- Papíron már készül a PCI Express 8.0
- Home server / házi szerver építése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi haladó szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hobby elektronika
- OLED TV topic
Hirdetés
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
válasz
ForRedGlory #1797 üzenetére
Értem. A "bogyó" szerinted nem lehet ugyanaz attól még?
Nem rossz amúgy a tok így ránézésre. Látszik, hogy minőségi anyagokból van.
-
ForRedGlory
félisten
Hasonlít rá, de nem az, mert nincs rajta hangerő szabályozó gomb, amit mondjuk nem is értek, hogy miért.
Amúgy ez az a tok, kimaradt hogy kézi varrású ráadásul, és MM-ben 6490 Ft volt. Képen nem mutatja meg, hogy milyen pofás (sőt kissé gagyinak is tűnik, de élőben totál más kategória, majd lefényképezem, miközben benne van a H1, és kicsit kilóg. Beleszerettem egyből.
Majdnem megvettem ezt is, mert ebben is kurva jól mutatott a telefon.
Értelmesen lefotózva kb ilyen a varrása, amit Keldor papa is linkelt. [link]
-
Xaels
félisten
válasz
Burt1793 #1794 üzenetére
A mai világban bármi tönkre mehet(autó, mobil, konyhagép) még a legdrágábbak is és sajnos a tömegtermelés rákfenéje, hogy nem millióból 1 a problémás eset. Majd egyszer felébredsz.
(#1795) ForRedGlory: rendben, A headset szerinted az amit a boltokban E240-es néven árulnak? Arról relatív jókat lehet hallani.
-
Burt1793
veterán
Tudtam, hogy ezzel fog jönni valaki, de a garancia nem rég vagy most fog lejárni, már nem tudom, de nem is érdekel, mert semmi baj nem volt vele. Igen, így érthető, hogy én nem félek annyira, nincs rossz tapasztalatom...
De annyira gáz, ha tönkrement volna, elraktam volna a polcra...Egy ilyen telefon nem mehet tönkre, az megint más kérdés, ha pont te vagy az egy a millióból!
-
toeki
senior tag
válasz
ForRedGlory #1790 üzenetére
fénykép légyszives
thy -
manokaki
addikt
válasz
Gondolom egy másik vagyon az is !
-
Xaels
félisten
válasz
Képet vagy valamit
-
ForRedGlory
félisten
Huh de kurva jo tokot talaltam, Tom Tailor bortok, sotetbarna, enyhen nyomott mintas, lent alul Tom Tailor felirattal es oldalt vilagosbarna varrassal. Nagyon passzol a telefonhoz.
-
Xaels
félisten
válasz
Burt1793 #1787 üzenetére
Persze mert előre látod, hogy nem fog valami elromlani a készülékben. Sőt kiválogatod, mindet átnyálazod azonos típust tekintve, hogy melyiknek van a legfrissebb szaga. Ne vicceljél már. Minden típusból vannak szériahibásak még az SGS2-nél is és szívnád a fogad, ha türelmetlenség miatt a Samsung prémium garija helyett valami kókler bandához kéne hurcolászd a telefonod. És ez annak a fényében pláne gáz, hogy drágábban vette mint amennyibe a hivatalos partnernél kerül.
Én perpill nem vettem még, de amint oda jutok akkor sem ilyen helyen fogom megvenni.
-
Burt1793
veterán
Ez itt a gond, én mindig olyan telefont választok, ahol nincs szükség garanciára, mert az a 2 évet ki fogja úgyis bírni, nagyon úgy látszik, hogy ez nem olyan, úgy fostok ettől a bolttól
Másik, nem láttam azt a boltot, de ha 250-ért adják, már az is mindegy, ti is 190ért vettétek...
-
rizso
addikt
válasz
ForRedGlory #1756 üzenetére
Kíváncsi lennék, hogy mekkora a szórás a One-ok között a vibramotort illetően. Páromnak és nekem is Desire van jelenleg, és teljesen máshogy rezegnek. De ez volt a Sensationnel is: haveromnak szintén máshogy rezgett...
-
Xaels
félisten
válasz
manokaki #1780 üzenetére
Reménykedj csak. Nem fognak ezek rohangálni a kedvedért a HTC-hez vagy ha még is akkor rajta fognak ülni a készülékeden 1,5-2 hónapot akár. Megoldják a sufniban okosan és majd lesheted, hogy a megfelelő szerszámok nélkül egy szétbarmolt telefont kapsz vissza. A szoftver garancia csak azért is átb@szás mert amit a HTC a készülékre vállal az 24hónap és nem csak "szoftver".
Amúgy meg leld sok örömöd a telefonba és ne legyen vele soha semmi problémád. Ja és azért még néhány észrevételt megoszthatsz itt.
-
manokaki
addikt
Szerintem nem kell elmagyaráznom senkinek mit jelent a GSMüzleti garancia , hol jó hol nem , üzlete válogatja ! A teljes körü : Hardver + szoftver ! Mivel angol származásu a telefon , gondolom nekik is egyszerübb a HTC gyári gariját érvényesiteni ha bármi probléma lenne vele ( mivel náluk megvan az eredeti szla amit kint kaptak ! )
a szoftver garancia meg ugye a frissitésre vonatkozik illetve ha ha a jó ember pl nem ért hozzá hogy tegye magyarnyelvüvé a telefont
és hasonlo komoly hibák !
az Árról annyit : mikor az Iphone 4s 300,000 FT volt inditásnak azt is sokan megvették !
-
Xaels
félisten
válasz
manokaki #1775 üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni de ez piszok drága és a garancia is elég fura... Mi az, hogy 12hónap teljeskörű és utána X hónap csomagtól függően szoftver... A HTC gyárilag a készülékre 24 hónapot ad nincs ilyen, hogy "szoftvergarancia"
(#1779) Luser2000: én a drágát abban az értelemben gondoltam, hogy a garancia elég kérdéses.
-
Luser2000
addikt
ForRedGlory!
Balinov!A HTC a X.YY.ZZZ.W felosztású sw verzió jelölésekben tudomásom szerint a következőket "kódolja":
X - az adott készülékre kiadott főverzió száma (Android 4 esetén azt gondolom ez végig 1 lesz)
YY - az adott főverzióra kiadott alverzió száma (jellemzően most már a .28-as verzióval kaphatók a készülékek; azt gondolom, hogy Android 4.2-es frissítésnél majd ez a szám ugrik az első helyiértéken egy nagyot)
ZZZ - szolgáltató vagy kereskedő kódja (pl. H3G (UK) = 771, O2 (UK) = 206, stb)
W - emlékeim szerint ez a nyelvi és egyéb komponensek csomagjára utal (azaz a gyári frissítés mindig csak az erre a számra végződő verziókkal megy végbe, természetesen a ZZZ számok egyezése esetén).SZERINTEM!
-
manokaki
addikt
na megvan a Csodabogár ( Htc One )
, le se fekszem ma !
-
ForRedGlory
félisten
válasz
ForRedGlory #1769 üzenetére
Ja bocs, mindezt reggel 6:30-14:50 között, azaz ~8,5 óra alatt.
-
ForRedGlory
félisten
Csak neked
4G-n: 100%-ról indulva jelenleg 49%-on áll, amiben van 1 óra 10 perc kijelző (leginkább játék és telefon nyomkodás, net kevés), 1-2 telefon és kb 4 óra zene (rádió és zene vegyesen).
Passzolom, hogy ez milyen, de még mondjuk feltöltve sem igazán volt, az akksi nem állt be, plusz fogalmam sincs hogy mennyivel zabál többet 4G-n, mint 3G-n. Majd a tesztben lesz összehasonlítás gazdagon.
-
Balinov
titán
kolleganom megkapta a Three (IRL)-es One-jet, Cid gettert neztem, neki H3G__001 a cid verzio, viszont az sw 1.28.7xx valami, mig nekem 1.28.401.7 (es 1.29-nek nyoma sincs)
Vajh miben ter el/tud tobbet az 1.28.7xx?
Ja, 2 napja a gyari SMS alkalmazas elkezdett FC-zni, reboot utan jo, de reboot nelkul keptelen vagyok elinditani. HTC kapott par error reportot, az biztos
-
ForRedGlory
félisten
Nincs szerintem, de mivel alig látható, inkább érezhető, videón nem is mutatható meg igazán. Nem arról van szó, hogy beakad, mint amikor Józsi bácsi belehajt lovaskocsival a gödörbe, hanem érezni, hogy kicsit röcög. Mivel maga az effekt pillanatok alatt lefut, nem mondhatni, hogy túlságosan zavaró, de nem olyan, mint pl lapozáskor.
(#1764) Luser2000: ezt hogy érted? Nekem is ez a szoft.verzióm.
-
pg1966
senior tag
válasz
ForRedGlory #1758 üzenetére
Van valahol video, amin látszik az app drawer lag-je?
-
kdennis
aktív tag
Zenelejátszáskor az a karaoke dalszöveg mód hogy működik? Letölti automatikusan a szöveget, vagy saját magunknak kell srt fájlokat pakolgatni a számok mellé? Nem nagyon találtam még erről infót, csak azt látom Tube-on hogy valamikor megy a szöveg valamikor nem.
-
mumk1
addikt
válasz
ForRedGlory #1760 üzenetére
Tulajdonképpen én sem érzem nagy szükségét a nyitásnak.
A Carbon hibátlanul visszapakolta az appjaimat, más okom meg hirtelen nincs a rootra. -
ForRedGlory
félisten
-
mumk1
addikt
válasz
ForRedGlory #1758 üzenetére
Ez mi ez? A kívánság listád?
Különben lesni kell, mert az XDA-n már nyomatják.
-
mumk1
addikt
Az 1.29.401.2 OTA még senkinek nem jött meg?
-
Dr. Maci
tag
válasz
ForRedGlory #1732 üzenetére
Hát igen, lássuk be, kevésnek tűnik ez a 4 megapixel. Nagyításnál lehet igazán látni, hogy a részletek mennyire elmosódottak. Kár érte.
A karcok egy fém házon pedig megdöbbentőek.
Lehet maradok a 3310-esnél
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Luser2000 #1752 üzenetére
Az a baj, hogy ez csak szerencse kerdese. Az enyem meg nem is latott eleteben kemeny anyagot (nem is fog, ma kap tokot), ami karcolhatta volna, ezert nem ertem a dolgot. Ha nap fele forditom, akkor latszik kicsit, de olyan erdekesen felkor alakunak nez ki. Szivesen megmutatnam, de ezt foton tuti nem latni. Mintha egy kb akkora kor alaku henger nyomodott volna neki, mint amekkora a front face camera. Lehet noni fog rajta egy uj kamera?
-
Luser2000
addikt
Én 10 napja használom, farmer zsebében hordom és sehol egy karc rajta.
-
boksz
senior tag
Vagy valamit rosszul csináltál fotózás közben, vagy tényleg ennyire rossz a kamera minősége.
A HTC one x jobbat csinál !
Siralmas, ha ezen nem javítanak most először lesz, hogy Samu lesz a választottam.Mivel írták, hogy már megjelentek az első karcok a telefonon ezért kell a tok ! Akkor meg már értelmét vesztette a szép külső !
Nagyon elgondolkodtam....asszem a samu S4 lesz az én választásom, sajnálom mert örök htc buzi vagyok de ez most valahogy nem nyerő.
-
BenHans
addikt
[Ilyennel] kéne bevonni mindent...a telefonokat is.
Ezt ki kell próbálni! -
jacis
nagyúr
válasz
ForRedGlory #1739 üzenetére
Akksiról mondhatnál valamit... Nagyon érdekelne.
-
Xaels
félisten
ITT van egy két hasznos videó a Zoe-hoz meg a kamerához.
-
Xaels
félisten
válasz
Egyáltalán nem rossz szerintem. Nem mondom, hogy tökéletes, de így ránézésre teljesen vállalható. A parlamentes kép annak ellenére, hogy relatív távoli, de egész tűrhetőek a részletek és nincs túlságosan elmosva. Ez anno Sensation-el készült.
-
Poplacsek
senior tag
válasz
ForRedGlory #1739 üzenetére
Tényleg nagyon frankó!
-
S e t h
nagyúr
A htc zászlóshajója olyan képet csinál, hogy esetleg csak feljavítással lehet elfogadható szintre hozni.De legalább jól szól.
Nem tudom miért nem fekszenek rá a kamerára, náluk ez folytonos betegség. -
ForRedGlory
félisten
Egy dolgot NEM lehet elvitatni, ez a HTC Zoe kibaszott jó
Hihetetlen mit nem csinál pár képből és egy rövid videóból.
-
Burt1793
veterán
válasz
ForRedGlory #1734 üzenetére
Beállítottam, most ez a hátterem, olyan, mintha megphotoshoppoltam volna és adtam volna hozzá egy valamiféle festői szűrőt, 1 méterről már nem is olyan rossz
Köszi a képet, hol álltál? Lövök onnan egy képet én is, nagygéppel, aztán azt mondom, hogy egy 920-al volt -
batai15
félisten
válasz
hmm ez több mint jó szvsz.
-
stilo18
addikt
válasz
Nekem a javított tetszik...
-
Burt1793
veterán
válasz
Ezek most a javítottak? Nálam nem számít a kamera, de én ezt a parlamentet nem szívesen állítanám be a sima 27"-os 1080p-s monitoromon háttérnek...
-
Burt1793
veterán
válasz
ForRedGlory #1726 üzenetére
Hol vannak a képek a parlamentről?
Mellesleg az S4 kerete fém, mint ahogy megtudhattuk
-
-
válasz
Na a fekete akkor hogy fog kinézni. Nem emlékszem már ki próbált oltani, hogy ez nem holmi sz.r ami kopna, de akkor itt az első példa rá. Kezet foghatnak az Apple-el. Lehet ezt is műanyag tokba tenni. De azért fém
-
stilo18
addikt
válasz
Baszki...nem jó hír...
-
Don't Panic
senior tag
válasz
ForRedGlory #1710 üzenetére
köszi a képeket tényleg "szebbek"
-
ForRedGlory
félisten
Lehugyozom a bokám. Tegnap dél óta van meg, és megjelent az első mikrokarc, a felső szürke rész bal felső részében, pedig csak zsebben volt. Nem látható szerencsére, csak ha rátűz a nap (igaz akkor is alig), de beszarok... Akkor erre sürgősen tokot kell venni. Nesze neked fém baszki.
-
Xaels
félisten
válasz
ForRedGlory #1724 üzenetére
Várjuk. Kíváncsi vagyok a tied mire képes mumk1-é mellett, mert az övé elég gyengén viselkedik.
-
Burt1793
veterán
Ugye mindenki nézi az S4 MA!TV adást?
-
Burt1793
veterán
Áhhh, eddig kb átlagosnak tartottam a kamerát, de ezután az 5 kép után átlagon erősen alulivá vált...
A benzinkutas kép az mi már? (illetve az astra belseje???)
Ilyet simán tud a családban lévő 5MP-es Wave is...#batai15: Biztos, hogy Opel, bár már rég volt Opelem, 10 éve kb, de ez vagy astra (H) vagy Vectra (C). De inkább Opel, csak 5 gangos, beszéljünk inkább az autókról
(mellesleg hogyan tudtál rákereseni? Nekem kéne olyan progi, ami kép alapján keres, van?) -
stilo18
addikt
válasz
Azta...mekkora különbség...mintha valami mással csinálták volna a képeket...
Remélem szoft frissítéssel orvosolják ezt a dolgot.
-
Xaels
félisten
válasz
ForRedGlory #1709 üzenetére
Én arra reagáltam, hogy ennyire általánosan kijelentette, hogy a HTC-ké és nem csak a kamera lencse hanem a hátlap is. Szerintem a One X után csak odafigyeltek(mint ahogy sok másra is), hogy az az üveg ne legyen könnyen karcolható.
(#1710) ForRedGlory: az automata mód sajnos elég trágya. Éjszaka is és makró módban is jobb ha azt a témát választod ki mintha automatán próbálkoznál. Amúgy dobhatnál fel 1-2 saját képet is.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
ez tényleg jó!
belenagyítva is teljesen elfogadhatók a képek, ami a korábbiakról nem volt elmondható. -
Balinov
titán
válasz
hat, ha mar csak ennyit valtoztatna a remenybeli kozeli kamera sw update, mar jok lennenk szvsz
-
hurrikan
addikt
-
ForRedGlory
félisten
Bakker hogy mennyit dob a kép minőségen egy egyszerű Auto Enhance. Kipróbáltam, lekapja a fátylat és a homályt, élesíti a képet, sokkal jobb a végtermék. Jó lenne, ha ezt tudná fotózás közben automatikusan is.
-
-
Xaels
félisten
Hehhh? Desire / Sensation / One X a legutóbbi 3 telefonom. Ebből a 3-ból egyiknek sem volt semmi baja a hátlapjával és bár a Desire kamera lencséje gyárilag maszatos volt(kis fogkrém és puha rongy segített), de karcolódni nem karcolódott ahogy a Sensation-é sem. Viszont sajnos a One X kamerája előtti lencse hajlamos rá. Néha 1-1 olcsó tokkal nagyobb kárt lehet okozni mint amit a "védelem" tekintetében nyújt.
-
Xaels
félisten
Nem feltétlenül
Én sem azért akarok most egy Flip tokot, hogy 0-24ig benne legyen hanem amikor filmet nézek majd unalmas tartalékos óráimban akkor nem a fejhallgató tokját és a laptop táskát kelljen arra használjam, hogy pozicionáljam a telefont a kívánt szögben. Én csupaszon, zsebben hordom általában a telefonjaimat és a legtöbbet makulátlanul adtam tovább. A One X-et is úgy fogom. Attól, hogy nem bújtatom tokba még vigyázok rá.
(#1703) hurrikan: azt olvastam, hogy az áprilisban forgalomba kerülő készülékek már így viselkednek viszont az ISO bugra jönnie kell majd frissítésnek attól függetlenül.
-
hurrikan
addikt
válasz
kdennis #1691 üzenetére
Biztos hogy nem emiatt van.
Egyszerűen csak ronda lett volna a cucc kiálló optikával.
De egyébként jelentősen javulni fog még itt a kép minőség.
Még ez a frissítés sem jött meg tudtommal OTA-n. Ennál is sokat javul a fotózás és kitudja mennyit fog még.
Láttam(unk) már csodát a HTC-től. Az OneX-nek is rengeteg hibáját sikerült javítani és frissítésről frissítésre egyre jobb lett szinte minden. Teljesítmény, üzemidő, melegedés, kamera, OTG, stb.
Én nem temetném még ezt a kamerát.
Arról nem is beszélve, hogy ha minden másban szinte a legjobb a készülék a piacon, akkor azért elnézhető neki hogy kamerában nem az NO.1 lesz.
Inkább legyen "csak" egy közepes kamerám, minthogy műanyag burkolatom, vagy kiálló pukli a készülék hátán a nagyobb kamera miatt. -
LUCKY78
tag
(na most akkor én vagyok a vásárló vagy legyek a pszichológusa?) de komolyan...
valami hasonló üzenetet kaptam én is, csak már nem írtam le...
gondoltam hogy az exp-nál azért csinálnak is valamit. eléggé degradáló ez a hozzáállás.
vagy akkor nem kell rendeléskövetés opciót adniuk, mert ez így nem az. elég sok mindent rendelek, rendeltem külföldről (ebay, amazon...) és ott a rendeléskövetés az legalább az, aminek hívják. na mind1.
Amúgy a H1 megjelenéséig eléggé elvoltam keseredve, hogy már megint iphone-t vette, de a szokás hatala, meg az alma marketing porszívója vezérelt, hogy megvegyem. nem bántam meg félre ne értsetek, de már ez a 4. iphone-on és már nagyon unom!!! ios=faék! Ahogy bemutatták a H1-et ismét elfogott az az érzés ami a 2G iphonnál kerített hatalmába még 2008-ban. Jó ez a HTC úgy ahogy van! Jöhet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Redmi Note 10 Pro Glacier Blue 6GB RAM 128GB ROM
- Új/Bontatlan/Garis Google Pixel 9 Peony
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- Megkímélt állapot!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - zöld
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest