Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Karácsonyi ajándék ajánló gyerekeknek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- SSD kibeszélő
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Google One vs iCloud vs OneDrive – melyik a legjobb választás 2025-ben?
- Milyen videókártyát?
- Milyen széket vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Target78hu
aktív tag
Gyepáltam én is a newage pt-t...
Valahogy lehet hogy paranoia ,de következetesen kib@sznak a phoenixesekkel(velem)!
-phoenixre nem vehetek dudááát
-ápgrédjei annyiba kerülnek mint maga a kocsi egyenként!!!
-mikor megvehettem volna a csúcsiszuperhyper peccs elött a 4 es bodykitet 10% sale mellett az azt jelentette ,hogy a 40k rp ből 79k rp lett-mert hogy szo(p)kjam az árát!
Drasztikusan növelni az árakat...maj' minden peccsnél variálnak- annó pl a cracerhez asszem 20k rp kellett a bodykhoz ,aztán köv pecsben lement az ára ,de azzal aki régen nyomja már mért kell így kicseszni? Lefutottam érte a rengeteg kört azt a núbiai meg harmadannyiért megkapja...
Fagyás nem volt még eddig (kopp kopp),max ha laglandról jövő bantunégerre kell várnom s megáll a tudomány
A drift mód fergeteges (ghost on-mellett főként ,mert a nubbancsok valahogy tök véletlenül lekoccolnak ,ha jobbat menek náluk -offnál-) már bélában is bejött.Mondjuk ,ha kevésbé akarna a gép helyettem driftelni ,akkor még baró lenne ,de e van jójez is azé!
A chat meg olyan amilyen ,de teljesen megölte az ismerkedés/bászélgetés feelingjét szerintem -túl macerás egy onylány gémnek!
A lobby nekem is jól látható ,pedig optikai tuning is van rajtam ,de akkor se köne ekkora bazinagy -ráadásúl itt is ugrál ,mint a régiben ,mire rámozdulok elugrik azt nézek furán hova kerültem
- sortírozás sokat javítana.
A roomban meg álnának egymás mellett a verdák fixen azt rávinném a kurzort s látná mindenki az adatokat...ezek csak pár vélemény tőlem -jöhet a kövezés!
Új hozzászólás Aktív témák

- HBO Max
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Gran Turismo
- Karácsonyi ajándék ajánló gyerekeknek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- SSD kibeszélő
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Prémium Lian Li O11 Gamer/Workstation PC - Ryzen 9 5950X, RTX 4070 Super, brutális teljesítmény
- Lenovo ThinkPAD 15 GEN2 / Intel core i5-11generáció / 16gb DDR4 ram / 512gb NvMe SSD / WIN11
- LOQ 15IRX9 15.6" FHD IPS i7-13650HX RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 24 Ciklus - 100% akkumulátor- HUN
- Dell XPS 9340 13.4" FHD+ IPS Ultra 5 125H 16GB 512GB ujjlolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest