- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- 3D nyomtatás
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Csendben mutatkozott be a Galaxy S10 Lite
- Milyen processzort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
nikilauda
senior tag
válasz
migabi24 #11288 üzenetére
Így, hogy sikerült hibátlan darabot kifogni már igen.
stilo18 és balika333: Én az LG-t nem szerettem. A Nexus 4-et viszont már nagyon.
Az Optimus G egy igazán jó telefon. Szerintem ha valaki S3 vagy S3 LTE mobilt venne, akkor meg kell néznie egy G-t, mert sokkal jobb választás lehet. A One-nal az a helyzet, hogy ha nincs fizikai hibája(pixel,illesztés), akkor olyan minőségérzetet ad, amit nem sok telefon.(talán az iphone 4 -nél éreztem így a megjelenésekor). Szóval ha ONE vs Optimus G, akkor mindenképpen a ONE. Viszont, ha az ár/érték arány számít akkor a G. A G kamerája sem túl acélos. Persze amire kell arra megfelel.Szóval én az Optimus G-ben nagyon kellemesen csalódtam. Az S4-et is szerettem, de a ONE-nál azt érzem, hogy egy kimagasló minőségű és szép készüléket tartok a kezemben. Jólesik megnézni, csak úgy, hogy be sincs kapcsolva a kijelzője. Mindez csak a véleményem. Igazából ebben a kategóriában nem hinném, hogy van rossz telefon.
A fekete ONE-t választottam, bevállalva a kopást is. szerintem venni fogok valamilyen fóliát a hátlapra is, csak a csúszástól félek.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ProBook 440 G7 laptop i3-10110U laptop (hibás)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3128
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3204, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest