- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
- Professzionális Intel videokártyák az ASRock receptje szerint
- Nagy méretű EIZO monitor jön nyáron színkritikus alkalmazásokhoz
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kompakt vízhűtés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Természetesen ismerem a FileZillát, mint még elég sok más FTP-klienst is, a WinSCP-hez képest jóval kényelmetlenebb a használata, egy darabig azt használtam, aztán mióta a WinSCP-t ismerem, azóta a FileZilla felejtős.

(#13606) cigam:
"Nagyon jó akkor lenne, ha kezelné az UNC elérési utakat"
Igen, ebben teljesen igazad van, ez nagy hiányossága, de attól még elég jó.
Bár igazából tényleg elég vicces, hogy hány éve volt ezzel kapcsolatos request, és még mindig nem sikerült kialakítani a támogatást hozzá - nem értem, mi az oka, azért nem egy rocket science.(#13607) stopperos:
Igaz, el is felejtettem, hogy Wine-on keresztül is használható Linuxon, de érted, azért az mégsem ugyanaz az érzés, mint egy olyan alkalmazás, amihez nem szükségesek ezek a plusz köztes "rétegek", hanem "natívan" fut.(#13608) Mr Dini:
"ott a wine és azzal megy a winscp [...] Látom nem csak én vagyok profi linuxos."
Bocs, hogy kiábrándítalak, de attól nem leszel még profi Linuxos, hogy képes vagy a Wine-t használni.
No offense, csak ez így picit vicces volt. 
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Jófogás tapasztalatok
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Motoros topic
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- BMW topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- További aktív témák...
- Honor Magic8 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Akár Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM5 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R5 9600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB Lian Li LANCOOL II Mesh C RGB 750W
- Dell 27" USB-C Hub Monitor - P2723DE - 27% ÁFÁs
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Bár igazából tényleg elég vicces, hogy hány éve volt ezzel kapcsolatos request, és még mindig nem sikerült kialakítani a támogatást hozzá - nem értem, mi az oka, azért nem egy rocket science.
wassermann