- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mini PC
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini-ITX
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Target78hu
aktív tag
Ez drift egész feelinges ,persze ,ha marad a 300% os mizéria

Corollám adab@sz rendesen ,de phoenixel is lehet jókat manőverezni..a ponira kéne cucc ,mert igen gyengusan mögy -de jó ideig nem áldozok rá 1 negyedRpésetse!
Vettem 1 kawanát inkább és azt fogom feltápolni olcsó ,hátsókerekes jó móka
(lehet az összes starter kocsit megveszem ,mert CB ben a lion is teccett -wizz meg jó nézki )
Az meg milen mókás mikor első kerekessel jönnek sliderezni..én is kipróbáltam poénból ,de a corussommal max 1-2000 rp sikerált néha-néha.
Explorert mentem még buggyval ,de mintha másabb lett volna a fizikája ,mint peccs elött.
De sajnos a sok nubiai nem vágja ,hogy nem illik lekoccolni a másikat ,de ezt mondjuk lfsből megszoktam már
A többi módot nem teszteltem még ,majd kiderül vagy beborúl.
Eddig nem olyan rossz ez összességében ,persze leszámítva a lobby-t,a szobát és a csetszerüséget
Jah 1 CTD -m volt ,de valszeg az MSN okozta( ill 1 jóember rámírt elfoglalt üzemmódban)..
Új hozzászólás Aktív témák

- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Cooler Master MasterFrame 700 ház / test bench
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7-14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HUN
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Deep Blue karcmentes 100% akku (58 ciklus) - 2026.12.03.-ig garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest