1
addikt
válasz
HUTCHDB #1126 üzenetére
Ezt pont rossztól kérdezed.
HTC-t használok a htc touch diamond óta és leginkább, a szerintem kiváló és egyedi felület miatt, ugyanakkor a 2010 szeptember óta megjelenő MIUI-t is használgattam sűrűn, mert szerintem az is egy jól használható nagyon egyedi UI. Mindkettőnek van jobb, rosszabb szériája, de én alapvetően szeretem használni mindkettőt.
Tudom hogy sokan szívtak néhány hónapot a zárt HOX-al, amin az első rom tényleg hagyott kívánnivalót maga után és akkor még igen finoman fogalmaztam, de a ONE nem akadozik egy fikarcnyit sem, érezni hogy a Qualcomm a HTC világa, nem pedig a Tegra.@ForRedGlory
Hétfőig ránézek.@Youri
Majd nézzél rá valamikor egy MIUI v5-re, érdemes. Sokat változott az utóbbi években. Nem is elsősorban a felület, hanem a sok integrált alkalmazás és beállítási lehetőségek. Eszmélet mi mindent lehet benne állítgatni. -
mumk1
addikt
válasz
HUTCHDB #1100 üzenetére
Bár le a kalappal a Xiaomi előtt és tényleg ár/érték arányban mindent visz a Mi2, azért anyaghasználatban nem egy kategória a két telefon. A Xiaomi egy jó "igásló" a One pedig egy szép "telivér" csak hogy valami idióta hasonlattal éljek és itt semmi esetre sem sebességbeli különbségre gondolok, mert az nincs. Az is igaz, hogy amíg a Xiaomi egy 360MB-os MIUI romot kezel, addig a ONE Sense 5 romja brutális 1.4GB!!!!
Pörög mindkettő rendesen, itt már nem ezek döntenek a választásban. -
Balinov
titán
es ez igy is van, nem veletlen kaptam "sima" modban en is 11026-ot, extreme-ben meg 6231-t. Mondjuk pont leszarom, mert pc-n sem markokkal jatszok, ha jatszok.
Keldor Papa: bocsanat, tegnap teves infot irtam az eredmenyes, screenshotos postomban. Ezek kikapcsolt Power Saving mellet szulettek, nem PS ON allasban.
-
atike
nagyúr
válasz
ForRedGlory #1118 üzenetére
"Az eredmények természetesen összehasonlíthatók, mivel az eszköz kijelzőjétől függetlenül képzi le a grafikát a szoftver. Alapon ez 1280x720 képpontos felbontást és normál minőséget jelent, míg Extreme szint mellett 1920x1080 pixeles felbontásra és magas részletességre kell számítani. Utóbbi nyilván nagyobb terhelést jelent."
-
manokaki
addikt
Ez igaz , de én megvárom az S4-t ,majd azt probálom ki
,az xperia Z is egy nagy csalodás volt !
-
Zolom89
senior tag
válasz
Remus389 #1114 üzenetére
Lehet igaz a T-re meg a Telenorra de Vodára nem...olyan áron vannak a készülékek mint ha kártyafüggetlen lenne. HTC one x és ipone5 is elképesztő áron.
Az meg a másik amikor felhívtam őket hogy érdeklődjek a One-al kapcsolatban,(Tök normálisan elmondtam hogy nincs hűségnyilatkozatom de előfizus vagyok és már nagyon le akarom cserélni a mostani telefonom) semmi infót nem kaptam..nem is tudta a kiscsaj hogy van ilyen telefon. Én már várom hogy másik szolgáltatónál bejöjjön és ha normális áron, meg tarifával lesz akkor le is csapok rá -
boksz
senior tag
Hol lehet megvenni a telefont már ?
Akinek megvan honnan vette ? -
boksz
senior tag
Lehet tudni, hogy minden év tavaszán jön ki új telefon, így én egész éven teszek félre egy kis megtakarítást + a régi telefont eladom.
Így nem olyan nagy érvágás... -
Remus389
veterán
így van, két kilót sokan ki tudnak nyogni, a nettó atlagfizetes 150.000, nyilván van aki 2 kiló felett keres
az illető biztos Svájcban él, attól még nem harmadik világ beli ország ez, szinte minden családnak van autója és háza
Oké nem a legújabb BMW, hanem egy Renault talán, de van
egy mobil meg ugye kisebb tétel, főleg ha lemegy az ára
-
Spark_777
tag
Teljesen igazad van,meg ugye azért akad olyan ember is aki kimondottan gyűjtöget egy ilyen kütyüre...Tőlem is a munkatársak megkérdezték hogy miből is veszem meg.Én erre csak annyiban tudok válaszolni,hogy nem szívok naponta el egy doboz cigit,és nem rendelek minden nap a céghez kaját.Amennyiben utánaszámolsz,elég gyorsan összejön,ha ezeket összegezed.Persze van aki tényleg nem teheti meg,hogy egy ilyen kütyüt vegyen,és ez már sajnos a rendszer hibája....
-
keIdor
titán
válasz
Jeanne d'Arc #1084 üzenetére
Van még Magyarországon középosztály, nyilván nem az veszi, aki 3 éve munkanélküli egy kis faluban, Borsod megyében. Az ország 80%-ának nem lesz ilyen, ez tény, de ettől még sokan megengedhetik maguknak, itt a fórumon sokaknak 2-3 telefonja is van.
-
Balinov
titán
ja, ez a TV taviranyito infran rohadt jo moka. Este trollkodtam egy hatalmasat a teszkoba a muszaki osztalyon. samsung tv-bol volt kirakva a legtobb tipus, demoztak valami animacios filmet rajta...nosza telefon elo. gyorsan samsung tavirga beallit...aztan szepen suttyonba a cdket nezegetve video-in-rol tv-re atkalcsol. Meglepoen jo a hatotavolsaga, kb 5-6 meterre volt a legtavolabbi tv, erolkodes nelkul vezerelte azt is.
-
Burt1793
veterán
Kész öröm, hogy fullhd-s a kijelző, így már lehet számítógépekhez is hasonlítani, tudtok olyan programot, ami windows-ra és androidra is van?
Letesztelném ezt a kis i7es vackot
A drága a telefon, nincs rá a magyarnak pénze témához csak annyit, hogy tényleg sírnak a magyarok, sokan jogosan, de szerencsére nem kötelező megvenni, a pénzt nagyon sajnálnám rá, mert ennyiért vettem kb ezt a gépet két éve, erre azt mondom, hogy megérte (jó ez nem a komplett gép, csak proci, alaplap, videókártya, ram), de egy ilyen 1 év alatt elévülő telefont még a felső középréteg sem feltétlen engedhet meg magának, hacsak nem ez a hobbija.
(Mellesleg a Z-s fórumban láttam, hogy a csóka a BMW drágább hifijéhez nem tudta párosítani a mobilt és ezért sírt, na őt nem kell sajnálni, tőle kérjetek egy One-t)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest