-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz
Burt1793 #319 üzenetére
BTW mindenki leragadt ennél a fém vs műanyag témánál. Nem kell fém feltétlenül, ez hülyeség. De tessék már megnézni a Sony vagy a Motorola azon készülékeit, amik nem fémből készült hátlappal rendelkeznek. Onnan kéne kicsit meríteni a samsunak. De az a legnagyobb gáz, hogy a nemrég tesztelt már-már alsós Xperia E is odaveri az összes új Galaxyt anyagminőségben. Nekem anno volt valamilyen Motorolám, még egy ősrégi kagyló. Azon meg valami selymes hatású cucc volt, és nagyon igényes volt. Vannak itt ötletek, nem kell mindenhova fém és üveg, ezek nélkül is lehet valami minőségi.
-
válasz
Burt1793 #319 üzenetére
Miben tud többet? A szintetikus sebességteszteken nagyobb pontokat lehet kimutatni vele?
Mi az amire egy HTC One kevés és egy Galaxy S4 szükséges hozzá??? Mit tud az S4 amit a One nem, azon kívül, hogy az erre gerjedőknek nagyobb pontszámokkal okoz erekciót?
Törésteszt? Én nem azért veszem a telefont, hogy összetörjem, viszont ha a kezembe veszem akkor érezzem, hogy mire adtam ki 190ezer Ft-ot. Súly? Most tényleg 5-10gramm különbségekről beszélünk? Inkább legyen 20grammal több és fém.
Új hozzászólás Aktív témák
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged