- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Philips LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Több játékon engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Micro Four Thirds
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
-=Ghost=-
őstag
válasz
Burt1793 #341 üzenetére
Az kiderült, hogy a gorilla glass szart sem ér. Nem teljesen karcálló, ráadásul amire kitlálták, a pofára ejtés azonnal betöri 1m-ről is...
Ezen kívül sem túl tudományos a teszt, éppen ahogy esett a telefon... A beton egyébként is elég kegyetlen, ezt max egy strapafon bírta volna ki nagyobb károsodás nélkül.Hogy ez hiányosság vagy sem, mindenki döntse el magának, én a mostani telefonomat sem ejtettem el soha.
#365 De kár, hogy van olyan androidos telefon is, amit nem kell szétgányolni szarabbnál szarabb xda romokkal, amik tele vannak kisebb-nagyobb bugokkal.
Az s4-re biztos lesz olyan rom, amivel nem fog lagolni a menü. Cserébe éppen nem fog működni a kamera, vagy egy hasonló apróság, de nem baj mert szabad vagy, romolgathatsz egész nap.
Még soha nem láttam 100%ban stabil minden téren működő custom romot... A sok "hozzáértő" által összehányt szemetet meg inkább hanyagolom .
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen2 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest