Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen notebookot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen videókártyát?
- DUNE médialejátszók topicja
- Nem akármilyen módon ugrik rá a memóriapánikra a Valve
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdol
senior tag
válasz
csaba0223
üzenetére
De igen 5.1-en van a windowsban mert az is a hangrendszerem.A játékban meg nincs ilyen választási lehetőség.Akkor mi legyen?
Egyébként érdekes dolgot vettem ma észre.A balanszolgatások után a panama egész jól ment practice-ban.A versenyen ugyanúgy akkor amikor panamákkalé mentem.Ahogy bejött a szobába egy laggos wizz meg egy corvette onnantól "késett" a kormányom.Utána már nem is volt jó csak ha restaltoltam a gamet.Ez már önmagában elég érdekes volt.
A megoldás akkor jött amikor felraktam egy 10% tapadást.Ugyanúgy késett a kormány mint előtte.Újra kezdtem a balanszolgatást és az derült ki hogy az aero balansz ha nagyon elől van akkor csinálja ezt.Hátrább tettem és így mindig jó.
Ezzel bizonyított is hogy esetenként megváltozik a tapadás csak megfelelő balansz esetén nem annyira észrevehető.
Új hozzászólás Aktív témák

- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 750W
- Xbox One S (Slim) 1TB All-Digital Edition
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S761 - i5-2520M I 4GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Garmin Vivomove 3S Hybrid okosóra Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3253, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A megoldás akkor jött amikor felraktam egy 10% tapadást.Ugyanúgy késett a kormány mint előtte.Újra kezdtem a balanszolgatást és az derült ki hogy az aero balansz ha nagyon elől van akkor csinálja ezt.Hátrább tettem és így mindig jó.