- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Steam Deck
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
UnConnecteD
senior tag
na, emberek. ma majdnem eldobtam az agyam.
ugye par honapja szo volt arrol, hogy regebben a Trackmania-ban, az volt a kiraly, aki sokat versenyzett, tehat minnel hosszabb tavot, es sokat cheat-eltek kor alaku palyan jaratva a kocsit korlatlanul.
nakeremszepen, ma PONT EZT lattam a PT-ban

eppen fejlesztgettem a Panama-t, amikor vegre talaltam egy olyan szobat, ahol egy kicsit jobb szinten volt a kocsim. szoba neve : All ready autostart volt. bent egy inposeek nevu csako, akinek hiaba koszongettem, le se szart, ekkor meg nem tudtam, mennyire trukkos csavorol van szo. bejott egy stallionos, elindult a meccs, termeszetesen elhuztam, es kicsit megvartam mindig a stalliont, hogy a kovetkezo futambol nehogy kilepjen. de furcsamodon a masik panama az lemaradt. a harmadik futamban mar figyeltem, es lattam, hogy a rajtnal ugyanugy nekimegy a falnak, mint az elozo futamokban, eloszor azt hittem bena, de aztan rajottem, hogy a csavo OTT SINCS!

tehat, fogta, nyitott egy szobat, wangan palya, maxplayer 3, ghost on, round5, rarakott egy felteglat a gazpedaljara, es elment csajozni, melozni, tanulni, akarhova, es varta a jelentkezoket. probaljatok ki, hogy egy panama meddig megy, mondjuk 2 perc alatt, ha csak a gazt nyomjatok, semmi mast, neki olyan 9% handling, 190 mph max speed-del, majdnem az utolso nagy alagutig elvitte a gep a kocsit, szerintem kaszalt par ezer RP-t.
gondoljatok bele, ha mondjuk 24 oran at igy megy, az mennyi pont lehet.hat de bazz, ha valaki mar jatszani is lusta, akkor mi a fenet keres ott ? idioooota

Új hozzászólás Aktív témák

- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Akvarisztika
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom mobilszolgáltatások
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest