-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
BenHans
addikt
válasz
pet4321 #22738 üzenetére
A farmer zsebet tok nélkül max csak akkor ha már régebbi darab a farmer, mert nekem fogta már meg gatyó igazolványomat is mert hirtelen csak zsebre raktam reggel és estére kék volt. (nem reklámozni akarom de GAS/igazolvány/ és Retro/a hófehér szövet övemet színezte ki/ volt az elkövető) Szóval ezzel óvatosan kell bánni, mert a GAS kb csak egy hónap után fejezte be a kékítést, úgy hogy minden hétvégén ki volt mosva.
-
hurrikan
addikt
válasz
pet4321 #16107 üzenetére
Mi van új az üzeneteknél? Vagy milyen üzenetekre gondolsz?
Meg milyen képi/szöveges megjelenésre?Bdanyy
Energia takarékos mód, valamint az alvó mód ki van kapcsolva?
Továbbá a Wifi alvó állapot is?
Nekem sem a 4.2.2-vel sem most nincsenek ilyen gondjaim. Mindent jelez rögtön.
A Hangouts gondjainak meg nincs köze a HTC-hez. -
Bdanyy
addikt
válasz
pet4321 #16107 üzenetére
Nekem is szövegesen van. Elég csalódás az első 4.2.2-höz képest ez a 4.3
Amásodik 4.2.2 sem volt már 100-as a sleep módban nem megérkező értesítéseivel.
Hangouts-szal szívok már vagy 1 órája, elkallódnak az üzenetek, ugye az eleve esélytelen hogy lásd valakinél hogy ott van-e a gépnél, vagy away.
-
F_Gergely
őstag
válasz
pet4321 #11273 üzenetére
Én nem hordom tokban, zsebben hordom, bár tény hogy meló alatt sokszor koszos kézzel fogom meg, gondolom onnan megy rá a kosz, csak általában hetente "mosnom" kell a telefont.
Ha sima felületű műanyag lenne szerintem nem lenne vele gond, csak ez a matt érdes felület egyszerűen gyűjti a koszt és meg is tapasztja, csak ruhával nem tudod letörölni. -
törölt tag
válasz
pet4321 #11151 üzenetére
Teljes sötétségbe:nem is olyan rossz szerintem
Én is otterbox tokot használok,8ezer volt,iponos,nem gondoltam volna,h ilyen gagyi a minősége... a gumi,ami van a jack dugó meg a micro usb nyilás fölöt,az le fog törni,már foszlik is(1hetes...)...
Az lenne a kérdésem,hogy egy karcot sikerült csinálnom a jack dugó mellé,méghozzá egy szép embereset,amit inkább repedésnek hivnék...igy is betudom vinni gariba?
Mert az aksival bajok vannak -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest