-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
szabad!
nézzük a tényeket!
eddig nem esett szó arról, hogy az utóbbi időben megjelent HTC-k zárt bootloaderrel jöttek ki.
míg a samsung s4 megjelenésekor már mókolható, olyanná alakítom, amilyenre akarom, és ha kell akkor gyári állapotra visszaállítható.
a HTC elveszi az android összes előnyét!
ez van és kész, ezt kell szeretned.
már majdnem IOS!
ezért (is) lett elegem a HOX-ból!tudom, hogy sokan gyári állapotban szeretik használni a telefonjukat, de itt a PH!-n, valljuk be nem ezek a felhasználók "laknak".
már a megjelenés mutatja, hogy le van maradva a supporttal....4.1.2-vel jelenik meg, míg az s4 4.2.2.-vel.
ígérik, biztos jön.....ugyan ez volt a HOX-nál is.le merem fogadni, hogy az xda-n először az s4-re lesz portolva az 5-ös android......
kérem továbbá az egyedi, gyönyörű, esztétikailag lenyűgöző külsőt megnézni....
ja hogy ez nem is a ONE....
(ÉS ELNÉZÉST KÉREK A JIAYU G3 FELHASZNÁLÓKTÓL, NEM NEKIK SZÓL!)
-
Burt1793
veterán
Igen, kell rá a tok, de mivel alapból nincs8 mm vastag ez nem okozhat gondot. Egyébként ez az én véleményem lehet, hogy valakinek tetszik az az ocsmány hátlap...
Elismerem/tem hogy ez a telefon nagyon jó, ahogy azt is tudom, hogy az s4 még ennél is jobb, ezt nem kell megmagyarázni
Nyugi, ez az én véleményem még mindig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Le Mans Ultimate
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged