Új hozzászólás Aktív témák
-
MaciG
addikt
válasz
SSP33DY #8263 üzenetére
Wangán nagyon sok tényezőtől függ az, hogy milyen időt mész. Ott a váltó, nem mind1 abból milyet teszel fel, ott a nitro (lvl4-es), azt se mind1 milyen fordulaton adagolod neki. Rajtnál se mind1, hogy indulsz (nem feltétln a csuma gáz a jó, tegnapi ligafutamon pl. D0C úgy kirajtolt, hogy én csak pislogtam, pedig nem volt speedbugja mert késöbb sikerül megelőznöm). És még nem is beszéltem arról, hogy jobb időt lehet menni ha manulási váltót használsz. (ne sokkal ,de jobbat, ha jókor váltasz. Mondjuk kanyarosabb mapon már elég érdekes ara is figyelni
) Szvsz így már majdnem megvan egy 2-3 sec-el jobb idő, persze azt egy szóval se mondtam hogy nem áll fenn a speedbug lehetősége.
Majd ha játszól akkor a játékban írj rám ,mert én is tegnap aktiváltam egy accos bulát és akkor dönthetnénk pár rekordot
(vagyi megpróbálnánk
), ha 2-en megyünk akkor leglább nem csak 2 kört enged...
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF F15 extra hardverekkel - i5 11400H, RTX 3050Ti, FHD 144Hz, 1,5TB SSD, 16GB RAM
- HTC Vive Pro 2 teljes prémium VR szett Valve INDEXEL, garanciális, sok extrával!
- LG 29WL500-B 29 colos Ultrawide IPS monitor, megkímélt állapotban
- Nintendo Switch (használt) + tartozékok
- Powercolor RX 5700 XT Red Devil videókártyát keresek!
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman S2 TG Enermax 650W
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő