- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Asztrofotózás
- Autóhifi
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 3D nyomtatás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kevin's
senior tag
Holnap érkezik a telefonom és azon gondolkodom milyen tokot vegyek hozzá szerintetek ez HTC Double dip tok ? Érdemes egy ilyenre beruházni ? Esetleg más alternatívát is el fogadok ha vki jobbat tud mutatni
-
NandorHUN
addikt
válasz
Valkűr #11164 üzenetére
Na ez nekem is bevált, esetleg vannak még más tippjeid is?
Más: Van egy kis problémám: amikor sötét fotót csinálok akkor látszik a képen egy elég nagy (világos) "halott" pixel/ pixelek. Az elkészült képeken nem látszik de csak sötétben, egy nagyon picike kis pont. Elnézve a készült képeket el lehet "húzni", tehát szinte biztos, hogy a kamerán, lencsén van egy kis por, vagy valami ami ezt okozza. Valahol esetleg tudják belülről törölni a lencsét? Mivel kívülről hiába törölgetem ugyanott van.
-
markyy18
aktív tag
válasz
#71028224 #11188 üzenetére
Aksival milyen gondod van egyébként?
A repedés miatt nem valószínű de egy próbát megér.pet4321: melegszik az egy dolog az nem okvetlen baj. Nem tudom viszont h a melegedésnek nincs-e köze h bevörösödik a kép. Mert néha pár perces használat után elvörösödik állandó ISO200-on is.
-
pet4321
csendes tag
válasz
markyy18 #11176 üzenetére
Nálam nem, töröltem minden korábbi adatot a kamera app-ban, de nem változott a helyzet. Igen, mindig nyomom a kézi fókuszt.
Ha van egy erős fényforrás, laptop monitor, tv kijelző, arra tudom fokuszáltatni, a kép jó a fő témában viszont a körülötte lévő infó szintén elszineződött. -
törölt tag
-
ThorsHUN
őstag
Sracok!
Zene kerdes:
Mitol fugg, hogy egy flac-et lejatszik egy masikat meg nem?
Marmint mitol fugg, hogy lejatssza e vagy sem? -
Kevin's
senior tag
válasz
Valkűr #11177 üzenetére
Ki lehet hozni a legjobbat is egy telefonból, ha az ember nem automatán fotóz vele, hanem magának állítja. Csak egy telefon esetében sokáig tart ezt beállítani, mint egy DSRL gépen amin már rá van állva a kezed és tudod mikor mit kell alkalmazni ,bár annál is vannak durva dolgok. Ha AF nélkül fotózol és elakarod mosni a hátteret magadnak állítasz mindent mennyi mindennek kell stimmelni rekeszidőt beállítani ISO értéket nem beszélve az exponálásról ,de ezekről nem itt kell beszélni van ennek topicja
-
pet4321
csendes tag
válasz
Valkűr #11164 üzenetére
Az volt az első amit levettem, 200-as iso-n készült az összes kép amit linkeltem.
Ezt most készítettem éjszakai utcai képHDR kikapcsolva, éjszakai mód kikapcsolva (ha azt bekapcsolom hasonló a helyzet, mint normal módnál)
Az iso-n kívül van vmi autómata beállítás aminek kikapcsolásával lehet segíteni a dolgon?
-
Kevin's
senior tag
válasz
#71028224 #11166 üzenetére
Akkor nálad nem működik az iso érték beállítás
ugyanis ha 1600 ra állítod vagy 3200 ra világosodnia kellene a képnek. Ez pont olyan , mint az én (Canon EOS 500D) gépemnél mikor tanultam a záridő és a rekeszidő beállítását kb 50 kép után sikerült megtanulnom , hogyan kell állítani, ma már szép képeket tudok készíteni vele, de egy kor még nem így volt
Kezdő fotósoknak egy remek kis segítség nyújtás az ISO értékekről: Link
-
markyy18
aktív tag
-
Valkűr
addikt
Vegyétek le az ISO értékról az autómata funkciót, és tegyétek 200 vagy 400-ra
Meg kell tanulni telefonnal fotózni, soha nem használjuk az automatikát, ez az első ami fontos...A második, hogy elég , ha 200, vagy max 400 az ISO érték...
-
-
Valkűr
addikt
itt jön a fény a monitorról, de nem látom, h belilulna...
-
törölt tag
válasz
pet4321 #11151 üzenetére
Teljes sötétségbe:nem is olyan rossz szerintem
Én is otterbox tokot használok,8ezer volt,iponos,nem gondoltam volna,h ilyen gagyi a minősége... a gumi,ami van a jack dugó meg a micro usb nyilás fölöt,az le fog törni,már foszlik is(1hetes...)...
Az lenne a kérdésem,hogy egy karcot sikerült csinálnom a jack dugó mellé,méghozzá egy szép embereset,amit inkább repedésnek hivnék...igy is betudom vinni gariba?
Mert az aksival bajok vannak -
Valkűr
addikt
Én úgy tudom, valahol olvastam erről, h csak a HDR felvételnél lilul ami sötétben normális...Alap és éjszakai módban nem lilul be..
-
ffodi
veterán
Az sehol sincs leírva, a HTC oldalán sem (hacsak a garilevélen nem szerepel), hogy ettől ugrik a gari. A HTCDev oldalán lényegében annyi szerepel, hogy akkor ugrik a gari, amennyiben a nyitástól száll el valami, vagy a nyitás utáni belenyúlkálástól lesz probléma. Persze ezt a kijelentést is lehet többféleképpen értelmezni.
"It is our responsibility to caution you that not all claims resulting or caused by or from the unlocking of the bootloader may be covered under warranty. "
-
-
pet4321
csendes tag
Sziasztok!
Nem olyan régóta sikerült beújjítanom egy One-t. Egészen eléképesztő telefon, ahogy így olvastam jobbat most a piacon nem nagyon találhattam volna, maximálisan meg vagyok vele elégedve.
Visszaolvastam a fórumban jelentősen, kb fél napot itt töltve és rengeteg mindenre hasznos infókat találtam, amikért nagyon hálás vagyok.A kamera kérdésben nekem egy más jellegú felfedezésem történt, aminek nem nagyom örülök, ebben a kérdésben nem találtam még csak hasonló hozzászólást sem, lehet hogy csak nálam van ilyen jellegű probléma.
Találkoztatok e olyan esettel, ha kisebb fényviszonyok mellett fényképeztek, nem teljesen sötétben, nem is holdfénynél, mondjuk egy sötétebb szobában fényképezésnél a kamera szélei elvörösödnek, lilulnak, képtelen fokuszálni majd a teljes kijelző bevörösödik és négyzethálóssá válik? Illetve még egy észrevétel, kamera üzemmódban rendkívül hamar (1-2 perc) elkezd forrósodni a telefon (nincsen tokban, szabad levegőn van)Találkozott valaki hasonló hibával?
Mit tanácsoltok ennek megoldására? -
Xaels
félisten
Ha valaki szereti ha sok a mély a zenében, az szóljon egy próbakörre még ki lehet próbálni az AKG K-450-em amíg el nem megy. Nekem sok a mélye.
-
GALARDO
addikt
Nem értem, hogy ide mért nem tettek, egy kis ajtót.
A hangerő gombokért viszont *5-ös.
-
Xaels
félisten
válasz
Avicularia #11130 üzenetére
Az remek így remélhetőleg sikerül megvennem normális áron a fejest amit szeretnék kipróbálni.
-
GALARDO
addikt
válasz
Avicularia #11125 üzenetére
Mért lenne röhejes, akkoriban még csak szifonra volt.
Minek csináljanak 20 féle videót?
joey20: De most őszintén, nem tök mind1?
A lényeg, hogy van videó róla.
-
Loboda
senior tag
1. Gyári böngészőben megnyitod a kívánt weblapot, majd menü, felső sorba van egy + jel, itt a kezdőképernyőt válaszd! Kirakja egy üres helyre, valamelyik kezdő képernyőn!
(#11121) dns86
Elvileg ugrik, gyakorlatilag meg a fene se tudja!
Volt akit elhajtottak vele, volt akinek simán javították! -
Xaels
félisten
-
zack
nagyúr
Látom az árazást magyar pénztárcához igazították.
Az árazás parádés lett, de videó alapján nem tűnik nagy durranásnak.
Más:
Az én telóm is megy vissza gariba. Keret kopás, és 1db pixel hiba a status bar vonalában (fekete alapon fehér).
A kérdésem az lenne, valaki garanciáztatta már HTC Dev-vel nyitott bootloaderrel? Csak mert ha kapok újat, azt csak azzal fogom tudni nyitni.Ki tudja lesz e rá egyáltalán S-OFF, és érdemes e várni rá.
Gari miatt viszont túl sokat nem akarok várni, mert 2 hónapos..,És jobb esélyekkel indulok egy cserét illetően mint 3 hónap múlva. De aztán lehet várok még inkább az S-OFF-ra, mert megérné azzal nyitni. -
Xaels
félisten
[link] Megjelent a Play-en is a hazai fejlesztők Sine Mora c. játéka. Ha esetleg valakit érdekel.
-
CSiPet2
tag
Én cseréltettem a készülékem pontosan ugyanezen jelenség miatt. Mostmár elő nem keresem a hibajelenséget, de itt egy pár oldallal előbb megtalálod. Teljesen ugyanaz mint a tied. Még viszonylag friss a csere készülék, eddig nem volt halkulásom, de nem is beszéltem rajta sokat (van mellette egy céges one v-m). Mellesleg nálam csak akkor jelentkezett, ha a másik oldalon viszonylag halkan beszélnek.
Jah és ezt nálam még a gyári 4.2 művelte, úgyhogy nem innen fújt a szél...
-
hoy
tag
Sziasztok!
lenne egy pár kérdésem.
1. meg lehet oldani, hogy egy weboldalt kirakjak ikonnak? pl: fn.hu mobilarena stb...
2. tudtok olyan nem fülbedugós fülest, amivel lehet vezérelni a telefon hangerejét, számléptetést, nem durva a basszusa
3. Létezik olyan fólia előre ami a hangszóróra is rámegy? eléggé ronda a fekete felület az izzadt fülem után...válaszotokat előre is köszönöm!
-
boksz
senior tag
A lányaim átállították....
Köszi -
boksz
senior tag
A galériában mutatja az összes képemet és videómat és annyi.
-
Valkűr
addikt
Nyugi kérdezz mit nem talalsz... A kameraban van bal oldal kis ikon...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10S 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GB W11
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest