Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Isten88
senior tag
Kedves hozzá értő emberek! Mondjátok már el, hogy a csába csináltok millákat driftben??? Panamám van, szal ahhoz mondjátok már el légyszi a helyes beállításokat, mert annyira idegesít, hogy nem tudok 8ezernél nagyobbat driftelni egyszerre. Írjátok már le, hogy milyen balansz kell rá, meg milyen upgrade kell hozzá...most fullos, minden level4-en van. Légyszi áruljátok már el a titkot, mert én is jól akarok keresni...
-
SylarHUN
senior tag
válasz
Creative997 #8579 üzenetére
Nekem is van már Forte-m!
Nem igazán találom a jó beálításokat. Kanyarban csúszik 4 kerékkel mint a franc. -
PaJa1
őstag
válasz
Creative997 #8597 üzenetére
rúkival is meg lehet játszani innox biszibizgentyű nélkül is a 10 kört. Ha van szélárnyékod akkor úgy könnyebb, a lényeg hogy SPÓROLÓSAN (szélárnyékban félgázon is beéred az előtted haladót, igaz tovább tart de kevesebbet fogyaszt a gép) nyomjad a gázt minél magasabb fokozatban.
-
Creative997
őstag
A jobb klikk amit írtál a usereknél a bp és statisztika, a chat ablakban jobb klikk megmutatja az autó adatait és az ellenfél xp mennyiségét.
A TA-ban régebben a csak szélárnyék stratégiával lehetett ezt vagyis beállsz mögé és nem előzöl, de ezt sokan nem díjazzák, de most nem tom. Mentem 1x 60 köröset és akkor 11-12 körig maradtak kinnt, sztem a bp miatt, ugyanis van valami item csak TA-ra, próbáld ki azt. -
UnConnecteD
senior tag
hat bazmeg. most is mentem volna egyet, es mar a legelso versenyen kilep a program, 2 perccel a vege elott, 2 millional. mi a fasz van ????????????????????????
-
ramihu
tag
Két kérdésem lenne:
1. a chat ablakban hogy tudom megnézni hogy milyen a gépjármű fejletsége. Odáig jó vagyok hogy jobb gomb a néven, és akkor backpack és statisztika látható.
2. Aki kézi váltót használ TA-ban hogy csinálja hogy egy 10 körös versenyre kitart neki a benzin. Gondolom nem úgy hogy első kanyar után berakja hatodikba és igy gurul végig?!
+1. hogy tudok autót váltani ha már bent vagyok a szobában?
-
MaciG
addikt
válasz
Creative997 #8591 üzenetére
Tettem rá egy acc A+ és egy aero F+ balancot, grip nem nagyon kell rá.
-
PaJa1
őstag
válasz
mackosajt #8589 üzenetére
most én is driftelek, most a mazdával jobban megy mint eddig
3 perc alatt 1,7 milla. 5 perc alatt meg olyan 3 milla, 10 perc alatt 7 milla jön össze. Ezzel jobban keresek mint a waganon
10 perc olyan 45 ezer RP körül hoz a konyhára 500% bonusszal. Látom a vette tuning végét
már csak a 35ös szintet kell elérjem, akkor beboltolom a 4es motort meg a kasztnint
Utána még gyűjtök RPt, a többi autómat is fel kell húzni, és még meg sincs mind
-
Creative997
őstag
Ja igaz el is felejtettem. Screenshot, save és music mappa nélkül kb télleg 3,8
Húsleves: mit értesz az alatt hogy a phoebus üres a többi tele? Ha arra gondolsz hogy a szerverek csíkja fullosak kivéve a phoebusé (és a subtropolisé) az azt jelenti hogy azok csak ott vannak, nincs bennük senki, ha gyarapszik a game játékosokban akkor megnyitják az egyiket. Mint pár hónapja a subtropolis-t, ha jól emléxem
-
mackosajt
addikt
válasz
UnConnecteD #8580 üzenetére
höhö, pedig pont tegnap kaptam levelet, hogy a CTD javítva... amit csoportosan jeleztünk Targetékkel.
Na, akkor erre kíváncsi leszek.Jah, mellesleg nagyon durva drifterek vannak. Minap egy sráccal tologattuk. Először vigyorogtam, hogy még 0-án áll... aztán mikor láttam elsuhanni, és láttam, hogy folyamatosan csúszik, kezdtem félni... aztán közel 8 millát csúszott, egyben.
ezt persze 10 percesben. 3 percesben is állandóan csak csúszott. Nagyon durván nyomta. -
Húsleves
csendes tag
válasz
Creative997 #8585 üzenetére
Szia!.Amúgy, a phoebus szerver az miért üres mindig??..A többi meg full tele...
-
MaciG
addikt
válasz
Creative997 #8585 üzenetére
Akkot te jó sokat fényképezel ,mert nekem csak 3,8 GB
jah és nekem van Fortem
-
Creative997
őstag
Szépen fejlődik a game, már 4,27 gb
Üdv itt Húsleves
-
PaJa1
őstag
-
Húsleves
csendes tag
Sziasztok! Na az a helyzet, hogy felmegyek a phoebus szerverre, de senki sincs fönnt
..A missziókat már megcsináltam, aztán most semmit nem tudok csinálni....
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
UnConnecteD #8580 üzenetére
Nekem tegnap ma meg az öcsémnek olyan volt, hogy még hallottuk a háttérben a hangokat, de a szerverválasztó képernyőt láttuk. Amikor meg újra beakartunk menni a szerverre azt írta ki hogy már bent vagyunk. Csak a ctrl+alt+del segített.
-
UnConnecteD
senior tag
fasz kivan. eddig tok jo volt a jatek, ma meg mar masodjara lep ki drift kozben illegal operationnal, pont egy egymillios csuszas utan
masnak is van ilyen ?
-
Creative997
őstag
Egyébként az itteniek közül valaki vett már Forte-t?
-
Creative997
őstag
válasz
[HUN]-Kisa #8576 üzenetére
És ez miért az én üzenetem válasza? Biztos lusta voltál feljebb menni megkeresni és ez volt a legközelebb
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
[HUN]-Kisa #8576 üzenetére
Csak hiszed kiscsákó
Olyan beállításom van hogy csak úgy nézel!!!! -
[HUN]-Kisa
aktív tag
válasz
Creative997 #8575 üzenetére
Dani majd ha full lessz a vette-m meg neked is a panni majd megyünk egy versenyt legyürlek megeszlek reggelire.
-
Creative997
őstag
Majd vizsgaidőszak után kibontom a bulákat és megszedem magam, remélem akkor is lesz még time rush
-
Creative997
őstag
Próbálgatom a balancokat hogy panamássá változtassam az irányítást
megszoktam a gyors kanyarodást, azt ezért. Úgy tűnik hátra 4wd, elölre grip és aero elölre vagy hátulra, nekem ez jön be. De szerintem nem fogm most megvenni mert tanulnom kell és nem lesz időm menni vele
-
ABnormal
őstag
válasz
Creative997 #8571 üzenetére
egyre jobban érzem,hogy meg kell vennem...
-
Creative997
őstag
Leteszteltem és hát na
Nem rossz... Quadro után lehet meglesz 2. összkerekes gépem és legalább lesz miért versenyezni, hogy tuningoljam. Az első hogy balancokat belerakom...
-
MaciG
addikt
válasz
Creative997 #8569 üzenetére
Jó kocsi nagyon, engem épp az előbb próbált meg bealázni egy serpentinen, éles küzdelem volt, de szokás szerint alulmaradt
-
Creative997
őstag
Most néztem meg a Forte-et és nagyon meglepődtem
Ennyire jó kocsi hogy a tuning árai (meg a kocsi ára) magasabbak mint a Harpoonnak és az RX-7-esnek és nincs messze, sőt nagyon is közel van a Panama-hoz és Vettéhez???
-
PaJa1
őstag
Most találtam meg a hivatalos fix listát:
Patch notes for the 6/13/2008 update!!
Issues Addressed:
Memory leak and CTD’s related to Chat system
Steering adjustments and fixes to keyboard settings
Loser gets rating gain & winner loses rating
If a spectator enters the room, the number of laps becomes restricted
Event rooms and host controls improvements.
Scoring adjustment in drift mode
Lap number problem related to new users entering the roomEnhancements:
Ability to completely minimize the chat window/interface
Server or System messages now visible on all chat windows
No longer allowed to change performance settings in room after ready up and count down begins
Green key description addedNew Items/Missions Available:
The Spiedo Forte is here! Class 5 Fantasy Car. Enjoy!
Another Drivers challenge released! -
[HUN]Dani
őstag
válasz
[HUN]-Kisa #8559 üzenetére
Hát kisa úgydöntöttem hogy lencert veszek!
nyugi lefoglak győzni a panamámmal ha vettel jössz! -
PaJa1
őstag
Lancia Itegrale / Delta adta az ihletet a Speido Forte autóhoz. Rally felépítés, összkerék, könnyű, és mocskos erős
Tegnap teszteltük az alap5ös autókat sajnos csak 2 futamot tudtam lefutni, elég szoros volt a küzdelem. Bár az RXemmel megnyertem mind a 2t, de ez nem biztos hogy csak az autón múlt szerintem.Ez a 20 mega körüli pár fixet pl: chat miatt nem lesz CTD-remélem (pár óra teszt alatt nem volt) nem lehet birizgálni a táskát és a style illetve performance preseteket ha startra kész vagy sem az autót vagy a visszaszámlálás megkezdődött, meg új dolgokat is: pl.: PC órától függő napszak a szobában, tartalmaz
A top autok harcában alulmaradok egyelőre. Vette is under construction!
-
Stig20
tag
válasz
ABnormal #8552 üzenetére
Ha csak mudra kéne, akkor inkább vegyél buggy-t. Elképesztő, mennyire megy az a kis mocsok.
Asszem Krivjur vett Spiedo-t és én meg Buggy-val mentem ellene, és minden pályán otthagytam. Én is csak funból veszem majd meg, mert tetszik.
MaciG: Hangkártyának nincs valami equalizer progija? Mert azzal be lehetne állítani rendesen.
Látom SB Live-od van, azon biztosan be bírod állítani. -
MaciG
addikt
válasz
SSP33DY #8560 üzenetére
Evo nekem is tetszik, bár nekem annyira nem jönn be a 4wd miatt, ha class5 akkor inkább rx7
Valaki nem tudja ,hogy a viharba lehet előcsalni az agresszív mélyhangokat a játékból? Öcsémnél valami bóvli xaron
több a mély hang, mint nállam egy jóva erősebb hangfalrendszeren... És nem a hangfalakkal van a gond, mert más játékokban,filmeknél,stb. nagyon szépen szól.
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
[HUN]-Kisa #8559 üzenetére
Nana!!Én pl. EVO-val Driftelek, és Dragozok!!!De nem 1-2 pályán ott vagyok vele, ahol gyorsan kellkanyarodni, vagy gyorsulni! Nincs ellenfele!!
Jah és pl tegnap este is szereztem vagy 10 piros kulcsot.. sárgát nem.. (nemtom hány versenyt mentnem.. olyan 80-90k.t szereztem, és 10-et biztos nyertem..)
-
Isten88
senior tag
Amúgy meg nem is koppincs kocsi... XD Hátulról régo Skoda 105 vagy 120 lámpák, Skoda Favorit kaszni vegyítve a régi nemtudommilyen Citroennel (de piacolós autó volt), ami rejteni próbálta a hátsó kerekeket - ezzel is megkönnyítve a kerékcserét XD XD XD XD - ,Az eleje meg talán még kicsit a golfokéra hasonlít...amúgy nem rossz, de nem fogok venni ilyet sem...inkább harpoon fullozás, de arra is sajnálom a megmaradt RP-t (400k)...ha már a joystick-okkal nem kompatibilis a játék... :S
-
Target78hu
aktív tag
Mentem 1 gyorsulást,de asszem hanyagolom ,mert kifogtam 1 vérpistit aki képtelen volt elviselni ,hogy megelőzöm
5 menet volt 2x kilökött mikor előztem volna utánal 1x lepöcköltem a farát és éreztettem vele milen feelinges is a 360 ,de csak a cél elött így az is az övé volt..utánna legyorsúltam 2x and exit.Sim módban mentem cracerrel meg destroyerrel ,de valahogy nem olyan mint "régen" + az egyébként is magas verdák már égig érnek...de mért kellett ?rejtély .(rajtnál tiszta monster truck érzésem volt -átmentem volna a destroyeremmel az elöttem tötymörgő quadrón szimpla mókából ,de nám
)
A roomban meg -ki rak nagyobbat- nevű játékot is lehet nyomni egyik dob egy kawa-t a másik egy quadrot , a harmadik panamat én meg exitet-nem használják a szobaszűrőt azt ez megy mindig...
-
ABnormal
őstag
kiprobáltam a mud-on a spiedo fortet,nekem nagyon jo,lehet,h veszek egy ilyen autot...
-
Target78hu
aktív tag
Vette-t nem tok venni mert nemvan annyi ap-m sajna (lekopott az s bötüm a bilentyűzetről ááá
D az a sok fps).Phoenixel meg simben megyek szívesebben azért ápgrédelem(ném) ,de mikor 40k volt nem volt annyim ,azért bosszankodom.Amennyire nem tetszett a corolla elöszőr annyira imádom most már -driftre és racéra is fájn!
-
ABnormal
őstag
-
ABnormal
őstag
20.4MB update...
-
SSP33DY
aktív tag
Tárt fülekkel várjuk a híreket Paja!!
Jah.. amúgy 600sec drift, ha te nyered, és BP nélkül olyan 1.8millát driftelsz össze(ami nem nehéz!!) 16-20ezer pontot kapsz.. 30 körös TA-nál, 16-an indultunk, 12.en fejeztük be. Enyém volt a legjobb kör, megnyertem, és 1487x pont jött...Hát az qtyafaxa.. Akkor inkább 20-30 perc drift, és majd 50k, mint 2 óra TA..
-
-
Stig20
tag
Tök yo.... Végre összejött a pénz a Spiedo Forte-ra, láttam már más is szaladgált vele, gondoltam megveszem. De persze nem lehet. Azt írja, hogy shop item not found...
Péntek 13.-adika van, ami látszik is mee ma semmi nem sikerül. -
Dr. Romano
veterán
válasz
[HUN]-Kisa #8532 üzenetére
Ezzel a géppel nem lesz gondod a PT futtatása terén.
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
Creative997 #8534 üzenetére
Ezt a kulcsos témát én sem vágom...majd minden race után jönnek a piros kulcsok, de a sárgából még csak egyet kaptam, pedig bőven mentem a héten 1500 fölött...
Meg ugrattam (estem 156 métert) -
mazda626
addikt
válasz
[HUN]-Kisa #8532 üzenetére
Nem rossz gép!
Szerintem a PT 1600-ban is gond nélkül fut még szűrővel is maxon. Minden mai játékot szépen fog futtatni a géped.
Írd be a kérdést a Milyen gépet ilyen árban c. topikba is. -
Stig20
tag
válasz
[HUN]-Kisa #8536 üzenetére
Azt vágom, de én nem akarok érte fizetni mikor elméletileg kapnunk kéne 75 mérföld után.
-
Stig20
tag
válasz
Target78hu #8531 üzenetére
A Phoenix-emre, nem is vettem még body-t de nem is fogok, mert driftre nekem így is elég. Meg azért tényleg fura, hogy mindegyik body upgrade drágább mint maga a kocsi....
Most néztem a Corollának pl. lementek az árai, ennek meg csak emelkedik.
Jah, és szerválj be egy Corvette-et driftre, nekem bevált.
Kisa: Ezzel a géppel igen lazán elfutosik majd a game.
Ploki: Én sem kaptam még sárga kulcsot, de tulajdonképpen nem nagyon tud izgatni. -
Plokijuma
aktív tag
válasz
Target78hu #8531 üzenetére
Hát igen, Aeria Games az utóbbi időben nem nagyon következetes... (néha tesznek logikátlan lépéseket)
Egyébként sárga kulcsot hogyan lehet szerezni?
Úgy tudom, 75 mérföldenként kéne kapnom.
Elvileg 209 mérföldet tettem meg az utóbbi két napban (rankings/miles driven/weekly opciónál néztem), mégse kaptam sárga kulcsot... (bug?) -
[HUN]-Kisa
aktív tag
Hello.
Van egy kérdésem.Kinek van ilyesmi gépe és ha van akkor kinek hogy muzsikál a PT???
Ilyet fogok kapni.Számitásaim szerint.Alaplap: Abit IP 35
Proci: Core2Duo E4600 2.4 GHZ
Videokari: Sapphire HD 3870 512mb GDDR4 HDT Full PCIE
Ram: Geil Black Dragon 2048 2*1 GB 800 MHZ CL4 KIT
Vinyó: 400GB Western Digital 7200 rpm 16 MB SATA2
DVD: Pioner DVR-215 DBK fekete
Ház: COOLERMASTER RC-331-KKN1-GP Elite
Táp: COOLERMASTER eXtreme 460W
Kormány: Logitech Formula Force EXÖssz:137.028.-
Na mit mondtok??
Remélem nem hagytam ki semmit de ha igen akkor szoljatok. -
Target78hu
aktív tag
Rááltam a lowend kocsikra és vettem egy hexan gt -t
Ritka trutyi 4 kerekű (ahogy többen is mondták) ,de egynek jó lesz.Már csak Lion és Wizz gyün ...jah a phoenix 4 es tunying ismét emelkedett és tulajdonképpen mérgemben költekezek másra ..lassan árverést is lehetne rendezni pl alig használt phoenix 4 es bodyápdét eladó
lehetne licitálni a végén aztán 1 milla lessz
vagy relikvia és ölnek érte..
Driftben meg halvány lila dunsztom sincs ,hogy a názáreti jézusban tudnak 3-5 milliókat csúszni ! Corrolával max 300 körül sikerült egylöketben az orosz karikán mindenféle konneksönös meg hekkhal cuccal együtt.Phoenixel is max 1.3 milla megy..nemétemJah meg AA lettem vagy mi ,igaz 1 ingyenes appform kárbaveszett ,de vettem 5 db azt meg is lett (még jó ,h a corolla a fav most nálam)
menek bf2zni inkább,mert ez az ár mizéria sokk má,jól levakuzok mindenkit flashbangel szanaszét ,azt lenyugszom
-
csaba0223
senior tag
válasz
Creative997 #8525 üzenetére
De igen 75mérföldenként jár de csak négy fér elvagy 5 ha jól tudom! ha nem csinálod meg a missönöket akkor elvesznek a kulcsok amik nem fértek el!
-
Creative997
őstag
válasz
csaba0223 #8522 üzenetére
Azok, a bétában megizzadtam velük rendesen, most már pontosan tudom mit, hogy, merre így elsőre megvannak.
Nem úgy van hogy 75 mérföldenként kapok sárga kulcsot?? Mert én kb 470-nél tartok az elvileg 6 kulcs meg még 2 a missönből az összesen 8 ha jól szmolomNa én nekem eddig csak 4 volt
Akkor most hogy van ez?
-
erdol
senior tag
Ma volt egy CTD-m és utána rőgtön egy üzenet az asztalon a NOD 32 sikeresen frissítette magát.
Már nem az első többször is volt ilyen de nem mindig,érdekes ez biztos nem véletlen valamit bekever az tuti.
-
csaba0223
senior tag
Ezek a sárga kulcsos missionok ku....nehezek
-
SSP33DY
aktív tag
LOL de gáz.. "simán" lehet cheat-elni a PT.-ben..
Csak egy erősebb proci kell hozzá, és némi tudás az órajel/számolás terén.. és voila..
-
mazda626
addikt
válasz
PepeDon #8513 üzenetére
Korrekt vid, korrekt hozzáállással!
Aeria rohadtul visszafogja őket.Az tetszett, hogy Mo.-n ők az urak, igazuk van, ezt semmilyen területens sem értem, hogy a mások dolgaiba mindek szólnak bele.
Autók liszenszeinél is meglepő, hogy pl. Honda kocsit nem engednek CTF-ezni.Törést értem hogy nem szívesen engedik, de CTF-et? Csak nyomni kell a gázt és kanyarodni.
Debütál EU-ban! Külön öröm, remélhetőleg sokkal kevesebb lesz a speedbug. Német szerverek pont jó helyen lennének, magyarul is megjelenik, Mo.-nak is lesz külön szervere? Kíváncsian várom mennyivel nő majd a játékosok száma.Ja igen: CRC utód?
-
csaba0223
senior tag
Kiváncsiságbol megnéztem hogy beenged e a bétára és beenged!
Ketten voltak fent de jelszavas szobában! -
csaba0223
senior tag
válasz
Creative997 #8515 üzenetére
Kiváncsian várom!!!
-
Creative997
őstag
válasz
csaba0223 #8514 üzenetére
Igen, lehet hogy panaszkodtak hogy árkád kell de a játékosok 80%-a nem ott hanem szimben tolja.
Hát kiváncsi leszek erre az egészre, főleg a szeptemberi patch-re.
Egyébként állítólag több mint 200 ótó lesz a gémben, több száz item, stb... már nagyja kész van, csak tesztelik és szép lassan rakosgatják be őket. Meg van olyan, hogy most olyan kocsit tesztelnek amihez még nincs mód... tehát nem olyan gépekre kell gondolni amivel bárhol el tudsz mászni, mint pl az RX-8 amit a driftre csináltak, de más versenyen is tudsz menni vele... -
PepeDon
tag
Ha minden úgy lesz, ahogy mondják elég komoly ősz elé nézünk.
-
Stig20
tag
válasz
quadroracer #8511 üzenetére
Hát szerintem nem nagyon fog rajta segíteni semmi.
Nekem a fapados kis Genius gamepadom ilyen egy-két játékban, de sehogy nem lehetett beállítani, hogy normálisan kanyarodjon. Szerencsére PT-ben azért elmegyeget. -
Isten88
senior tag
Visszajött a 300%! Jupííí!
-
Isten88
senior tag
válasz
csaba0223 #8506 üzenetére
Bocs Csaba, nem tudok ilyenben segíteni, össz vissz volt 300 AP-m, ebből vettem racing ticket csomagot, amit nem tudtam még elhasználni, de a Vette az álom, meg ha bejön még valami szebb, jobb, újabb kocsi, akkor meg az.
Amúgy megtaláltam, hogy mi a baj a joystick-kal. Nem olyan potméteresen kezeli a játék, mint a billentyűzetet. Szal, ha megnyomom a kanyarodást, akkor nem olyan szép fokozatosan tekeri alá a kormányt, hanem egyből a maxon kint van oldalra...valaki nem tudja esetleg, hogy hogyan is lehetne beállítani, hogy ne egyből tekerje teljesen alá a kormányt, hanem szép fokozatosan joystickkal is? :/
-
csaba0223
senior tag
Hello!
Nem tudja vki hogy mi a külömbség a nitrók közöt? Csak az időtartalmuk vagy az erejük is más? -
Creative997
őstag
Jaja. Hasonló a szitu csak pályával. Van egy alap beállításom, van egy csak wanganraszerintem sokan vagyunk így ezzel, meg nekem van egy csak b-roadra
belépek egy szörkites pályára, ott eltöltök vagy 5 percet mire elindul, közben ráérek megnézni kinek milyen kocsija van, milyen szinten, milyen bp, anyja neve, sz.ig.szám, stb
Már mindenki redin van csak a leader nem, de mielőtt elindítaná gyorsan átvált wanganra és leveri a mezőnyt. Hát baxus, én legalább amikor pályát váltok vagy megmondom, vagy megkérdezem vagy várok még vagy 1-2 percet hogy észrevegyék, nem ilyen sunyi módon teszem
-
Coyot
őstag
válasz
Creative997 #8503 üzenetére
A legjobb ami nekem ma tetszett, wanga semmi korlát, belépek mindenkistallionnal van, mondom hátha nem rugnak ki maradok....
jött még egy panama de nálam kicsit kisebb volt, megpakoltam backpakkel, mondom tutira nyrejek akkor dől a lé, voltunk már így 5en csodálkoztam is hogy nem rugott még ki, mire a viszaszámolás utolsó 5másodpercében a szobagazda átváltott a fullos panamájára és nyomottt egy pipát,kbá 10 secet vert így is rám...
nah ez mekkora köcsögség már, jobb lenne ha visszaszámolásnál már nemlehetne változtatni -
Creative997
őstag
Felbaxnak a szobák!! Vagy csak wangan van kilökős hülyegyerekekkel vagy chatelős vagy class 1-es, órák óta nem tudtam menni csak pár értelmes versenyt.
Gondoltam kipróbálom azt a highway driftet vagy miazistent, az új tokyos pályát. Fél óra alatt sikerült beszédülnie valakinek addig vagy 2 doboz cigi és fél üveg whisky
, jó végre elindul, juppé. Erre mi van?? Beadja nekem a City Tour 1 Reverse pályát, térkép nélkül. Faxa, chatelek a gyerekkel hogy mi van, ő is jót röhög. Jól van, legalább megnézem hogy milyen időt megyek itt, mert még úgyse voltam, De a 3. körömben vettem észre hogy még mindig az elsőt tolom. 3. bug is megvan. Lépnék ki mert így nincs értelme, hát mi jön? CTD
Gondoltam bedobom ezt a sztorit
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó LG OLED55CX3LA Smart OLED Televízió, 139 cm, 4K Ultra HD, HDR, webOS ThinQ AI
- Ryzen 7 5800X / RX 7800 XT 16GB / B550M / 32GB RAM 3600MHz / 256GB M.2 + 1TB M.2 NVMe SSD / 750W
- iPhone 13 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4187
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Dobd fel a gamer világod a GIGABYTE GeForce RTX 3060-nal! 0% THM rèszletre is!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest