Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- TCL LCD és LED TV-k
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Siet tisztázni az RX 5000/6000 sorozat jövőjét az AMD
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaciG
addikt
válasz
Creative997
üzenetére
2x ment...
-
MaciG
addikt
válasz
Creative997
üzenetére
Pedig az nagyon is kell

Egy 6 körös serpentine ~7-8 perc
Egy 2 körös sphegetti2 ~3,5 percMud,construction yard az tényleg elég keveset ad, de mondjuk mud-ot azt nem is szeretem.

-
UnConnecteD
senior tag
válasz
Creative997
üzenetére
jatszal velem, kb. en is ennyit tudok
-
Creative997
őstag
válasz
Creative997
üzenetére
6 órát voltam fennt, de abból vagy 4 és felet játszottam. Mondjuk nem is a szintlépés aggaszt (hogy nem tudok) hanem hogy a büdös életbe nem fogom feltúrni a kocsijaimat. Éjjel-nappal meg csak driftelni... én kb 5x10perces hangár után megunom, főleg h porrá zúznak a 8misis csúszásaikkal. De nagy ritkán akad egyenrangú partner. Aki meg gyengébb az se jó mert nincs kihívás, meg megalázom őket és elmennek, annak meg nincs értelme.
Na most jól kipanaszkodom magam, majd csak megoldják, remélem -
Creative997
őstag
-
csaba0223
senior tag
Ez szánalmas!!!
Még a BP-k árát sem takarja be a nyeremény!!!
Tudom ne használjak BP-t! De én használok mert szeretnék a köridőimen javítani! Szóval tuningra egy fikarsznyi sem jut!!! És a BP-eim is elfogynak szép lassan! 
-
PaJa1
őstag
Woo hoo, majd 13k RP,XP 10 perc hangárért

NissiN-el toltuk, jó arc, ghost off, rendes volt, ha elqrta akkor nem állt az útba.... -
MaciG
addikt
válasz
Creative997
üzenetére
Én ma olyan másfél órát játszottam és kb 15K-t szedtem össze ,és csak verseny. Ti mit csináltok? Vagy nekem valamié többet adna?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Razin
csendes tag
válasz
Creative997
üzenetére
gratula Creative
en ma csak 12k-t szedtem ossze
tenyleg szanalmas... -
Creative997
őstag
nekem a patch óta 1 ctd-m és 2 szakadás volt, de a hangok állandóan eltűnnek, ilyenkor a resettel mondjuk simán visszajön.
Kb 6 órát toltam ma, nagyrészt csabival és razinnal, és összesen 22k rp-t szedtem össze. Szánalmas. Egyébkén büszke vagyok a spagetti1-en elért időmre...több pályán is a top 10ben vagyok

-
csaba0223
senior tag
Beléptem a 2-esek klubjába!

-
csaba0223
senior tag

-
MaciG
addikt
-
Creative997
őstag
Ja egyébként tegnap próbálkoztam fél órát a drifttel, egy rakás 0-át csináltam, de min 5 sikerült, meg sok 6...

-
PaJa1
őstag
Szerintem egyértelmű hogy látszódnia kell a számnak is. Ha már jóváírta, eltűnt az óra és sárga a szám az is jó. Ha sikerül 0-t csinálni, amit ír is, akkor jó eséllyel első helyezést tudhatod magadénak.
És minél kisebb driftet kell csinálni, pont ez a csavar a dolgoban
Hírdettem h lesz drift event erre tessék, FUN
talán lesz majd rendes is. A forumos event nyerteseit könnyebb összeírni
főleg most hogy ennyit kell kattingatni hogy emgtudjam ki mivel vanNem voltam, csak telefonközelben azért nem tudtma korábban írni, telón meg lusta voltam minden kérdésre választ írni

A helpet én se nagyon komálom... Most hogy rájöttem arra hogy help nélkül billentyűzeten is sokkal jobb driftelni.... tudják mikor kapcsolom vissza...

Meg nem akarom a jó eredményeimet a gépnek köszönni, eddig se tettem ezután sem fogom.válasz erre: (#8974) csaba0223
Nekem is ilyen volt, ha újraindítottam a gépet akkor zökkenés mentesen megy több órákat a jatek ctd nélkül. Aztán kikapcsoltam a zenét, és mind1 hogy újraindítom vagy sem a gépet, megy jól a játék, azóta 1 CTD volt, az is az én hibámból, kicsit ledobattam az ékszíjat
-
buvez
tag
Sziasztok!
Patch óta sokat javult a program, legalább is nálam azóta egy ctd nem volt, a panama irányítása is megjavult(elötte gondolni nem mertem volna arra, hogy jóval 1.50-en alatt megyek béródon vele) a chat se olyan rossz, bár a szoba számomra nagyon átláthatatlan. Viszont amitől a fejem a falba verem
az a váltó. Az "új" PT óta 1szerűen nem tudok normálisan kijön egy kanyarból, mert dadog a váltó pannival így maga a kanyarodás is iszonyat vagy csak nagyon lassan megy és ezzel minden kanyarnál időt vesztek. Míg a verda ezelött néha önállosította magát és nem arra ment amerre kormányoztam legalább korrigáltam, de ezzel a váltás problémával nem tudok mit csinálni
Komolyan sírva fakadok már lassan, nem érzem azt, hogy így versenyben lennék bárkivel is.
Kérek szépen mindenkit, bárkit, hogy tapasztaltatok-e ilyet vagy csak nálam van megint ilyen gebasz!
Köszöntem! -
csaba0223
senior tag
Na hello! Sztem nem a felhasználóknál van a hiba (CTD) nekem van mikor naponta 10-15 CTD-m van semmit nem csinálok és más nap meg egy sincs meg van mikor napokig nincs CTD! Szerintem itt az internet vagy a szerver hibája okozza a CTD-t!
-
SSP33DY
aktív tag
És Gelinek:
Nekem is volt 64 és 32 bites vistám is.. SP 1 is, meg még mittom' én mi,,volt, még a dvd-t is kidobtam..ehheehhee
Jelenleg XP SP3, és a patch óta nem volt CTD-m!!
Eddig !63!CTD-m volt, és 30-40 connection lost, és 1 "végzetes hiba" Az több mint 100 vesztett verseny, és ha volt backpack item, az is ment a levesbe..
Nekem a HANGKÁRTYÁM miatt volt ennyi CTD!! Frissítettem a driverét, és (alaplapi AC) azóta+a patch, és semmi hiba!!
Más 5letem nincs, még amit Laca írt, memtest!! -
Razin
csendes tag
szoval Vista, igy mar mas a leanyzo fekvese
bocsi eppen irtam mikor jottek a valaszok. Vistat csak 2 napig hasznaltam, tele volt kompatibilitasi hibaval, ugyhogy ehhez nemtok hozzaszolni
inkabb ajanlom az 64 bites Xp-t, lehet nem annyira szep mint a Vista, de stabilabb, es nagyon gyors
max nem magyar... -
Razin
csendes tag
Geli azert ne add fel ilyen konnyen
az hogy milyen jatek fagy, az a dx-en, drivereken, a homersekleteken es a rezidens progikon mulik (persze ha elindul, mert ha egyszer sem indul akkor mas...)... nehezen hinnem hogy 25 fokos a procid jatek kozben, mar bocsi erte
amit Speedy irt azt alatamasztom
bar egyben vitatkoznek, a tuzfalak is meg a virusirtok is csak akkor szorakoznak ha nemjol vannak beallitva... en pl nod32-ot hasznalok evek ota, most is
neha-neha ledobal, de ha kikapcsolom akkor is, tehat nalam inkabb a net (chello) zsufoltsaga a problema mint egyeb
egy javaslat... nemtom mekkora a procid es a memoriad, milyen a op-rendszered, de ha relative kicsi valamelyik akkor szedj le minden egyebb (rezidens) progit amit csak tudsz es ugy probald elinditani... ha megy, akkor egyenkent elindithatod es ha utana fagy akkor tudni fogod melyik progi akad ossze a jatekkal. ha mindent leszedtel es akkor is fagy akkor ajanlom a Norton fele WinDoctor-t, SafeXP-t, xp-AntiSpy-t, ilyen sorrendben...
minden jatekot/progit el lehet normalisan inditani es hasznalni, csak a modjat kell megtalalni
az ujabb jatekok kozul fox meg talalni olyat ami nem indul, ha van turelmed akkor mindet fogod tudni hasznalni
-
Geli
senior tag
Vista, Ultimate 64bit, SP1, minden mai napig megjelent frissítéssel
Eset smart security,mai napi frissítéssel, soha nem volt betörés vagy vírus.
Spybot SD szintén mai napi.Leteszteltem már úgy hogy ezeket mind kilöttem, és úgy is kifagy a pt.
Konfig az adataimnál, a procin egy kilós infinity van, ha 3napig terhelem a procit akkor se megy 50fok fölé...
A vga 50-55fok everest szerint.Moh: Airborne-t végigtoltam fullon, egyszer nem fagyott ki, megse rezzent,semmi baja nem volt, ami aligha mérhető össze ezzel a pt grafikával. Egy hónapja játszok bf2-vel, szintén sose fagyott ki. Játszottam a prostreettel és a griddel, full-fullon, meg se rezzentek, SOHA.
Egyszerűen olyan betonstabil a rendszer, hogy ennél stabilabb már nem lehet. Ezek alapján asszem joggal gondolom h a pt-ben van a hiba...és nem az én készülékemben
Vasárnap csinálok egy format c-t....

-
Geli
senior tag
proc 25fok, vga se meleg, legújabb driver. semmi mással nincs baj, sose fagyott még ki semmi, csak ez a xar. ami meg az új "patch" óta van az már kritikan aluli. nem is jatszok vele, (mivel nem tudok...) naponta egyszer megpróbálom hátha kijavitottak,de semmi változás...
Hali Speedy! Mindjárt válaszolok mindenre,csak kajálok.

-
SSP33DY
aktív tag
Csáó Geli!!
1., PT uninstall, reinstall
2., zone alarm, nod32, webroot spysweeper, trojan remover, trojan detonator, The Cleaner, és még folytathatnám, leteszteltem mindet (ha már "van"), ez mind kibaxxa a PT.-t!! (nekem)
3., Processzor, és videokártya hőmérséklet, ahogy írták!! Nekem 100%-re felpörög PT.-közben!! És nem kicsit melegszik.. ugye fullba megy..
4., bármi program, ami update-elni akarja magát? Esetleg vírus/trójai?!
Windózod melyik/ milyen verzió??
Processzorhoz ha van szoftveres programod, állítsd maxra, vagy valami minimális hőmérsékletűre, és hagy pörögjön!!
Videókártyák 80%-a nem tudja hűteni magát..sajna, akármilyen tuti!! Melegen ajánlom a RivaTuner 2.09-et!! Az tudja kezelni a ventillátort!! Nekem pl. a ventillátorom gyári beállítása 29%-os fan.. és nem tudtam piszkálni, így volt hogy 68 fokos volt!!!!És lekapcsolt a gép.. Most 56 fok fölé nem megy..a ventillátor 100%-on megy..Ami még mindíg nem kevés..
És végső nyári megoldás (nálam) Ventillátor a gép elé..
Így tudom tartani olyan 40-50 fok között a procit, és 50 fok körül a videokarit.. Jah és szereltem még 4 ventillátort a gépbe.. (2000Ft volt a 4db..) -
Razin
csendes tag
Csabi ha van kis idod gyakhatunk most driftet is... ma a TA sem hoz a konyhara, ugyhogy mind1 mit csinalunk
-
Razin
csendes tag
en is beszallnek ha nem, gond

-
Razin
csendes tag
proci homerseklet? vidkartya venti? toltsd le a legujabb vidkartya drv-t es lehet jolesz...ha allandoan kifagy akkor nem program hiba
-
Geli
senior tag
egy kurva versenyt nem tudok lemenni, beszarás...töb napja próbálkozok de mindig ctd, mar sorban legalabb a 6...van amikor mar a szobakat se tölti be mert akkor is kifagy

-
SSP33DY
aktív tag
Paja!! Írj már valamit az eventedbe/ről, mert megesz minket az ideg
Most az számít, ha csak az óra jelenik meg, és szám (pl. a 0) még nem látszik, vagy KELL látszani számnak, csak úgy ér?!Ma vagy holnap este Maci, Laca, Csabesz..??!! És persze mindenki, aki szokott velünk nyomulni.. egy jó kis móka?? Ghost off, és hajrá-nk
Pályákat kitaláljuk, és alázunk, ahogy szoktunk!! Szerintem ma 7végére tekintettel, megint lesz "pár"% plussszzz...és végre kész lesz a Forté(lyo)m 
-
Razin
csendes tag
hali
gratula a drifthez

-
SSP33DY
aktív tag
válasz
Creative997
üzenetére
PM ment

-
ABnormal
őstag
-
Sam8888
tag
válasz
BloodPandus
üzenetére
Akkor ezért nemtudtam én billentyűzettel leverni TA-ban anno szinte senkit! Nekem 0%-on volt a help billentyűvel (meg most is kormánnyal, de sajna még így is érezhetően belepiszkál...
)A screenshot gomb meg asszem F12.
-
sparx
tag
válasz
BloodPandus
üzenetére
A print screen-nel elmenti a screenshot mappába.
-
BloodPandus
csendes tag
válasz
BloodPandus
üzenetére
screenshot

-
BloodPandus
csendes tag
Még egy kérdés... van külön screensot gomb?
Mert valahogy nem találom....
-
BloodPandus
csendes tag
Gyerekek, szitu van.
Cimbimmel csináltunk tesztet.
Engem az érdekelt nagyon, már egy ideje, hogy suttyó surmók hogyan képesek minimális szinttel legyőzni pl TA- ban úgy, hogy sokszor faltól fűig mennek... és mégis jobb a köridejük, mint pl nekem... (semmi arcoskodási szándékom nincs, csak tisztában vagyok azzal, mit tudok... van nálam sok jobb is)
Jelenleg 29-es szinten vagyok, AP-m sosem volt, és 2003-ban játszottam utoljára billentyűn.Akkor vettem egy hibás rugós kormányt, lett bele egy kis élet "rugdosva". Ő tavaly halálozott el végérvényesen.
Azóta egy jónak mondható Saitek R440-em van (a MOMO nekem nagyon nyúlós), és azóta is kapja az ívet, érezni is már rajta. Kezd lógni, meg zörögni a kanyarokban... , ettől függetlenül pontos, még mindig.
A rugóssal végigtúrtam a STTC-től kezdve a TOCA-ig mindent, megcsináltam a Richard Burns Rallyt (rohadt nehéz volt), az NFS-ből a Most Wantednél szálltam ki, mert nem bírta már a vas.
Jelenleg futtatom a CRC-t, a Street Legalt, az LFS-t,a Flatout2-t és az rFactort állandóra. (a Colin Dirt-et sem bírja már a vas, pedig az is jó lenne...)A teszt:
Mivel közel reális köridőket, és szinte azonos íveket a TA-ban lehet menni, így nyomtam 2*60 kört, és a cimbim (akit annyira nem érdekel az egész, de segít, mert jó gyerek, és különben is lakótárs itt kinn, németben, munka után más dolgunk sincs...) minden körben írta az időmet, mennyi benyám van, satöbbi. Nem utolsósorban itt ziher egyformák az autók, tehát itt a tuning sem játszik.Mivel marhára zavart, hogy néha olyan időket tudok menni-, még profik ellen is, hogy az már nekem is tetszik,- és ez sok alkalommal vérző kormánnyal sem jön össze kezdők ellen (most jött tankolásból, és gyorsabb, mint az én 1/4 tankos gépem) pár bújtatott kérdés után megvan a válasz, ami viszont nekem nem tetszik:
Aki nagyon jó, az mind BILLENTYŰVEL és FULL SEGÍTSÉGGEL nyomta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kicsit dühítő a dolog számomra, aki valóban tanulni, és szórakozni akar, hogy jön néhány suttyó, és lehetetlen nyerni ellenük.
Az én beállításaim: FFB 78%, és minden segítség kikapcsolva, kivéve a kuplungot, mert az automata, valamint a váltóm semi módban van. Ilyesmi beállításokkal játszom minden játékban már évek óta. Szerverekről sem akartak lerugdosni, mert esetleg nem vagyok elég gyors.
És itt esélyem sincs, ha olyan ellenfelem van, akinek kormánya sincs.A teszt csak úgy igazi, ha van ellenteszt, ennek lett vége ma.
A kormányt beraktam a sarokba szomorkodni, és 5 év óta először billentyűvel kezdtem megint.
TA, 2*60 kör satöbbi...
A végeredmény meglepett, de nagyon.
Saját magamhoz képest, a 2*60 kör alatt a legrosszabb köridőm is cirka 5 tizeddel volt jobb körönként, mint kormánnyal ugyanaz a kör (pl tankolás utáni kijövős).Ezek után két dolgot mondok:
A billentyűsöknek aránytalanul sokat segít a játék.
Én nem fogok segítséget állítani magamnak, mert más területen is megállok nélküle. (és a gerincem magammal szemben sem egy meztelencsigáé...)Én és hasonszőrű társaim, ez a játék megint nem nekünk lett kitalálva, hanem a 15 éves gombnyomogatóknak.
Ennek ellenére közdök, gumiszakadtáig...Írni kéne az Invictusnak (vagy a fejlesztőknek) ebben a témában. Feltéve, hogy nem direkt van így....

Egyéb észrevételek:
Kedvenc pályám a MUD. Sajnos sok kanyar laggol (minden autóval), főleg az erősebben visszafordítók, de ha tudok, csinálok róla képet is.
A chat részből a régi kéne vissza. Gyorsabb is volt, meg kezelhetőbb is.
A szobáknak ez az új kinézete csak lassítja az egész room dolgot, a gép a grafikával van elfoglalva, és nem azzal, hogy ki van éppen ott, és mije van, és egyáltalán, mit is akar ott...
Vagy a bodykitt legyen olcsóbb, vagy a tuning drágább, mert ez így nagyon aránytalan.
A második esetben nem kéne 10 perc gáma után cirka 5-600 RP-vel befejezni a versenyt, mert akkor nem megyek arra a pályára. SEM.Kellene már az új Nascar pálya.
Hirtelen ennyi, majd holnap átnézem, és még fűzök hozzá, ha eszembe jut valami.
Az időlimitről meg annyit, hogy előbb megírom jegyzettömben, átnézem, kijavítom az elgépeléseket, majd bemásolom ide.
Persze, csak a nagy lélegzetvételűeknél...
Ez is az volt...

-
mackosajt
addikt
válasz
Creative997
üzenetére
gruppen party
mellesleg nézd meg, nem telt-e meg a vinyó, ahová veszed a videót.
persze ez lehetetlen, csak biztos ami biztos gondoltam erre. -
Creative997
őstag
Valaki segítsen! Nem tom miért de nem műxik a fraps videofelvevője. Egy mp-re piros és 1fps, de semmi. Én már mindenféle beállítással próbálkoztam. Képet tudok csinálni csak videjót nem

-
csaba0223
senior tag
Mekkorát játszotunk Lacikával
nagyon álat volt! köszi Lacika 
-
csaba0223
senior tag
Van árva 200 AP-m érdemes venni egy 3-as nitrót? Vagy annyit ée mint az 1-es?
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
ABnormal
üzenetére
Tibcsi! Ahogy az aeria oldalán is írták, Paja (TNA) event oldalán, NEM MEGY A SZÁMLÁLÓ.. az nem eredmény.. Ha a 0-ki lenne írva, az lenne a valami!! Most az 1-re hajtok, bár az szinte képtelenség.. a 2 is 20 perc alatt jött össze
de akkor 3-szor 1más után
Egyébként nekem is van vagy 10 ilyen "0"-ásom, azaz, hogy még nem kezd el számolni, csak majdnem.. 
-
Kommy
veterán
Az utolsó peccs óta nekem katasztrófa a játék állandóan kilép, elötte nagyon ritkán fordult elő, most töltöm le újból hátha attól megjavul, alig tudok 1-2 versenyt menni zsinórban hogy ne ctd-zne.
-
csaba0223
senior tag
válasz
UnConnecteD
üzenetére
Mindegyikre hátha sikerül javítani a köridőnkön!
-
ABnormal
őstag
majd tna eldönti,ő a gazda...remélem ér a nullás,az a most elérhető legkisebb pont...
de q..a lassan mászik fel a vid... -
csaba0223
senior tag
Csaó!
Kéne ma egy kis rekod javítás verseny! Nem jön vki?
-
SSP33DY
aktív tag
nnaa.. van 3 db. 2-esem.. upload az event fórumba??

-
ABnormal
őstag
PaJa,ha valakinek megvan a sor ,pl nekem már van 3-4-5-6-7 az kap valami extra jutalmat?

-
Target78hu
aktív tag
Mikor felbukkant e alkotás level-r néven attól kezdve mazohista módon követtem útját és agitáltam jópár emberkét ,hogy gyertek itt egy remek online játék!
Aztán a PTben a folytonos foltozások és "újítások között volt ,hogy a külsö tuning AP-s lett az volt az egyedüli ok az uninstallra nálam és mindaddig hű elköteleztként rottam a köröket.A mostani pontozási móka is ezt váltja ki belőlem sajnos.Akinek meg mai geri tőlem a lelkének a negativ véleményem ,attól elnézést kérek! Lehet a friss reinstall megoldja a bugokat/akadozást nálam a következő patchnél. -
Sam8888
tag
A Crazy Driver nevű gyerek mehet a feketelistára!!! Ha van itt GS, akkor nyugodtan banolja egy kis időre! Miatta nemtudtam nyerni, mert többnyire a rajtnál mindig kilökött, az összes kanyarnál nekemzúzott, ha mögöttem volt, ha megakartam előzni, akkoris kilökött!

-
ABnormal
őstag
válasz
Creative997
üzenetére
csakhogy ő a long but simple-re írta...
PaJa,magyarul nem akarod nekünk is elmondani?

-
PaJa1
őstag
Ahogy írtam a hírdetésben: "Here comes the Twist"

-
Creative997
őstag
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
mackosajt
üzenetére
hhmm.. van benne némi igazság.. DE a chat, az a PT.-é, ne hasonlítsd más gamékhoz.. Aztán, a chat problémát megoldottam.. nemtom hogy, de működik!! Nekem verseny közben nem jelenik meg, csak hallom, ha írnak, vagy taunt-ot nyomnak (egy direkt gombra rákalibráltam a joy-on, és automatice bezárja, vagy zárva tartja, nem tudom, de nincs, csak ha akarom!) Nekem a patch óta NEM volt ctd-m!
, csak a login képernyőre kidobás.. de az gondolom net hiba, mint hardware, vagy PT hiba..
Én is láttam, és olvasom a hibát, bugokat, nekem egy sem jelentkezik, vagy olyan noob vagyok, hogy nem tudom, hogy az.., másokat, pl. PaJát is láttam zuhanni hangáron, vagy láttam béródon olyat, hogy nem akartam elhinni.. a srác mellettem átrepült a kerítésen, majd az egyenes szakasz utáni lecsapott kanyarnál volt, és alap kawanával úgy 4mp.-et vert rám 1 kör alatt, én meg a fullos evoval és backpackal csak néztem... Aztán amikor kezdtem kétségbe esni, ment egy 1.41.-et..és kibaxta a szerver.. De még sorolhatnám.. így pl. egyik kedvencem a Long but simple mud pálya.. ott pl. panamával képtelenség bekanyarodni a 3.(visszafordító) kanyarba.. Rengeteget gyakoroltam, panamával képtelenség.. megemelkedik az eleje, és még 20k/h-val is leesek az útról..Megfejtés?? Bug? Nemtudom, de más autóval tökéletesen 2-es padlógázzal be tudok csúszni, és simán kigyorsítani..De még mindíg sorolhatnám.. De minek??Ki tudom javítani? Programozó vagyok? Esetleg van bármi befolyásom invictus/aeria felé?? Nics vazzee!! Ezért lexarom! Jó játék (mert játék!) jó arcokkal, és sokkal jobb autóval ütni-vágni egymást, mint lövöldözni, meg kommandózni, meg gollomokkal harcolni (wow) Nekem ez jön be! Ingyenes, és a "miénk". Februárban kezdtem, és nemrég lettem AA-V.. Van vagy 13-14 autóm, abból 1-et vettem AP-ért (vette), a többit vagy nyertem, vagy jött (pl az összes class 1 a missionokért).. Eventekre meg azért nem járok sűrűn, mert nem beszélni inglis, csak kicsi makogni..az orosz és német nyelvtudásom baxhatom..
Van olyan pálya, amiket imádok, azokat nyomom, tökéletesítem.. Van hogy 2 napig csak 1 féle pályán pratice-ozok, és után mily meglepő, nyerek.. Nem esek neki minden pályának, és anyázok, ha lenyomnak..gyakorlok, és jó eséllyel nyerek.. Vannak pályák, amiket rühellek, mert nekem egyszerűen olyan, mintha jégen mennék, akárki-akármit mond! Rgo, ott nem versenyzek..vagy csak kipróbálás szinten, hogy esetleg jobb vagyok e.. (itt jön elő az amit annyiszor mondtunk már:fullos panama/vette, full backpack, acceleration csaj, és egy kawana simán lenyom..mert nem érzem, nem tudom a pályát)
Más a GRID szerintem isten lett!! Eddigi legjobb szimulátor akárki-akármit..
Nah.. jó rövid lett megint.. megyek Superbike-ozni SBK®08..

-
PaJa1
őstag
válasz
Creative997
üzenetére
A DRU-val kapcsolatban, lehet azért vannak gyengébbek is közöttük mert ismerik a górékat, vagy csak azért írták be a nevük elé mert "menő". Engem meghívtak még az elején amikor kb 5en voltak, akkor úgy volt hogy elég csak jó játékosokat vesznekbe, nem mindenkit. A forumon elég rendes kérdőívet kellett kitölteni a jelentzőknek!
Ricco, az újaknak ez a mostani a normális pontozási rendszer, nem tudják hogy mi volt régen, max csak visszahalják, de tapasztalatk nincsen, így azért hogy kérik vissza a régit azért nem fognak panaszkodni. Ahogy MaciG képe is mutatja most is van olyan pálya ami jobban fizet mint ezelőtt.
Driftben tuti kapsz no ghost bonuszt! Ha nagyot csúszol akkor az több mint 1000 pontot jelenthet. Igaz hangáron ghost nélkül nehéz nagyot csúszni mert kerülgetni kell a kocsikat.
Ráérek én is

-
Ricco_hun
senior tag
Nem is kell olyan sokat várni a sz@r pontozási rendszer hatásaira. Már egy két emberke ide is írta, hogy ha így megy tovább uninstall lesz a gémből. Pedig mi magyarok szeretjük a kihívásokat. Akkor a sok hambi-zabáló (ámerikai) milliomos csemete hogy fog reagálni (reagált). Tehát végső soron nem nőni fog a játékos szám, hanem csökkenni. Mégis kinek jó ez?
ui.: nem ígérem, hogy befejeztem ezügyben a veszekedést/panaszkodást
-
Új hozzászólás Aktív témák

- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 16GB DDR4 256GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva 450W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660 SUPER 6GB Zalman T4 Plus 450W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650 Steel Legend WiFi R5 8600G 32GB DDR5 500GB SSD RX 7800XT 16GB NZXT H700i
- Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - MAGYAR - 42 Ciklus - 98% akku - 1,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete NBase 650W
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

És kicsit unalmasnak tartom!
Még a BP-k árát sem takarja be a nyeremény!!!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
tenyleg szanalmas...

Ma este lehet nem de holnap este én is benéznék hozzátok ha lesztek...
Komolyan sírva fakadok már lassan, nem érzem azt, hogy így versenyben lennék bárkivel is.