- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hobby elektronika
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Egy OEM prezentálta az AMD és az Intel egyes útiterveit
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
FragMaster
addikt
válasz
Cingáriusz #321 üzenetére
Semmi lényegesben. Az egyik valamiben elhúz a másik pótol mással, egál. De akinek nem csakis az Úristen által leküldött, megfeszíttetett és három nap után feltámadt One tetszik kizárólag azért ne legyen már hülyének nézve. Főleg amíg Te sem fogtad meg egyiket sem.
-
S e t h
nagyúr
válasz
Én a supportért is fizetek és ebben a htc max egy bullshit generátorral egyenértékű, mert az igérgetés az megy nekik.
-
Burt1793
veterán
válasz
Nem az S4-ről beszéltem, a hátlapja szerintem is csúnya, de mivel csak 7,9 mm vastag, elbír egy tokot még... ráadásul biztos lesz rá fém hátlap a hozzád hasonlóknak. A htc-re is raksz tokot és az s4-re is, úgy már ninc különbség!
A kijelzője meg szebb az S4-nek
Én sem szeretem ezt az ocsmány lakkozott hátlapot, hányingerem lesz tőle, de nem is rendeltem meg... Csak annyit mondtam, hogy nálam nem ez dönt, főleg, mivel hogy mint már megírtam, tokkal használja indenki!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 256GB magyarbill 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2902, 100% Akkumulátor
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest