Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple MacBook
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen házat vegyek?
- Autóhifi
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blackdeath12
csendes tag
válasz
Mr Dini
üzenetére
Igen, azért választottam az androidot alapként, mert amit küldtél az nem feltétlen Win95 re jó, hanem XP re és még sok másfajta rendszerre is. Én ha lehet Ubuntut, vagy Debiant futtatnék majd alóla, amelyiknek kevesebb a rendszerigénye, mert persze az emulátor az sokat fog enni. Ha már a TS el fog indulni a boldogság a csúcson lesz. Root pedig kell, én úgy tudom, mert próbáltam a Complete Linux Installert, és ahoz kellett a root. Csak úgy mint a Linux Deployhoz is. Telefonomon érdekesen viselkedett ez a Bosch apk, rögtön ki is lépett pont azt hiszem a root hiánya miatt....(aztán később sem sikerült elindítani, mondjuk nem is próbálkoztam vele túl sokat.)
Este fele megnézem a linkeket, mert most a családdal vagyunk "gyújtogatni", aztán majd írok hol akadok el
Köszönöm a linkeket!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Építő/felújító topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- Asztali PC , i7 6700K , 1660 Ti , 16GB DDR4 , 512GB SSD
- SFF PC - 14. gen./ 32 GB DDR5/ 250 GB SSD/ Gt 710
- Ryzen 7 5700X / RX 6800 16GB / B550M WIFI / 32GB RAM 3600Mhz / 1TB NVMe SSD / 650W GOLD
- Dell Optiplex 7040 SFF, i5-6500,8GB DDR4,256GB SSD, WIN11
- 2TB - 2,5" SAS - HDD - HP MM2000JEFRC 2Tb HDD - új dobozos
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ Sony PlayStation 5 Slim digital / lemezes / Pro konzol 27% áfa
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Cream használt, karcos kijelző 6 hónap garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:89%
- Részletfizetés Kamatmentes 12 havi részlet Épitett Gamer PC RTX 5070TI
- -1millió Új Lenovo 18 Legion 9 WQUXGA 440Hz U9 275HX 64GB 4TB SSD Nvidia RTX 5090 24GB 175W Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

wassermann