Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kihúzhatja a gyufát a PC-s gyártóknál az érkező új Xbox
- Huawei MediaPad M5 - nagyot szól
- Házimozi belépő szinten
- Bluetooth hangszórók
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Kinéztél egy RTX 5060 Ti-t? Lehet jobb, ha lecsapsz rá!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Target78hu
aktív tag
Gyepáltam én is a newage pt-t...
Valahogy lehet hogy paranoia ,de következetesen kib@sznak a phoenixesekkel(velem)!
-phoenixre nem vehetek dudááát
-ápgrédjei annyiba kerülnek mint maga a kocsi egyenként!!!
-mikor megvehettem volna a csúcsiszuperhyper peccs elött a 4 es bodykitet 10% sale mellett az azt jelentette ,hogy a 40k rp ből 79k rp lett-mert hogy szo(p)kjam az árát!
Drasztikusan növelni az árakat...maj' minden peccsnél variálnak- annó pl a cracerhez asszem 20k rp kellett a bodykhoz ,aztán köv pecsben lement az ára ,de azzal aki régen nyomja már mért kell így kicseszni? Lefutottam érte a rengeteg kört azt a núbiai meg harmadannyiért megkapja...
Fagyás nem volt még eddig (kopp kopp),max ha laglandról jövő bantunégerre kell várnom s megáll a tudomány
A drift mód fergeteges (ghost on-mellett főként ,mert a nubbancsok valahogy tök véletlenül lekoccolnak ,ha jobbat menek náluk -offnál-) már bélában is bejött.Mondjuk ,ha kevésbé akarna a gép helyettem driftelni ,akkor még baró lenne ,de e van jójez is azé!
A chat meg olyan amilyen ,de teljesen megölte az ismerkedés/bászélgetés feelingjét szerintem -túl macerás egy onylány gémnek!
A lobby nekem is jól látható ,pedig optikai tuning is van rajtam ,de akkor se köne ekkora bazinagy -ráadásúl itt is ugrál ,mint a régiben ,mire rámozdulok elugrik azt nézek furán hova kerültem
- sortírozás sokat javítana.
A roomban meg álnának egymás mellett a verdák fixen azt rávinném a kurzort s látná mindenki az adatokat...ezek csak pár vélemény tőlem -jöhet a kövezés!
Új hozzászólás Aktív témák

- Milyen okosórát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- DOOM - The Dark Ages
- Interactive Brokers társalgó
- Gitáros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kihúzhatja a gyufát a PC-s gyártóknál az érkező új Xbox
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold6 -12/256 GB Használt Media Markt garancia 2028. 07. 03-ig + 1 év Gold
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen - 512GB
- Fehér prémium gamer PC Ryzen 7 7800X3D + RTX 5070 AERO OC + 32 GB DDR5 - ÚJ!!!
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z37 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő