- Milyen TV-t vegyek?
- HP notebook topic
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen notebookot vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Home server / házi szerver építése
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
nikilauda
senior tag
válasz
barcsajani #11298 üzenetére
Gyanúsan olcsó. Vigyázz nehogy előfizetéses legyen! Függetleníteni tudja a t-mobile is.
-
stilo18
addikt
válasz
barcsajani #11298 üzenetére
Azért arra figyelj, hogy a következő hónapban is tudjál telefonálni azzal a készülékkel...
Köszönöm a választ G vs One ügyben!
-
barcsajani
tag
Sziasztok a minap rábukkantam erre a készülékre 90 000-ért és ezt nem találom soknak mivel másfél hetes + garancia,csak annyi a gond vele,hogy kódolva van T-mobilra van olyan hely ahol függetlenítik legálisan és reális áron Debrecenben?
-
nikilauda
senior tag
válasz
migabi24 #11288 üzenetére
Így, hogy sikerült hibátlan darabot kifogni már igen.
stilo18 és balika333: Én az LG-t nem szerettem. A Nexus 4-et viszont már nagyon.
Az Optimus G egy igazán jó telefon. Szerintem ha valaki S3 vagy S3 LTE mobilt venne, akkor meg kell néznie egy G-t, mert sokkal jobb választás lehet. A One-nal az a helyzet, hogy ha nincs fizikai hibája(pixel,illesztés), akkor olyan minőségérzetet ad, amit nem sok telefon.(talán az iphone 4 -nél éreztem így a megjelenésekor). Szóval ha ONE vs Optimus G, akkor mindenképpen a ONE. Viszont, ha az ár/érték arány számít akkor a G. A G kamerája sem túl acélos. Persze amire kell arra megfelel.Szóval én az Optimus G-ben nagyon kellemesen csalódtam. Az S4-et is szerettem, de a ONE-nál azt érzem, hogy egy kimagasló minőségű és szép készüléket tartok a kezemben. Jólesik megnézni, csak úgy, hogy be sincs kapcsolva a kijelzője. Mindez csak a véleményem. Igazából ebben a kategóriában nem hinném, hogy van rossz telefon.
A fekete ONE-t választottam, bevállalva a kopást is. szerintem venni fogok valamilyen fóliát a hátlapra is, csak a csúszástól félek. -
hunika1
tag
Hello
Tudtok mondani valamilyen ingyenes alkalmazást melyben a csengőhang és az étesítések hangerejét külön lehet be állítani? -
logaritmus
tag
Megérkezett a silver One expansys rendeléssel, nagyon jó smooth érzés használni és persze hibátlan darab, francia lokalizációval.
-
Piazza
tag
Le tudom valahol tiltani a frissítések keresését?
Ha letöltöm a 4.2t akkor az automatikusan elkezd feltelepülni? Nem tudom tiltani, felfüggeszteni, megállítani? -
nikilauda
senior tag
Na emberek, újra visszatértem a One-hoz. Kis kilengés után.(optimus g és S4)
-
F_Gergely
őstag
Na hirtelen felindulásból rendeltem 3 különböző tokot, valamelyik csak jó lesz
-
F_Gergely
őstag
válasz
pet4321 #11273 üzenetére
Én nem hordom tokban, zsebben hordom, bár tény hogy meló alatt sokszor koszos kézzel fogom meg, gondolom onnan megy rá a kosz, csak általában hetente "mosnom" kell a telefont.
Ha sima felületű műanyag lenne szerintem nem lenne vele gond, csak ez a matt érdes felület egyszerűen gyűjti a koszt és meg is tapasztja, csak ruhával nem tudod letörölni. -
F_Gergely
őstag
A szürkénél, legalábbis nálam, nincsen külön bevonat a kereten. Nem tudom ez a takarítás mennyi ideid fog működni, biztos lesz egy pont amikor már elkezd beszürkülni a fehér, hiába takarítja az ember.
Sajnos itt magát a felületet rontotta el a HTC. Maga az aluminium nálam egyébként hibátlan, kopásnak semmi jele. Csak ez a fehér keret ami picit bosszantó, de továbbra sem bánom hogy nem a feketét vettem, fogtam kézben nekem az túl fekete -
F_Gergely
őstag
en ablakmosoval atitatott fulpiszkaloval takaritom. de ezek szeint nem csak nalam koszolodik... egyebkent ha nem lenne ilyen hulye anyagbol akkor nem is gyujtene a koszt, de tapintasra olyasmi mintha papirbol lenne, kisse erdes a felulete ezert gyujti is a koszt. erdekes mod a feke oldala tukor sima
-
Gee_-
tag
Mivel lehet tisztítani a fehér keretet ? Mert már kezd nagyon el színezödni.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
MerLinh #11263 üzenetére
nem lehet.
vagy teljes áron veszed meg, vagy a felajánlott konstrukcióval részletre.
ezen utóbbit tudod egy összegben kiegyenlíteni a futamidőn belül bármikor, de a havi részletet nem tudod változtatni sem kevesebbre, sem többre.szerk:
még azt is kihagytam, hogy a befizetendő első összeget sem tudod variálni... -
MerLinh
senior tag
hali srácok, gondolkodom hogy rendelek t-nel majd 1-et viszont nem tudom hogy 2 évig fizessem vagy egybe vegyem meg. lehet t-nel olyat mint a telenornál hogy elő illetve végtörlesztést tudjak eszközölni büntetlenül?
-
Bilux
veterán
Győrben árnyékban 40 fok van. Napon meg lehet pusztulni.
-
mumk1
addikt
Ha már meteorológia, ilyen sebességnél ilyen a hőfok az M3-as kivezetőjénél.
-
Kevin's
senior tag
Na és itt a képek Katt ide !
-
Valkűr
addikt
Most voltam kint...Itt Szegeden 44,7 fok van a napon, árnyékban 39 körül lehet...Ezek a telefonok elég jol bírják a meleget, ez a 46 fok szinte semmi neki..
-
markyy18
aktív tag
válasz
Kevin's #11242 üzenetére
Ebben a melegben ne lepődj meg rajta.
Árnyékban van 36 fok a telefon használat közben 46 az nem vészes. Mikor régen a HOX topikban emlegettek 75-80 fokokat na az már sok.
Egyébként jó az aláírásod.
Xaels: igen igen minden esetben fullra tekeri a fényerőt gondolom azért h napsütésben jobban lehessen látni h pontosan mit fényképezünk. Igaz nem értem sötétben minek tekeri fel annyira de attól független szerintem jó dolog.
-
Kevin's
senior tag
Na fotóztam egy párat, majd feltöltöm a dropbox ba viszont érdekes dologra lettem figyelmes 2-3 kép elkészítése után 46 Fok-os a telefon ez normális ? Valahogy nem vagyok kibékülve ezzel a melegedéssel .. nyár ide vagy oda ez még attól is melegebb
46 fok
a battery gsm app al néztem !
Bocs, de tetszett
remélem nincs harag +1
-
hoy
tag
Sziasztok!
Belebujtathatós tokot, tud valaki? Eddig két gsm boltba jártam, mindkettőben csak rövid volt.
Illetve létezik olyan füles hozzá amin van hangerőszabályzó,de nem fülbedugós?Válaszotokat előre is köszönöm!
-
markyy18
aktív tag
Na mintha rendbe jött volna vagyis inkább alakulni az aksiidőm.
Igaz mobilnet nincs benne, fényerő meg javarészt alacsony volt mivel bent a szobában leveszi a fényerőt.de nekem már ez is haladás.
-
Valkűr
addikt
Srácok, ma meghallgattam egy nagyon olcsó, de annál inkább jó hangú fülest...Hihetetlen mennyire finom kis darab ezért a pénzért...Egyik ismerősöm vette a HOX mellé...Aki tervez a füles vásárlását, annak melegen tudom ajánlani..
-
ThorsHUN
őstag
USB kabelt hatulrol kihuzta es utana annak az eles sarkaval karcolt jelet a TVre.
Majd ha nem felejtem el, lesz idom ra feltoltom.
A kozepere banyek... szerencsere csak akkor zavaro, ha konstans vilagos megvilagitas van kozepen (feher fal stb) film kozben annyira nem zavaro...
Mindezt a kiscsaj szulinapjan, hogy megcsinalja az alaphangulatot...
Nem rakom fel a TV-t, mert a karcos TV-t lehet nezni a falrol lerantottat nem... -
Kevin's
senior tag
Helyesbítek ez volt a gond már ki jött JB re is működő verzió frissítették most már jó
Nuance 1.0.2.3c
-
Kevin's
senior tag
Tud vki olyan szövegfelolvasót ami magyar és működik 4.2.2 őn
Mert a nuance nem igazán akar működni
-
Kevin's
senior tag
Vki használja a Nuance magyar szövegfelolvasót 4.2.2 alatt
Sikeresen fel raktam, ahogy eddig minden telefonomra ennél vmiért nem akarja felolvasni ha vki hív pl
-
N4ri87
senior tag
Víz alatt használható tokról nem tudtok?
-
Valkűr
addikt
Én itt rendeltem tokot...Én a KLD prémium barnát kértem...Igazán elegánssá teszi a már igy is szép telefont..
-
ThorsHUN
őstag
válasz
GALARDO #11218 üzenetére
Ez erdekes, nekem a 3+ eves desire-m mindmaig nagyon jo allapotban van, pedig tok nelkul hasznalom, de vigyazok ra ezerrel.
Sot a gyerekeknek is odaadtam, esett le tobbszor, de vigyazok ra.Ugyanakkor Asszonykam n4-eset es a One-t nem hasznalnam sosem tok es folia nelkul.
A n4-esen nincs tok par napja, de mindig fraszt kapok amikor ranezek(Szep, de van egy 2,5 es egy 4 eves tornadonk otthon es a kicsi a masfel honapos 102 centis tvt karcolta ossze egy eve kb 10 masodperces (polocsere) szabadido alatt... nah az a kissrac pusztito... ennek ellenere a telom veszett jo allapotban van. A kolleganom feleennyiidos wildfire-je nincs ilyen jo allapotban...)
Szal igen, tokot mindenre amit feltesz
Hozzatennem, hogy nem mindegy milyet. Ideigelenesen vettem tokot a ONE-ra is, de a poetic uton van idefele, szal az majd vegleges lesz
-
Piazza
tag
válasz
GALARDO #11218 üzenetére
Ehhez azért idő kell... Egyébként meg a fém nem ennyire kényes.
De mint mondtam én is bele csúsztatom egy vékony bőr tokba, ami azért megvédi mindentől ami ilyenné tenné mint a képen, a kezem nem fogja így elkoptatni.Az iPad becsomagolásárol is ugyanazt gondolom amit már itt leírtam a One-al kapcsolatban.
-
Kevin's
senior tag
válasz
joey04 #11212 üzenetére
Hát én nem bántam meg , hogy a webshopból vettem !! Hibátlan készüléket kaptam és a kamera is tökéletes nincs lila színeződés ! Ez a melegedés már annyira nem is meleg kezd be állni most fel raktam töltőre bár 100 % on volt az akku mikor ki bontottam
Ki próbáltam ezt a zoé dolgot hát gyerekek ez vmi eszméletlen a képekből videót csinál és még zenét is tesz alá na meg ez a Booom Sound brutál . Nuance -t fel is dobom rá idáig nagyon elégedett vagyok!! Köszönöm mindenkinek a sok sok szakértői véleményét és örülök annak, hogy végre itt lehetek köztettek sokáig gondolkodtam , hogy S4 vagy HO .. de éljen a fém érzett amúgy is CNC programozó vagyok szal a fém dukkál egy ilyen szakmához nem a műanyag
Bilux : Igazad van én is ennek tudom be a nagy meleget nem bírja , télen már biztos stabil 25 fok-os lesz
-
Piazza
tag
válasz
GALARDO #11210 üzenetére
Oké, értelek, el is fogadom a választásod.
Ne érts félre én is használom, és mivel nem véletlen vettem ilyen anyagból gyártott telefont így szeretném is azt fogni..
Mellesleg meg úgy vagyok vele, hogy a telefon van értem, csomagoljam be valamibe azért hogy ha majd egyszer valamikor el akarom adni akkor karcmentes legyen, addig meg ne élvezzem, hááát te tudod... -
ThorsHUN
őstag
válasz
Red Bull fan #11199 üzenetére
Koszi!
Mar az n7 teljes verzioja is gyogyir volt nemelyikre, de az igazi megoldast az andLess progi hozta.
Lejatssza az apple fele formatumot is (ugyanugy flac csak valami extra is van benne...) -
Bilux
veterán
válasz
Kevin's #11205 üzenetére
Fém a telefon reggel 9-kor már 32 fok volt itt
Illetve ahogy néztem a szétszedős képeket videókat azt láttam, hogy egyben hűtő szerepet is ellát a fém hátlap nagyon okosan. A hátlapra vannak forgatva a ha jól láttam a melegedő alkatrészek.
A note 2 meg az elején melegedett a az elülső kamera felé. Mert ott volt a proci. -
Kevin's
senior tag
Na megjött hát nincs illesztési hiba
pedig neten keresztül rendeltem a webshop ba a t mobilnál látatlanba
Viszont a telefon egyszerűen gyönyörű
a kijelző pedig áhh nincsenek rá szavak . Viszont első benyomásra ez normális dolog ,hogy a készülék a szokottnál is melegebb
Szó szerint meleg .. a note 2-nél nem éreztem ilyen melegedést csak akkor ha játszok ..
-
Piazza
tag
válasz
GALARDO #11133 üzenetére
Bocs, hogy ilyet írok, de soha nem értettem, hogy hogy lehet ilyen undorító vackokat aggatni egy ilyen minőségű telefonra.
Csináltál belőle egy gusztustalan műanyag vackot, és még egy gagyi fólia is van rajta ha jól látom, ami matt vonzza a koszt és gyűjti az ujjlenyomatot...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy S25 / S25+ / S25 Ultra - GYÁRTÓI garanciával
- Samsung Galaxy s24 Dual sim 8/128GB Független
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10S 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest