Új hozzászólás Aktív témák

• Strengar

tag

Fúúúú mennyi érdekességet lehet itt olvasni... :D

Azért néhány dolgot szögezzünk le. Mobilos berkekben "jó" kamera nem létezik. Legalábbis én még egyet sem láttam. Elég sokat foglalkozok fényképezéssel és még a középkategóriás kompakt gépekhez képest is kukába valóan ocsmány az összes mobillal készült kép. Legyen az akármilyen Ultrapixel, vagy PW vagy bármi. Arra maximum jó, hogy teszem azt egy koccanásnál ha kell hirtelen lekapd a keletkezett kárt, vagy ha éppen nincs nálad más akkor azzal lőj 1-1 képet.
    2. Aki alap beállítások mellett akarja használni a kamerát, vagy bármilyen másik funkcióját egy készüléknek, az könyörgöm ne az alapján válasszon mert nyilvánvalóan pont a saját preferenciájához hülye.

/off sok/ A samsung azon felül, hogy olyan anyagokból készíti a telefonjait, amiknél egy bucsui zsákbamacskán nyert vízipisztoly is komolyabbat tud felmutatni, az Amoleddel egy életre elkaszálta magát nálam. Egyszerűen nem létező színekkel dolgozik a panel. Persze szép, hogy csilivili meg agyonszaturált, de egyszerűen köze nincs ahhoz, amit megjeleníteni hivatott. Ja hogy szép a fekete rajt ? És mégis a természetben milyen gyakran fordul elő a fekete szín, nem a sötét szürke, hanem a fekete. Na ? Innentől kezdve ez mint előny tárgytalan. Arra már ki sem térek, hogy emellett a fehér szín megjelenítésére fizikailag képtelen a samsung panelje, valamint egy egy tájképen az árnyékosabb részek részleteit kivehetetlenné teszi.
    olvastam egyszer ehhez egy frappáns véleményt: "Akinek szürke a valóság, az kezdjen el élni"

on: A Htc One gyakorlatilag olyant gurít a jelenlegi piacon, amit senki más. Mind vasra mind minőségben. Ezáltal megengedhetik maguknak akár a bizonyos szintű túlárazást is. Btw a 200k-s kezdő ár még sztem teljesen korrekt is. Az hogy drága, megint elég relatív. Akinek telik rá annak nem az, akinek meg nem, az ne akarja most megvenni.

Új hozzászólás Aktív témák