- Milyen házat vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fujifilm X
- Vezetékes FEJhallgatók
- HP notebook topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Creative997
őstag
válasz
UnConnecteD #8295 üzenetére
bazz
Creative a gyerek
nem magamra célzok
-
PaJa1
őstag
válasz
Dr. Romano #8297 üzenetére
Én is kiprobáltam wangát. Arányaiban téleg 1et éri meg meni, de az 5 gazdaságosab. Tob hasznot hajt az duplázo poper. Átlag 25kt szerzek 10perc alat, 600% bonuszal. Ezalat az autopilota majdnem alap pancsiwal ha megwárom 5kt, ha nem, eljut kb az alugut eloti kanyarig ugy 3,5 kt kap 300%al. Ez 5 felwonás alat
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
Így van! Tegnap nyomtam vagy 30 Wangát inposeek szobájában, valóban ezt csinálja!!!
APROPÓÓ!!!
Wanga.. Tegnap írtam, hogy fullos Panamával, full backpackal, és Acceleratio bitchel mentem 1.40.4-et.. Tegnapra szedtem össze magam annyira(mint állat) és vérző szívvel vettem e vettét!!Azonnal fullra tuningoltam.. és voila.. Wangán 1.39.. ÉS VOLT 360 km/h is!!!!!DE a laprekordnál csak 352-t mutatott!!!!!Aztán jött egy panama.. és ógy ott hagyott,mint a xart, SŐT 2szer nekiütközött a falnak, és ment 1.39.X-et, jobbat pár tizeddel mint én.. HÁTAFAXOM...
Mit rontok el???
Maci!!Gyere wangázniiiii!!! -
Dr. Romano
veterán
válasz
Eléggé olcsójános megoldás ahogy a csávó "játszik"...
Ha gyorsan akarna jó verdát magának egyszerűbb lenne AP-t vennie és nem kéne baromkodjon, hogy betámasztja a gázt stb... A másik meg hogy ha többször egész nap így menne nála a játék lehet megérné inkább AP-t venni, hisz a villanyszámlája is annyiba lesz
Szvsz ez nem csalás hanem lamerség...
-
ABnormal
őstag
válasz
én is játszottam vele,de nemcsak ő az egyetlen,van egy srác, "...[BRA]" detto ugyanez... ( a teljes nevére nem emlékszem )
-
UnConnecteD
senior tag
na, emberek. ma majdnem eldobtam az agyam.
ugye par honapja szo volt arrol, hogy regebben a Trackmania-ban, az volt a kiraly, aki sokat versenyzett, tehat minnel hosszabb tavot, es sokat cheat-eltek kor alaku palyan jaratva a kocsit korlatlanul.
nakeremszepen, ma PONT EZT lattam a PT-ban
eppen fejlesztgettem a Panama-t, amikor vegre talaltam egy olyan szobat, ahol egy kicsit jobb szinten volt a kocsim. szoba neve : All ready autostart volt. bent egy inposeek nevu csako, akinek hiaba koszongettem, le se szart, ekkor meg nem tudtam, mennyire trukkos csavorol van szo. bejott egy stallionos, elindult a meccs, termeszetesen elhuztam, es kicsit megvartam mindig a stalliont, hogy a kovetkezo futambol nehogy kilepjen. de furcsamodon a masik panama az lemaradt. a harmadik futamban mar figyeltem, es lattam, hogy a rajtnal ugyanugy nekimegy a falnak, mint az elozo futamokban, eloszor azt hittem bena, de aztan rajottem, hogy a csavo OTT SINCS!
tehat, fogta, nyitott egy szobat, wangan palya, maxplayer 3, ghost on, round5, rarakott egy felteglat a gazpedaljara, es elment csajozni, melozni, tanulni, akarhova, es varta a jelentkezoket. probaljatok ki, hogy egy panama meddig megy, mondjuk 2 perc alatt, ha csak a gazt nyomjatok, semmi mast, neki olyan 9% handling, 190 mph max speed-del, majdnem az utolso nagy alagutig elvitte a gep a kocsit, szerintem kaszalt par ezer RP-t.
gondoljatok bele, ha mondjuk 24 oran at igy megy, az mennyi pont lehet.hat de bazz, ha valaki mar jatszani is lusta, akkor mi a fenet keres ott ? idioooota
-
ABnormal
őstag
-
[HUN]Dani
őstag
Creative997: Kössz a tippet a wangan raceval kapcsolatosan! Télleg szép kis lóvét lehet kaszálni!
erdol: ilyen jó lett a buggy evo?Az nem semmi panamát legyorsulni...
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
[HUN]-Kisa #8288 üzenetére
Mondok egy példát: Amikor [HUN]Mariann te meg én versenyeztünk akkor elrontottam az elején és utána te vezettél kb egy fél körrel, de én visszahoztam úgy hogy folyamatosan autóztam a versenyben futott leggyorsabb köröket! Amikor odaértem mögéd te megjavítottad a kocsidat és "ugye akkor megáll a kocsi mert nem volt quick repairod!" én megelőztelek és te aztmondtad hogy áljak meg hogy visszaelőzhess de én nem vártalak meg! Hát szerintem ez nem kicsit hülyeség!!!
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
[HUN]-Kisa #8288 üzenetére
Hát de ez most nem ígyvan!
-
Dr. Romano
veterán
válasz
mazda626 #8268 üzenetére
Azt hiszem egyet kell veled értsek G@bi!
"Teljesen más" már a játék, mint akkor mikor mi kezdtük. Nekem sem túl gyere be az új rendszer (már a bétában is éreztem hogy számomra picit idegen a dolog).Ettől függetlenül még ha jut rá időm játszom a játékkal, de valahogy a régi feelinget nem érzem...
ABnormal:
HunKisa az Kisvárdai marad örökre -
Creative997
őstag
Nekem is volt ilyen mostanság 2x is, azt mondták hogy reseteljem a hangot az optionsban, ha nem jön be amit TNA írt
A Forte meg sztem elég jó kis összkerekes gép, bétában ctf-en meg driften próbáltam, ctf-en király, driftben meg a mazdák és vette mögött jön sztem, csak azt nem tom mennyibe fog kerülni, mert az új kocsik bétában mind 34k rp-sek voltak, meg azt se ennyi lesz a végleges tuningárak.
-
SylarHUN
senior tag
Beszarás! Kipróbáltam Buggy-t, 50-50-en, Margu-t aki fullos pannival volt és mellesleg nem 1 ügyetlen játékos (velem szemben) megvertem, és b-road-on is csak 1 hajszál hiányzott.
RX7-et úgy hagytam ott b-road-on mintha állna 2kör alatt fél kört kapott. -
-
superecneB
őstag
válasz
Creative997 #8276 üzenetére
a Forte az melyik?nem talalkoztam még vele. Hát inkábbc sak igy funnolgatok... nem versenyzek komolyan vagy ilyesmi de néha betévedek. a quadro bejött amikor teszteltem de nem tom megéri e vagyihogy ilyen 80ezres kategben nincs -e jöbb ( csak RPskedek és a 4 kerékhajtás bejön)
-
Jankó7
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy problémám a játékban, hogy amióta leszedtem a frissítést, nincs hang a játékban. Amúgy bétán sem volt hang, de akkor azthittem, hogy mivel még csak béta verzió azért nincs.
Kérlek aki tud segíteni hogy mi lehet a gond, az írjon. Előre is köszönöm!Üdv.
-
ABnormal
őstag
ez a hun-kisa kb csak nevet váltott de nem tudja megtagadni a kisvárdaiságot,bemegyek a szobába : circuit lap,ok ,rányomok a performance 2-re,mert az jo oda ,start előtt átnyomja wagan racera..ok,ám legyen...startnál azt élvezi,hogy keresztbe mindenkinek nekimegy - fasza... ki is léptem és soha többet ezzel a kis pöccsel nem versenyzek...
egy hétvége alatt fullos lett a panamám...
-
Target78hu
aktív tag
válasz
UnConnecteD #8256 üzenetére
Köszi az infót neki esek majd a missionoknak, bár bétában is überbéna voltam ,de kitudja? (én
)
100krp ből inkább phoenixet vennék ,mivel 1 icurkát ócsóbb ,mint a panama s alkatrészei.(az is igaz ,hogy nem könnyű vezetni a tűzmadarat,de épp ezért megyek vele inkább ,mint hogy a ponival sinautózzak-nuku kihívás)
-
Creative997
őstag
válasz
superecneB #8273 üzenetére
Attól függ milyen célra és milyen autóid vannak
Ha nem APskodsz, tehát szerintem magasabb szinten Panama (ha még nincs) de ahhoz kell gyűjteni rendesen vagy Phoenix vagy várd meg a Forte-t (driftre és/vagy ctf-re), alacsonyabb szinten majd Toyota 2000 (mint class 1) vagy class 2-ben quad. Vagy ha megcsinálod a missionöket akkor megkapod az összes alap kocsit és onnan tuningolj.
De télleg az a kérdés neked mi jön be, meg mire akarod használni -
MaciG
addikt
válasz
superecneB #8273 üzenetére
Attól függ milyen játékmódokat játszól. Ha drift akkor annyiért phoenix, ha pedig verseny akkor még tegyél hozzá egy keveset és panamaGT, mert harpoon nagyon nem éri meg.
-
Ricco_hun
senior tag
Nah csak feltelepítettem az új PT-t. DE minek!!! 10 perc alatt úgy felidegesített a játék, hogy az nem igaz. Pedig egy gémnek ki kéne kapcsolnia az embert nem pedig felhúznia. Csak dragot mentem párat, de ez is elég volt. Egyszerűen a burnout nem működött. Hiába pusholtam én le se szart. Egyszer sikerült egy 96%, utána végig 0%. Akkor a lámpa zöldre váltása előtt vagy egy másodperccel hamarabb kell váltani az 1-est, mert olyan lassan reagál a játék. Akkor ott van a kamera állás. Egyik menetben kurva közelről nézem, aztán a kövben távolról. A chat egy fos már többször mondtam, ezt egyszerűen nem lehet megszokni. Még írok mint állat és utána veszem észre, hogy megint bele kellett volna kattintani az üzenet mezőbe. Miért nem tud ott maradni a kurzor.
Elment a kedvem az egész bugos szartól. Pedig csak a dragot próbáltam ki. Ki tudja milyen big bugok jönnének elő ha a többi módban is mennék.
-
superecneB
őstag
Van 100.000 RPm mit ajánlotok milyen kocsit vegyek?
-
Creative997
őstag
válasz
SSP33DY #8232 üzenetére
Nem kötekedésből, nem akarok belefolyni a vitába habár nekem is van véleményem
De azért ne hasonlítsuk össze a játékot a valósággal, nem ugyanaz a kettő cuccok irányítás terén, habár tény hogy nagyon közel állnak volt szerencsém ülni mindkét kocsiban vagyis egy C6-osban és egy Porsche Turbo-ban is
Ha a valóságot nézzük akkor akár mondhatnánk azt is hogy a Turbo európa Corvette és fordítva. De az se mindegy milyen típusokat nézünk, mert a legerősebb Corvette a Z06, a legerősebb Porsche pedig a Turbo persze gyári sorozatgyártásról van szó. Kinek hogy jön be, egyiket se vezettemmég
de tény hogy a Vette jobb a Turbo-nál, nem sokkal de jobb.
De mivel a Panama egy kitalált kocsi ezért a valóságból semmiféle következtetést nem lehet levonni.
Na most jöhet az akasztás -
erdol
senior tag
Délelőtt mentem két b-roadot egymás után panamával pack nélkül,elsőben semmi gond sanye levert a packjával pannival.Következő verseny elhúzok a rajtnál visszapillantóban lálom hogy ketten mögöttem laggolnak mint az állat a kanyart alig tudtam bevenni úgy megváltozott a kormányzás./tapadás/4 mp-el mentem rosszabbat mint az előtte levő versenyen és minden harmadik kanyarban falnak mentem,és nem azért mert nem találok el a pályán.Azért mert valaki laggolt a szobában????
-
MaciG
addikt
válasz
SSP33DY #8263 üzenetére
Wangán nagyon sok tényezőtől függ az, hogy milyen időt mész. Ott a váltó, nem mind1 abból milyet teszel fel, ott a nitro (lvl4-es), azt se mind1 milyen fordulaton adagolod neki. Rajtnál se mind1, hogy indulsz (nem feltétln a csuma gáz a jó, tegnapi ligafutamon pl. D0C úgy kirajtolt, hogy én csak pislogtam, pedig nem volt speedbugja mert késöbb sikerül megelőznöm). És még nem is beszéltem arról, hogy jobb időt lehet menni ha manulási váltót használsz. (ne sokkal ,de jobbat, ha jókor váltasz. Mondjuk kanyarosabb mapon már elég érdekes ara is figyelni
) Szvsz így már majdnem megvan egy 2-3 sec-el jobb idő, persze azt egy szóval se mondtam hogy nem áll fenn a speedbug lehetősége.
Majd ha játszól akkor a játékban írj rám ,mert én is tegnap aktiváltam egy accos bulát és akkor dönthetnénk pár rekordot
(vagyi megpróbálnánk
), ha 2-en megyünk akkor leglább nem csak 2 kört enged...
-
mazda626
addikt
Szánalmas az egész új rendszer.Panama GT, Phoenix és még sok más autó limitmentes. Annak ideján izzadtunk ezekért a kocsikért, most meg a sok kis köcsög C-s is ezekkel nyomul. Egy Harpoon meg level 9-es. Hogy van ez? Mióta kijött az őj patch ez a játék csak idegesít, megszaporodott a célközönség, hülye kis tizenévesek, akik poénnak veszik az unfair játékot, másik kilökését. Előbb mentem 2 béródot, 3 Phoenix, ketten komoly csatát vívtunk, míg a harmadik egyszerűen csak kiforgatott. A másik menetben meg egy szarházi C-s Wizzes fordított ki. Mi lett a játékos közösséggel? Az egész játékkal?
Eleinte milyen jó kis szimulátoros érzést keltő dolog volt ez, ma már az irányítás számtalanszor idétlen, egyszerűen képtelen, hogy így viselkedjen egy kocsi. Az, hogy ki régi motoros és ki új már semmit sem számít. Francnak kellett szétkúrni a bevált fícsöröket.
A körszám bug se semmi. Na és még erre az is rájön, hogy a Fun kocsi megy mint az állat. Vicces. Panamával B-Roadon majdnem lehetetlen leverni, úgy gyorsul, kanyarodik. Az se számít már, hogy milyen kocsid van, ótó ótó aztán kész. Olyan, mintha kivetted volna egy chipszes zacsiból, kész is a verseny, toljad. -
ABnormal
őstag
a "12 perc alatt 20K RP pénzkeltető" titkát privátban megosztom - ha érdekel valakit...
ha már egyszer ilyen elszomorító árak vannak legalább szedjük meg magunkat amíg lehet...igaz elég uncsi,de jól jövedelmez... -
Benedicht
tag
A betas bug report oldal meg mindig el.
CTD eseten mindig csatoljatok error.log, diag log, .dmp fileokat. -
SSP33DY
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap "nagy nap" volt a PT.-ben nekem.. Tele lett a törpöm, hogy ha megszakadok is, a legjobb köridőim is majd 10 másodperccel xarabbak, mint aki acc bitch-et használ! Tudom, fentebb nekem sírt a szám, hogy micsida faxság, de ki akartam próbálni..
Vettem egyet.. 3 napra, kipróbálni..
A pannimon minden level 4-es (volt időm győjtögetni...ten ton hammer)
Vettem pár "szokásos" backpack cuccot, és irány a pálya.
Először Wangán próbáltam ki.. hát pofára estem.. Tanúim voltak:Creative, és Kisa..Külön köszönet Nekik!!! Mármint hogy hagyták, hogy végigtoljam az 5 kört fullosan.. HÁT..nem jött be.. 1.41. volt a legjobbam.. a rekord 1.36. DE HOGY A PICSBE?? A pannimmal végig szinte 340-352-vel mentem, nem mentem neki semminek, és ha csak egy kicsit is lassult, nitóztam mint állat.. AKKOR??Intimidatorral is lehet nyomni Wangán????Vagy mi a fax?? Vagy itt is van spppeeeeeddddd bug???Veszek, ha látom a shopban ..faxom...
Viszont 2 jobb hír, (ha még aktuális) Spaghetti 2.-n és Floridán átvettem a vezetést, majd 2 mp.-el.. (arra még nem járt a gsxr..)
Még vagy 3-4 pályán vagyok 2-3., meg jópár helyen az első 10.-ben..DE ez csak és kizárólag fullos pannival, fullos backpackkel, és ACC bitch-el értem el!!!NEM a "szimpla" de qurvajóvagyok tudásommal..
Régebben a Long but simple mappon 3. voltam.. Most pannival meg ne próbáljátok!!! Ez ha nem direkt bug, akkor ingyen adom az accountomat!!:A rajt után lemész a dombról (jobbra), aztán jön egy 90 fokos balos.. DRU Lapróval nyomtam tegnap.. hát, jót röhögött.. Abban a kibaxott kanyarban a pannival:1..esben, negyed, fél gázzal is mindíg leestem az ót szélére.. Lapro mindíg megvárt, és jókat röhögött..Mentünk 9 kört, és hol előttem, hol mögöttem volt, de ha jött a kanyar megállt, és várt..Aztán megpróbáltam az összes balance variációt, már mindent, de ott a panni nem kanyarodik be!!! Legfeljebb 20-al, kézifékkel!! Kb. olyan, mintha abban a kanyarban megemelnék az elejét, és oldalról tolnák az autót.. így 5mp.-el mentem rosszabbat, mint a legjobb idő..
De ott van még a másik kedvenc pályám, z ój California.. hát.. 40.sec a legjobb.. így fullosan is csak 43-akat repülök..nem értem.. Na nem sírok tovább, bocs az ömlengésért.. gyűjtök vette-re.. Jó játékot! Sziasztok. -
csaba0223
senior tag
Na végre ki fogják dobni a szemetet a TA-ból
[link] -
UnConnecteD
senior tag
a mai 300%-os idokben meg csak valasztanod sem kell. par nap alatt 3-400k RP megvan, legalabbis a mult het masodik feleben nekem igy volt
-
mazda626
addikt
Drifttel elvagyok, ez jó lett. Már csak az a kérdés, hogy AE86, vagy várjam meg a Toyota 2000GT-t?
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
Target78hu #8255 üzenetére
ha megcsinalod a missionokat, megkapod az osszes alap kocsit, nem kell venni. ( nem mintha draga lenne, de azt az RP-t lehet masra is kolteni)
csak szoltam ...
a buggy iszonyat durva lett! ugy mennek vele, mint allat. Chacon_BR ment packos buggyval az 1. korben 1.57-et b-roadon, csak lestem utana a Phoenix-szel
-
Target78hu
aktív tag
Ez drift egész feelinges ,persze ,ha marad a 300% os mizéria
Corollám adab@sz rendesen ,de phoenixel is lehet jókat manőverezni..a ponira kéne cucc ,mert igen gyengusan mögy -de jó ideig nem áldozok rá 1 negyedRpésetse!
Vettem 1 kawanát inkább és azt fogom feltápolni olcsó ,hátsókerekes jó móka(lehet az összes starter kocsit megveszem ,mert CB ben a lion is teccett -wizz meg jó nézki )
Az meg milen mókás mikor első kerekessel jönnek sliderezni..én is kipróbáltam poénból ,de a corussommal max 1-2000 rp sikerált néha-néha.
Explorert mentem még buggyval ,de mintha másabb lett volna a fizikája ,mint peccs elött.
De sajnos a sok nubiai nem vágja ,hogy nem illik lekoccolni a másikat ,de ezt mondjuk lfsből megszoktam már
A többi módot nem teszteltem még ,majd kiderül vagy beborúl.
Eddig nem olyan rossz ez összességében ,persze leszámítva a lobby-t,a szobát és a csetszerüséget
Jah 1 CTD -m volt ,de valszeg az MSN okozta( ill 1 jóember rámírt elfoglalt üzemmódban).. -
MaciG
addikt
válasz
UnConnecteD #8249 üzenetére
Versenynél corvetten nekem acc A+ ,Grip R,
Driftnél aero F+ ,acc A+ (de ezt csak hangárra használom)De mostanában driftre phoenixet viszem aero F és acc+
SylarHUN. Mért is?
-
Stig20
tag
válasz
UnConnecteD #8249 üzenetére
Corvette-hez sztem nem kel semmi, max előre egy grip oszt jónapot.
-
SylarHUN
senior tag
MaciG 1 istenadta tehetség!
-
Dalee12
csendes tag
Asszem nem mondok nagy újdonságot azzal, hogy az új patch egy rakás sz@...r. Eszméletlen, hogy tudták ennyire odakozmálni, de ettől függetlenül a versenyzés élménye megmaradt, koncentráljunk erre. Na üdv, legyetek rosszak, lábakat a pedálra
-
Prof01
veterán
Tudna vki tanácsot adni, h-hogyan csináljam meg a licensz veresenyeket? Mert most a 3-at kéne, de az első 2 is alig sikerült. Nagyon csúszkál a Corolla. Vagy csak én vok ilyen béna?
-
Speed®
titán
válasz
ABnormal #8242 üzenetére
Nálam sincs (,mert nem játszok). Lecseréltem a 9700ast, de húzott 6800GSel is ugyanúgy szétakadja magát 1024@Lowban. CPUlimites. Mert olyan hűde igényesen van megírva. A GRID meg 1152ben Mediumon röhögve megy. Lehet nekiállni összehasonlítani grafikában\fizikában\kidolgozottságban a két stuffot. Tiszta szégyen amit Invictusék művelnek Aeria vezénylettel. Pénz pénz pénz..
-
Piros köpeny
csendes tag
Én úgy vettem észre, hogy a körök száma a bentlévő játékosok közül a legkisebb szinten lévő játékosokhoz viszonyodik.
Röviden : CSupa A( vagy mostmár 30 fölötti) játékosok esetén 7, de ha bent van egy kezdő is, akkor csak 2 a futható körök száma
-
Speed®
titán
..lefagyott az upgrade. Mit várjak a játéktól? Ja, tudom: bugokat és akadást..L0L.
-
csaba0223
senior tag
Én is szeretnék corvettet! Bármikor tudnék venni de ebbe hol a kihívás? Inkáb nézem a fórumokat hátha van vmi event amin tudok nyerni sza..os 200 AP-ét
-
MaciG
addikt
Nem tudom mért mondjátok azt ,hogy fizetni kell azért ,hogy valakinek jó verdája legyen, én még semmit sem fizettem és mégis van egy full vettém meg egy full corollám és még pár nap és lesz egy MR2-m vagy egy Rx7-esem (bár ezt már elvetettem mert driftre vettem volna de oda vette jobb). És ha mondjuk sikerűl a ligán nyerni akkor egy Rx8 is hozzájön még
meg még ott figyel egy acc-os bula a gift-ben
-
[HUN]Dani
őstag
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
csaba0223 #8228 üzenetére
Ez a vette-panni kérdés meg olyan dolog.. hogy "nézzük meg a való világban a 2 verdát.." A vette tényleg jobb? gyorsabb?? stabilabb??irányíthatóbb??tapadósabb??..és még sorolhatmnánk.. vagy a pancsi? A realisztikusságtól messze vagyunk..nagyon... ennyi erővel egy kawanával is simán lehetne menni TA-intimidatorok között..HA úgy lenne megírva a cfg.-ja.. ugye?!
Innentől meg kit érdekel, hogy ki kivel, mennyivel és mennyiért? JÁTSSZUNK, és KÉSZ! Xarjuk le a nyavajgókat.. el vagyunk vele nem? Meg egymással is jó tolni! VAGY fizessss!!! és tiéd a játék..
-
MaciG
addikt
válasz
SylarHUN #8225 üzenetére
Corvette most is nagyon jó
, egy kicsit lassabban gyorsul mint a panama, de viszont fürgébb a kanyarokban (régen is ez volt, harpoon gyorsabb volt, rx7 meg jobban vette a kanyarokat, csak ott nagyobb volt a különbség)
Másrészt meg szebben is néz ki, meg a hangja is sokkal jobb
csaba0223: Azér ne túlozzunk
Inkább nézzétek meg a full buggy-t
,egy kanyaros mapon már simán felveszi a versenyt egy panamával vagy egy vettélvel is
-
SSP33DY
aktív tag
Szerintem 1-2 ember kivételével mindenki fizetett... RÁ.. Ha újra kezdhetném..inkább letörném a kezem, vagy lottót vennék..azon többet nyernék.. Nembeszélve a mission-okról.. az összes class 1-es autót megnyertem "két perc" alatt..DEJÓÓ... Aztán unlock-oltam az ugratásos missiont, és?? nem indul el..
(remélem csak én vok noob..de ettől még nem megy)
A pannim fullos, és "tök jól" csúszik-mászik..A bétában pl. californián 44sec körül, vagy az alatt mentem pár körrekordot, bitch nélkül.. most fullos BP.-al sem bírok 44 alá menni..PEDIG a bétánál még csak lev.4-es volt a pancsim... na mindegy..
Nem sírok tovább, gammázok 1 kicsit.. -
Prof01
veterán
válasz
UnConnecteD #8222 üzenetére
Köszi, most jó!
-
csaba0223
senior tag
válasz
SylarHUN #8225 üzenetére
A fejem tettem volna rá hogy ezt fogja minden corvettes mondani!!!
Az előzöben a corvett verhetetlen volt! inkáb arra kéne törekedni hogy egyforma teljesitményü legyen a két gép!
De ha ez nektek nem jó akkor senki nem fog játszani mert ki kiváncsi arra hogy a corvettek elhúznak a pi....ba! Nem hiszem hogy sokan kiváncsiak a corvett hátuljára!
De egyébként ott van maci ő így is verhetetlen -
SylarHUN
senior tag
Bocs elírtam RP-ért.
-
rsx
aktív tag
Többek között én is fizettem a vette-ért(az update elött pár nappal), de csak azért mert jó volt a játék(ennyit még nem játszottam egyhuzamban 1 játékal sem.7hónap
) meg csak AP-ra volt stb stb....
Most nagyon meggondolnám...ps: én se kötekedésnek irtam, ez van ezt kell szeretni
-
SylarHUN
senior tag
Engem felháborít az hogy a pénzértvásárolt (ható) Corvette a 4szintü tuningal lassabb lett mint az rp-ért vehető Panama!
Azért a régi csúcs kocsik, RX7 vs. Harpoon, között a pénzért vehetőt tették jobbá.Így minek vegyenek (pénzért) Corvette-t ha ap-ért jobbat kapnak?????
Saját bevételük elleségei lettek. -
csaba0223
senior tag
válasz
UnConnecteD #8222 üzenetére
Elöre nézz és ne fékezz
-
csaba0223
senior tag
válasz
Target78hu #8220 üzenetére
Igazat szoltál Ó nagy testvér
Egy pozitív van a szobában láthatod ha valakine van acc csaja
-
Prof01
veterán
Nem tudja vki, h miért nincs az autóknak hangjuk? Cak a zene szól, de motorhang nincs.
-
Target78hu
aktív tag
Gyepáltam én is a newage pt-t...
Valahogy lehet hogy paranoia ,de következetesen kib@sznak a phoenixesekkel(velem)!
-phoenixre nem vehetek dudááát
-ápgrédjei annyiba kerülnek mint maga a kocsi egyenként!!!
-mikor megvehettem volna a csúcsiszuperhyper peccs elött a 4 es bodykitet 10% sale mellett az azt jelentette ,hogy a 40k rp ből 79k rp lett-mert hogy szo(p)kjam az árát!
Drasztikusan növelni az árakat...maj' minden peccsnél variálnak- annó pl a cracerhez asszem 20k rp kellett a bodykhoz ,aztán köv pecsben lement az ára ,de azzal aki régen nyomja már mért kell így kicseszni? Lefutottam érte a rengeteg kört azt a núbiai meg harmadannyiért megkapja...
Fagyás nem volt még eddig (kopp kopp),max ha laglandról jövő bantunégerre kell várnom s megáll a tudomány
A drift mód fergeteges (ghost on-mellett főként ,mert a nubbancsok valahogy tök véletlenül lekoccolnak ,ha jobbat menek náluk -offnál-) már bélában is bejött.Mondjuk ,ha kevésbé akarna a gép helyettem driftelni ,akkor még baró lenne ,de e van jójez is azé!
A chat meg olyan amilyen ,de teljesen megölte az ismerkedés/bászélgetés feelingjét szerintem -túl macerás egy onylány gémnek!
A lobby nekem is jól látható ,pedig optikai tuning is van rajtam ,de akkor se köne ekkora bazinagy -ráadásúl itt is ugrál ,mint a régiben ,mire rámozdulok elugrik azt nézek furán hova kerültem- sortírozás sokat javítana.
A roomban meg álnának egymás mellett a verdák fixen azt rávinném a kurzort s látná mindenki az adatokat...ezek csak pár vélemény tőlem -jöhet a kövezés! -
Ricco_hun
senior tag
Szerintem meg az a törvényszerű, hogy egy patch-ban kijavítják az eddigi hibákat. Ja de ez nem is patch, inkább egy Project Bughalmaz v3.0. Az a gond, hogy mire az új bugokat kijavítják (mert azért csak kijavítják, ilyen f@szok nem lehetnek), addigra megint lesz egy PT generáció váltás és abban megint kapunk új és szép BUG-okat. Az a baj szerintem, hogy az Invictus egy lépéssel saját maga előtt halad. Azaz előbb kéne javítani aztán kiadni. Ők pont fordítva csinálják. Feltételezzük, hogy Invictuséknál ezerrel megy a work. Akkor csak annyi a baj, hogy tényleg elhamarkodták az új PT kiadását.
-
PaJa1
őstag
válasz
Ricco_hun #8201 üzenetére
Törvényszerű, hogy több dologban több a hiba. Sokkal fejlettebb lett a PT, új játékmódok, új pályák, új autók is kerülnek be (kövi héten a spiedo forte), új lehetőségek, új tárgyak.
A diane kiadása elhamarkodott volt, ezt mondtam a GMnek is, de az én szavam favatkát sem ér, őt sürgetik az aeriások, mert én úgy látom hogy a minőség valamiért nem számít nekik ennél a játéknál. Szerintem erre a verziora még legalább 2 hetet szánni kellett volna hogy az új dolgok -amik még a mi teszt serverünkön sem voltak, én nem láttam- azokat javítsák.
Az új dolgokat szokni kell (tovább tart a kellemetlent megszokni mint a kellemest). Hasonló képpen voltam a novemberi update után: nagyon szar lett a quad. Abba is hagytam kb 2 hónapra, majd folytattam mert élveztem! Vettem új autokat stb... És a quad meg jó volt class2esnek.
Megszoksz vagy megszöksz, lehet választani.
ps: Kellett valaha is fizetni ezért a játékért?
-
ABnormal
őstag
rsx itt vagy?
-
erdol
senior tag
válasz
csaba0223 #8210 üzenetére
Na leszedtem én is a telepítőt project....3 remélem ez az több mint 1 giga.
Egyébként a hang jó lett a játékban valóban köszi ,de most a winfos 2ch lett sajna.
ramihu:na ezért nem szeretem a patcheket mert akkor mindig javítgatni kell az autót mert mindent megváltoztatnak.Persze nem véletlenül azért hogy többet játsszon az ember mert addig úgyse nyugszol amíg nem lesz tökéletes. -
ramihu
tag
válasz
csaba0223 #8211 üzenetére
Lehet hogy baromságot mondok de a grip-böl is van két fajta mind előre mind hátra. Eddig csak grip-et vettem a plusszost hátra, de akkor veszek aerot és játszadozom egy kicsit.
Ami negativ változást érzékelek az új verzióban hogy korábban azért szerettem menni a mud-on mert a subi olyan faszán fordult a seggével mint amit a rally autókon szoktam látni. Most meg úgy megy mint a sínautó, ráadásul a síneknek igen nagy az íve és sokszor az árokba vezet. Kínomba már vettem olyan balance-t ami a hátsó kerekekre tolja a meghajtást, de igazából nem adja vissza a korábbi állapotot.
-
ramihu
tag
Az lenne a nagyon amatör kérdésem hogy müködés szempontjából mi a külömbség az aero és a grip tapasztás között, érzek valami különbséget a vezetésnél? Kénytelen vagyok ilyen marhaságokkal szórakozni mert most a pénz jön, de a következő két szinten csak egy szaros gumit lehet fejleszteni a gépemen.
(L23-24)
-
csaba0223
senior tag
Úgy vettem észre hogy mindenkinél vannak egyedi problémák ugyhogy úgy döntöttem letöltöm a teljes verzsönt és ujjra rakom a gamét!
-
erdol
senior tag
válasz
csaba0223 #8195 üzenetére
De igen 5.1-en van a windowsban mert az is a hangrendszerem.A játékban meg nincs ilyen választási lehetőség.Akkor mi legyen?
Egyébként érdekes dolgot vettem ma észre.A balanszolgatások után a panama egész jól ment practice-ban.A versenyen ugyanúgy akkor amikor panamákkalé mentem.Ahogy bejött a szobába egy laggos wizz meg egy corvette onnantól "késett" a kormányom.Utána már nem is volt jó csak ha restaltoltam a gamet.Ez már önmagában elég érdekes volt.A megoldás akkor jött amikor felraktam egy 10% tapadást.Ugyanúgy késett a kormány mint előtte.Újra kezdtem a balanszolgatást és az derült ki hogy az aero balansz ha nagyon elől van akkor csinálja ezt.Hátrább tettem és így mindig jó.
Ezzel bizonyított is hogy esetenként megváltozik a tapadás csak megfelelő balansz esetén nem annyira észrevehető. -
csaba0223
senior tag
válasz
UnConnecteD #8198 üzenetére
Én a mudon ugrattam egy 131 méterest!
-
Ricco_hun
senior tag
Mindenki a NAGY patch-re várt, hogy majd megoldódnak az apróbb bugok és majd milyen jó lesz igazságosan, tudás alapján tolni a PT-t. Erre mi van. Mióta kijött a patch csak arról szól a fórum, hogy mekkora bugok vannak a gémben. Szóval hogyis van ez? Javításként kaptunk mégtöbb és mégnagyobb bugokat. Szánalom. PaJa meg néhány fanatikus PT-s nagyon védik az új PT-t, na de kérem ez már nonszensz. Gyerünk ugorjatok a torkomnak, védjétek még, meg mondjátok, hogy akkor nem kell játszani vele. Invictus, GRATULÁLOK!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Elitebook Folio 9470M laptop (14/i7-G3/6GB/256SSD)
- LG 45GS95QX-B 45" ÍVELT OLED MLA WQHD 240HZ 0.03 MS GAMING MONITOR
- HP Zbook 15 laptop (15,6FHD/I7-G4MQ/16GB/128SSD/Nvidia2GB)
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS Ultra 7 165H 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- LG 45GR95QE-B Ívelt OLED 2K WQHD 240Hz, 0.03ms, NVIDIA G-Sync ,FreeSync Premium ,HDMI 2.1
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung T22E390EW TV monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest