Új hozzászólás Aktív témák

• Target78hu

aktív tag

Gyepáltam én is a newage pt-t...
    Valahogy lehet hogy paranoia ,de következetesen kib@sznak a phoenixesekkel(velem)!
    -phoenixre nem vehetek dudááát :D
    -ápgrédjei annyiba kerülnek mint maga a kocsi egyenként!!!
    -mikor megvehettem volna a csúcsiszuperhyper peccs elött a 4 es bodykitet 10% sale mellett az azt jelentette ,hogy a 40k rp ből 79k rp lett-mert hogy szo(p)kjam az árát!
    Drasztikusan növelni az árakat...maj' minden peccsnél variálnak- annó pl a cracerhez asszem 20k rp kellett a bodykhoz ,aztán köv pecsben lement az ára ,de azzal aki régen nyomja már mért kell így kicseszni? Lefutottam érte a rengeteg kört azt a núbiai meg harmadannyiért megkapja...
    Fagyás nem volt még eddig (kopp kopp),max ha laglandról jövő bantunégerre kell várnom s megáll a tudomány :D
    A drift mód fergeteges (ghost on-mellett főként ,mert a nubbancsok valahogy tök véletlenül lekoccolnak ,ha jobbat menek náluk -offnál-) már bélában is bejött.Mondjuk ,ha kevésbé akarna a gép helyettem driftelni ,akkor még baró lenne ,de e van jójez is azé!
    A chat meg olyan amilyen ,de teljesen megölte az ismerkedés/bászélgetés feelingjét szerintem -túl macerás egy onylány gémnek!
    A lobby nekem is jól látható ,pedig optikai tuning is van rajtam ,de akkor se köne ekkora bazinagy -ráadásúl itt is ugrál ,mint a régiben ,mire rámozdulok elugrik azt nézek furán hova kerültem :D - sortírozás sokat javítana.
    A roomban meg álnának egymás mellett a verdák fixen azt rávinném a kurzort s látná mindenki az adatokat...ezek csak pár vélemény tőlem -jöhet a kövezés! :D

Új hozzászólás Aktív témák