- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Gyenge Wi-Fi otthon? – a leggyakoribb hibák és megoldások
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- Hamarosan találkozhat az USA és az Intel vezetője
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nuada herceg
őstag
válasz
alibaba78 #11598 üzenetére
Amúgy tényleg nem lehet.
Ezen a telón az android az alap, mármint a rendszer.
De a HTC a saját képére formálta, ezt látod Te.
Az úgynevezett sense.
És míg a stock androidban jobbra balra kell lapozgatni a
menüben, itt fel le lehet/kell.
És tényleg nem lehet sehogy állítani.
(mint ahogy a Blink Feedet sem lehet eltüntetni)
Ezt kaptuk, ezt kell szeretni. -
PiE137
senior tag
válasz
joey04 #11594 üzenetére
Én is úgy voltam vele, hogy várok a következő iPhone-ig.
No de 5S meg 5CKomolyan ilyen semmitmondó telefonokkal akar az Apple harcba szállni
Megint a szolgáltatásokkal akarnak készülékeket eladni? No ahhoz az iOS7 kevés lesz, legalábbis olyanok számára, akik nem elfogult fanatikus alma b..zik!
Az iPad-ek a világ legjobb táblái, az iPhone-októl viszont többet várnék...
Amíg újragondolják, addig maradok a ONE-nál! -
alibaba78
őstag
Segitsetek legyszi egy kezdo android usernek. Elso telefonom, es olyan aprosagon megbuktam, hogy hogyan lehet beallitani a menu horizontalis swipeolasat a vertikalis helyett. Elore is koszonom!
-
PiE137
senior tag
Sztem a telefon úgy szép, ahogy van, kár elcsúfítani tokokkal!
Az iPhone-nál is azt rüheltem, hogy a szép telefonra bugyit meg minden s..rt rá kellett húzni!
Én vettem hozzá egy műbőr tokot 1.500-ért, aztán jónapot!
Ésszel kell kézbe venni, nehogy földön landoljon, a többire ráhatásra elég egy fólia. -
-
Mr.Chow
tag
Valaki aki mar próbálta mind2 htc one verziót(sense es google edition) a google editionos lényeges gyorsabban hozta be pl. A weboldalakat vagy akár a játékindításokat vagy elhanyagolható,nem észrevehető s különbség?
-
Nuada herceg
őstag
válasz
migabi24 #11576 üzenetére
Jaja. A samsung jön, úgy értem eláraszt minket a galaxy cuccokkal.
Nagyon szívesen leírnám, hogy a galaxy fosokkal. De hát nem mind az,
vannak komolyabb hardverrel, kijelzővel rendelkező telók is. Pl az S osztály
legújabb tagja. De viszont hogy mind hajlítgatható műanyagból készült, az már
elég undorító számomra. Régen volt nekem is 1 samsungom, de áttértem a sonyhoz.Itt az apple az iphonennal. Szép külső, fémház. Megfelelő hardver az ios-hez.
Szépen fut, gördülékeny. De viszont az iphone 1 ugyanúgy nézett ki, mint most az 5.
Az Ios dettó. Semmi új, semmi úttörő.
(már most rájöttek ők is, hogy változtatni kell, máshogy fog kinézni az ios 7)Na, és most, mikor elhatároztam, hogy nem középkategóriás telót veszek,
hanem a csúcsok körül az 1iket.
Sony Z, Galaxy S4, hótészé ván.És ennyi. Szerelem volt első látásra. Külsőre. Hardver az akkori csúcs benne.
Rendszer megbuherálva, Blink feed, meg a tököm. Mertek újat alkotni.
(persze muszáj is volt) De ennyi. Engem megvettek maguknak.
Azon gondolkodom, ha maga HTC cég kihal, most veszek még egy vánt,
hogy sokáig ilyen telóm legyen! :$
Beszt beszt beszt -
joey04
titán
Valami ilyesmi bőrtök van One-ra? A linkelt oldalon is van, de nekem olyasmi kell ami a képen van. Nem bebújtatós, nem olyan ami ráfekszik a kijelzőre, az nem jó.
-
PiE137
senior tag
Átvettem a cumót, túl vok 1-2 óra tapizáson.
Pár kérdésem így elsőre:
- Gyári böngésző ugye tudja a flash-t... Be lehet azt állítani, h ne mobil verziós weboldalat hozzon fel, hanem teljeset? Pölö FB-nál kellene...
- Hívásnál nem tapasztaltatok sustorgást? Nálam az első hívásnál tiszta hang mellett susogott, de csak mikor beszélt a másik fél. Kérdezte is a partner, h ki vok-e hangosítva, mert ő is hallotta...
- Adatforgalom számlálónak mit ajánlatok? Lehetőleg ingyeneset...Köszi!
-
Valkűr
addikt
Már hogyne lenne igaz, ha lezárod semmi sem fogja feloldani a kijelzőt, még a frissités sem...Legalábbis én még soha nem találkoztam olyannal, h a képernyőzárt bármi feloldotta volna. Nálad akkor valami más gubanc lehet...Folyamatosan hallom, h frissit a telefonom, jönnek az üzenetek, de még csak be sem kapcsol a kijelző...
Nincs fent valami program amibe be van állitva, h ébressze fel a telefont?
-
vasii
senior tag
mit kell beallitani, hogy ne ebredjen fel a telo a fb uzenetekre?
meg semmilyen notificationre..
a zsebemben ma 5szor hivtam fel vkit meg atrendeztem az egesz kepernyomet emiatt... -
migabi24
nagyúr
válasz
Szellem. #11574 üzenetére
Nekem nagyon bejött, az összes galaxyt használtam, megrögzött samsung fan voltam, de most a htc olyat tett le az asztalra, ami elcsábított, nem bántam meg, néha csak azért kézbe veszem, hogy érezzem milyen minőségű a cucc, szokatlan ez egy műanyagon nevelkedet usernek, de szoftveresen legalább olyan prémium, ez az első telefonom amit nem kell romolni hackelni, hogy jobb legyen, csak használom és örülök neki
-
Valkűr
addikt
A melegedést ne vegyétek olyan komolyan, mert a fém ház a hőelvezető jelen esetben...HA pörög a processzor akkor melegedni fog, és az melegíti a házat is..
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
Krisz0630 #11567 üzenetére
még nem tudom hogy mennyire melegszik,mivel csont üresen kaptam vissza,de annyira,hogy még a töltés sem akart megindulni rajta,csak 5 perc múlva.
a piros led csak villogott,utána világított folyamatosan.most töltöm,bővebben majd holnap tudok róla beszélni,hogy mi változott.
-
Szellem.
nagyúr
válasz
Krisz0630 #11565 üzenetére
Az oka egyszerű: Meguntam a Samsungot és az egész S szériát. Nem voltam vele megelégedve. S3 után felesleges volt megvenni. Persze, amikor a kezembefogtam megfogott, de hosszabb használat után már nincs az az érzésem, mint az S2 vagy 3 után.
A másik meg, anno amikor megláttam a One-t szerelem lett első látásra. Csak a sok negatív visszajelzés és probléma eltántorított, illetve kellett vennem telefont.De ma már van tiszta öröm boldogság.
-
-
Avicularia
veterán
válasz
Nuada herceg #11562 üzenetére
Ugyanúgy megy mint magyarul. Kimondod egymásután az abc megfelelő betűit.
-
Nuada herceg
őstag
válasz
Avicularia #11545 üzenetére
az mekkora kemény.
hótészééééé
Én is így fogom mondani. -
nikilauda
senior tag
válasz
Szellem. #11554 üzenetére
Egy nagyon jól megcsinált program a Tasker(kb 6-700 ft). A Logouton vagy egy cikk róla. Most kezdem beállítgatni mindenfélét és óriási. Amit a cikkben is írt a szerzője, hogy navigációs progi indításkor például bekapcsolja a gps-t, aztán ha bezártad kikapcsolja. Nagyon részletes profilokat is csinálhatsz vele. Ezeket automatizálhatod.
-
Szellem.
nagyúr
Sziasztok!
2 hónappal ezelőtt elbizonytalanodtam a sok hibajelentés miatt! Így belementem egy rossz döntésbe.
Ma viszont megszabadultam a másik készülékemtől és vettem egy HTC One fekete függetlent.
Boldog vagyok és örülök, hogy ide tartozhatok.Lenne is kérdésem hozzátok:
Mivel most ismerkedem a HTC-vel ezért javasoltok beállításokat vagy szoftvereket amikre szükségem lehet? -
Ed Parker
nagyúr
visszakaptam a htc-t,most kezdem értékelni 3 hét után hogy mekkora jó telefon,mikor régi szarokkal játszadoztam
-
Red@Arc
tag
válasz
Avicularia #11550 üzenetére
-
Dr.Anonymus
addikt
Sziasztok!
Egy két napja megvettem a ONE-t úgyhogy mostantól a klub tagok közé léptem
Rögtön egy hülye kérdéssel indítanék, miért van az, hogy blink feed feletti időjárás rész mindig napocskát mutat?
akkor is ha előtte frissítettem és felhős idő van, pl. ma készült két screenshot:
időjárás app amit a blink feedről értem el
blink feed közvetlenül utánaKöszi a válaszokat!
-
-=Ghost=-
őstag
[link]
Ezek eskülszöm hülyék.
Valahogy szerintem a legtöbb ember utálja ezt a reklámot, de szerintem még mindíg kreatívabb mint egy "life companion" ezen legalább röhögtem egy jót.
hot tea catapult a best.... -
PiE137
senior tag
válasz
Valkűr #11534 üzenetére
Az iPhone-t csak érdekességképpen írtam, nem szeretnék droid vs iOS vitát generálni!
Úgy gondolom az iOS azért egy méltán népszerű rendszer, ez vitathatatlan.
A váltás inkább egy megújulási kényszer a részemről. Az Apple-től most nem látom az elvárt innovatívitást, az iOS7 pedig számomra nem tűnik olyan elsöprő sikernek, mint ahogy jósolják!
A ONE-ban az iPhone-ra hajazó unibody kialakítás, prémiumság nagyon tetszik, a blinkfeed-et, Zoé-t ötletesnek tartom, és a Beats zenélést is nagyon várom, mivel rendelkezek dr.dre fejessel!Egyedül a droid miatt szántam rá nehezen magam, mivel korábbi közép kategóriás készülékemen nagyon halavány teljesítményt nyújtott, de többen mondták nekem, hogy a JellyB már egy elég használható rendszer, és a készülék combos specifikációi remélem zökkenőmentessé teszik!
-
Valkűr
addikt
válasz
Avicularia #11545 üzenetére
Jaa hát van szinválaszték más is...
-
Valkűr
addikt
Már itthon is kapható a One telefonokhoz a Carbon Skin és a fullbody skin...
-
Valkűr
addikt
válasz
Nuada herceg #11542 üzenetére
Én 4 évet éltem kint Kanadában, de a Britteket alig értettem meg...
-
Nuada herceg
őstag
Köszi, tanulságos volt a video!
Most jöttem Angliából, 3 hónapot voltam kint.
Mielőtt kimentem, azt hittem tudok angolul beszélni.
Most tudom, hogy nem tudok..Mielőtt kimentem, úgy tudtam, mondtam hogy édzs,
most már hédzs.Egyébként meg nem olyan égő ez, hogy mi nem tudjuk,
ha maguk az angolok sem... Igaz rengeteg náció él kint,
mint máshogy beszéli az angolt, szóval már lassan tényleg
nem angol lesz az angliai angol. -
BenHans
addikt
Már nem tudom melyik oldalon, de néztem anno egy csomó videót, és ott frankón azon röhögtem hogy valami irtó idétlen kiejtéssel mondja vagy 5x amit leírtál...
-
Valkűr
addikt
válasz
Nuada herceg #11539 üzenetére
Igazság szerint jó mind a kettő...
-
Xaels
félisten
válasz
Nuada herceg #11536 üzenetére
Hát inkább olyan "éjcs(eɪtʃ)" -es a kiejtése...
-
PiE137
senior tag
Sziasztok!
Nagy lépésre szántam el magam, mikor lecseréltem az iPhone 4S-em egy ilyen kütyüre!
Ma veszem át...
Remélem nem bánom meg!
Ha majd kérdésem lenne, jelentkezem!üdv. minden ONE tulajnak!
-
Xaels
félisten
válasz
Nuada herceg #11531 üzenetére
Mi az a a Hééédzs?
-
Nuada herceg
őstag
héééédzs tííí szííí ván
(bocs, ez kikívánkozott.
)
-
ferrari1
őstag
válasz
Feribacsi555 #11527 üzenetére
Köszönöm, de a MoreLocale 4.2.2 alatt nem működik
[link]
-
ferrari1
őstag
Segítségeteket kérném!
Visszaolvastam, láttam a megoldást de szeretnék egy szájbarágós leírást kérni valakitől. Adott egy ázsiai példány 4.2.2-vel amin nincs magyar nyelv, amit nagyon szeretnék.
Köszönöm!
-
nikilauda
senior tag
Sziasztok valaki vett már olyan fóliát ami védi a hátlapot is? Invisible shieldre vagy hasonlóra gondolok.
-
k.soma
senior tag
válasz
ndavey #11522 üzenetére
FormatFactory ha nem vinne valamit a telefon. Nekem az mkv-t is vitte az MX Player.
-
ndavey
tag
Sziasztok!
Ti milyen videó konvertáló programot használtok ha valami HD filmet akartok lejátszani a telefonon? Illetve milyen kiterjesztésbe célszerű konvertálni? Ja és a lemezképfájlokkal lehet valamit kezdeni telefonon? -
k.soma
senior tag
válasz
Nuada herceg #11511 üzenetére
60FPS-el jobban lehet dolgozni mint 30FPS-el. Akár lassítani is. Meg szerintem kicsit élethűbb a videó 60FPS-el mint 30-al.
-
Valkűr
addikt
válasz
Avicularia #11518 üzenetére
Miért ocsmány, már úgy értem mi az ocsmány benne?
-
NandorHUN
addikt
válasz
csacsi67 #11497 üzenetére
Érdekes, hogy azt írják a szolgáltatót éri a kár, amikor a telot letiltják, szóval a vásárló is szív.
Mellesleg én is kéz alól vettem telót, elv. speedshopban dolgozótol de volt adásvételi, személyi, lakcímkártya ellenőrzés, tanúk stb. + adott speedshoppos cuccokat, garijegyet szóval remélem nem vágott át.
1 hónapja vettem, bontatlanul 130 ért (természetesen független). -
Nuada herceg
őstag
A fast HD-nak mi értelme van?
A lassított felvétel oké, az tiszta sor.
Bár csak most látom, hogy 700 x 300 környéki
pixelben vesz fel.Azt hittem legalább hd-ban az is.
De visszatérve, az miért jó? a 60 fps-es hd.
-
Valkűr
addikt
válasz
Nuada herceg #11509 üzenetére
Szép tokban szép a telefon is, elrontani nem fogja...Már várom én is a tokomat...
-
Nuada herceg
őstag
válasz
Valkűr #11507 üzenetére
Amúgy én is arra gondoltam, hogy felesleges rá a fólia.
Gorilla glass 2, vagy 3 védi?
Néztem teszteket, egész jól bírta a nyösztetést.Szerintem egyébként tokba is "bűn" beletenni, annyira szép.
Nekem így van snasszon a telefon.
Csak azért imádkozom, hogy ne ejtsem le.
A többitől nem félek. -
törölt tag
-
Xaels
félisten
[link] játékosoknak. Elvileg OTG kábellel működik minden egyéb nélkül a PS3 controller. Ha esetleg van aki ki tudja próbálni. Nálam OTG hiány van csak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az NVIDIA és az AMD leadja a kínai chipeladásokból érkező bevétel 15 százalékát
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hegesztés topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Házimozi belépő szinten
- Alkoholista nevelde
- iPhone topik
- További aktív témák...
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- Tenda RX2 Pro Wifi6 Router
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest