- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Apple asztali gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
válasz
Avicularia #10199 üzenetére
Hát..Nem akarom az ördögöt a falra festeni, de szerintem ha a fehér is kezd pattogni (a fényezési eljárás azonos) sansztalan lesz a körömlakkos megoldás.
Mivel a fehéren ott króm keret van, így elég nehéz lesz javítani házilag. De aztán lehet csak a feketéket sújtja ez a "betegség".
-
Avicularia
veterán
-
zack
nagyúr
Lesz itt baj a fekete példányok festésével...
Kérdés, ez mennyire lesz garanciális hiba. Úgy vigyázok rá, mint a hímes tojásra, még is a kereten az előlapi kamera magasságában van egy 1mm kopás.
Egyelőre még nem zavaró, de ha már most kezdődik, mi lesz fél év múlva? Ha nem garis hiba, szerintem egy matt fekete körömlakkal nagyon f@szán meg lehet majd csinálni, de addig nem nyúlok hozzá, amíg van sansz a gariban javítására.
-
Avicularia
veterán
Hogy kicsit még jobban megkavarodj, a 2.24-es firmware-t külön is fel lehet rakni, nem lesz S-ON tőle a készülék.
Én most álltam vissza az 1.28-as gyári romra, de ugyanolyan hibás a kamera, sajnos nem segített a gyári visszaállítás. Kivárom míg lesz S_OFF 4.2.2-re mert a szervizben úgyis felrakják. Előbb nem adom le javítani, más bajom nincs a cuccal. -
m0rd0k
senior tag
Sziasztok!
Srácok,ha az én one-om FA35L,ami ugye május 20-án gyártott,akkor ebbe már nem HDR mikrofon van?
Azért kérdezem,mert van mikor nem hallanak jól,de általában ha kicsit megigazítom a kezembe a telót,jó szokott lenni,de elég érzékeny.Eltakarom a kezemmel a mikrofont,vagy mi lehet a baj? De az eddigi pár másodperces csend (pár mp-ig nem hall a másik fél a hívás elején) még a szoftver frissítéssel se nagyon szűnt meg. -
vasii
senior tag
Az indikator led ebrentartasara tovabbra sincs semmi megoldas?
-
g0n21
senior tag
válasz
Levente17 #10185 üzenetére
kattints a gsam képen is látható legalsó alkalmazásokra, azon belül pedig van fent egy legördülő, ott az ébrentartás idejére. tübb, mint két és fél órát ébren tartotta valami a telefonod, egy alkalmazás beragadt, valszeg az szívja az akksit, ez tényleg kevés, amit a tiéd bír a kép alapján.
Nekem újabban a whatsapp csinálja ezt, de figyelek -
Levente17
tag
Hello mindenki.
1 hete van meg a kicsike de az akku idő rémes.
Most nem fikázni akarom mert nagyon jó telefon de képes néha akár 5-6% merülni este úgy hogy tényleg nem megy semmi.
A másik hogy max 10 órát bír úgy, hogy nem használom valami sokat.
Remélem a linket sikerül megnyitni..
[link] -
TheProb
veterán
Erre vki?
-
Red Bull fan
aktív tag
Nálam sem volt mobilnet,t-s .Szolgáltató probléma volt sztem.
-
porkiy
aktív tag
Esetleg vki erre vmit:
Kis segítséget szeretnék kérni, van egy mp3 a megfelelő helyen, amit fájlkezelőből indítva lejátszik a telefon, de ha be akarom állítani csengőhangnak v. ébresztőnek oda is be tudom tenni, de egyszerűen nincs hangja, miért lehet ez? -
GALARDO
addikt
Buherálás nélkül, meg lehet azt oldani, hogy a zárolt, és a főképernyőn ne ugyan az a háttérkép legyen?
-
Gh0sT
addikt
Nekiállnék romolni. Moonshine féle S-OFF-al nagy hibát nem tudok elkövetni ugye? Vagy van azóta valami újdonság?
-
Xaels
félisten
Másnál jelentkezett már az, hogy amióta frissült a GMAIL(ezek a csoportosító fülek megjelentek) azóta a telefonon nem jelez?
-
ndavey
tag
Bocsi amúgy most olvastam, hogy másnak is van ilyen gondja, de ezek szerint még nincs rá megoldás.
-
ndavey
tag
Hali!
Történt valakivel már olyan, hogy nagyba netezik és egyszer csak elmegy a mobilnet? Többszöri újraindításra se jött vissza sajnos. :\ Még nincs 1 hónapos se a telefon, szóval még befizetetlen számláim sincsenek.. Esetleg valakinek valami ötlet? Egyelőre nem próbáltam FR-t, mert nincs kedvem újratelepítgetni mindent.. -
porkiy
aktív tag
Kis segítséget szeretnék kérni, van egy mp3 a megfelelő helyen, amit fájlkezelőből indítva lejátszik a telefon, de ha be akarom állítani csengőhangnak v. ébresztőnek oda is be tudom tenni, de egyszerűen nincs hangja, miért lehet ez?
-
N4ri87
senior tag
Uraim, engem a One több, mint egy órája ledobott a mobilnetről és újraindítást követően sem megy. (T). Ti nem tapasztaltok ilyesmit?
-
-
GALARDO
addikt
válasz
Red Bull fan #10150 üzenetére
Már megtaláltam, a HTC hivatalos webáruházában. De köszi!
-
GALARDO
addikt
Srácok! Olyan tokot keresek, aminek van egy kijelző védő plexi előlapja. Létezik ilyen?
-
TheProb
veterán
Van arra valakinek vmi ötlete, hogy akartam csinálni backupot az egész telefon tárhelyről. simán rádugtam gépre, intéző és mindent áthúztam oda ahova menteni akartam. De a 45 mappából ami a telefonon van csak 26ot másolt át és így is csak a kis méretű fájlokat, pl. a nandbu gigás fáljait az istenért se akarja. Még egyesével se tudom másolni mert nem csinál semmit még hibát se ír ki.
Valakinek ötlet?
(Lehet lényeges lehet, hogy sokszor ír ki hibát a winfos mikor rádugom a telót, hogy ez meg az nemjó, hibázik, stb. pedig eszközkezelőben nincs ismeretlen eszköz és a legfrissebb driverek vannak fent, valamint a telefonban a "Tárolás" menüpont alatt az "USB tároló"-ra azt írja h "nem elérhető"
-
Loboda
senior tag
One_All-In-One_Kit_v3.0 már S-OFF funkcióval is!
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
torrente777_ #10142 üzenetére
varjuk, koszonjuk!
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
torrente777_ #10140 üzenetére
es mit lehet rola tudni?
van valami erdekessege, specialitasa, vagy teljes "top secret"... -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
torrente777_ #10135 üzenetére
az alairasodban levo 1.0 ez valami rom lenne?
tessek mar rola irni... -
GALARDO
addikt
válasz
torrente777_ #10135 üzenetére
Közben megtaláltam, de ez se kompatibilis, a telefonnal.
-
GALARDO
addikt
Valaki tudja, hogy a Samsung remote app, mért nincs az áruházban?
-
Leafnshit
tag
Sziasztok!
Utolsó akuval kapcsolatos kérdésem az lenne, hogy ez normális (mármint az android rendszer 61%)? 1 óra böngészés volt kb, ugyanennyi zenehallgatás egy kis wifi.
-
Cyberpunk
félisten
A kamerát szidni nem értem. Ezt mindenki tudta már a tesztekből, hogy nem nagy szám ez az optika Ultrapixel ide, vagy oda. Az alapelgondolás jó, de a HTC nem tud jó kamerát lerakni az asztalra ez mondhatni törvényszerű. Akinek ez a legfontosabb rég Nokia 808-al rohangál. Na az már egy kamerás mobil.
Mobilos viszonylatban brutál jó magasan veri az összes többit. Majd a 1020 lesz jó még.
Viszont takargatni sem kell a készülék hibáit, szar ez van azt kész.
i5-nek is megvan a maga keresztje például a kopás. De amiben nagy hátrányban van az a kijelzőméret. Az iOS7 meg valami iszonyat lesz.
-
Loboda
senior tag
válasz
Avicularia #10125 üzenetére
Dobd fel az új firmwaret, és jó lesz!
Nekem kell hozzá vissza zárni a rendszert, nem is szabad! -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Avicularia #10127 üzenetére
aha, akkor e miatt lett a gond...
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Avicularia #10125 üzenetére
te mar az uj radiot is feltetted?
-
Avicularia
veterán
Visszament a gyári rom, de most nem érzékel semmit a kijelző. Gondolom az újabb firm miatt amiért a cwm-et is cserélni kellett. grrr..
-
Gomez86
őstag
Nagyon gondolkodom ezen a telefonon.........
Egy BlackBerry Z10 és eme HTC közt vacilálok. BB már volt a kezemben, ez még nem. Van aki esetleg mindkettőt próbálta?
Ami fontos: totál nem érdekel a kamera, meg a zene, meg ilyenek. E-mail, és vállalati alkalmazások érdekelnek, meg a netmegosztás. Bármilyen _érvekkel alátámasztott_ véleményt szívesen veszek...
-
Avicularia
veterán
válasz
HUTCHDB #10122 üzenetére
Igen, közben frissítettem mert nem ment az érintőképernyő az új firm alatt. Tehát ez a mentés még a régebbi
6.0.3.2 alatt készült, de most már a 6.0.3.3 van fent.
Közben megoldódott úgy néz ki, a könyvtár nevét vissza kellett állítanom az eredeti névre, most jónak tűnik. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Avicularia #10121 üzenetére
masik cwm?
-
Avicularia
veterán
Arra van valakinek ötlete, hogy mikor megpróbálom a gyári romot visszaállítani cwm alól, nem stimmel az md5.
Lehet ezzel kezdeni valamit? -
Krisz0630
senior tag
Használ valaki S-Line tokot? Gondolkodok rajta, hogy beszerzek egyet ebay-ről.
-
Gee_-
tag
Hol lehet megnézni hogy mióta van bekapcsolva a telefon?
-
boksz
senior tag
Van egy képem és be szeretném állítani háttérképként, de úgy, hogy a kép teljes egészében rajta legyen.
Hogy megy a dolog ? -
Ed Parker
nagyúr
válasz
HUTCHDB #10111 üzenetére
Te egy igazi Úr vagy
A one sok mindenben jobb mint az i5 ezt számtalanszor leírtam,az i5 egy egyszerű telefon ehhez képest.
Most hogy megjött sz i5,ez megy a szervízbe,ha továbbra sem lesz jó az akksiideje,akkor megválok tőle.Zack:hiányozni fognak a tartalmas beszélgetéseink,majd privibe néha írj
-
Mano66
senior tag
válasz
Ed Parker #10099 üzenetére
Látod én bátran magamba nézhetek!Nem sértöt irtam,csak igazságot.De te senki tanácsát nem vetted jó szivvel.Csak szajkoztad,hogy milyen szar az One kamerája.Mindenki leirta,hogy nem a legjobb.Ennek a tudatában vettük meg.Mig mi tudunk vele élni,te nem.Ennyi.
Sok sikert az i5-köz. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Ed Parker #10110 üzenetére
szivesen.
en azert, ha tudtam, probaltam....
az i5 egy jo telefon, de az sem tokeletes.
te ugy dontottel, hogy az abban levo hiba szamodra elviselhetobb, mint a one-ban meglevok.
ezt szerintem el lehet fogadni, de egy dolgot majd igerj meg nekem, ha valamiben jobb volt a one, akkor jussanak eszedbe az itteni hozzaszolasaink....
sok sikert, es hasznald egeszseggel es megelegedessel a regi-uj telefonodat!
(ja, mai nap a masodik nap amit 1 toltessel elmegy a htc, ugy, hogy 4 ora a kijelzo hasznalatom, es 28 perc beszelgetesem es 14 db sms-em is van. nekem ez eleg.) -
Ed Parker
nagyúr
Srácok,mindenkinek köszönöm a segítségét
-
-
Bilux
veterán
-
Bilux
veterán
i5-nél meg szépen lilás, kékes bevilágítások lesznek napfényes képeken.
Semmi sem tökéletes, de arra ott a master card -
Avicularia
veterán
Visszarakom a gyári romot cwr mentésből, de nem hiszem, hogy változna a dolog
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest