- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kevin's
senior tag
válasz
migabi24 #11397 üzenetére
Hát észrevehetően jobban vissza veszi néha meg akad a rendszer, de ki lehet kapcsolni mit vegyen vissza. ?Minden mást lekapcsol csak cpu t nem pl ,de annak semmi értelme mivel a proci zabálja le jobban az akkut szerintem. Én nem használom ezt a funkciót ,de így is kibír 1 napot
-
migabi24
nagyúr
Azt tudja valaki, hogy az energiatakarék mennyire veszi vissza a procit
-
Kevin's
senior tag
-
engine88
aktív tag
HOX-on volt tokom, de a One-t nem akarram elcsufitani, ezert neztem full body screen protector-t ebayen, meg is jott, fel is raktam.
Rohadt jol nez ki a tole a telo, Europaba is szallitanak. -
mumk1
addikt
válasz
Kevin's #11392 üzenetére
A HTCdev-el bukod a garanciát, nekem már volt konkrét tapasztalatom. Ha mégis annyira fontos a root, akkor itt van a pontos menete, igaz ez a HOX-hoz volt, de ugyanúgy kell csinálni. Viszont érdemes várni az S-OFF-ra, két hónapot kibírt mindenki.
-
Kevin's
senior tag
Tudna vki linkelni a HTC Dev-es root hoz egy linket hogyan kell véghez vinni a rootolást
-
Valkűr
addikt
Nálam is akadozik a full hd video, de nem mindig...Megfigyeltem, h ahol a képek vannak abban a mappába simán lejátssza a full hd videókat, viszont külső lejátszóval pld. QQPlayer ugyan azok a videók akadoznak...Ezt nem vágom mitől van, talán xar a lejátszó szoftver..
-
Nuada herceg
őstag
Egyébként tegnap este vettem fel egy 2 perces videót full hd-ben.
Ahogy írtam, este volt már, vakut nem használtam, csak a külső fények ahogy világítottak,
1 pizzéria előtt voltunk. A fényminőséggel meg vagyok elégedve, viszont maga a videó lassú, éppen nem szaggat. Mintha slowban vettem volna fel, és úgy nézném vissza.Olvastam már a vásárlás előtt, hogy voltak problémák az éjszakai felvétellel.
Azt hiszem pont egy S4el volt összehasonlítva, 1 tüzijáték levideózva.
És ott elég alacsony volt az fps a one-nál, vagy mi.
De azt hittem ezt a problémát már orvosolták.
Valami megoldás nem létezik rá? Vagy így jártam? -
GALARDO
addikt
válasz
Nuada herceg #11387 üzenetére
Egy alkalmazást, ráhúzol a másikra.
-
Nuada herceg
őstag
HTC One telefonban a menüben hogy kell mappát létrehozni?
Kajak nem jöttem rá!
Pedig próbálkozom 1 ideje. -
F_Gergely
őstag
válasz
spawn21 #11385 üzenetére
Több éve vásárolok eBay-ről több tucat terméket vettem már, soha nem kaptam minőségen aluli terméket! Amiről te beszélsz az amikor valaki elhiszi hogy 500 forintért 120 gigás USB3-as Kingston pendrive-ot kap...
Japánból és Kínából is rendeltem már, és elmondhatatlanul korrekt mindenki, lehetne tőlük tanulni!
A kerékpáromhoz az első villát eBay-ről vettem 120 ezer forintért, és azzal sem volt semmi, pár nap múlva hozta a GLS futár...Tehát nem értem miféle probléma lenne az eBay-es vásárlással....
-
hoy
tag
-
Avicularia
veterán
válasz
Kevin's #11369 üzenetére
Egyelőre 4.2.2-re csak a htcdev-es nyitás van, amire nincs egyértelmű bizonyság, hogy ugrik-e a gari. Voltak akiknek megcsinálták, és vannak akiknek ugrott a gari e miatt. Talán hívd fel a magyar htc-t és kérj tőlük állásfoglalást lehetőleg írásban. A svéd htc szerint nem garanciás a nyitott bootloader-ű telefon. Ettől még a magyar megcsinálhatja.
Holnap én is visszaállítom és küldöm be garanciába hétfőn. Addig marad a gyári rom amíg meg nem találják a megoldást a 4.2.2-re. -
Xaels
félisten
válasz
lofagi #11372 üzenetére
Az, hogy melyik telefonokhoz jó az a jack elosztásától függ. Sajnos nem mindenhez jó, gondolom alapból Apple féle elrendezést használnak és talán adapter van hozzá. A másik meg érdemes lehet a füles topikban kérdezni. [link]
Én kicsit drágállom. Látványos, de szerintem az áráért cserébe biztos van jobb.
MÁS: valaki játszik itt Zen Pinball-al? Ha igen felvehetnénk egymást.
-
lofagi
addikt
Egy ilyen fülest néztem ki a drágához, látom, hogy a specifikációkban ott van, hogy Androidos telefonokhoz is jó. A kérdés az az lenne, hogy van-e valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban?
Láttam én már olyan készüléket ahol nyomni kellett a felvevő gombot ahhoz, hogy hangosabban szóljon a zene. Nem nagyon szeretnék kiadni 15e ft-ot, csak azért, hogy ott porosodjon a polcon.
-
markyy18
aktív tag
válasz
Avicularia #11368 üzenetére
4.2-ről RUU-val nem tud visszaváltani 4.1-re ha a telefon nem S-OFF? Ezt nem tudtam. Múltkor valakinek segítettem neki 4.2 volt es vissza tudta tenni igaz neki S-OFF volt.
Okozhat valami bajt ha gyári 4.2-re rárereszti a 4.1-es RUU-t?Kevin's: csak htcdev módszerrel akkor meg ugrik a gari vagy legalább is nyoma marad h nyitottad és ha baj van vagy javítják vagy nem.
-
Kevin's
senior tag
válasz
Avicularia #11368 üzenetére
Na és a 4.2.2 hogyan tudom nyitni
Erre nincs leírás csak a 4.1.2 re amire persze s-off is van !
-
Kevin's
senior tag
Vki tudna válaszolni az előbb feltett kérdésemre
Vki vitt már vissza gariba így One -t hogy nyitva volt a telefon ?
-
migabi24
nagyúr
Valaki gyorsan írja meg milyen fülest ad a témobil a telóhoz
-
Kevin's
senior tag
Olyan kérdésem van ha rootolom a készülékem jelenleg 4.2.2 gyári van rajta sajna nekem már ezzel jött a készülék ! Ha lecserélem a romot ami jelenleg rajta van és rootolom, ugrott a garancia a készülékről ? Persze a gyáriról készítek mentést ha gariztatni kellene, akkor a gyárival vigyem vissza
Fogják ezt nézni a T mobilnál hogy ki nyitottam a telefont
-
BenHans
addikt
-
blt.62
őstag
Szerintetek megéri toldanom a HOX-om 40 ezerrel erre az ONE-re?
-
Valkűr
addikt
Vicc ez az Ország és a termékek ellátása...Rendeltem egy hete egy bőrtokot, majd napokra rá visszairtak, h a rendelést felvettél, de majd csak Augusztus 26 körül tudják küldeni...Komolyan mondom vicc ami itt folyik..Egy nyamvadt tokra majd egy hónapot kell várni...ÉS a weboldalon ezt nem is jelzik sehol, h ennyi időbe telik..
-
F_Gergely
őstag
En 160-ert vettem szolgaltatonal amit nem banok, illesztesi hibas de mar azt is leszarom, szeretem ezt a telefont. Fuggo de egy huszasert fuggetlenitik, de ennek csak eladaskor lesz jelentosege nekem mar nem kell fuggetlen telefon mivel elofizetesem van.
De az tuti ha fuggetlen telefon kene akkor speedshop, sarki gsm boltban nem vennek telefont... Volt olyan meg az N97 minivel 1 ev bolti garival vettem, tonkrement a bluetooth vittem a garijegyet es azt mondtak ok csak 1 honap garit adtak, en meg utana irtam egy 2est (igy lett szerintuk 12 honap gari amit en hamisitottam oda)... Mikor felemeltem a hangom es mondtam akkor az osszes hatosagot rajuk kuldom, megcsinaltak gariba, de gusztustalan minosegben kaptam vissza a telefont... Ennyit a bolti garanciarol! -
lofagi
addikt
Köszi, közben fel is hívtam a Gyorst, nagyon kedves eladó volt, kb mindenre adott választ, hogy miért lehet olcsóbb. Magyar nyelv (mondjuk ez másodlagos), magyar lokalizáció, hivatalos szerviz, szerviz minősége, ideje, javítás ideje. Mondjuk biztos a saját malmára is hajtotta a vizet, ami sikerült is megmondom őszintén.
-
lofagi
addikt
válasz
spawn21 #11342 üzenetére
Melyik szolgáltatónál olcsóbb, mint 150e Ft a HTC One? Ráadásul feltöltőkártyával? Talán a T-mobile az amelyiknél a feltöltővel 160e. De mind1, is, igazából nekem Telenoros kellene, ott sajnos nem olcsóbb. A másik ok pedig a független telefon, eladáskor azért az jól jöhet.
Szóval itt van néhány lehetőség, hogy ezeknél a boltoknál érdemes-e vásárolni, kb 50e-el olcsóbban. Vagy valami miatt kerül annyival olcsóbba, mint mondjuk a Gyorsnál.
-
i400
senior tag
válasz
Nuada herceg #11329 üzenetére
Az usb hosszabbító a ludas akkor, felejtsd el! Nekem töltés közben Viberen telefonálva sem csökken az akkuszint.
-
hoy
tag
Tegnap vettem a speedshopban egy belebujtatható tokot kemény 1500 Ft-ért .
Fogom még a boltba, s belerakom a telót, majd elrakom a táskába, persze a kasszánál fizetéskor nem kirántom a táskából a telefont.Lassított felvételként eset le a kőre... kutya baja
ez a tok még fizetés előtt visszahozta az árát
-
lofagi
addikt
Egy gyors kérdésem lenne, nézegetem az árait a készüléknek itt, s arra lennék kíváncsi, hogy érdemes-e megspórólni azt az 50e ft-ot amit lehet nyerni egy-egy boltnál, vagy inkább 2k de speedshop vagy edigital?
-
Kevin's
senior tag
Na Hoztam egy újabb képet,szerintetek ezt is a HTC vel csináltam ?
Katt a linkre
-
engine88
aktív tag
Udv, belepek a klubba en is HOX+ utan.
4.1.2 van jelenleg a telefonon, de eszlelt 4.2.2-es frissites, mehet neki?
(Sokszor hallottam hogy frissites utan problemak jelentkeznek mas telefonoknal)
-
Valkűr
addikt
Nekem a HOX esetében volt olyan, h hiába töltöttem azt irta a telefon több áramot használ mint amit kap ...A töltö romlott el, a villás része...
-
markyy18
aktív tag
válasz
Nuada herceg #11326 üzenetére
Nekem van egy gyári töltő amit külön vettem a telóhoz meg van amit vele adtak. A külön vett töltővel mégis lassabban tölt plusz használat közben hiába tölti a telót mégis merül mint neked, pedig ugyan az a kettő szóval lehet h a töltő sem százas. A 2 töltő között nekem 1 óra eltérés volt teljes feltöltési időben.
-
Land
veterán
Az új Google Maps-nál lehet offline lementeni térképrészleteket? Nem találom benne sehol...
-
Xaels
félisten
válasz
Nuada herceg #11326 üzenetére
Hát próbáld meg a gyári töltővel.
Más.: [link] uhhh, csak ne ezt az új Moto X féle tucatdesign vonalat vigyék tovább.
-
Nuada herceg
őstag
Az oké, hogy lassabban töltenek. Elfogadható.
Na de amikor rajta van a töltőn a telefon, és nyomkodom,
és esik a töltöttségi szint, akkor az már azért mi?Akkor nem ülhetek egész nap a telefon előtt, még ha töltőn van sem,
mert 1 idő után lemerül úgy is, és kikapcsol. Vagy mi.
Ez azért elég gáz... (szerintem)Bár mondjuk akkor amikor töltöttem, usb hosszabbítón keresztül töltöttem,
szóval lehet az is közrejátszott, de lehet semmi köze hozzá.
Majd kitapasztalom, még nagyon új ez a szerkezet nekem. -
Xaels
félisten
A múltkori FB-s One+/One Mini+-os dologgal kapcsolatban. Nem lesz One+, One Max jön és Mini+. Ez utóbbi egy NFC-vel felvértezett BT-s kiegészítő ami lényegében olyan mint egy asztali telefon, de tudja a telefont távirányítani is illetve a telefon nélkül is képes az IR-el a tv-t távirányítani. [link]
-
toeki
senior tag
válasz
Nuada herceg #11305 üzenetére
A LiPo akksik lassabban töltenek, ez a technológiából adódik.
-
Valkűr
addikt
Srácok, ebben a topikban maradjuk a HTC-nél...Szerintem..
-
barcsajani
tag
válasz
barcsajani #11318 üzenetére
ja bocs,3100mAh
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
barcsajani #11311 üzenetére
de ez most már 100 ezer!
-
spawn21
veterán
válasz
barcsajani #11314 üzenetére
a note 2 egy baromira jó telefon, nekem hiányzik.
meg hát, ha normális az alak, akkor postázhattok is. én utalás után, érték biztosítva simán feladnám
-
nikilauda
senior tag
-
barcsajani
tag
válasz
spawn21 #11312 üzenetére
Köszönöm én is így gondoltam,csak szerettem volna tanácsot kérni,nekem is büdösnek tűnt csak az ára miatt próbálkoztam...
Mindegy inkább maradok a note 2-nél 97 ért meg a note 1 nél 52 értés ezek legalább adnak mindent és még függetlenek is,a kettő valahogy tud annyit mint ez ( ó dehogyis nekem akkor is ő fog kellenni :|,majdcsak találok egyet ami tényleg megfelel)
-
spawn21
veterán
válasz
barcsajani #11310 üzenetére
Kicsit bonyolultnak tűnik.
Papírok nélkül nem adnak telefont, nincs olyan, hogy később intézi. Szerintem ez büdös...
De nem akarlak lebeszélni, de olcsó húsnak mindíg híg a leve.Amit írt, ritka nagy hülyeség. Ne vedd meg. egy adásvételivel kitörölheted a segged, csak sokáig pereskedhetsz
-
barcsajani
tag
válasz
spawn21 #11309 üzenetére
-ÉN- tehát akkor muszáj lenne 2x elmennem Debrecenbe?
Dátum: ma, 16:15 loller84 Felhasználó hirdetései
Sajnos igen, de mint irtam ha megyunk be a T-Mobileba, akkor allom az utikoltseged.Illetve, ha itthon lesz az auto, akkor akar ki is tudok menni erted, de ez meg nem biztos.
Vagy, nemtudom ott nalad van-e valahol T-Mobile uzlet, mert szerintem az telhesen mindegy, hogy hol fuggetlenitik, elvegre csak par kattintas az egesz. Es akkor megyek en, es viszem a papirjait.
Felhasználó letiltása
Dátum: ma, 16:19 Üzeneted:
-ÉN- mivel Romániában lakok ezért nem hiszem,maximum a másodikat úgy intézzük,hogy valahol a kettő közt megyünk mondjuk valami kisebb faluba ha van nállatok T mobil.. mennyiért is csinálja meg?
- ÉN - Dátum: ma, 16:19 Üzeneted:
sajnos azt nem értem,hogy miért nem tudom megkapni egyszerre mindenét? miért kell az adásvételi?
Dátum: ma, 16:28 loller84 Felhasználó hirdetései
Azert, mert addig nem tudom kikerni a papirjait, vinnem kell az adas vetelit.
Felhasználó letiltása
Dátum: ma, 16:29 loller84 Felhasználó hirdetései
masreszt pedig azzal igazolhato, hogy ki vette es kitol.*-----------------------*
most pedig ez volt a beszélgetésben -
spawn21
veterán
válasz
barcsajani #11307 üzenetére
ez egy kicsit bonyolultnak tűnik. Ahogy érzed, de látom szereted a rizikókat. Majd megkapod a papírt. Ugyan. Ha nem érzed gyanúsnak a hirdetést, akkor ez egy alapos lecke lesz
-
nikilauda
senior tag
válasz
barcsajani #11307 üzenetére
Fogalmam sincs. Én nem foglak lebeszélni róla és nem rá sem. Te beszéltél az emberrel. A mi flottánknál például úgy működik(orvosi és egészségügyi), hogy a készülékre nem adnak kedvezményt, ellenben a percdíjak nagyon rendben vannak. Ha telefont veszek, akkor azt a T-mobile listaáron tudom megvenni, de az meg drága. Mondjuk nincs hűségidőm.
Ha bevisz a DKV-hoz,akkor úgyis mindent le tudsz ellenőrizni, csak ne szégyenlősködj! -
barcsajani
tag
válasz
nikilauda #11304 üzenetére
Flottas keszulek, a mobilra nincs huseg, ujabb 2 evet irtam ala a dijcsomagra, ez mar korulbelul 5 eve meg van, marmint a sim kartya.
Persze, irunk egy adasvetelit, utana ahogy megkaptam a papirjait, irok, vagy ugyis telefonszamot cserelunk, felhivlak, es bemegyunk egyutt.
Az utikoltsegedet pedig akkor allom majd, igy korrekt szerintem, nemde?a garancia papirja nalam van.
DKV-s flottaban lett vasarolva.
A krszuleket a ceg intezte, en toluk vettem at. Ott irtam ala a papirt, ami bekerult az irattarba. Ezert nincsenek nalam, csak a garancialevel, ha barmi lenne a keszulekkel.
-----------------------------------Nézd ezt írta most
-
markyy18
aktív tag
válasz
Nuada herceg #11303 üzenetére
4.1.2-es Android van rajta? Mert ha igen azzal kicsit lassabban tölt 4.2.2 óta ez kicsit javult.
-
nikilauda
senior tag
válasz
Nuada herceg #11303 üzenetére
Ez valamivel lassabban tölt. Ez normális. Viszont jó akksija van, így ha este felrakod töltőre reggel nyugodtan használhatod, kibírja estig.
barcsajani: Nem értem, hogy miért intézi később a papírjait? Miért nem adja oda amikor megveszed? Attól, hogy flottában vették még le lehet tiltani szerintem. Én is egy országos flotta tag vagyok(T-mobileos), de az előfizetésem és a telefonom saját magamnak fizetem. Gondolom ha nem így lenne, akkor tiltanának.
Csak óvatosan! Ettől függetlenül lehet, hogy korrekt minden. -
Nuada herceg
őstag
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne hozzátok.
Tegnap vettem meg a hátécé vánomat.
Fél éve, illetve mióta megjelent azóta szemezgetek vele, vártam, hogy olcsóbb legyen, meg nézelődtem még a piacon, de ez a telefon maradt a szívem választottja. És nem bántam meg.Ami viszont gondom. 1ik pl., hogy nagyon lassan tölti az aksit. Legalábbis nekem úgy tűnt tegnap este.
A másik, ami lehet ebből fakad.
Hogy fent van töltőn, közben nyomkodom, és esik a töltöttségi szint!
Szépen lassan, 34%-ról 32%-ra. De a töltő végig be volt dugva, és világított a piros led is, hogy tölt.
(meg hát jelezte is)
Na a kérdésem annyi lenne, hogy ez noooormális? Ilyet még 1 telefonnál sem láttam.
Igaz azoknak nem is volt full HD kijelzőjük, meg 4 magos proci, meg a többi.
Egyébként tölt, most ránéztem, 42 százalékon van, 32ről. 15 perc alatt kb. Igaz, most 1 sony töltővel tolom.
Na bocsánat a szószaporításért, valaki írja már meg, 1 másik büszke tulajdonos, hogy esetleg nála is így van e? Köszönöm a válaszokat előre is! -
barcsajani
tag
http://aprod.hu/hirdetes/htc-one-32gb-szurke-1-5-hetes-t-mobile-debrecen-ID1l7cJ.html
itt a link róla..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest