Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mazda626

    addikt

    :W :W :W
    Szánalmas az egész új rendszer. :((( Panama GT, Phoenix és még sok más autó limitmentes. Annak ideján izzadtunk ezekért a kocsikért, most meg a sok kis köcsög C-s is ezekkel nyomul. Egy Harpoon meg level 9-es. Hogy van ez? Mióta kijött az őj patch ez a játék csak idegesít, megszaporodott a célközönség, hülye kis tizenévesek, akik poénnak veszik az unfair játékot, másik kilökését. Előbb mentem 2 béródot, 3 Phoenix, ketten komoly csatát vívtunk, míg a harmadik egyszerűen csak kiforgatott. A másik menetben meg egy szarházi C-s Wizzes fordított ki. Mi lett a játékos közösséggel? Az egész játékkal?
    Eleinte milyen jó kis szimulátoros érzést keltő dolog volt ez, ma már az irányítás számtalanszor idétlen, egyszerűen képtelen, hogy így viselkedjen egy kocsi. Az, hogy ki régi motoros és ki új már semmit sem számít. Francnak kellett szétkúrni a bevált fícsöröket.
    A körszám bug se semmi. Na és még erre az is rájön, hogy a Fun kocsi megy mint az állat. Vicces. Panamával B-Roadon majdnem lehetetlen leverni, úgy gyorsul, kanyarodik. Az se számít már, hogy milyen kocsid van, ótó ótó aztán kész. Olyan, mintha kivetted volna egy chipszes zacsiból, kész is a verseny, toljad.

Új hozzászólás Aktív témák