-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
válasz
csacsi67 #10592 üzenetére
"Tudjuk neked mindig az legjobb telefon ami neked van annál jobb nincs a piacon."
Ezt miből is szűrted le?
"Ja azon Onén meg 2 honap után jelentkeznek a problémák Érdkes.Egyik irásod üti a másikat.Ami töled elvárható mint mások is mondták"
Mások azt is mondták hogy szereted rózsaszín tangában riszálni a hátsódat. Ilyen alapon akkor ezt kezelhetem tényként nem?
Végül is...Ha mások ezt mondták, biztos úgy is van.
Azt meg végképp nem értem mi üt és mit. -
Valkűr
addikt
válasz
GALARDO #10598 üzenetére
Nincs igazán nagy különbség, meg a tesztekben sem... 4S volt a nejemnek, mivel ő is csak nevét vesz és elfogult...De belátta, 5 év után feladta és Sony mellett kötött ki...
Ettől még lehet jó telefon, csak én vagyok finnyás..De az ismerősen 95 százaléka beismerte, h csak a neve miatt vette és veszi, ki sem próbálták a konkurenciat... Aki látta azt mondja faxa, de marad a nagy név mögé bújva iPhone. De legalább beismerik..Na téma zárva, csak egy szosszenet volt...
-
Valkűr
addikt
Akkor mondom én úgy, h nekem évekig volt IOS is, meg Android is egymás mellett...IOS az S4 volt, androidban a HTC Desire HD...Ha azt mondom nincs az az isten aki kedvéért a HTC telot lecseréltem volna az S4-re... És itt nem az androidra gondoltam, hanem úgy cakkpakk az egész mukodes, hibák, használhatóság egybevetve... Azóta semmi sem változott, minden maradt ugyan úgy. Ráadásul hiába lett elvileg jobbb hardveresen az I5, maga az egész mégis ugyan az maradt... És erre jön meg pluszba az amit a többiek meg elmondtak. Inkább legyen egy Sony, vagy LG telefonom mint ezzel a koncepcióval meg 1* az életben iPhonom..És ezt mondom úgy, h tisztában vagyok a One hibaival, az Android gyengeségével... Mint iPhone felhasználó, és nem kritizáló..
-
N4ri87
senior tag
válasz
csacsi67 #10576 üzenetére
Nem vitatémát akartam indítani, csak egyszerűen kíváncsi voltam, hogy ő mit gondol. Nem kell egyszerre bele kötni.
Hozzá teszem, -bár már többször írtam-, i5-ről váltottam. Valahogy nekem az üzemidő sem verte a One-t. Kizárólag kamerában volt erősebb. Minden másban egy unalmas tucateszköz. Ez a tapasztalatom. Ebbe sem kell bele kötni.i Offot abba is hagyhatjuk szerintem.
-
csacsi67
addikt
Akkor olvasd el és értelmezd én is értem mit akar mondani de más is van benne.Ami nem helyt álló.Kinek melyik platrform jön be.Volt a kezembe one hidd el nagyon sok telefont kiprobáltam.Van még fejlödnie a droidnak pár dologba.Más a könnyebb testre szabhatóság.Tudjuk neked mindig az legjobb telefon ami neked van annál jobb nincs a piacon.Vita lezárva.
Ja azon Onén meg 2 honap után jelentkeznek a problémák Érdkes.Egyik irásod üti a másikat.Ami töled elvárható mint mások is mondták.
-
GALARDO
addikt
-
zack
nagyúr
válasz
GALARDO #10582 üzenetére
Gyerekek...Az enyém most lesz 2 hónapos. Nem pár hetes. Valahogy az utolsó 2-3 hétben kopott meg az elülső kamera magasságában 1mm hosszúságban a festett kerett. Biztos hogy garis gond, megy is vissza, de csak miután a 4.2.2 S-OFF működni fog, mert tuti gyári 4.2.2-vel kapnám vissza, és ha most adom be, be fogom szopni a főzelékezést.
-
zack
nagyúr
válasz
csacsi67 #10574 üzenetére
Én pontosan értem mit írt HUTCHDB. De ezt csak az érti meg aki mind a két oldalt próbálta. Hogy ne legyen az, hogy i4S van összehasonlítva a One-nal, halkan megjegyezném, 1 év 1 hónap i4 32GB használat után tértem át Samsung Galaxy S2-re, és önként és dalolva maradtam Android rendszeren. Tehát ott még az sincs, hogy akkora különbség lenne hardveresen, mint i4S - One között.
Hozzáteszem, én szerettem az i4-et, de kb 2-3 hét után, az S2-öt és az androidot jobban megszerettem.
Nekem az egyetlen negatívuma az iOS-nek és az iPhone-nak, hogy megunható. i4 is részben ezért távozott a tulajdonomból, bár itt sokat nyomott még a latban a mindössze 1 éves gari, ami után szépen apránként kezdenek előjönni a problémák és lehet fizetgetni a javításokért. Az én i4-em 1 év 2 hét után kezdte produkálni a tipikusnak mondható home gomb problémát. Milyen furcsa.
Mivel a telefon ott van az emberrel minden nap mint egy "társ" napi 17-19 órában, így alapvető igény a változatosság, a témázhatóság, a UI átszabása, amit az iPhone még 6 év után se tud. Értem én hogy ez a koncepció, de azért legyen már benne némi szabadság is, és az hogy a júzer döntse el hogy mit akar, ne az legyen, amit a gyártó letol a torkán. -
Bilux
veterán
Nézd már meg mi az összetétele annak a fertőtlenítő szernek...
-
capulet75
addikt
Három nap zsebbenhordás után nekem is lejött egy kicsi a bííc feliratból. Ez legyen a legnagyobb baja...
-
Valkűr
addikt
Valahol olvastam, h a fekete kopik... Nem tudom erre van e garancia..
-
Windd
csendes tag
Szerintetek mit csináljak? Ma járt le a 3. munkanap a vásárlás óta és pont ma este a beatsaudio feliratból a hátlapon levált az a és az u betű + a bal sarokban a peremnèl az illesztèsnèl is kopik a fekete festèk és a hátlapon is fakul egy helyen! Egyedül sima fertőtlenítő spray ( hajtógázmentes sanitol ) + puha papírtörlővel volt tisztítva! Semmi vegyi anyag nem került rá, és farmer zsebben volt tok nélkül, ha lerakom valahová pl. asztalra a telefont csak mikroszálas kendőre rakom! Nem hiszem hogy a kopás indokolt lenne ilyen rövid idő alatt úgy hogy az összes telefonomra vigyáztam eddig nagyon! Kicserélik ha beviszem a T-hez, van értelme? Ráadásul direkt feketèt vettem mert az tetszik!
-
NandorHUN
addikt
válasz
Valkűr #10578 üzenetére
na igen, telefonnál engem se érdekel max VGA-nál, itt a lényeg a vásárlók megtévesztése, bár engem a fizetett tesztek jobban zavarnak, ahol a Samsung azért fizetett, hogy több díjat zsebeljenek be, meg a netes lejáratások...
Más:
Kijött az insertCoin 3.0-11 .... kezdem kicsit unni, hogy naponta jön az új, vasárnap jött ki a 3.0-9Venomból bezzeg lassan 1 hónapja nem jött ki frissítés.
-
Valkűr
addikt
Én eleve nem értem minek ez a farokmeregetes ami folyik a telefonok közt is, illetve a felhasználók közt... Kinek a pap kinek a papnè...Nekem ez a harmadik Htc egymás után, tudom a hibákat, de mégis ez mellett maradtam. ...Volt iphone is, samu is, etc... Mind jó valamiben, és mindben van hiba... Kompromisszumot kell kötni...
-
NandorHUN
addikt
Csak gratulálni tudok a Samsungnak, néha nem tudom melyik a rosszabb a Samsung vagy az Apple. Ráadásul a vicc az, hogy itt 10% írnak a tesztekben pedig szerintem nem volt 10% különbség sem az alacsonyabban működő HTC One-hoz képest, amit ugye azóta már lehet boostolgatni is 450-re a különböző kernerekkel.... De azért vannak itt ötletek, a gyártóknál.. pfff
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
csacsi67 #10574 üzenetére
az i5 sem hoz érdemi változást az általam felhozott problémákra..., mondhatni "egykutya"!
köszönöm!de az egész hsz-nek nem ez volt a lényege, nem a one-t akarom védeni, vagy az iphone-t bántani...
ne is vitatkozzunk ezen.
én úgy álltam a cseréhez, hogy most akkor új szemléletben kezdek bele, de nem jött össze. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
N4ri87 #10572 üzenetére
remélem nem kapok "dá-dát" moderátortól...nem szalad senki jelenteni, hogy itt meg az i-t piszkálják....
első reakcióm kb. 2 órával a csere után:
"nagyon lassu, akadozos, kicsi es borzasztoan hamar merul....
nagy kar volt eladni a htc-t, ehhez kepest az egy raketa es egy eromu....
szoval sirni tudnek...."de nézzük a konkrétumokat:
sikerült 2 nap alatt már megunni...
one sokkal gyorsabb mindenben, bármit kell nyitni, akár egy böngésző, akár játék, bármi.
az ios egy animáció mögé bújó lassú valami, 2 óra múlva kerestem olyan programot, ami az animációt gyorsítaná, mert engem nagyon idegesített. mondhatni úgy is, hogy így könnyű simának lenni, ha az egész egy lassított felvétel....
egy rohadt zenét alig tudtam feltenni. (flac)
sorozatot nem tudtam nézni, nem megy rajta semmi film normálisan. (hd)
az automata fényerő katasztrófális!
állandóan minimumon volt képernyő feloldáskor, alig láttam valamit, és nincs rá megoldás, csak ha kb felére veszed, de akkor meg sötétben üti ki a szemed...
a one hangja kategóriákkal jobb, mind a külső hangszóró, mind pedig fülessel.
az egész telefon egy játéktelefonnak tűnik a one mellett.
kijelző kicsi, nevetséges a mai világban, mint ha a kicsi lányom samsung "hellokittis" telefonját fognám a kezemben.
az iphone folyamatosan dobálta a jelet, autópályán (M3) szinte lehetetlen netezni, sőt még telefonálásnál is szakadozik.
az akkumulátor nevetséges.
pontosan fordítva működik, mint itt az androidon.
ha nem nyúlok hozzá, akkor szinte 0 %-ot merül, képes lenne szerintem 3-4 napot is elmenni.
DE ahogy elkezdem használni, iszonyatosan gyorsan merül.
1 napot néztem meg, 2 óra 50 perc kijelző használat merítette le...na most ha megnézzük, hogy a kijlező mérete, kb. fele (területű) akkor kérdezem én mi merül gyorsan?
ebből is látszik, hogy azok, akik nem okostelefonként használják, azoknak isten a telefon...de nekem nem az!
a kamerája viszont nagyon jó!hirtelen ennyi jut eszembe...
OFF az OFF-ban:
de hogy egy kis jóságot is vigyek a kommentbe....ha valaki szereti a disco zenét, akkor ajánlom meghallgatásra:ezt! -
capulet75
addikt
Videolejátszónak mit érdemes használni ? Olyan kell ami mindent lejátszik.
-
N4ri87
senior tag
válasz
Giorgio1313 #10551 üzenetére
Az üzemidő kényes kérdés. Van, akinek elmegy 40 órát töltés nélkül, de akad itt olyan is, akinek 8 óra után töltőért sír. Nekem átlagban úgy 18 órát megy töltés nélkül, bár nem vagyok hardcore user. Melegedni tud, de nem úgy, mint a HOX. Ha nagyon nyúzod, érezni fogod, hogy melege van. Tok ügyben meg szerintem használd itt a keresőt, mert ez szinte mindennapos kérdés és találhatsz jó tippeket. Én ilyesmit használok. Leejtéstől nem tudom, hogy mennyire véd, mert nem szoktam eldobni a telefonom, apróbb behatások ellen jó és meghagyja a telefon szépségét.
-
Gabbo
aktív tag
Sziasztok.
Romolás ügyben szeretnék tanácsot kérni, ugyanis anno ZTE Blade-nél cserélgettem őket, abból még ki lehetett préselni egy kis pluszt.
Érdemes más romot felrakni? Nyújthat ez a számomra tökéletes készülék még többet? Ugyanis ha már "megbuherálom" akkor ezt valaminek a javára szeretném tenni.
Az elmúlt időszakban ebbe a szegmensbe tartozó, vagy ennek az alját súroló készülékeket cserélgettem és ez mindegyiknél nehéz kérdés volt.
-
Krisz0630
senior tag
Használ valaki Nilkin Hard Case-t?
Milyen a tok? Sokat vastagít a készüléken?
-
Xaels
félisten
válasz
Micimaci #10562 üzenetére
Létezik mert szolgáltatós és ott a szolgáltató beleszólhat a frissítésbe. Viszont S-OFF után átírhatod a CID-et amivel ez a gond megoldható.
(#10564) Krisz0630: általánosságban mindenki meg van vele elégedve, ár/érték arányban a legtöbben ezt ajánljuk.
(#10561) jacis: viszont, ha Custom ROM megfelel akkor szerintem van olyan GPE alapú ROM ami tudja kezelni.
-
Micimaci
csendes tag
Sziasztok. A One-om Cidje: t-mob101. Létezik, hogy erre még nem jött ki frissítés? Bocs, ha volt már...
-
HUTCHDB
nagyúr
most nézem a t-s oldalt, visszavitték a készülék árát a normális helyre.
már bánom, hogy eladtam, 2 nap elég volt az i-ből....nem kell ez nekem sem 6-os, sem 7-es verzióval....
ma már túl is adtam rajta...
szóval aki eladáson töri a fejét...gondolja át 10x, mert a másik oldal elég sötét....szerintem! -
jacis
nagyúr
Sziasztok,
Szerintetek a Google Edition kiadásban a TV távirányító funkció működik? -
Land
veterán
Megjött a Nillkin tokom és nagyon masszív, jó kis tok. Az S-Line szilikon tokomnál kecsesebb és elegánsabb szerintem.
-
zack
nagyúr
Visszanyal a fagyi...Mekkora pleff. És ebbe pont a Samu csúszik bele?
Samsung boosts graphics in Exynos Galaxy S4 to manipulate benchmark scores
-
-
N4ri87
senior tag
válasz
Giorgio1313 #10546 üzenetére
A kamera az egyetlen dolog, amivel barátkozni kell, mert nem egy egyszerű eset. Van jó oldala is, lehet vele szép képeket lőni, de az iPhone kamerája szerintem jobb.
Lag egy darab sincs. Nekem két hónapja van meg és imádom. Semmi akadozás és karc sincs rajta. Egyébként lehet rá szép tokokat kapni és meg is éri használni, mert bármikor leeshet. -
Xaels
félisten
válasz
capulet75 #10548 üzenetére
ES-nél SDCARD-ként érhető el.
One Mini Review érdekes az értékelés: "Great camera" amikor ugyanaz a 4Upx-es érzékelő van benne mint a One-ban csak OIS nélkül.
-
capulet75
addikt
Hol találom a belső tárhelyet?
-
Szpisti
addikt
Felraktam az insertcoin-t, minden király, de a bal felső sarokban egyfolytában ott a háromszög a felkiáltójellel, "HTC Sense engedélyezése" "érintse meg, ha újra megpró...". Ha rányomok, egy pillanatra felvillan egy Facebook fejléces oldal Loading ablakkal középen, de vissza is ugrik... Mi lehet a baj?
-
Giorgio1313
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek.Hosszú idő után váltok vissza androidra,iphone-os korszak után.Volna pár kérdésem a telóval kapcsolatban.(lehet hülye kérdések lesznek,utolsó androidos telefon DHD volt...) Ezen már nincsenek akadások ugye?Az ultrapixel kamera tényleg olyan jó képeket lő?Mennyire megbízható ez a tipus?Próbáltam visszaolvasni egy kb 1000 hozzászólást ezért az akksiról nagyjából kaptam egy képet.
Tok nélkül mennyire karcolódik?Azért kérdem mert maga a készülék szerintem gyönyörű,és nem szivesen tenném valami csúnya tokba.Kijelző karcolódik könnyen? Köszönöm a türelmet és a válaszokat! -
Leafnshit
tag
Ha már éppen tokokról van ismét szó, én rendeltem egy ilyen szálcsiszolt alumínium hatású tokot, amely épp ma jött meg, de mostanra már elmúlt az késztetésem, hogy tokba csomagoljam, úgyhogy ha valakinek tetszik és nem szeretne ebay miatt heteket várni én szívesen megválok tőle (természetesen lényeges olcsóbban).
-
k.soma
senior tag
Sziasztok!
Melyik kernelt érdemes felraknom, ha gyorstöltésre volna szükségem (fesztiválozás miatt) ? Más funkció nem szükséges, csak hogy stabil legyen. ARHD 12.0-ám van jelenleg fent, gyári kernellel.
-
mumk1
addikt
Van valakinek infója arról, hogy mibe fáj egy kijelző csere és kb. mennyi ideig tart?
Szerencsére nem nekem kell. -
yodee_
őstag
igazából elképzelhető hogy belefér a one x bőrtokjába? mert akkor nem is gondolkodom újon
-
yodee_
őstag
Milyen tokot ajánlotok a telefonhoz? Jelenleg a One X-en a gyári bőrtokot használom és nagyon meg vagyok vele elégedve. A rápattanós toktól félek mert abban a kijelző nincs védve.
köszi
-
Windd
csendes tag
Az utóhang akkor hallható ha csend van, vagy ha lejátszott hang után füledhez rakod azonnal a telefon alsó hangszóróját, és várni is kell kb. 2mp-et! Szerintem a jelenség akkor jött elő amikor az első bekapcsolása után 1 nappal frissített a droid, csak ebben nem vagyok biztos, lehet előtte is ilyen volt csak most hallottam meg! Azt kellene tudnom hogy softwares vagy hardwares-e a hiba, és hogy hiba-e egyáltalán, mert mèg a 3 munkanapon belül vagyok a vásárlástól számítva ! Cserét kerjek-e?
Ui.: valami 240 mb-os volt a frissítésKiegészítés: JAH az kimaradt hogy akkor is csinálja az utóhangot ha néma módban van és lenne hang! Ilyenkor nyilván nem szólal meg maga a hang pl. a menü navigációs hagja, viszont az utóhang az igen ugyebár kèsleltetve! Ha nagyon hülyén fogalmaztam elnézést!
-
NandorHUN
addikt
Nekem nincs kattanó hang, próbálj ki egy másik romot esetleg. A hálózati töltést még nem néztem, de nekem PC-ről tölt fel 3,5 óra alatt, hálózatról szerintem max 2 óra és maxon van.
Más: Ha Insert Cinban betolom a Louder Soundot és a Very Louder Soundot is, akkor sérülhet a speaker? -
Windd
csendes tag
Sziasztok!
Most vettem egy ONE-t és eléggé bizonytalan vagyok még vele kapcsolatban mert Iphone-ról váltottam ! Eddig teszik az új telefon, viszont kettő dolog idegesít ! Az egyik hogy ha bármilyen hang amit a telefon éppen lejátszik majd az befejeződik azt az alsó hangszóróból egy kis kattanás kíséri (pl. Jön egy sms a figyelmeztető hang után hallható kb. 2mp elteltèvel). Gondolom leveszi a feszültséget a hangszóról, de csak az alsón jön elő ez a halk kísérő kattanó hang! A másik dolog az a kb. 3,5 órás töltèsi idő hálózati töltés esetén (pc-ről nem próbáltam) az iphone 4 1,5 óra alatt töltött fel 3%-ról 100% -rá a ONE-nak ugyan ez a több mint duplája!? A fent leírtak szerintetek normális jelenségek vagy hibák ? Ne haragudjatok ha hülyeséget kérdeztem! Előre is köszönöm a segítséget!
-
markyy18
aktív tag
válasz
Nightfall75 #10511 üzenetére
Köszönöm.
Már régen kerestem a dalszövegre megoldást.
-
m0rd0k
senior tag
Sziasztok!
A gyári zenelejátszóban,vagy akár a play zene alkalmazásba,hogy lehet beállitani hogy 1 mappát olvasson,és ne legyenek benne a gps hangok meg stb.?
Köszi.
-
Valkűr
addikt
Én is csatlakozom a Hox után egy One társaságában
-
Avicularia
veterán
válasz
Szpisti #10510 üzenetére
A 10511-ben lévő leírás működik, én már megcsináltam. Ha frissíted a firmware-t, és S-OFF vagy akkor a megfelelő RUU-val vissza tudsz downgradelni oda,ahol vussza tudod zárni S-ON-ra és vissza tudod állítani a gyári állapotot.
#10515. Nem kell újra S-OFF-olnod mert az megmarad. Csak akkor bukod be az S-OFF-ot jelen pillanatban, ha S-ON-on felrakod a 4.2.2 frissítést. -
Szpisti
addikt
válasz
És utána újra S-OFF-olhatok?
-
dns86
tag
válasz
Thx, siker!
-
Loboda
senior tag
válasz
Így van!
Azzal a kiegészítéssel hogy jelenleg nincs 1.29-es WWE Europe RUU, csak 1.28-as, de az is megfelel a célnak! -
Leafnshit
tag
Láttam, hogy már többen is írták, hogy a gyári galléria helyett QuickPic-et használnak. El tudná esetleg mondani valaki, hogy miért/miben jobb?
-
Nightfall75
tag
(#10509) dns86: nekem így működött
(#10510) Szpisti: utolsó bekezdés
-
dns86
tag
Valaki régebben írta, hogy sikerült megoldania, hogy a zenelejátszó leszedje a dalszöveget. Vki megtenné hogy leírja lépésről-lépésre h h sikerült?
-
Szpisti
addikt
Az insertcoin-hoz sem fontos az új hboot?
Nem szeretném frissíteni, mert - ha jól tudom - akkor elvesztem a S-ON-ra állítás lehetőségét... -
Xaels
félisten
HTC ONE GPE vannak érdekességek, nekem hiányozna a Sense
(#10502) yodee_: Blinkfeed-et bármikor leválthatod klasszikus főképernyővel, de mindig a bal szélső oldal a Blinkfeed lesz.
Mivel van S-OFF így azt raksz a telefonra amit akarsz és vissza tudod bármikor állítani gyári állapotba nyomtalanul.
-
yodee_
őstag
Ha minden jól megy akkor szerdán megválok a jól bevált One X-től, és átveszi a helyét a One. Gyári függetlenül veszem. A kérdésem az lenne, hogy e módosították e a sense-t, tehát hogy a kezdőkép nem a blinkfeed hanem mondjuk az óra + időjárás legyen, valamint a lock screen-t olvastam, hogy könnyedén oldódott. Illetve van e valamit amit tudnom kell. Hardveres hibákkal tisztában vagyok
-
NandorHUN
addikt
Azt valaki meg tudná mondani, mi az a "software rendering" - megéri kikapcsolni és mi az a CRT-OFF animation, inline EQS? (InsertCoin Kérdezi)
Ha nagyon hangosra állítom a Speakert, akkor az kárt tehet benne ? (67-ről 76 db)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Gmail
- Hegesztés topic
- E-roller topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Formula-1
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest