-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Richard #1068 üzenetére
Kezdjük ott, hogy én eredetileg azt írtam, a root nélkül nem mennek olyan frankó programok, mint a Titanium Backup. Amikor ezt írtam, NEM csak arra gondoltam, hogy a mentés miatt kell root, és nem csak eme funkciójára céloztam a TB-nek. Arról nem tehetek, ha nem tudod értelmezni a dolgot és sikerül egy oda nem illő választ írnod, ami után még neked áll feljebb, és kikéred magadnak, hogy én nem tudok értelmezni.
Szerintem gurulj vissza IDE és olvasd el megint a párbeszédet. Ha nem esik le, akkor sajnos nem tudok a továbbiakban segíteni.
Kb ugyanez a helyzet RazorGTR1 esetében is, aki tovább lovagolja az adatmentés szelét, amikor egy mukkot nem szóltam, hogy a Carbon ne lenne jó rá, és jön is a személyeskedéssel egyből... Téma részemről befejezve, pedig szívesen írtam volna hosszabban logikai alapon megközelítve, de ezt vagy érti valaki vagy nem. Előbbinek nem kell magyarázni, utóbbinak meg nem érdemes.
(#1070) RicHarD: Látom nem fogod az adást, nem baj
-
keIdor
titán
Az i5 egy kényes telefon, tudom én, de szerintem pont ezért "kell" rá vigyázni. Az elődök is azok voltak, mert ott meg a hátlap is üveg.
Én a fóliát pont ezért nem szeretem. Volt már, hogy használt telefonnál az volt az első, hogy szedtem le a fóliát, nálam tok a nyerő, nem mondom, hogy őrület van körülötte, mert sokan nem szeretik, de segít a telefon újszerű állapotának megőrzésében. Egy i5-öt szerintem nem is lehet megvédeni rendesen nélküle. Nálam a fólia kizárva, de ha csak az lenne rajta a hátlap meg az oldala is folyamatos kopásnak lenne kitéve. -
keIdor
titán
Elsőnél: sehogy, mert nálam nem lesz karcos, cserélni sem kell semmit.
Második: és ez az állapot a nap 24 órájára igaz? Mert olyan nálam is van, hogy tele van a kezem és kapok egy hívást de a zsebemből sem tudom kivenni a telefont. No probléma, 30 másodperc és visszahívom. E-mail meg olyan, hogy ráér, nem halok bele, ha 3 perc múlva nézem meg, vagy 1 óra múlva vagy mit tudom én, annyira nem érdekel, riktán keresnek e-mail-ben, ami fontos is és 3 perc ott sem idő.Azért az az egy mozdulat, míg kihúzod a telefont nem hiszem el, hogy megerőltető, olyan mintha zsebből vennék ki, egyel több mozdulat. Persze nekem mindegy egyébként nem muszáj mindenkinek vigyázni rá, engem nem ér anyagi kár, szóval annyira nem érdekel.
-
Strengar
tag
Miért nézne ki úgy ? Komolyan nem tudom elképzelni, hogy egyesek mit művelnek a telefonjukkal, hogy lepattogzik, törik, karcolódik stb. Elég Hardcore user vagyok ilyen téren, de se műanyagnál, se fémnél nem idéztem még elő ilyeneket.
Azért meg, mert valaki kétbalkezes és minden kanyarban földhöz veri, ne a készülék legyen már a hibás.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Google Pixel topik
- Megújult a PROHARDVER!
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- Synology NAS
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- IPhone 16 pro - Desert Titanium 256GB
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged